HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#1461 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 11. 10:03

Idézet: PeterX - Dátum: 2008. dec. 11., csütörtök - 9:16

Szerdán is elég érdekesen alakult a BIX grafikon.
Bár én este nem vettem észre semmit otthon ebből.

13G volt az semmi egy 20G-nél..volt már 17G is és akkor ment simán nálam a net.

http://bix.hu/index.php3?lang=en&page=grap...09-2&portid=Po5

#1462 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 10:24

Idézet: Joci - Dátum: 2008. dec. 11., csütörtök - 9:43

Arra nincs szükség: 10 wifiből akár 3-4 insecure... Én 10 emeletes panelok között lapom, kilógatom az antennámat, 6-8-10 wifis háló simán "fogható", abból 1-2 mindig van, ami nyitott :) Pedig nekem csak a PCI-os Wlan kártyámhoz tartozó kis pici antennám van, amit egy ötméteres kábellel megtoldottam, így egy botra erősítve kitudom nyújtani :) Komolyabb antennával szerintem még jobb eredmény érhető el. Sajnos sokan nem értenek hozzá, nem is gondolják, hogy rá tud csatlakozni más is. Meg persze van olyan is, aki direkt csinál hot-stopot a sok ingyenélőnek  :cool:  :D

Fontos: én nem net lopás miatt "lógattam" 2 évig az antennámat meghosszabbított kábellal, hanem azért, mert olyan albérlet(ek)ben laktunk ez előtt, ahol a tulaj wifijét használhattuk (legálisan :)), aki a szomszéd házban lakott (kertes ház). De most 3 hónapja beköltöztünk panelba, és amíg nem kötötték be a Digit, addig bizony... megpróbáltam én is, hogy fogható e a Bőrtok rádió  :rolleyes: És hát fogható.

Nemvagy egyedül ezzel. :D Nekem is jól jön a net. Én is csináltam ilyen hot spot-ot. Eddig egy csaje csatlakozott fel rá. 2 megás UPC, de netezni kivállóan alkalmas.

#1463 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 10:27

Ja múgy nekem home made antennám van. AP clienses router by Tp-Link. nagyon karaj

#1464 Felhasználó inaktív   PeterX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 10:27

Idézet: Flashget - Dátum: 2008. dec. 11., csütörtök - 10:03

13G volt az semmi egy 20G-nél..volt már 17G is és akkor ment simán nálam a net.

http://bix.hu/index.php3?lang=en&page=grap...09-2&portid=Po5

Nem túlterheltségre gondoltam, hanem éppen a gyanúsan alacsony forgalomra, és az is nagyot döccent időnként, főleg ha a korábbi időszakot nézzük, amikor gyakorlatilag napról napra ugyanúgy alakult a forgalom.
Valami nagy pittyputty lehetett.

Szerkesztette: PeterX 2008. 12. 11. 10:27 -kor

VODKA
-Connecting People-

#1465 Felhasználó inaktív   asdf1234 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 11. 10:34

Idézet: whg - Dátum: 2008. dec. 10., szerda - 18:47

Pécsen József Attila utcában is ez van, Kb. 400 méterre meg építik a DIGI irodát. de sebaj. :D
aug.ban húztak be csöveket, meg nemrég 2x felbaszták majd leaszfaltozták az utat.

Uránvárosban leghamarabb március végén, április elején lehet majd szerződést kötni.

#1466 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 11:24

Idézet: whg - Dátum: 2008. dec. 11., csütörtök - 11:27

Ja múgy nekem home made antennám van. AP clienses router by Tp-Link. nagyon karaj

Az antenná(d)hoz van leírásod? Csinálnék én is egyet szívesen!

#1467 Felhasználó inaktív   PeterX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 11:57

Idézet: PeterX - Dátum: 2008. dec. 11., csütörtök - 10:27

Nem túlterheltségre gondoltam, hanem éppen a gyanúsan alacsony forgalomra, és az is nagyot döccent időnként, főleg ha a korábbi időszakot nézzük, amikor gyakorlatilag napról napra ugyanúgy alakult a forgalom.
Valami nagy pittyputty lehetett.

Pontosítanék, most megnéztem a RDS 10G-s portját is, és ott pedig pont azonos időszakban ellentétes irányú forgalom változás van, tehát úgy néz ki, hogy vagy szándékosan, vagy valamilyen hiba miatt a forgalom átterhelődik a két port között.
És nem csak tegnap, hanem ma is folytatódik.

DIGI 20G
RDS 10G
VODKA
-Connecting People-

#1468 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 14:03

Idézet: PeterX - Dátum: 2008. dec. 11., csütörtök - 11:57

Pontosítanék, most megnéztem a RDS 10G-s portját is, és ott pedig pont azonos időszakban ellentétes irányú forgalom változás van, tehát úgy néz ki, hogy vagy szándékosan, vagy valamilyen hiba miatt a forgalom átterhelődik a két port között.
És nem csak tegnap, hanem ma is folytatódik.

DIGI 20G
RDS 10G

elég ugrálós a forgalom, valamit biztos babrálnak vele :D

#1469 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 15:08

Na ma végre bekotötték a 5 lépcsőházas házsor végébe a földkábelt. Haladás. Lassan szerelvényezhetnének is ^.^
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#1470 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 16:22

Idézet: Flashget - Dátum: 2008. dec. 11., csütörtök - 10:01

ha görgetem pl. ezt a fórumot vagy az indexet lépcsőzetesen megy az oldal görgetése nem folyamatos.
Itt is a 20/15 megvolt mindig...jó tudom a garantált 1/1 megvan..

Te az oldal görgetéséhez mi köze netkapcsolat sebességének? VGA drivered hogy van?
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#1471 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 17:27

Idézet: EV6 - Dátum: 2008. dec. 11., csütörtök - 17:22

Te az oldal görgetéséhez mi köze netkapcsolat sebességének? VGA drivered hogy van?

Lehet, hogy arra gondol, hogy NEM tudja rögtön görgetni lefele, hanem várni kell, tehát, lassan töltődik le az oldal, oly annyira, hogy ez az ELSŐ görgetésnél érzékelhető, mert nem tud rögtön a lap aljára ugrani. De ez csak tipp, a leírása alapján nekem is az ugrott be, hogy inkább a géppel van baj, mint a nettel :)

Ki tudja...

#1472 Felhasználó inaktív   knor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 17:45

Idézet: Joci - Dátum: 2008. dec. 11., csütörtök - 9:43

Arra nincs szükség: 10 wifiből akár 3-4 insecure... Én 10 emeletes panelok között lapom, kilógatom az antennámat, 6-8-10 wifis háló simán "fogható", abból 1-2 mindig van, ami nyitott :) Pedig nekem csak a PCI-os Wlan kártyámhoz tartozó kis pici antennám van, amit egy ötméteres kábellel megtoldottam, így egy botra erősítve kitudom nyújtani :) Komolyabb antennával szerintem még jobb eredmény érhető el. Sajnos sokan nem értenek hozzá, nem is gondolják, hogy rá tud csatlakozni más is. Meg persze van olyan is, aki direkt csinál hot-stopot a sok ingyenélőnek  :cool:  :D

Fontos: én nem net lopás miatt "lógattam" 2 évig az antennámat meghosszabbított kábellal, hanem azért, mert olyan albérlet(ek)ben laktunk ez előtt, ahol a tulaj wifijét használhattuk (legálisan :)), aki a szomszéd házban lakott (kertes ház). De most 3 hónapja beköltöztünk panelba, és amíg nem kötötték be a Digit, addig bizony... megpróbáltam én is, hogy fogható e a Bőrtok rádió  :rolleyes: És hát fogható.

Pölö nekem is jelszó nélküli a wifim, de hozzám csak az tud csatlakozni, akinek bekonfigoltam előzetesen a MAC címét...
Valamint aki ismeri a hálózat nevét, mert alapból az rejtett. Tehát kívülről nem is látszik, hogy van.
Acer TM 5730G laptop Intel® Core2 Duo P8400 2,2GHz, 3GB RAM, 250GB HDD

#1473 Felhasználó inaktív   knor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 17:55

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2008. dec. 10., szerda - 22:48

knor ezt a digis srac irta neked a szolnoki forumon? mert én beszéltem azzal a manusszal aki intézi a dolgokat és mondta hogy a teleoptika nem csinálta meg a földkábelezést pl nálunk is csak a cső van meg.... kábel sehol. mármint a földből kilogo csőben. én e-onnál melozom igen elég nehézkes az ügyintézés de mivel nekik almérő kell nem pedig főmérő a cuccokhoz így a lépcsőházak közös képviselőjével házmesterével kell letárgyalni a dolgokat hogy ráköthetnek-e. aztmondja leghamarabb január... nagyon örülök neki mert adsl-em meg jan 1-ig lesz.... net meg nemárt. majd addig lenyulom vmelyik wifist itt a környékben :D

igen, a digis srác írta ezt arra a kérdésemre, hogy mikor készülnek el, mikor kezdenek szolgáltatni?

#1474 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 18:40

Idézet: knor - Dátum: 2008. dec. 11., csütörtök - 17:55

igen, a digis srác írta ezt arra a kérdésemre, hogy mikor készülnek el, mikor kezdenek szolgáltatni?

értem. közben ma behuzták a földkábelt ahol eddig csak a cső lógott :) szoval sztem most karácsony előtt megcsinálják még a készülékbeuzemelést aztan januartol sztem lehet kotni :p

SZERK: e-on köt áramot.  közműegyeztetés nem lesz 15.-étől.... januárig.

Szerkesztette: Eisenhower 2008. 12. 11. 18:54 -kor

ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#1475 Felhasználó inaktív   Thegrey 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 12. 17:40

Idézet: knor - Dátum: 2008. dec. 11., csütörtök - 17:45

Pölö nekem is jelszó nélküli a wifim, de hozzám csak az tud csatlakozni, akinek bekonfigoltam előzetesen a MAC címét...
Valamint aki ismeri a hálózat nevét, mert alapból az rejtett. Tehát kívülről nem is látszik, hogy van.

Egyszerűen elérhetők a neten olyan ingyéprogik, amik simán felderítik a forgalmat, kiírják a rejtett ssid-ket és megaszongyák az ott forgalmazo mac-okat. Innentől meg már csak kell egy mac átírás a hálókártyán, azt halidéj  :D
Verba volant, scribere non scio.

#1476 Felhasználó inaktív   Krajczi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 12. 17:57

Ha valaki itt nem kap választ kérdésére, akkor a Prohardveren is felteheti, ott is nagy DIGI-fórum van. Ez nem a reklám helye, tudom, nekem sem az a célom vele, csak ma fedeztem fel, és hátha ezzel segítek másnak. :)

#1477 Felhasználó inaktív   knor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 12. 19:23

Idézet: Thegrey - Dátum: 2008. dec. 12., péntek - 18:40

Egyszerűen elérhetők a neten olyan ingyéprogik, amik simán felderítik a forgalmat, kiírják a rejtett ssid-ket és megaszongyák az ott forgalmazo mac-okat. Innentől meg már csak kell egy mac átírás a hálókártyán, azt halidéj  :D

Há' mondgyá má egy ilyen progit. Azt is, honnan lehet leszedni.
Biztosan van ilyen, de hogy mezei júzerek ilyet használnának otthon, nem hiszem. Akinek meg van erre tudása, annak van saját internete is, ebben 100%-ig biztos vagyok.

Azt azért le kell írnom, hogy netbankolást kizárólag vezetékes (UTP) kapcsolaton végzek.

#1478 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 12. 23:58

WHQ.Nah igen,megcsinálták azokat az aknákat is vagy miket nálunk pár hete azota csönd van.Az optikai tyukbélre vár a dolog.Láttam én is a DIGI reklámot  ;) Szép meg jo is.
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#1479 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 00:15

Idézet: Joci - Dátum: 2008. dec. 11., csütörtök - 17:27

Lehet, hogy arra gondol, hogy NEM tudja rögtön görgetni lefele, hanem várni kell, tehát, lassan töltődik le az oldal, oly annyira, hogy ez az ELSŐ görgetésnél érzékelhető, mert nem tud rögtön a lap aljára ugrani. De ez csak tipp, a leírása alapján nekem is az ugrott be, hogy inkább a géppel van baj, mint a nettel :)

Ki tudja...

Pontosan.

Semmi köze a vga drivernek ehhez csak másképp leirni nem tudtam.

Szerkesztette: Flashget 2008. 12. 13. 00:15 -kor

#1480 Felhasználó inaktív   unknownuser 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 13. 00:21

Idézet: knor - Dátum: 2008. dec. 12., péntek - 19:23

Há' mondgyá má egy ilyen progit. Azt is, honnan lehet leszedni.
Biztosan van ilyen, de hogy mezei júzerek ilyet használnának otthon, nem hiszem. Akinek meg van erre tudása, annak van saját internete is, ebben 100%-ig biztos vagyok.

Azt azért le kell írnom, hogy netbankolást kizárólag vezetékes (UTP) kapcsolaton végzek.

Ehhez nem kell nagy tudás. Googlebe: wifi crack és ennyi. De pl. itt van direktbe ez is: http://lifehacker.com/software/wifi/useful...ties-143495.php

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.