Idézet: Eisenhower - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 19:48
Most csak nálam Szolnokon jött úgy a szórólap hogy HAMAROSAN AZ ÖN OTTHONÁBAN IS? Vagy másnak úgy jött a papír hogy dátummal?

De még most se értem hogy mi ez a károsítja az embereket. Nálunk a lépcsőházat bekábelezték pedig a papírt megkaptuk szeptemberben... meg egy ujabbat oktoberben mégse érzem magam károsultnak.... megvárom míg lesz aztán váltok ennyi. Nem tudom mit lovagolnak egyes emberek ezen. De ha ennyire akarja adjon be kártérítési igényt. :Đ
Nyilván nem erről van szó. Nem fog kártérítést beadni meg perelni, de azért elvi szinten akkor is neki van igaza.
Hogy hol van itt "kár"? Én is vártam már "1.5 hónap és bekötjük" netre (nem a digire!). A "kár" pedig a másfél hónap, amíg emiatt nem volt net. Persze erre jöhet az, hogy én vagyok a hülye, ne higgyük el, de ha most speciel te is jó net nélküli területen laknál és a jobb szolgáltató beígérne fűt-fát akkor ugyanezt tennéd. Illetve mondom, el kéne szakadni a konkrét példától és általánosítani: Mi van ha 2 szolgáltató is beetet? Vagy mi van, ha 4-ből 3 ilyen módon "hazug"? Ki mennyit tud kiszűrni? Esetleg egy bizonyos szint felett már ez a "kiszűrés" is kár, mert mással sem foglalkozol, minthogy kitalálod mit akarhat a szolgáltató?
Vagy egy szint ami felett szabályozni kell(ene).
Mint ahogy egy TV reklámban sem lehet minden sz*rt összehazudni.
És ennek a szintnek a meghatározása a fontos. A nagy (és főleg számosságban sok, általános) kamuzás igenis káros. De a sok mondvacsinált apró f*szsággal - pl. amikkel amerikában foglalkoznak - meg nyilván nem kellene törődni. Mondjuk, hogy a mikróba nem lehet macskát szárítani és hasonlók.
Idézet: Jahno - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 22:19
Még meg sem jelent a piacon, de már megbírságoltatná. Gratulálok, ilyen barmok miatt nem tud előre haladni, akik mindenbe belekötnek.
Hát mintha perelőből kevesebb lenne Magyarországon, mint gátlástalan, pofátlan cégekből.
De ez már offtopic itt, csak érzékenyen érint minden ehhez hasonló táma. Amúgy nem ezért vetődtem erre, hanem, mert talán lassan felénk is megjelenhet a Digi. Gondoltam benézek és visszaolvasok, hátha találok valami infót.