HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1034
  • 1035
  • 1036
  • 1037
  • 1038
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#20701 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 08. 15. 23:03

Well done. Aztan aki meg a masik iranybol jon, ammeg nyaljon sot, mit?
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#20702 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 15. 23:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 08. 15. 23:23

m0-án faszán odajutottunk a minap is, újpestről

khirály vagy :laugh:
esetleg 5.ker-bol is szondanal vmi utvonalat az M0-n a Ferihegyre?
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#20703 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 16. 05:19

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2012. 08. 15. 22:10

udv a 21.szazadban :blush:
ennyi erovel csoda, hogy egyatalan ut van, es nem a folduton kell kibattyogniuk az orszag legnagyobb nemzetkozi repterere a belvarosbol at a 2x1 savos 2-300m-kent lampa-zebra Ulloi-n a Kispesten meg Pestlorincen at :omg:

Ott eloknek meg dejo a plusz tgk+buszforgalom, kb 1m miatt (es akkor mar kb akarmi elferne alatta)

pont ennyi erovel mas gyorsforgalmi is felesleges, lasd M0, hiszen mashogy is oda lehet jutni akarhova ezt kikerulve...

Ne szivass, ismered a kornyeket te is, kozvetlenul a korlatozo elott ki lehet menni a gyorsforgalmival parhuzamosan futo 2x2 savos Gyomroi utra, ami pont ugyanoda visz csak kb 3 meterrel arrebb fut (es van rajta kb. 2 lampa a repuloterig).

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#20704 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 16. 06:09

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2012. 08. 16. 00:03

Well done. Aztan aki meg a masik iranybol jon, ammeg nyaljon sot, mit?

Nem, az nyilván menjen olyan útra ami neki tilos, hiszen az olyan menő, csakazértis.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#20705 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 16. 06:10

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2012. 08. 16. 00:09

khirály vagy :laugh:
esetleg 5.ker-bol is szondanal vmi utvonalat az M0-n a Ferihegyre?

mondjuk a gyorsforgalmi melletti út?

#20706 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 16. 07:02

En csak azt nem ertem mi a fenet hurcolaszik zenekarokat egy osztrak rendszamu busz a szigetre a repuloterrol...
Marmint miert osztrak rendszamu? Ilyen szepen kiszerveztek a repteri fuvarokat?
Biztosan nincs elerheto (aru) busz Budapest vonzaskorzeteben...

#20707 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 16. 07:35

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 08. 16. 08:02

En csak azt nem ertem mi a fenet hurcolaszik zenekarokat egy osztrak rendszamu busz a szigetre a repuloterrol...

Oszt milyen jó minőség lett ez az osztrák rendszámos jóskapiska bt, felkészült, körültekintő sofőrrel :D

#20708 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 16. 08:22

Ez speci lakobusz kifejezetten zenakarok szallitasara (keress ra a ceg nevere)... lehet hogy abban laktak a Szigeten is.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#20709 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 16. 09:45

lehet Becsbol 2.5-3 ora alatt atjottek egy berelt busszal, mert a repteri baszakodas is siman lenne ennyi ido, aztan innen meg mennek tovabb göpzivel messzebbre
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#20710 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 08. 16. 23:17

Marmint miert osztrak rendszamu?

Beat the streetre gondolsz? Ezt írtam, nemzetközileg elismert cég, megfelelő referenciákkal. Olyan, mint a hoteletek. Csak zenekarok/turnés szolgáltatásokat csinálnak, innentől kezdve ha külföldről ideesel, akkor egy magyar Mikk-Mukk Bt-vel szerződnél le, vagy olyannal, aki EU-szinten fel tud mutatni valamit?

Vagy eleve kint szálltak le. Vagy piros.

Nálam ezek kurva jól nyomták, 04:00-kor kapunyitás, ezek előtte felsorakoztak a parkolóban, 03:50-kor motor bebörrent, sorbanállás, 4kor szép sorban begödültek, mint az olajozott gépezet.
Make love not Wor.

#20711 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 08. 16. 23:19

Próbálj meg ilyet találni. Nehéz lesz. Ismerős haver sofőrködik ide-oda, de lehet úgy vannak vele, mint Te a kajával és a szállással. Ez bevált, ha kell, akkor van viszki és jakuzzi, sofőrnél meg a teljes diszkréció, amit szintén ismersz szállodaiparból, van aminél azt sem láttad, amit láttál.
Make love not Wor.

#20712 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 26. 12:01

Most történt velem egy érdekes eset. Meg akartam állni felénk a "lengyel piacon" egy lángosért :), találtam egy helyet kocsik között a füves útpadkán és beálltam. Mire kiszálltam ott állt mellettem egy rendőr és kérdezte, hogy látom-e milyen tábla van ott? Elég nehezen vettem észre :D egy buszmegálló tábla volt a fal tövében, mellette egy kis tetős megálló szerűség, sokat járok arra, de eddig fel sem tűnt, nem arról szoktam jönni, nem ott szoktam megállni. Kérdezte, hogy kérek-e egy 30 ezres csekket vagy arrébb állok, természetesen az olcsóbb megoldást választottam. :) Ők még maradtak, talán a többieket büntetni. Le akartam fényképezni a helyet, de nem akartam őket felhúzni.
Szóval ha nincs kialakítva busz öböl, sőt semmi nyoma bármilyen beavatkozásnak az úttesten kívül, akkor is vonatkozik a 15m-es megállási tilalom a földes, füves útpadkára is?

#20713 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 26. 15:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Bucy - Dátum: 2012. 08. 26. 13:01

...
Szóval ha nincs kialakítva busz öböl, sőt semmi nyoma bármilyen beavatkozásnak az úttesten kívül, akkor is vonatkozik a 15m-es megállási tilalom a földes, füves útpadkára is?

A tábla miatt igen.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#20714 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 26. 15:50

Persze.

#20715 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 10:23

Most történt velem egy érdekes eset. Meg akartam állni felénk a "lengyel piacon" egy lángosért :), találtam egy helyet kocsik között a füves útpadkán és beálltam. Mire kiszálltam ott állt mellettem egy rendőr és kérdezte, hogy látom-e milyen tábla van ott? Elég nehezen vettem észre :D egy buszmegálló tábla volt a fal tövében, mellette egy kis tetős megálló szerűség, sokat járok arra, de eddig fel sem tűnt, nem arról szoktam jönni, nem ott szoktam megállni. Kérdezte, hogy kérek-e egy 30 ezres csekket vagy arrébb állok, természetesen az olcsóbb megoldást választottam. :) Ők még maradtak, talán a többieket büntetni. Le akartam fényképezni a helyet, de nem akartam őket felhúzni.

Örülj, hogy megúsztad ennyivel :) Fotó azért jó lett volna, hogy merre van helyileg, mennyire látható stb.
Pár hónapja én egy buszmegállóban álltam meg a nagy semmiben, mert a gyereknek pisilni kellett. Autót is alig láttam ezen a 15-20km-s bekötőúton, de 1-2 perc múlva ott volt a rendőrautó, biztos csak véletlenül. Kérdezték miért itt álltam meg, de akkorra már jött is elő a gyerek a bokorból nadrágját húzogatva. Erre nevettek és mentek tovább.
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#20716 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 12:22

Nem vagyok biztos benne, hogy szabálytalan a megállás, nem az úttesten állt meg, hanem az útpadkán. Ez akadályozta volna az autóbuszt?
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#20717 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 19:57

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 08. 27. 13:22

Nem vagyok biztos benne, hogy szabálytalan a megállás, nem az úttesten állt meg, hanem az útpadkán. Ez akadályozta volna az autóbuszt?

Az utpadkan csak akkor alhatsz meg, ha engedi tabla, de ezt a temat szerintem mar kb. 50x atragtuk itt. :)
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#20718 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 20:15

Nem a járdán való megállást tárgyaltuk ki? Mert szerintem padkán meg lehet állni, nem?

Viszont ha volt tábla, akkor tényleg tilos megállni "más járművel a villamos, autóbusz vagy trolibusz megállóhelyet, illetőleg taxiállomást jelző tábla előtt 15 méter, utána 5 méter távolságon belül, kivéve, ha útburkolati jelből más következik;"
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#20719 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 20:46

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2012. 08. 27. 20:57

Az utpadkan csak akkor alhatsz meg, ha engedi tabla, de ezt a temat szerintem mar kb. 50x atragtuk itt. :)

Ez érdekes, mert a buszmegállót kivéve azt szokták megbüntetni, akinek rálóg a kereke az útra, aki tisztán a padkán áll azt nem.

Üzenet megtekintéseIdézet: DzsiAr - Dátum: 2012. 08. 27. 21:15

Nem a járdán való megállást tárgyaltuk ki? Mert szerintem padkán meg lehet állni, nem?

Viszont ha volt tábla, akkor tényleg tilos megállni "más járművel a villamos, autóbusz vagy trolibusz megállóhelyet, illetőleg taxiállomást jelző tábla előtt 15 méter, utána 5 méter távolságon belül, kivéve, ha útburkolati jelből más következik;"

Milyen szélességre vonatkozik a szabály, mert mondjuk ha nem az útra merőlegesen állok be, hanem párhuzamosan, de az út szélétől jó 2 méterrel beljebb, akkor mi van?

#20720 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 21:31

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2012. 08. 27. 20:57

Ott nem éppen fordítva van, azazhogy a tiltás logikája érvényesül: szabad, ha nincs tiltva? (majd utánanézek, de szerintem pl. főútvonalnál meg lehet állni simán, oszt ott hol lenne már engedélyező tábla...) :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1034
  • 1035
  • 1036
  • 1037
  • 1038
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.