Idézet: Carmaged - Dátum: 2012. 08. 14. 22:29
Ezt a lemezt most te túráztatod kivételesen. Én csak annyit mondtam, hogy nem biztos, hogy épp ott is van. Vagy hogy ebből következően nem biztos, hogy mindenütt van.
Miért, honnan tudod, hogy van mindenütt? Ezen szerintem kár okoskodni, lehet, hogy nincs mindenütt, nem?...

Én csak ennyit akartam mondani, hogy lehet. Majd ha bebizonyítod, hogy nem, akkor mehet a túra. Addig csak szöveg.
Idézet
nem láttuk élőben miről van szó, egyből nem is úgy van, ahogy a másik mondja
Ha nem vernéd a válasz-gombot a posztjaimat meglátva azonnal, észrevehetnéd, hogy nem mondtam semmi ilyesmit, csak azt, hogy "nem biztos, hogy van". A többit a te fantáziád teszi már bele. Direkt próbáltam úgy fogalmazni, hogy neked is megfeleljen...
Az pedig tuti lehetséges, hogy épp ott nincs, vagy ha mégis, akkor valahol máshol nincs. De vitázhatsz.

Amúgy érdekes, mert amit rám fogsz, pont ugyanazt csinálod te is. Ne akard, hogy idézzek, mert nem privátban teszem, hanem ide. Bocsika.
Nem baj, ha neked élből irritálóak a posztjaim, az még nem gond, de az már igen, ha ugyanazt a hülyeséget tolod te is, főleg, ha engem is annak tartasz, mert akkor barátom, egy szinten vagyunk. S nekem ez megfelel.
Szerkesztette: Warrior 2012. 08. 15. 17:35 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."