Elhoztam a Digi-től a box-ot. Humax Digi+C HD típusú. Kicsi, fekete, Édesanyám UPC-s Pace stb-jétől lényegesen kulturáltabb, igényesebb.
Csatlakozók: antenna ki-, illetve bemenet, 2 Scart, RCA video- és audió kimenet, ethernet és USB. Természetesen mindemellett HDMI és optikai audio kimenet is van rajta.
A képe valamilyen szinten minden csatornánál jobb, mint az analógé. Ezt úgy kell érteni, hogy pl. az ATV egyik műsora a 42"-os tv-n 2x2 cm-.es pixelekből állt. Amíg valaki szóvá nem teszi, nem a műsor tartalmáról, hanem a kép minősége miatt hoztam szóba ezt a csatornát!

Ugyanennek a csatornának van HD-s változata is, de a ott képfelbontáshoz 576i-t jelzett a box. Stúdió műsor volt, nagyon jó képpel, és HD felirattal.
Van 8, vagy 9 HD csatorna, de a pl. a Nat Geo-n csak angol és orosz nyelv van.
Egy pár napja azt mondták, hogy rögzítős lesz, de sajnos nem az. USB csati van rajta, amihez winchester-t lehet csatlakoztatni és az azon található filmet, hangot, képet lehet lejátszani. Ettől nem dobok egy hátast, ráadásul csak pendrive-om van, de azt ki fogom próbálni.
Van magyar menüje, EPG működik. Most tetszik, nekem havi egy ezrest megér, eddig úgy néz ki, hogy marad.
Van (illetve szokott lenni) a Digi-nek rögzítős készüléke is. Az Technosat gyártmányú és USB-n lehet hozzá külső vinyót csatlakoztatni, arra tud rögzíteni. Azt mondta a nőci, hogy az is ha lenne annyiba kerülne mint ez, (27 ezer, vagy ezer) de ahhoz külső adathordozót nem adnak.