HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#181 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 22. 16:18

1: A nyugdijasok sokszor úgy közlednek, mint a denevérek, csak nekik nincs radarjuk.
2: Nyugdijast többet látok emberkedni, mint más korosztályt, gondolom korral megnő az önbizalom.
3: Van sereg olyan gyalogátkelő, aminél elég nehezen belátható van e ott gyalog, vagy nincs. Aki nyomja neki, az ráfaraghat, ha eléugrik egy gyalog, azt aláirom, felelőtlenség gyalogátkelő előtt relative gyorsan menni. És felelőtlenség a gyalogátkelőre lépni felsőbbrendűségünk teljes tudatában. OK hogy neki van elsőbbsége. Csak ha elütik, akkor neki jobban fáj. Ha túléli. Szerencsétlen esetben meg mindjárt két élet ér véget, az egyik az övé, a másik a sofőré. Nem ér akkor rá addig, amig biztonságosan átmehet? Legtöbbször nem, mert bezár a kisbolt, elviszik a farhátot meg a szárnyasfejet, meg nem lehet az onokát se megkérni hogy vásároljon be, mikor én oly szivesen nézem a 2,5 perc eletric boogiet a zebrán.

#182 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 16:29

És különbenis, nekem sürgősebb... de hogy ezt ki mondta? Csuda tudja...

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#183 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 16:51

Nézd, én csak azért merek ilyeneket kijelenteni, mert napjában megteszek lábon 5-7-10 kilómétert, meg egy olyan 30-50et kocsival, mindezt 90%ban pesten. Bőven látok eleget, hogy sietnék, mert van még 5 cimem, de a nagyfaternak pont előttem van keresztülvonszolkodhatnékja a 4 sávon cekkerrel, másik oldalról, mennék haza, mennék át a zebrán, de az üveges szemekkel, az ujjai között kibuggyanó plasztik hurkákkal kormány markoló, bögyös vörös negyvenötös kukkerkapitány nem birja eldönteni, hogy előttem, mögöttem, rajtam keresztül akar e bekanyarodni, vagy esetleg mégse.
Senkinek se könnyű, mindenki siet, én mégis azt mondom, hogy azért, hogy egy villamossal előbb érjek oda a célomhoz, én nem fogom magam elütettni, megveretni, összetöretni, elperecelni, kutyával-macskával-hörcsöggel megharaptatni, csövessel lehugyoztatni magam. Ha mindenki csak a minimális módon kinézne azon a két lyukon előrefele amit a jóisten a fejére ütött elől, és nem amiatt hogy legyen amit a szappan csiphet, akkor nem itt tartanánk, ahol tartunk.

#184 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 17:27

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 17:51

Nézd, én csak azért merek ilyeneket kijelenteni, mert napjában megteszek lábon 5-7-10 kilómétert, meg egy olyan 30-50et kocsival, mindezt 90%ban pesten. Bőven látok eleget, hogy sietnék, mert van még 5 cimem, de a nagyfaternak pont előttem van keresztülvonszolkodhatnékja a 4 sávon cekkerrel, másik oldalról, mennék haza, mennék át a zebrán, de az üveges szemekkel, az ujjai között kibuggyanó plasztik hurkákkal kormány markoló, bögyös vörös negyvenötös kukkerkapitány nem birja eldönteni, hogy előttem, mögöttem, rajtam keresztül akar e bekanyarodni, vagy esetleg mégse.
Senkinek se könnyű, mindenki siet, én mégis azt mondom, hogy azért, hogy egy villamossal előbb érjek oda a célomhoz, én nem fogom magam elütettni, megveretni, összetöretni, elperecelni, kutyával-macskával-hörcsöggel megharaptatni, csövessel lehugyoztatni magam. Ha mindenki csak a minimális módon kinézne azon a két lyukon előrefele amit a jóisten a fejére ütött elől, és nem amiatt hogy legyen amit a szappan csiphet, akkor nem itt tartanánk, ahol tartunk.

Hagyd, semmi értelme....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#185 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 18:16

Jók ezek a dumák... :) ...kár, hogy van rá ok. :(
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#186 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 20:12

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. júl. 22., kedd - 17:51

Ha mindenki csak a minimális módon kinézne azon a két lyukon előrefele amit a jóisten a fejére ütött elől, és nem amiatt hogy legyen amit a szappan csiphet, akkor nem itt tartanánk, ahol tartunk.

Tökéletesen egyetértek! :up:
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#187 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 23. 08:44

Ma reggel mondták a rádióban, hogy a XIII. kerületben és az M1-esen is elütöttek egy-egy gyalogost. Mindketten szabálytalanul akartak átkelni az úton. Az egyik ráadásul autópályán  :eek:  :eek:

Szerkesztette: Sipi- 2008. 07. 23. 08:45 -kor

#188 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 23. 09:34

Érdekes, ilyenkor hogy, hogynem, nincs felzúdulás.
Érdekes módon, tegnap átsuhant a zebrán mellettem egy bringás úgy 30al, a közben a zebrára kanyarodó rendőrök pedig csak pislogtak egyet. Me elment a tükrömtől úgy 10 centire egy bringás a sorban. Esik az eső, alig látni, hajnalban ráadásul, se lámpa, se láthatósági mellény, se semmi.
Kedves kurvanyátokautósok-leesikarendszám-hóhérért ordibálók, ezzekkel az emberekkel, ugyan mi legyen?

#189 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 23. 09:58

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. júl. 23., szerda - 10:34

Kedves kurvanyátokautósok-leesikarendszám-hóhérért ordibálók, ezzekkel az emberekkel, ugyan mi legyen?

Ezeket idovel az evolucio elrendezi.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#190 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 23. 10:07

Idézet: Samott - Dátum: 2008. júl. 23., szerda - 10:58

Ezeket idovel az evolucio elrendezi.

Samott

Sajnos az a tendencia mutatkozik, hogy ha az evolúció 1-et kivon a forgaloimból, kettő lép a helyébe. Ugyanez érvényes az autós állatfajtákra is. Csak tudnám, mikor leszünk egyszer egymásért, nem egymás ellen...

#191 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 23. 10:54

Nem tudom engem is ide sorolsz-e, de azért elmondom a véleményem.  :)

Aki tudatosan szabálytalankodik legyen akár gyalogos, biciklis, motoros vagy autós az eleve jobban fel van készülve arra, hogy fellökik, elütik, bezúzzák. Nyilván senki nincs felkészülve arra, hogy autópályán átrohan előtte egy idióta. Ezek bepróbálják, de legalábbis tudatosan kockáztatnak és nos, néha vesztenek. Eddig olyan szituációkról beszéltem, mikor a gyalogos a vétlen áldozat. A fenti hírnél bár a gyalogos a halott (meghalt gondolom) mégsem ő az igazi vétlen áldozat. A gázoló immáron élhet tovább azzal a tudattal, hogy elvette valaki életét. Engem nagyon megviselne, függetlenül attól, hogy akár rögtön kiderül, hogy semmit vétségem nem volt az ügyben és nem is fognak elmarasztalani. Súlyos teher (lehet) egy ilyen élménnyel tovább vezetni.  :(

Zárójelben szeretném megjegyezni, hogy ha az világlott volna ki az eddig hozzászólásaimból, hogy szent vagyok és betartok minden szabály, akkor most korrigálnom kell. Nem, én sem vagyok tökéletes -a szerénység még hiányzik :Đ- én is hibázok, én is szabálytalankodom. Mind emellett azt soha nem értettem meg, hogy miért nem lehet figyelni a másikra. Miért szól egyeseknek a belső sávba a jogsijuk, miért kell hülyének nézni a fél országot a mozgássérült kártyával (a másik fele ugyis csal), de némelyik gyalogos is úgy megy a zebrán, hogy meg lehetne műteni közben, hiába huszonéves fiatal. Kertvárosban nőttem fel, ismert mindenki mindenkit a környéken, realatíve figyeltek is egymásra. Ami pl. Pesten van, személytelenség, túlzott rohanás, a másik tiprása meglehetősen messze áll tőlem, sőt kifejezetten idegesít. Megszoksz vagy elköltözöl. Feltehetően az előbbi, és szép lassan én is el fogom helyezni a könyöm a mellett álló gyomrában és megszokom a tiprást...
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#192 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 23. 11:18

Érdekes, ilyenkor hogy, hogynem, nincs felzúdulás.
Érdekes módon, tegnap átsuhant a zebrán mellettem egy bringás úgy 30al, a közben a zebrára kanyarodó rendőrök pedig csak pislogtak egyet. Me elment a tükrömtől úgy 10 centire egy bringás a sorban. Esik az eső, alig látni, hajnalban ráadásul, se lámpa, se láthatósági mellény, se semmi.

Az is érdekes, hogy mostanában hogy' megsokasodott a nagymama+kisgyereket elütött kombó. Kiváncsi vagyok, véletlen-e....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#193 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 23. 12:21

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. júl. 23., szerda - 12:18

Az is érdekes, hogy mostanában hogy' megsokasodott a nagymama+kisgyereket elütött kombó. Kiváncsi vagyok, véletlen-e....

Vagy csak eddig nem kerültek ezek a középpontba  :confused: Én inkább erre tippelek.

#194 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 23. 12:33

Az a nagy helyzet, hogy a nagymamák miközben a babakocsit tolják, nagyjából mindenre figyelnek, csak a forgalomra nem igazán.Rossz nézni, ahogy az utcánkban is húzzák-vonják a babakocsit, ismerősöknek dicsekszenek, hogy milyen szép gyerek, megbeszélik az "aktuális híreket".
A múltkor is figyeltem - 3 nagymama közül egy volt babakocsival és komolyan mondom, mint a szédült libák legalább 4 felé szaladtak, amikor felbukkant egy majdnem 10km/h-val haladó Astra.Egyik oldalról a másikra mert a másik már eredetileg is arra indult , jááájjj. :omg:
Életveszélyesek.Ez persze nem menti azokat, akik elütik őket.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#195 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 23. 13:52

Az öregekre és a gyerekekre vigyázni kell. Aki nem képes belátni, hogy neki... arra is.

#196 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 23. 14:25

Idézet: Eleanor - Dátum: 2008. júl. 23., szerda - 14:52

Az öregekre és a gyerekekre vigyázni kell. Aki nem képes belátni, hogy neki... arra is.

Arról nem beszélve, hogy egy idős gyalogos önmagára veszélyes "csak", egy autós meg mindenkire. Az erősebbnek kell(ene) vigyázni a gyengébbre egy normális társadalomban.

#197 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 23. 16:45

Pillanat. Ezt már a reklámban sem értettem, amikor a kissrác kiribog a labda után a nyerges MAN elé, az megáll satuval, mire a kissrác a labdával: vigyázz rám, te vagy a nagyobb. Azért álljunk meg egy szóra. Az addig ok, hogy az erősebbnek oda kell figyelni a gyengére. De nem helyette. A gyenge köteles lenne a gyengeségeivel tisztában lenni, nem pedig előnyt kovácsolni belőle, hogy majd a másik figyel, mert én jajj szegény gyalogos vagyok, és annyira de annyira el vagyok foglalva azzal, hogy az onoka tegnap kéket szart e vagy sárgát, hogy tökönpaszulyon keresztültolom a babakocsit, és azt sem tudom hol vagyok. Azokat, akik a repülőnapon, ilyenolyan állami ünnepet, tüntetésen, aug20án kinn randaliroznak babakocsival, pár hónapos gyerekkel, azt a büdös francba belelövetném a dunába, a gyerekét pedig állami gondozásba adnám, mert az aki ennyi idős gyereket is ilyen felelősséggel kezel, az nem tudom később mire fogja tanitani.
Az öregnek azért kéne vigyázni, mert tudja hogy öreg, lassabb, gyengébb, rosszabbul reagál, de nem. Az öreg, az mániákus bizonyitási vágyat érez arra, hogy megmutassa a világnak, én milyen fasza gyerek vagyok, mert még 70 évesen is vágom a gazt, autót vezetek, hajnalig kefélek, és elszivok egy karton mezitlábas kossuthot. A világért be nem ismerné a legtöbbje, hogy elszállt az idő, és nem kéne emberkedni súlycsoporton kivül, mert korántsem a nagy tudás meg szintenmaradás miatt ússza meg a dolgokat egyre-másra, hanem amiatt, mert van aki odafigyel helyette is. Egy ideig. Aztán minden szerencse elfogy. A gyerekkérdésre meg, ott a szülő a hibás, meg az oktatás, mert ott kéne a gyerek fejébe verni a mi merre hány métert. Nem mindig a MÁSIK a hibás. Inkább a másik is. Meg az egyik is.

#198 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 23. 17:11

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. júl. 23., szerda - 17:45

Pillanat. Ezt már a reklámban sem értettem, amikor a kissrác kiribog a labda után a nyerges MAN elé, az megáll satuval, mire a kissrác a labdával: vigyázz rám, te vagy a nagyobb. Azért álljunk meg egy szóra. Az addig ok, hogy az erősebbnek oda kell figyelni a gyengére. De nem helyette. A gyenge köteles lenne a gyengeségeivel tisztában lenni, nem pedig előnyt kovácsolni belőle, hogy majd a másik figyel, mert én jajj szegény gyalogos vagyok, és annyira de annyira el vagyok foglalva azzal, hogy az onoka tegnap kéket szart e vagy sárgát, hogy tökönpaszulyon keresztültolom a babakocsit, és azt sem tudom hol vagyok. Azokat, akik a repülőnapon, ilyenolyan állami ünnepet, tüntetésen, aug20án kinn randaliroznak babakocsival, pár hónapos gyerekkel, azt a büdös francba belelövetném a dunába, a gyerekét pedig állami gondozásba adnám, mert az aki ennyi idős gyereket is ilyen felelősséggel kezel, az nem tudom később mire fogja tanitani.
Az öregnek azért kéne vigyázni, mert tudja hogy öreg, lassabb, gyengébb, rosszabbul reagál, de nem. Az öreg, az mániákus bizonyitási vágyat érez arra, hogy megmutassa a világnak, én milyen fasza gyerek vagyok, mert még 70 évesen is vágom a gazt, autót vezetek, hajnalig kefélek, és elszivok egy karton mezitlábas kossuthot. A világért be nem ismerné a legtöbbje, hogy elszállt az idő, és nem kéne emberkedni súlycsoporton kivül, mert korántsem a nagy tudás meg szintenmaradás miatt ússza meg a dolgokat egyre-másra, hanem amiatt, mert van aki odafigyel helyette is. Egy ideig. Aztán minden szerencse elfogy. A gyerekkérdésre meg, ott a szülő a hibás, meg az oktatás, mert ott kéne a gyerek fejébe verni a mi merre hány métert. Nem mindig a MÁSIK a hibás. Inkább a másik is. Meg az egyik is.

:up:
Pont hasonló gondolatok kavarogtak a fejemben, bár helyenként kicsit túlzó a reakciód (dunábalövetés terén), de egyebekben hirtelen én se tudtam volna jobban megfogalmazni.A két előző post kicsit közhely szagú.
A repülőnapos, tüzijátékos felvetéseddel totál egyetértek.A babakocsiban ülő gyerek fel sem fogja az egészet ami körülötte történik, a szülő pusztán önzésből viszi magával a gyerekét, mert igazából ő szeretné látni és nem a gyereknek megmutatni.
Gyerekkérdésben csak annyit, hogy igazából nem is az oktatás a hibás - nézd meg az elmúlt pár hónap tanárveréseit - mert a tanároknak lassan már semmihez nincs joguk.Mi még kaptunk a tanártól általánosban, ha arról volt szó - bár nem szerettük,kibírtuk és még most is emlékszünk hogy miért is kaptuk - utólag azt mondom jogosan.
Sokkal inkább a családban dől el minden.Szép dolog a nagy család, de nekem ne mondja senki - hogy akinek 4-5 gyereke van, az egyformán tud időt szakítani mindre.És ezt nem azért mondom mert nekem csak kettő van.Rájuk még elég időt tudunk fordítani de a harmadikra már biztosan nem tudnánk.
Nem azt mondom, hogy a nagycsalád rosszul működik, mert 1 vagy 2 gyereket is el lehet hanyagolni.
Továbbá az is szerencsés lenne, ha az országban mindenki megtanulná vállalni a felelősséget a tetteiért.Nem a gázoló autósokat akarom védeni - félreértés ne essék - de olyan biztos az, hogy a nagyi teljesen körültekintő volt, és tisztában volt a képességeivel?
A mutogatás már nagyon megy ebben az országban - naponta láthatjuk - csak az ujjak irányát kellene adott esetben megfordítani.
Jöhetnek a kövek. :)

szerk.javítás

Szerkesztette: carcass 2008. 07. 23. 17:17 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#199 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 23. 17:31

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. júl. 23., szerda - 15:25

Arról nem beszélve, hogy egy idős gyalogos önmagára veszélyes "csak", egy autós meg mindenkire. Az erősebbnek kell(ene) vigyázni a gyengébbre egy normális társadalomban.

De hát mi sietünk, miért nem vigyáz magára?

(Ja, hogy a zebra előtt meg kéne állni? De hát mi nem mutogatunk, mert mi sietünk...)

#200 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 23. 17:38

Még mindig itt tartasz. Megforditom, hogy ne csak az egyik oldal legyen rongyosra ismételgetve. 30al közelitem meg a zebrát, látom hogy senki nem áll ott, majd mikor áthaladnék, elém/alám biciklizik, szalad, esik, mászik, robban egy gyalogos, biciklista, nagymama, csöves, űrhajós. Mit szeretnél még? Egy gyalogos érdekvédelmi emlékplakettet?

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.