HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#801 Felhasználó inaktív   Kr3w 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 12. 12:46

Idézet: vigyex - Dátum: 2008. szept. 12., péntek - 12:10

szerintem csak arra gondolt, hogy unalmas már mindig ugyanezt itt olvasni...
oszthatnád azt észt a jupici topikban is, hogy mennyire fog csökkeni a havidíj majd a hálózat terheltségének a csökkenésével  :D

Igen, ilyesmire gondoltam, ezért is tettem idézőjelbe, hogy nem kell szó szerint venni, hogy digi-fikázás. Lényeg annyi, hogy az egész mondókából a digivel kapcsolatos ellenszenv (irigység?) sugárzik, mégha nem is nyíltan. Az összes okfejtésnek az a vége, hogy majd egyszer szar lesz. Oké, lehet szar lesz, kukába vele pfúújjj... de addig is használni kell és élvezni az előnyöket. De aki jövőbe lát, annak ajánlom a többi szolgáltatót, ami MOST drágább és lassabb. :D És majd egyszer talán jobb és olcsóbb lesz, ugyanannyire mint amennyivel a digi majd egyszer szarabb lesz...

Egy szó mint száz, jelenlegi paramétereket kell vizsgálni-összehasonlítani. Felhasználó megrendelési döntéseinél úgyis ez számít, nem az, hogy 1-2 évvel későbbi várható állapot. Mi lesz, azt nem tudhatjuk, nem tudhatjuk mit fejleszt egyik s másik ISP.

#802 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 12. 13:47

Idézet: vigyex - Dátum: 2008. szept. 12., péntek - 8:53

hát de Te meg miért vetted magadra azokat a jelzőket?  :D

Akinek nem inge ne vegye magára, de akinek inge, az öltözködjön már föl! (Hofi Géza)  ;)

Amiket reflektálnak a digi áremelésekről, olyan mintha azt mondanák, egyszer mindenki meghal minek autót venni, házat építeni a sírba úgy sem viheted magaddal !  :omg:

kb. 10 év múlva is itt lesznek és írnak a digi árképzéséről, hogy 2020-ban biztos árat emelnek és akkor majd sokan koppannak.

Saját tapasztalat én 1 év alatt ADSL-nél 60 rúpót spóroltam a szolgáltató váltással, "ugyanazzal" a csomaggal és nem lett rosszabb a szolgáltatás minősége!  :cool:

Szerkesztette: luckystar 2008. 09. 12. 13:49 -kor

#803 Felhasználó inaktív   FNZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 12. 14:27

nálatok is a régi csomagleírások jönnek fel a digi honlapján a netnél?
reggel még az új volt fent!

#804 Felhasználó inaktív   johnniiiiiii 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 12. 17:37

Idézet: Lazsa - Dátum: 2008. szept. 12., péntek - 10:53

No de nehogy már azt mond, hogy egy DOCSIS-2 re feldobsz 1000 usert, és egy FTTB-re ugyanannyit, akkor az ugyanazt a terhelést jelenti mindkét rendszer számár?  :smoker:
Valahogy nekem úgy rémlik, hogy egy üveges rendszert "kicsit" nehezebb leterhelni, mint egy DOCSIS-2 -t.

Komolyabb terhelés... Hát izé egy headenden a DOCSIS-2 -t simán megfekteti 100 user, ezt valahogy nem tudom elképzelni üvegen.

UPC-nek már rég át kellett volna állni FTTB-re, még ásni sem kell hozzá, csak az üveget kellett volna átrántani a meglévő csöveken. No de ha ragaszkodik a koaxhoz, akkor DOCSIS-3. Na erre viszont kell a pénz rendesen, bár ezt az userek már rég kitermelték.

Miért is nem efelé tendálnak UPC törekvései?  ;)

Miből gondolod, hogy nem erre törekszik a UPC? Ahogy idén áprilistól! a HD adások bevezetésével törekedik a szolgáltatás minőségét emelni a fogyasztók számára, úgy nem tartom kizártnak, hogy jövőre már előrukkol a DOCSIS 3.0-val, neki ehhez már nem kell kábelt fektetnie vagy üvegre átrántani. Biztosra veszem ha idén már elkezd szerencsétlenkedni a Telekom a FTTB-vel, akkor legkésőbb jövő tavaszra akár bevezethetik a 3.0-át, a cég sokkal jobb állapotban van, mint bármely más hazai net szolgáltató, pláne ha a nemzetközi pénzügyi helyzetét nézzük. Tavasszal talán már jön az a 8-10 HD adás és rem. egy EuroDOCSIS 3.0 8 channel-es rendszert nyomnak fel rögtön, ahol 400/108Mbit is elérhető válna, persze kétlem hogy ennyivel kapjuk, de nekem egy 50/20 vagy 100/50 csomaggal is maximális elégedett lennék, de nem hiszem, hogy olcsó lesz, pláne nem a DIGI árképzése fog érvényesülni. Majd meglátjuk... :up:

#805 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 12. 17:50

Én csak azt figyeltem meg digi kapcsán amikor megjelent a tányéros tévével a konkurencia emberei rögtön irtak minden fórumra az szar meg úgyis kimúlik meg ilyen hogy 2 évre szerződni abból elsö év 0Ft a második havi 1700ft azt nem lehet tartani..pff
azt látom járva az országot, hogy kurva sok a digi tányér  :)

Lan..
Na majd jól beszopjátok a torrentezők miatt este nem lesz semmilyen lan modem sebesség vazzeg! meg kaptok majd hűségszeződést meg hű meg hát..
2500 pénz nincs hűség 20/10 a sebességem szar ügy de ez van.

Aztán kijött a szőke kapitány a "jól" árasitott baromságaival a havi 1000Ft-os telo díjjal (diginél 0Ft és kurva sokat beszélek rajta ingyért mert a net+kábeltv után free percek vannak) az addig jóval drágábban mért csatornaszámot hirtelen tudják annyiért adni mint a digi (csak nem rá jöttek nem lehet teljesen kirabolni az országot?)

na mindegy közben jókat kuncogok és lassan 1 éves lesz a lan nálam..még 2 hónap és ha ilyen lesz mint most még pezsgőt is bontok, hogy végre valaki pár éve bevállata hogy megkavarja a kakit itt nálunk amit a multik okoztak.

#806 Felhasználó inaktív   localnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 12. 17:58

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. szept. 12., péntek - 11:24

Mikor a UPC betette a lábát az országba még nem volt internet szolgáltató. Csak és kizárólag kábelTV-t adott (meg a műholdast) és az árak a kezdetekben igencsak csábítóak voltak. Nekem pld. olcsóbb lett a havidíjam amint bekebelezte a Satimex kábelTV céget. Hűség fogalma akkoriban teljesen ismeretlen volt.
A net szolgáltatás csak jóval később indult.

Lassan befejezhetnéd az állandó DIGI szapulásodat. (a DIGI xar, árat fog emelni, a UPC olcsóbb volt, kicsi a hálózata még, sok idő a net bekötés stb. stb stb.)
Lássuk mit is csinált a UPC amikor betette a lábát pl. Miskolcra.

KábelTV:  A lakótelepek kábeltv-s hálózatát amik a lakók tulajdonában voltak önkényesen magántulajdonba vette és több lakótömböt lengőkábellel összekötött, majd a méregdrága műholdas rendszerek 2/3-át leszerelte és eladta (a pénzt természetesen zsebrerakta, volt köztük olyan is ami még fél éves sem volt). Egyidejűleg az előfizetési díjakat is megduplázta/triplázta és a csatornaszámot csökkentette. Az internet bekötésére több mint két évet kellett várni a bejelentéstől számítva, mégse pattogott senki sem (az elejétől volt szerencsém hozzá a cégnél). A net abból állt, hogy 3 napot ment, 3-at kimaradt. Amikor telefonon bejelentetted a hibát, akkor jöttek a kamu dumák, pl.: a nagy esőzésekben beázott a telefon vonal és ezért nincs net(Persze akkor, hogyan telefonálhattam be hozzájuk? Mi köze a telefonnak a UPC nethez? LOL), de ki nem jöttek volna megnézni mi a helyzet. A jelenlegi helyzet pedig siralmas. Hol ezt, hol azt korlátozzák. Ha elkötnek valamit ÜFSZ a gépedre fog mindent, szerelőt max. fenyegetésre hajlandó kiküldeni, órákon át hallgathatod a Vivaldit saját költségeden. Ha kijön a szerelő, lecserél egy szűrőt. Ha nem jó széttárja a kezét és küld másik kollégát.
stb. stb. stb.

#807 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 12. 18:12

KábelTV:  A lakótelepek kábeltv-s hálózatát amik a lakók tulajdonában voltak önkényesen magántulajdonba vette és több lakótömböt lengőkábellel összekötött, majd a méregdrága műholdas rendszerek 2/3-át leszerelte és eladta (a pénzt természetesen zsebrerakta, volt köztük olyan is ami még fél éves sem volt). Egyidejűleg az előfizetési díjakat is megduplázta/triplázta és a csatornaszámot csökkentette.

a digi elődje az EMKTV sem csinált mást a lakótelepeken..

#808 Felhasználó inaktív   FNZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 12. 20:26

Idézet: Shadowman007 - Dátum: 2008. szept. 12., péntek - 1:15

<ITT> teszteld.

valami gáz lehet nálam, mert az oldalról stabil 21 -el jött le a cucc

írok nekik emilt, hogy nézzék meg hogy jó helyre dugták e a kábelt, hogy nincs meg a 30 csak a 20

#809 Felhasználó inaktív   FNZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 12. 20:29

Idézet: FNZ - Dátum: 2008. szept. 12., péntek - 21:26

írok nekik emilt, hogy nézzék meg hogy jó helyre dugták e a kábelt, hogy nincs meg a 30 csak a 20

nyomtam most még egy tesztletöltést és stabil 28-al jön

még mindig hiányzik 2 MBit :reklamacio:

#810 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 12. 21:10

Idézet: johnniiiiiii - Dátum: 2008. szept. 12., péntek - 18:37

Miből gondolod, hogy nem erre törekszik a UPC? Ahogy idén áprilistól! a HD adások bevezetésével törekedik a szolgáltatás minőségét emelni a fogyasztók számára, úgy nem tartom kizártnak, hogy jövőre már előrukkol a DOCSIS 3.0-val, neki ehhez már nem kell kábelt fektetnie vagy üvegre átrántani. Biztosra veszem ha idén már elkezd szerencsétlenkedni a Telekom a FTTB-vel, akkor legkésőbb jövő tavaszra akár bevezethetik a 3.0-át, a cég sokkal jobb állapotban van, mint bármely más hazai net szolgáltató, pláne ha a nemzetközi pénzügyi helyzetét nézzük. Tavasszal talán már jön az a 8-10 HD adás és rem. egy EuroDOCSIS 3.0 8 channel-es rendszert nyomnak fel rögtön, ahol 400/108Mbit is elérhető válna, persze kétlem hogy ennyivel kapjuk, de nekem egy 50/20 vagy 100/50 csomaggal is maximális elégedett lennék, de nem hiszem, hogy olcsó lesz, pláne nem a DIGI árképzése fog érvényesülni. Majd meglátjuk... :up:

- nem kell kábelt fektetnie valóban, csupán az összes eszközét lecserélni, még az userekét is, na jó a koax talán maradhat :)

- HD adás, hát izé, gondolod, veszek 200 ezerért új tévét, hogy HD minőségben nézhessem az ezeréves HBO-s filmeket, vagy még néhány adót? nemhiszem  :D

- EuroDOCSIS 3.0 8 channel 400/108 mbit hát szépen hangzik, csak ezen megint a headenden lévő összes user osztozik, bár tény a mostaninál valóban meggyőzőbb, de köszönöm, drágábbér nem kell, ennyiért még elmenne, mint a mostani Gold csomag, de nem hűségezem le magamat többé az biztos ;)

De ez itt egy Digis topic, és miért érvelek mellette? Mert megint nem egy magyarországon régebb óta jelenlévő szolgáltató miatt lettek olcsóbbak az előfizetői díjcsomagok. Azt ne mondja senki, hogy UPC, T-akármi, vagy akármelyik szolgáltató önszántából jóárasította a csomagjait, pedig ha így is megéri, akkor valszeg idáig csak az usereket húzták le, mert tisztába voltak vele, hogy nem volt más lehetőség. Ha pedig már bedőlt az as sok lóvé, akkor meg lett volna a lehetőségük a fejlesztgetésre idáig is, amit szintén nem önszántukból tesznek meg.

No de persze inkább tévedjek, és majd meglátjuk valóban, mit hoz a jövő.  :up:
Keeping the funk alive

#811 Felhasználó inaktív   FNZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 12. 21:22

Idézet: Lazsa - Dátum: 2008. szept. 12., péntek - 22:10

- nem kell kábelt fektetnie valóban, csupán az összes eszközét lecserélni, még az userekét is, na jó a koax talán maradhat :)

- HD adás, hát izé, gondolod, veszek 200 ezerért új tévét, hogy HD minőségben nézhessem az ezeréves HBO-s filmeket, vagy még néhány adót? nemhiszem  :D

- EuroDOCSIS 3.0 8 channel 400/108 mbit hát szépen hangzik, csak ezen megint a headenden lévő összes user osztozik, bár tény a mostaninál valóban meggyőzőbb, de köszönöm, drágábbér nem kell, ennyiért még elmenne, mint a mostani Gold csomag, de nem hűségezem le magamat többé az biztos ;)

De ez itt egy Digis topic, és miért érvelek mellette? Mert megint nem egy magyarországon régebb óta jelenlévő szolgáltató miatt lettek olcsóbbak az előfizetői díjcsomagok. Azt ne mondja senki, hogy UPC, T-akármi, vagy akármelyik szolgáltató önszántából jóárasította a csomagjait, pedig ha így is megéri, akkor valszeg idáig csak az usereket húzták le, mert tisztába voltak vele, hogy nem volt más lehetőség. Ha pedig már bedőlt az as sok lóvé, akkor meg lett volna a lehetőségük a fejlesztgetésre idáig is, amit szintén nem önszántukból tesznek meg.

igen.

amíg a digi nem kezdett el terjeszkedni, addig a upc lavóros tv 3900-4900 ft volt. amint bejött a digi lavóros 2700-ért, érdekes módon utána a upc is tudta adni annyiért

csak így tovább digi

#812 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 12. 21:53

Idézet: FNZ - Dátum: 2008. szept. 12., péntek - 20:26

1 próbát megér.
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=MQ54IAz46OIt1aXZ
Chello??? Az mi??? Az valami ütős hangszer??? ÁÁÁ dehogy inkább szivatós...

#813 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 00:25

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. szept. 12., péntek - 11:18

ha a DIGI tartani/emelni akarja a szolgáltatási színvonalat akkor be kell invesztálni hálózat fejlesztésbe amit ugyebár az előfizetőkre fognak hárítani havidíj emelés formájában.

48 szálas optika megy minden 10 emeletesbe. Szerintem még 2 db médiakonverter nem olyan megterhelő összeg.

#814 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 00:27

Idézet: FNZ - Dátum: 2008. szept. 12., péntek - 21:26

rossz helyre nem dughatnak mivel központi pppoe authentikáció van. a radius szerveren van beállítva a sávszél, és a switch csak lekéri az adatokat és beállítja a sávszéledet.

próbálj meg újracsatlakozni.

#815 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 07:02

Idézet: localnet - Dátum: 2008. szept. 12., péntek - 18:58

Lassan befejezhetnéd az állandó DIGI szapulásodat. (a DIGI xar, árat fog emelni, a UPC olcsóbb volt, kicsi a hálózata még, sok idő a net bekötés stb. stb stb.)
Lássuk mit is csinált a UPC amikor betette a lábát pl. Miskolcra.

KábelTV:  A lakótelepek kábeltv-s hálózatát amik a lakók tulajdonában voltak önkényesen magántulajdonba vette és több lakótömböt lengőkábellel összekötött, majd a méregdrága műholdas rendszerek 2/3-át leszerelte és eladta (a pénzt természetesen zsebrerakta, volt köztük olyan is ami még fél éves sem volt). Egyidejűleg az előfizetési díjakat is megduplázta/triplázta és a csatornaszámot csökkentette. Az internet bekötésére több mint két évet kellett várni a bejelentéstől számítva, mégse pattogott senki sem (az elejétől volt szerencsém hozzá a cégnél). A net abból állt, hogy 3 napot ment, 3-at kimaradt. Amikor telefonon bejelentetted a hibát, akkor jöttek a kamu dumák, pl.: a nagy esőzésekben beázott a telefon vonal és ezért nincs net(Persze akkor, hogyan telefonálhattam be hozzájuk? Mi köze a telefonnak a UPC nethez? LOL), de ki nem jöttek volna megnézni mi a helyzet. A jelenlegi helyzet pedig siralmas. Hol ezt, hol azt korlátozzák. Ha elkötnek valamit ÜFSZ a gépedre fog mindent, szerelőt max. fenyegetésre hajlandó kiküldeni, órákon át hallgathatod a Vivaldit saját költségeden. Ha kijön a szerelő, lecserél egy szűrőt. Ha nem jó széttárja a kezét és küld másik kollégát.
stb. stb. stb.

Már megbocsáss, de hol is szapultam én a DIGI-t? Hol is írtam, hogy szar? Jó lenne ha az üzleti/műszaki dolgokat nem kevernéd össze a (általam dedós hozzáállásnak titulált) szolgáltató szapulásával.
A DIGI árképzésének, műszaki fejlesztési lehetőségek boncolgatása nem jelent szapulást. Vagy a Te elmédben ez már szapulás?

Idézet

KábelTV:  A lakótelepek kábeltv-s hálózatát amik a lakók tulajdonában voltak önkényesen magántulajdonba vette és több lakótömböt lengőkábellel összekötött, majd a méregdrága műholdas rendszerek 2/3-át leszerelte és eladta (a pénzt természetesen zsebrerakta, volt köztük olyan is ami még fél éves sem volt). Egyidejűleg az előfizetési díjakat is megduplázta/triplázta és a csatornaszámot csökkentette.

Üzlet. Hallottál már erről? Tudod a kivásárláshoz (ahogy a szexhez is) két fél kell. Kell egy eladó és kell egy vevő. A UPC hiába akarta volna megvenni ha a hálózat tulajdonosai nem adták volna el. Biztos vagyok benne, hogy az akiktől megvették a lakótelepi kábelTV hálózatot jó pénzt kaptak érte (különben nem adták volna el). Az, hogy ezzel Te nem értettél egyet azt akkor ott helyben (ha Te is tulajdonosi részaránnyal bírtál) kellett volna jelezned, és több más tulajdonossal összefogva meghiusítani a kivásárlást.
Áremelkedés? Mihez képest? Az akkori közös költségbe épített kábelTV fenntartási költséghez képest biztos, de egy komolyabb szolgáltatás indításához már nem biztos.
Tudod, nálunk is volt a lakók tulajdonában lévő (közösen finanszírozott beruházás) közösségi műholdas rendszer (miénk volt a második Budapesten a 80-as években) de amikor a Satimex megjelent és kivásárolta, majd elkezdte az átkábelezést soros rendszerről csillagpontosra, behúzta az új kábeleket, lefektette az optikát én személy szerint nem bántam, mert a minőség is javult. Nem igazán foglalkoztatott, hogy drágább lett mint az eddigi mivel a szar után végre volt jobb kép, sztereó hang, és a mi a legfontosabb a csillagpontos rendszernek köszönhetően végre a szomszéd kábelbuherálása sem szívatott meg többé.

Idézet

Ha elkötnek valamit ÜFSZ a gépedre fog mindent, szerelőt max. fenyegetésre hajlandó kiküldeni, órákon át hallgathatod a Vivaldit saját költségeden. Ha kijön a szerelő, lecserél egy szűrőt. Ha nem jó széttárja a kezét és küld másik kollégát.
stb. stb. stb.

Mutass nekem egy olyan szolgáltatót aki egy telefonos bemondás után anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy nem az ügyfél gépe a hibás azonnal azt mondja, hogy igen, ez a hiba a mi részünkről van és máris megyünk kijavítani. Én rendszergazdaként szintén azzal kezdem, hogy kikérdezem a kollégát a gépe felől, mert két emelettel arrébb én sem tudhatom, hogy esetleg nem nála van a gond és pld. egy újraindítás megoldaná a problémát ami miatt felesleges lenne odamenni.

#816 Felhasználó inaktív   johnniiiiiii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 08:16

Idézet: Lazsa - Dátum: 2008. szept. 12., péntek - 21:10

HD adas, hat ize, eldobtad volna a fejed ha az Olimpiat HDban nezhetted volna, nalunk mar nem egy fullHD tv is van, s ezt nem irritacionak szantam.

Ha a jon az emeles, engem nem irritalna ha 100Mbites csomagert, akar 15/20eFtot kernenek huseggel!

Majd meglatjuk!

Ui: A DIGI netet en meg egyszer sem szidtam, inkabb elismeroen nezem a taktikajat.

#817 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 09:36

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. szept. 13., szombat - 7:02

...

Akárhogyan is csűröd-csavarod...
Az itteni csapat nagy része volt júvécés, tehát nem kell bemutatni...

#818 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 09:39

Idézet: johnniiiiiii - Dátum: 2008. szept. 13., szombat - 8:16

HD adas, hat ize, eldobtad volna a fejed ha az Olimpiat HDban nezhetted volna, nalunk mar nem egy fullHD tv is van, s ezt nem irritacionak szantam.

Ha a jon az emeles, engem nem irritalna ha 100Mbites csomagert, akar 15/20eFtot kernenek huseggel!

Majd meglatjuk!

Ui: A DIGI netet en meg egyszer sem szidtam, inkabb elismeroen nezem a taktikajat.

Inkábbcsak HD ready, nem???
Amennyi olimpiát én néztem...(max talán 5 perc összesen)
1 dolog (ijászat) érdekelt volna azt szépen összefoglalták pár percben.  :down:
Persze én nem láttam.

#819 Felhasználó inaktív   Moonline 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 09:57

Idézet: FNZ - Dátum: 2008. szept. 12., péntek - 20:29

nyomtam most még egy tesztletöltést és stabil 28-al jön

még mindig hiányzik 2 MBit :reklamacio:

Pffffffffffffff olyan netért összetenném a kezem, nem járna a szám....

#820 Felhasználó inaktív   johnniiiiiii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 12:06

Idézet: Shadowman007 - Dátum: 2008. szept. 13., szombat - 9:39

Inkábbcsak HD ready, nem???
Amennyi olimpiát én néztem...(max talán 5 perc összesen)
1 dolog (ijászat) érdekelt volna azt szépen összefoglalták pár percben.  :down:
Persze én nem láttam.

A tv-k 1080p is tudnak azaz fullHD, de ilyen minőségben csak a BlueRay filmeket, (már egyre többet) élvezhetem, illetve a PS3-on 1080p-ben futó gameket!
A HD adások tekintetében pedig az Olimpiát inkább a EurosportHD néztem, ahol kb. 80-85%-ban 1080i-ben nyomták a közvetítéseket, jobb szélen lent ha kiírták hogy fullHD, akkor az 1080i-ben jött.
A magyar 1 és 2 HD csatornákat nem nagyon figyeltem.
De olyan minőségbeli ugrás az 1080i-ben nézni a tv-t, hogy aki látta az már tudja.
De ez már tényleg nem ebbe a topikba való! ;)

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.