HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel II. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#3921 Felhasználó inaktív   karicsek 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 16. 15:41

Nálunk tatabányán jön digitálisan az Echo, de nézhetetlen, mert állandóan akad és törik a kép.

#3922 Felhasználó inaktív   karicsek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 16. 16:18

Mint, ahogy egyik-másik adó is töredezik és akad, szinte nézhetetlen.

#3923 Felhasználó inaktív   bj13 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 16. 17:24

Idézet: sangean - Dátum: 2009. okt. 16., péntek - 13:38

Ugy erted, hogy ott kodolt? Vagy neked mar bejon digitalisan is?

Reggel azt írta ki, hogy kódolt adó.
Most megy digitálisan, de esik szét a kép.
Ugyanúgy az M1 HD is.
A műsorújság pedig továbbra sem működik.

#3924 Felhasználó inaktív   karicsek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 16. 17:39

Idézet: bj13 - Dátum: 2009. okt. 16., péntek - 16:24

Ugyanúgy az M1 HD is.

Szintén zenész itt is.

#3925 Felhasználó inaktív   zyrobs 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 16. 22:35

Idézet: zka67 - Dátum: 2009. okt. 15., csütörtök - 22:59

Szerintem meg a digi próbálkozik valamiféle korlátozással. A TCP-n menő torrenteknél van csak ez a jelenség, UDP-n nincs. Mi a különbség a kettő közt? Az, hogy TCP-nél minden csomag elküldése után megvárja a választ, UDP-n meg csak elküldi a vakvilágba és vagy megérkezik vagy nem. Erre találták ki a uTP protokollt, ami az UDP-n visszaküldi a megérkezett adatokról a jelzést. Ennek a jelzésnek nem kell a csomag elküldése után azonnal megérkeznie, megjön amikor megjön.

Azért is gondolom, hogy a digi a ludas, mert pár hete még csak jele se volt ennek. Az összes 1.8-as utorrent meg elromlott volna közben? Ja és egyszerre mindenkinél.

Kizárt hogy a Digi próbálkozik, mert nekem anno chelloval is csinált ugyanilyet (még mielőtt lehetetlenné korlátozták rajta a torrentet). Nemegy külföldi panaszkodott pontosan ugyanezzel a problémával utorrent fórumon is, azt meg nehezebben tudom elképzelni hogy egy román optikai vonal pont ugyanúgy korlátoz mint pl egy californiai vdsl vagy egy koreai eurodocsis3.

legutóbb amikor freeleech volt egy oldalon, utorrent 2.0 is ugyanígy "hullámzott". Persze, ez olyankor volt amikor csurig toltam 3,3 mbyte feltöltéssel egy hétig. Az utorrent egyszerűen nem ilyen szintű vonalra van megírva. De ha jól emlékszem, nem hullámzott olyan gyakran, ugyhogy lehet hogy a hálózati kódjukkal van gond (annak ellenére hogy a wincsesztert is betegre gyűri a 30 megás feltöltés: 30 torrent, mindegyiken töltesz 30 embernek, ez azt jelenti hogy másodpercenként 900 különböző szeletet kell beolvasni a vinyóról, mindegyiket máshonnan - a sok random access terheli a vinyót nagy "mafas szintű" torrentezésnél).

Az uTP protokoll azért jobb mert kevesebb sávszélesség megy el arra hogy fenntartsd a peerekkel a kapcsolatot, ami mondjuk 30 megás nettel és 1000+ kapcsolattal elég tekintélyes spórolás. Meg, a torrent protokoll egyébként is ellenőrzi a szeleteket, ugyhogy a tcp visszajelzés valamilyen fokon feleslegessé válik - szal ha itt udp csomagot használsz, az is javít a sebességen (persze csak mértékkel, bizonyos határok között, stb.). Legalábbis én így értelmeztem a dolgot, de lehet hogy most hülyeséget mondtam. És mivel maga az adat udp vonalon megy, ezért a szolgáltatók se tudják olyan egyszerűen megkavarni (ezért megy chello vonalon max sebességgel az utorrent 1.9/2.0).

Az, hogy pár hete a sok 1.8-asnak elment, az lehet másért is - pl. közben frissült az 1.8 vonal, vagy a 50->80mbit váltás miatt a sok maratoni töltő pistikéknek kezdett bedurranni a routerje, satöbbi. Nekem mostanában nem hullámzik, mondjuk biztos azért mert mostanában nem töltök annyit (le). De az is lehet hogy csak azért megy szebben mert leszedtem a routert. Ja, meg 80 megával lejön szinte bármi, még mielőtt beeütne a hullámzés.

#3926 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 16. 23:13

Idézet: zyrobs - Dátum: 2009. okt. 16., péntek - 22:35

Kizárt hogy a Digi próbálkozik, mert nekem anno chelloval is csinált ugyanilyet (még mielőtt lehetetlenné korlátozták rajta a torrentet). Nemegy külföldi panaszkodott pontosan ugyanezzel a problémával utorrent fórumon is, azt meg nehezebben tudom elképzelni hogy egy román optikai vonal pont ugyanúgy korlátoz mint pl egy californiai vdsl vagy egy koreai eurodocsis3.

legutóbb amikor freeleech volt egy oldalon, utorrent 2.0 is ugyanígy "hullámzott". Persze, ez olyankor volt amikor csurig toltam 3,3 mbyte feltöltéssel egy hétig. Az utorrent egyszerűen nem ilyen szintű vonalra van megírva. De ha jól emlékszem, nem hullámzott olyan gyakran, ugyhogy lehet hogy a hálózati kódjukkal van gond (annak ellenére hogy a wincsesztert is betegre gyűri a 30 megás feltöltés: 30 torrent, mindegyiken töltesz 30 embernek, ez azt jelenti hogy másodpercenként 900 különböző szeletet kell beolvasni a vinyóról, mindegyiket máshonnan - a sok random access terheli a vinyót nagy "mafas szintű" torrentezésnél).

Az uTP protokoll azért jobb mert kevesebb sávszélesség megy el arra hogy fenntartsd a peerekkel a kapcsolatot, ami mondjuk 30 megás nettel és 1000+ kapcsolattal elég tekintélyes spórolás. Meg, a torrent protokoll egyébként is ellenőrzi a szeleteket, ugyhogy a tcp visszajelzés valamilyen fokon feleslegessé válik - szal ha itt udp csomagot használsz, az is javít a sebességen (persze csak mértékkel, bizonyos határok között, stb.). Legalábbis én így értelmeztem a dolgot, de lehet hogy most hülyeséget mondtam. És mivel maga az adat udp vonalon megy, ezért a szolgáltatók se tudják olyan egyszerűen megkavarni (ezért megy chello vonalon max sebességgel az utorrent 1.9/2.0).

Az, hogy pár hete a sok 1.8-asnak elment, az lehet másért is - pl. közben frissült az 1.8 vonal, vagy a 50->80mbit váltás miatt a sok maratoni töltő pistikéknek kezdett bedurranni a routerje, satöbbi. Nekem mostanában nem hullámzik, mondjuk biztos azért mert mostanában nem töltök annyit (le). De az is lehet hogy csak azért megy szebben mert leszedtem a routert. Ja, meg 80 megával lejön szinte bármi, még mielőtt beeütne a hullámzés.

Na akkor induljunk ki abból, hogy egy éve van digim és ezelőtt egy hónapig nem volt semmi gondom vele,semmi hullámzás, max-on a fel és letöltés. 3 hónapja win7 van, azzal még gyorsabb lett és abszolót "sima". 3-4 hete kezdődött ez a hullámzás egyszerre mindenkinél, én nem váltottam klienst, ki is van kapcsolva a frissítése. Még csak programot se szoktam telepítgetni, nagyrészt csak médialejátszónak használom a gépet meg netezésre. A vinyók is abszolút töredezettség mentesek.

Na erre varrjál gombot.

Aztán feltettem a 2.0-t és azóta mint láthattad a mellékelt képen, atomstabil. Mondjuk más értelme is volt feltenni a 2.0-t, most már a catv-sekkel (upc) is normálisan lehet le/feltölteni. Egy-egy catv-s 300-600kbájt/s-el megy, szemben az azelőtti 1-5 kbájttal.

Nálam általában 20 körüli torrent megy fel, és kb. 30 ember kapcsolódik. Friss torrentnél hozzájön még 10-20 az elején, szóval azt akartam csak mondani ezzel, hogy nincs agyonkínozva a vinyóm a 2.2MB-os feltöltéssel.

#3927 Felhasználó inaktív   P100 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 17. 08:56

Nana, nem "mindenkinek". Nálam semmi gond, maximálisan stabil a le- és feltöltési sebesség torrentezés közben is. Inkább a Win 7 valamely frissítése baxhatta el, vagy csak fejlesztenek felétek és ezért a "hullámzás".

#3928 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 17. 09:33

Felraktam a 2.0 bétát és így is megszakadt a kapcsolat. Le semmit nem töltöttem, felfelé ment valami kb 200k-ra belimitálva... Székesfehérvár
<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

#3929 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 17. 10:17

Nálam sincs semmi hullámzás, pedig Win 7-et használok. :) Egyébként Gyöngyösön.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#3930 Felhasználó inaktív   sangean 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 17. 12:17

Idézet: bj13 - Dátum: 2009. okt. 16., péntek - 17:24

Ugyanúgy az M1 HD is.

Budapesten nem egyseges a digitalis adasok szama?

Tok jo, hogy ilyen osszevissza van minden.

Neked Zugloban megy az ECHO digitalisan mikozben nalam itt a XX. keruletben tovabbra sincs Echo digitalisan.

Egyedul csak a NAT GEO WILD kerult be most nalam a digitalis csomagba, ami idaig csak analogon volt.

A TV-mben csak MPEG2-es dekoder van, de gondolom az ECHO az SD, ugyhogy MPEG2 ben nyomjak.

Legalabb is idaig az volt a gyakorlat, hogy az SD-t MPEG2-ben a HD-t MPEG4-ben nyomjak.

Meg tudod nezni, hogy neked az ECHO MPEG2 vagy MPEG4-ben jon?

Amugy nekem mar bejon a musorujsag (EPG) a csatornak tobbsegenel. 48 digitalis csatornat hangol be a TV, abbol kb 10 nez nincs EPG. Vagy azt irja ki, hogy "Nincs program informacio" vagy "-".

Korabban is volt nehany ahol nem volt info.

#3931 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 17. 12:41

Idézet: P100 - Dátum: 2009. okt. 17., szombat - 8:56

Nana, nem "mindenkinek". Nálam semmi gond, maximálisan stabil a le- és feltöltési sebesség torrentezés közben is. Inkább a Win 7 valamely frissítése baxhatta el, vagy csak fejlesztenek felétek és ezért a "hullámzás".

Ki van kapcsolva a frissítés! Egyszerre fehérváron meg csepelen is szar lett, amiről konkrétan tudok? Egyszerre, egyidőben kezdődött mindkét helyen a hullámzás, és mindkét helyen 1.8-as utorrent volt fent, mindkét helyen ki van kapcsolva a frissítés, csepelen 3/4 éve van digi és ott se volt gond eddig vele. Mindkét helyen a 2.0-s utorrenttel helyrejött. Magyarul a gépek kizárva, marad a digi. Csepelen router sincs. A másik, hogy nálam nem szakad meg a net, amíg az 1.8-as utorrent épp nem csinál semmit, azalatt http-n meg megy fullon a letöltés. Én továbbra is amondó vagyok, hogy a digi is kezd bevezetni vmi korlátozást, mert nem bírja a sok torrentet. De mért vallanák be? Egyébként amíg a 2.0-val megy tök jól, addig nem is érdekel a dolog, mert ár/teljesítményben még mindig a digi vezet toronymagasan.

#3932 Felhasználó inaktív   sangean 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 17. 14:44

Idézet: zka67 - Dátum: 2009. okt. 17., szombat - 12:41

Ki van kapcsolva a frissítés! Egyszerre fehérváron meg csepelen is szar lett, amiről konkrétan tudok? Egyszerre, egyidőben kezdődött mindkét helyen a hullámzás, és mindkét helyen 1.8-as utorrent volt fent, mindkét helyen ki van kapcsolva a frissítés, csepelen 3/4 éve van digi és ott se volt gond eddig vele. Mindkét helyen a 2.0-s utorrenttel helyrejött. Magyarul a gépek kizárva, marad a digi. Csepelen router sincs. A másik, hogy nálam nem szakad meg a net, amíg az 1.8-as utorrent épp nem csinál semmit, azalatt http-n meg megy fullon a letöltés. Én továbbra is amondó vagyok, hogy a digi is kezd bevezetni vmi korlátozást, mert nem bírja a sok torrentet. De mért vallanák be? Egyébként amíg a 2.0-val megy tök jól, addig nem is érdekel a dolog, mert ár/teljesítményben még mindig a digi vezet toronymagasan.

A DIGI nehany napja 50Mbit/s-rol 80Mbit/s-re emelte a letoltesi sebesseget. Gondolom emiatt most a kezdetekben instabilla valt a minoseg. Ma delben nagyon vacak volt a vonal minosege. Lassu volt es akadozott a sebesseg es a pingtest is kimutatta, hogy gyenge a minoseg. Most viszont 3 orakor mar megint helyre allt a rend. Jo, stabil a vonal. Maxon megy a 30/20-as sebessegem es kivalo ertekelest ad a pingtest.

Date IP Address Server Ping Jitter Packet Loss  Grade  Distance 
2009-10-17 3:08 PM CEST 94.21.126.177 Bratislava 11 ms 2 ms 0% A (4.40) ~ 150 km
2009-10-17 3:02 PM CEST 94.21.126.177 Bratislava 11 ms 3 ms 0% A (4.40) ~ 150 km
2009-10-17 2:22 PM CEST 94.21.126.177 Bratislava 10 ms 2 ms 0% A (4.40) ~ 150 km
2009-10-17 2:10 PM CEST 94.21.126.177 Budapest 9 ms 2 ms 0% A (4.40) < 50 km
2009-10-17 2:08 PM CEST 94.21.126.177 Budapest 8 ms 4 ms 0% A (4.40) < 50 km
2009-10-17 2:04 PM CEST 94.21.126.177 Budapest 7 ms 3 ms 0% A (4.40) < 50 km
2009-10-17 2:00 PM CEST 94.21.126.177 Budapest 9 ms 3 ms 0% A (4.40) < 50 km
2009-10-17 2:00 PM CEST 94.21.126.177 Bratislava 12 ms 4 ms 0% A (4.39) ~ 150 km
2009-10-17 12:34 PM CEST 94.21.114.190 Kosice 40 ms 27 ms 12% D (3.13) ~ 200 km
2009-10-17 12:32 PM CEST 94.21.114.190 Kosice 65 ms 80 ms 8% D (3.19) ~ 200 km
2009-10-17 12:25 PM CEST 94.21.114.190 Budapest 67 ms 77 ms 8% D (3.21) < 50 km

#3933 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 17. 15:47

Idézet: sangean - Dátum: 2009. okt. 17., szombat - 14:44

A DIGI nehany napja 50Mbit/s-rol 80Mbit/s-re emelte a letoltesi sebesseget.

Szerintem semmi köze az emeléshez. Ki az a marha, aki 24/7-ben tölt lefelé 80 mbittel? Inkább az lehet (szerintem), hogy nagyon elburjánztak a digi felhasználók, és szépen lassan kezd elfogyni a sávszélesség, és a digi ezt egyenlőre nem bővítéssel kívánja kompenzálni, hanem korlátozással. Mert ez pontosan úgy néz ki, 1 perc fullon, ~20 mp nulla. Máris nyert egyharmad sávszélességet.

#3934 Felhasználó inaktív   P100 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 17. 16:08

Én 24/7-ben töltök maxal :D

#3935 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 17. 16:20

Idézet: zka67 - Dátum: 2009. okt. 17., szombat - 12:41

Én továbbra is amondó vagyok, hogy a digi is kezd bevezetni vmi korlátozást, mert nem bírja a sok torrentet.

Én vagyok az egyik csepeli aki korábban panaszkodott.

Na kezdjük már el alapozatlan pánikkeltést terjeszteni!
Kizárt hogy a Digi korlátozna!

Két dolog:
- Sebesség, Ping:
Gyakorlatilag kimértem, hogy a lassú ping mindig a csúcsidőben található, általában este felé. Éjjel és reggel kiváló mindig a vonal minősége. Ez kizárja hogy korlátoznák a sávszélt, egyszerűen arról van szó, hogy (szerintem) bizonyos körzetekben terhelt a hálózatuk a csúcsidőben. A "hullámzás" amit említesz szerintem ez, a csúcsidőben a hálózat terheltsége. Tehát valóban kénő bővíteniük, gondolom én, a hálózatot bizonyos területeken.

- Net megszakadás:
A hirtelen net megszakadásokkal kapcsolatban pedig mindenkinek valaki egyéni oka lehet, ez pedig mégannyira sem a Digi hibája. Ez szinte 100% hogy vagy a saját gépen valami SW hiba vagy HW hiba, vagy max a lépcsőházi Digi Switch lehet még, de akkor sem a központi hálózat. Ne általánosítsunk abból, hogy egyeseknek megszakad a netje.
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#3936 Felhasználó inaktív   hubman 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 17. 20:17

Sziasztok!

Nos a napokban én is tapasztaltam, hogy furcsa módon úgymond "hullámzik" , tehát folyamatosan ingadozik a sávszélesség torrentezés közben. (mindegyik trackernél kivétel nélkül) Mára viszont lekopogom, szerencsére megszűnt ez a probléma. Nekem 2 éves hűségidővel van a 30/20-as net és torrentezésnél lefelé 3,7 MB/sec, felfelé pedig 2,6 MB/sec szokott lenni a sávszélem. (Pécs, Kertváros) Egy Linksys WRT-54GL routeren keresztül megy a netem. A pinggel minden rendben van szerencsére. Nemhiszem, hogy a DIGI bármiféle korlátozást vezetne be, ugyanis a BIX-ben 30G sávszélesség áll a rendelkezésükre és most jelenleg is csúcsra járatáskor sem éri el a 30-at. Ha meg megtelne a sávszél, akkor szerintem vesznek majd még. Akit érdekel a jelenlegi sávszélesség kihasználtság: http://bix.hu/index.php3?lang=hu&page=grap...0i-1&portid=Po7 

További jó fórumozást mindenkinek! :)

#3937 Felhasználó inaktív   sangean 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 18. 07:52

Idézet: P100 - Dátum: 2009. okt. 17., szombat - 16:08

Én 24/7-ben töltök maxal :D

Hat igen a torrent az egy olyan allatfajta ami ha ujabb savszelesseget kap arra is jol szetterul.

Mindenevő...

#3938 Felhasználó inaktív   sangean 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 18. 07:57

Idézet: hubman - Dátum: 2009. okt. 17., szombat - 20:17

Sziasztok!

Nos a napokban én is tapasztaltam, hogy furcsa módon úgymond "hullámzik" , tehát folyamatosan ingadozik a sávszélesség torrentezés közben. (mindegyik trackernél kivétel nélkül) Mára viszont lekopogom, szerencsére megszűnt ez a probléma. Nekem 2 éves hűségidővel van a 30/20-as net és torrentezésnél lefelé 3,7 MB/sec, felfelé pedig 2,6 MB/sec szokott lenni a sávszélem. (Pécs, Kertváros) Egy Linksys WRT-54GL routeren keresztül megy a netem. A pinggel minden rendben van szerencsére. Nemhiszem, hogy a DIGI bármiféle korlátozást vezetne be, ugyanis a BIX-ben 30G sávszélesség áll a rendelkezésükre és most jelenleg is csúcsra járatáskor sem éri el a 30-at. Ha meg megtelne a sávszél, akkor szerintem vesznek majd még. Akit érdekel a jelenlegi sávszélesség kihasználtság: http://bix.hu/index.php3?lang=hu&page=grap...0i-1&portid=Po7 

További jó fórumozást mindenkinek! :)

Ha jol tudom a BIX-en csak azt a forgalmat latod ami Magyarorszagon belul ket szolgaltato kozott zajlik BIX-en keresztul. Ezen a BIX grafikonon viszont nem latod az alabbi 3 forgalmat:

1. A nagyobb szolgaltatok kozt van direkt kapcsolat ami nem megy at a BIX-en.
2. A sajat halozaton beluli forgalom sem megy at a BIX-en.
3. A nemzetkozi iranyt sem latod a BIX grafikonon.

Ugyhogy ezt a harmat meg add hozza a BIX grafikonodhoz. :)

#3939 Felhasználó inaktív   hubman 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 18. 11:17

Idézet: sangean - Dátum: 2009. okt. 18., vasárnap - 7:57

Ha jol tudom a BIX-en csak azt a forgalmat latod ami Magyarorszagon belul ket szolgaltato kozott zajlik BIX-en keresztul. Ezen a BIX grafikonon viszont nem latod az alabbi 3 forgalmat:

1. A nagyobb szolgaltatok kozt van direkt kapcsolat ami nem megy at a BIX-en.
2. A sajat halozaton beluli forgalom sem megy at a BIX-en.
3. A nemzetkozi iranyt sem latod a BIX grafikonon.

Ugyhogy ezt a harmat meg add hozza a BIX grafikonodhoz. :)

Rendben van, ezt eddig nem tudtam. Akkor én kérek elnézést. Máris okosabb lettem :)

#3940 Felhasználó inaktív   Moonline 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 18. 11:58

Hello, lenne egy kérdésem:

Kábel tv-nk van, + hozzá HBO dekóderrel. Kérdés, hogyha frissítem a dekóder szoftverét (2007 januári), ugyanúgy tudom majd fogni a kódolt adást? Nem megy el benne semmi? Csak mert régen amikor még parabolás volt a Digi, akkor frissítettem mind2 dekódert, és nem volt belőle probléma, viszont akkor még nem volt HBO. Nos?

Előre is köszi a válaszokat.

Téma megosztása:

• (287 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.