HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#1381 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 02. 19:43

Idézet: Laca - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 20:21

Sziasztok

A lepcsohazunkban kikerult egy plakat, miszerint a DigiMAX-os tv lista 3990-as aron megszunik, es a kozepso 2700ft-os csomagba belteszik az osszes csatornat.

Digi oldalan errol nem talaltam semmit.

Valakinek esetleg van errol infoja, hogy mikortol lesz 69 csatornam ? :D

koszi

laca

asszem ezt keresed

http://www.digikabel.hu/images/stories/asz..._valtozasok.pdf
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#1382 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 19:48

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 19:32

Pedig rohadtul igaza van.
Most csak a digiről beszélünk, de kicsit tovább kellene gondolkodni... azért nem ott tart a világ, hogy fűt-fát lehet ígérni meg plakátolni büntetlenül.

Most csak nálam Szolnokon jött úgy a szórólap hogy HAMAROSAN AZ ÖN OTTHONÁBAN IS? Vagy másnak úgy jött a papír hogy dátummal?  :think: De még most se értem hogy mi ez a károsítja az embereket. Nálunk a lépcsőházat bekábelezték pedig a papírt megkaptuk szeptemberben... meg egy ujabbat oktoberben mégse érzem magam károsultnak.... megvárom míg lesz aztán váltok ennyi. Nem tudom mit lovagolnak egyes emberek ezen. De ha ennyire akarja adjon be kártérítési igényt.  :Đ

SZERK: Még annyi hogy digi csomo engedélyt nem kap meg időben és pl kellenek villamos fogyasztásmérők is a cumoknak, és amig nem szerelik fel és nem kapnak meg csomo engedelyt addig digi se tud haladni, és elhihetitek hogy ha pl E-on teruleten van akkor rohadt sok idő mire megkapják azt a tetves villanyorát mert leadja a digi az igényt és az e-on csoda rendszere olyan lassu mint a tetű elhihetitek ismerem a rendszert elég jól :) (mármint az e-onét) :reklamacio:  :omg:

Szerkesztette: Eisenhower 2008. 12. 02. 19:52 -kor

ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

#1383 Felhasználó inaktív   Krajczi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 19:55

Debrecenben semmi, de semmi nem változik eszerint. :) (Na jó, lesznek a digitális sávok, de az egyelőre semmi.)

#1384 Felhasználó inaktív   asdasd23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 20:50

Idézet: Joci - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 19:35

Mondjatok már légyszi' egy normális szervert, amivel érdemes tesztelni a speedtest-en!

ftp.fsn.hu /testfiles

vagy

felmész egy (zárt)torrentoldalra és amit párszázan-ezren seedelnek azt elkezded letölteni.
0dB.

#1385 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 21:01

Idézet: asdasd23 - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 21:50

ftp.fsn.hu /testfiles

vagy

felmész egy (zárt)torrentoldalra és amit párszázan-ezren seedelnek azt elkezded letölteni.

Köszi, ezeket mind tudom és ismerem, mint írtam, konkrétan a speedtest.net-en keresnék gyorsabb szervert. Lusta vagyok végiglődözni őket, ez van :) De inkább hagyom, amúgy sem túl megbízható és hiteles.

#1386 Felhasználó inaktív   vigyex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 22:06

Idézet: Laca - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 19:21

Sziasztok

A lepcsohazunkban kikerult egy plakat, miszerint a DigiMAX-os tv lista 3990-as aron megszunik, es a kozepso 2700ft-os csomagba belteszik az osszes csatornat.

koszi

laca

legkésőbb jan. 1-étől

#1387 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 12. 02. 22:17

Idézet: markastor - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 13:02

Igen, az.

Utaló magatartás, más néven biztatási kár.

Ptk 6. § A bíróság a kárnak egészben vagy részben való megtérítésére kötelezheti azt, akinek szándékos magatartása más jóhiszemű személyt alapos okkal olyan magatartásra indított, amelyből őt önhibáján kívül károsodás érte.

Elméleti jogász. Oszt milyen kár ért, meg merre? Határidő nincs, aztán kész. Főleg mert nem biztos, hogy a Digin múlik, innentől egészséget kívánok az államgépezettel való vitatkozáshoz. Szólj, ha sikerült valami  :D
Make love not Wor.

#1388 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 12. 02. 22:19

Idézet: foxyr - Dátum: 2008. dec. 1., hétfő - 17:16

Olyan simán milliós bírságot kapnának, hogy csak néznének :mad:

Még meg sem jelent a piacon, de már megbírságoltatná. Gratulálok, ilyen barmok miatt nem tud előre haladni, akik mindenbe belekötnek.
Make love not Wor.

#1389 Felhasználó inaktív   vigyex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 22:56

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 22:19

Még meg sem jelent a piacon, de már megbírságoltatná. Gratulálok, ilyen barmok miatt nem tud előre haladni, akik mindenbe belekötnek.

na ja, ilyenek miatt fejlődik országunk ilyen tempósan.    :omg:

#1390 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 22:59

Sziasztok.A földmunkákat megcsinálták a srácok,azota néma csend és hullaszag  :think: Nem igazán huzogatják az optikát  :( Lehet már csak jövöre lesz belöle vmi.
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#1391 Felhasználó inaktív   Jetpilot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 23:06

Idézet: Laca - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 20:21

Sziasztok

koszi

laca

Azt nem tudom mikor lesz nálad 69 csatorna, de a szomszédunk idén a 2700ft-os csomagot kérte és megkapta az összes csatornát. Nem tudom, a szerelők nem tudják megoldani ezt hogy mindenki azt kapja amit kért?
Hja, de nem panaszkodásból írom. Nálunk pl. HBO is van pedig nem kértük :D

#1392 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 23:35

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 19:48

Most csak nálam Szolnokon jött úgy a szórólap hogy HAMAROSAN AZ ÖN OTTHONÁBAN IS? Vagy másnak úgy jött a papír hogy dátummal?  :think: De még most se értem hogy mi ez a károsítja az embereket. Nálunk a lépcsőházat bekábelezték pedig a papírt megkaptuk szeptemberben... meg egy ujabbat oktoberben mégse érzem magam károsultnak.... megvárom míg lesz aztán váltok ennyi. Nem tudom mit lovagolnak egyes emberek ezen. De ha ennyire akarja adjon be kártérítési igényt.  :Đ

Nyilván nem erről van szó. Nem fog kártérítést beadni meg perelni, de azért elvi szinten akkor is neki van igaza.
Hogy hol van itt "kár"? Én is vártam már "1.5 hónap és bekötjük" netre (nem a digire!). A "kár" pedig a másfél hónap, amíg emiatt nem volt net. Persze erre jöhet az, hogy én vagyok a hülye, ne higgyük el, de ha most speciel te is jó net nélküli területen laknál és a jobb szolgáltató beígérne fűt-fát akkor ugyanezt tennéd. Illetve mondom, el kéne szakadni a konkrét példától és általánosítani: Mi van ha 2 szolgáltató is beetet? Vagy mi van, ha 4-ből 3 ilyen módon "hazug"? Ki mennyit tud kiszűrni? Esetleg egy bizonyos szint felett már ez a "kiszűrés" is kár, mert mással sem foglalkozol, minthogy kitalálod mit akarhat a szolgáltató?

Vagy egy szint ami felett szabályozni kell(ene).
Mint ahogy egy TV reklámban sem lehet minden sz*rt összehazudni.
És ennek a szintnek a meghatározása a fontos. A nagy (és főleg számosságban sok, általános) kamuzás igenis káros. De a sok mondvacsinált apró f*szsággal - pl. amikkel amerikában foglalkoznak - meg nyilván nem kellene törődni. Mondjuk, hogy a mikróba nem lehet macskát szárítani és hasonlók.

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 22:19

Hát mintha perelőből kevesebb lenne Magyarországon, mint gátlástalan, pofátlan cégekből.  :think:

De ez már offtopic itt, csak érzékenyen érint minden ehhez hasonló táma. Amúgy nem ezért vetődtem erre, hanem, mert talán lassan felénk is megjelenhet a Digi. Gondoltam benézek és visszaolvasok, hátha találok valami infót.

#1393 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 10:33

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 11:21

Figy, nálunk kint van kb 3 éve egy területen hogy Baumax hamarosan megnyílik. Szted akkor a vásárlásomat elhalasztottam 3 éve, "hitegetés" miatt? Egyáltalán miről beszélsz? Ez valami jogi tétel? Ne beszéljünk már hülyeségeket....
Egy multi reklámújságját meg ne keverjük már ide. Pl oda van írva, hogy ettől az időponttól ettől az időpontig kapható. Ha EGYÁLTALÁN nem kapható és ez sok terméknél így van, akkor lép a GVH. Ebből szerinted melyik igaz a DIGI-re? De tudod mi? Jelentsd fel őket, én meg majd jót röhögök rajtad. BTW Azt hiszed ha megvágják pl 10 millióra, akkor nálad elöbb lesz net? Azt a pénzt valahonnan ki is kell fizetni, lehet hogy emiatt kapod meg még késöbb a netedet....  :rolleyes:

Anyám.....

ps: Ha rohadték a digi, szúrj ki velük és ne köss velük szerződést... Azt meg áruld már el nekem, hogy mi a f*sz köze van a DIGI-nek ahhoz, hogy te milyen konstruciókkal kötsz szerződést egy másik szolgáltatóval?  :omg:

Hat igen...egy praktiker, OBI, Baumax arai kozott hatalmas kulonbseg van, valamint folyamatosan igénybe is veszed. Meg a Baumax azt is kihirdette nalatok, hogy 10Ft-ért adja majd a termékeit? Igenis hitegetés, amit ők csinálnak.

Idézet

Ha EGYÁLTALÁN nem kapható

Ebben tévedsz...nemrég is azért húztak meg egy multit, mert csak pár db volt készleten. A GVH már nem csak akkor büntet, ha valami egyáltalán nem kapható, hanem akkor is, ha kevés db van abból a termékből...különben fel kell tüntetni a db számot.

Szerkesztette: foxyr 2008. 12. 03. 10:35 -kor

#1394 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 11:08

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 16:25

ha lájár a hűséged nem kötelező váltani kérsz árajánlatot a szolgáltatódtol én így csináltam 2 évig, mekkora baromság hogy váltani AKAR... Másik meg hogy hiteget a digi, nálam a szórólapon az van hogy HAMAROSAN az on otthonaban is.... nem az van odaírva hogy december 1-től lehet kötni.... Nálunk 2 hete csinálták meg a kábelezést és várom a jelzést mikor lehet kötni ennyi. De ha akarsz menj ahova akarsz feljelenteni meg púposkodni max jól kiröhögnek.  :omg:

Ne feltételezd már azt, hogy nem tettem meg. Kértem újabb árajánlatot. Vagy hűséggel kaptam volna jelentős kedvezményt, vagy maradok listaáron (egy picivel nagyobb csomagban, mert akkor változtattak). Természetesen akarták, hogy maradjak, próbáltak meggyőzni. Nem maradtam.

Kérdeznék tőled valamit. Neked a hamarosan mit jelent? 1 ÉVET????? Ne viccelj már.

#1395 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 11:22

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 23:19

A személyeskedést hagyjuk :mad:

Nem azt mondtam, hogy a hatóságokhoz fordulok, de simán megérdemelnék. Mert aljas, amit ők csinálnak. A "hamarosan" egy relativ dolog, de akkor ne hirdessék úgy a nyavalyás szolgáltatásukat, hogy "ne kötelezze el magát", nemsokára önnél is elérhető a szolgáltatás, mivel HAZUDNAK...1 év eltelt, s még sehol sincsenek. Nekem májusban járt le az előfizum az előző szolgáltatónál, s 1 hónapot listaáron is voltam, mert akkor is úgy tájékoztattak a diginél, hogy nyáron lehet kötni a szerződést, s addig is legyen valami. Lett vmi? Semmi, hitegetés az megy náluk ezerrel. A marketing kemény dolog, nem hiába büntetik a cégeket súlyos milliókra. Eddig abból jelest érdemelnek. A többit hagyjuk...

Fura mód 1-2 ember látja a dolog értelmét, nem csak az orrukig látnak, s védik a digit.

#1396 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 12:35

Idézet: Laca - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 19:21

Sziasztok

koszi

laca

Végül is nem sokat kellett volna visszakeresned amit beraktam infót erről.
Éa az ÁSZF változás jan.1-től él vagyis elvben a csekkek (akit ez érint) 2700Ft-ról kell hogy szóljon majd.

Szerkesztette: Flashget 2008. 12. 03. 12:36 -kor

#1397 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 13:07

Idézet: foxyr - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 12:22

A személyeskedést hagyjuk :mad:

Nem azt mondtam, hogy a hatóságokhoz fordulok, de simán megérdemelnék. Mert aljas, amit ők csinálnak. A "hamarosan" egy relativ dolog, de akkor ne hirdessék úgy a nyavalyás szolgáltatásukat, hogy "ne kötelezze el magát", nemsokára önnél is elérhető a szolgáltatás, mivel HAZUDNAK...1 év eltelt, s még sehol sincsenek. Nekem májusban járt le az előfizum az előző szolgáltatónál, s 1 hónapot listaáron is voltam, mert akkor is úgy tájékoztattak a diginél, hogy nyáron lehet kötni a szerződést, s addig is legyen valami. Lett vmi? Semmi, hitegetés az megy náluk ezerrel. A marketing kemény dolog, nem hiába büntetik a cégeket súlyos milliókra. Eddig abból jelest érdemelnek. A többit hagyjuk...

Fura mód 1-2 ember látja a dolog értelmét, nem csak az orrukig látnak, s védik a digit.

miazhogy aljas? Nem biztos hogy a digi tehet arrol hogy neked még most sincs neted. mivel tegnap leírtam hogy villanyóra is kell a diginek az pedig ha E-on területen vagy nem éppen egy gyors művelet. tudom mert e-onnál melozom régebben 2-3 nap alatt bekotottek egy uj  fogyasztot most van hogy eltelik fél év is.... Szóval nem biztos hogy a digi a hibás azért mert nálad még nem kötötték be, vagy pl halasszák az engedélyeket az önkormányzatoknál. nálunk már bevna kábelezve pedig csak szeptember oktober kornyeken keztek el csinalni a lakotelepet.... és ha minden jól megy december közepére lesz is. haverom győrben lakik neki több mint 1 éve megcsinálták a kábelezést és még most lehet csak kötni neki a szerződést....  De ha upc lenne ebben a helyzetben hogy még most huzza a kábeleket akkor ugyanugy ez lenne meghirdetné és csak utána kötné be valamikor. de mondom amíg nem pontos dátumot ír a szórólap addig marad az idegeskedés neked. Nem kell ezen idegeskedni én jan 1-el lemondtam adsl-t teljesen. lehet megszívom mert csak jan közepén lesz bekotve digi de majd addig megoldom vmi wifi csórással xD  :Đ DE a hazudnak szó még most se megfelelő mert amíg nincs pontos dátum addig nem hazudnak csak kinek mi a hamarosan ugye  :Đ ezeket a súlyos büntetésről szóló híreket meg nem kell komolyan venni sztem  max ha látod az átutalásról szóló papírt.... de ha ennyire szemét cégnek tartod őket akkor ha bekötik utána is hazudhatnek neked nem? válassz más szolgáltatót...  :rolleyes:  én meg várok továbbra is hogy készlegyen. aztán ha megunom majd kötök hűség nélkül vmi egyszerű csomagot

#1398 Felhasználó inaktív   encrypt 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 03. 13:27

Idézet: Flashget - Dátum: 2008. dec. 1., hétfő - 19:51

Konkurencia jöhet a szőke kapitány 2.0-al  :D

3990Ft-os havi díjam a kábeltv-nél 2700-ra csökken 69 csatorna..de szar megint ilyet olvasni :D

http://www.digikabel.hu/images/stories/asz..._valtozasok.pdf

Erdekes, december 1. es 31. kozotti idore mar kikuldtek a kabeltv csekket novemberben, es 3990ft-ot kellett fizetni.

A weboldalukon mar 2009.01.01-tol irjak az uj ÁSZF-et :)

Szerkesztette: encrypt 2008. 12. 03. 13:42 -kor

#1399 Felhasználó inaktív   vigyex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 13:33

Idézet: encrypt - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 13:27

Erdekes, december 1. es 31. kozotti idore mar kikuldtek a kabeltv csekket novemberben, es 3990ft-ot kellett fizetni.

mert jan. 1-től fizeted a 2700-t.
ezt mondja az aszf is.

#1400 Felhasználó inaktív   encrypt 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 03. 13:43

Idézet: vigyex - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 14:33

mert jan. 1-től fizeted a 2700-t.
ezt mondja az aszf is.

Kozben feltunt nekem is,hogy beneztem :)

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.