HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#901 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 09. 20:07

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 21:05

:lol: Ez kész...

Ebben speciel igaza van, ez mar boven repulos tavolsag... :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#902 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 20:09

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 21:07

Akkor mi a lényeg?  :think: Mert azt már leírtad, hogy idén már 4x lett volna húdejó ha van autód. Leírtad azt is, hogy azon kevés alkalmakkor amikor hiányzik, meg lehet oldani taxival is. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy milyen életkörülmények/helyzet kell ahhoz, hogy ne kelljen autó. Azért kérdezem csak, hogy én is megpróbáljak olyat kialakítani, mert az autó rohadt sokba van ám'....

Azért most, hogy az autót eladtad és vettél egy Fabiát, olcsóbb nem? ;) :Đ  :Đ

#903 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 20:10

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 21:09

Azért most, hogy az autót eladtad és vettél egy Fabiát, olcsóbb nem? ;) :Đ  :Đ

Olcsóbb, olcsóbb, de még mindíg úgy érzem, le vagyok húzva.... :)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#904 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 21:05

:lol: Ez kész...

Volt alkalmam 1000km-t végigülni autóban, nem egyszer, nem kétszer, sokszor.  Görögország, Olaszország és Spanyolország ettől még messzebb van.  Nekem ugyanolyan kevéssé vonzó autóval odamenni, mint busszal.

Szerkesztette: szeder 2008. 08. 09. 20:11 -kor

#905 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Samott - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 21:07

Samott

Persze, én csak a válasz frappáns mivoltán derültem, bár nekem nem a távolság, hanem az említett országokban élő népek jutottak először eszembe, hogy esetleg szedernek nem szimpatikusak talán... :D :D :)

#906 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 20:11

Idézet: szeder - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 21:10

Volt alkalmam 1000km-t végigülni autóban, nem egyszer, nem kétszer, sokszor.  Görögország, Olaszország és Spanyolország ettől még messzebb van.  Nekem ugyanolyan kevéssé vonzó autóval odamenni, mint busszal.

Lásd egyel feljebb, elértettem kicsit... :D

#907 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 20:11

Idézet: Samott - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 21:07

Samott

Azért elég sok ember jár kocsival Olaszországba, sztem simán bevállalható, Mo-on meg most az a mindennapi valóság, hogy emberek tömegével járnak repülővel Spanyolországba nyaralni.... Hápersze.. :)

#908 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 20:12

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 21:10

Olcsóbb, olcsóbb, de még mindíg úgy érzem, le vagyok húzva.... :)

Ezzel nem vagy egyedül... :)

#909 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 20:12

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 21:10

Persze, én csak a válasz frappáns mivoltán derültem, bár nekem nem a távolság, hanem az említett országokban élő népek jutottak először eszembe, hogy esetleg szedernek nem szimpatikusak talán... :D :D :)

Én is azt hittem :) (biztos magamból indultam ki.. :D )

#910 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 20:13

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 21:11

Azért elég sok ember jár kocsival Olaszországba, sztem simán bevállalható, Mo-on meg most az a mindennapi valóság, hogy emberek tömegével járnak repülővel Spanyolországba nyaralni.... Hápersze.. :)

Odáig még ki tudják fizetni, oszt' ha a narancsszüret-biznisz átqrás, majd a konzulátus hazaizéli őket.

#911 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 20:15

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 21:10

hanem az említett országokban élő népek jutottak először eszembe, hogy esetleg szedernek nem szimpatikusak talán... :D :D :)

Nem (; bár tény, hogy nem vagyok mediterrán rajongó.  Mindhárom nép fiaival voltam már munkakapcsolatban, az olaszokkal voltak kisebb fennakadások, de nem volt vészes.  A görögökkel viszont kifejezetten jó volt együtt dolgozni (leszámítva, hogy borzasztó akcentussal beszéltek angolul).

szerk.:  sőt, a görögök kifejezetten jó arcok:  ülünk tárgyalóban, kolléga okosságokat prezentál, mikor éktelen vijjogással megszólal valami riasztó.  Nézünk a házigazda professzorra, hogy most mi van, mentsük-e az irhánkat, mire ő legyint: "don't worry, this is just the fire alarm", és ül tovább nyugodtan.

Szerkesztette: szeder 2008. 08. 09. 20:19 -kor

#912 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 20:17

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 21:11

Ja, kollega most volt egy kethetes 4e kilometeres, eszakolasz + delfrancia + alpok autos turan, irigylem is erte... mondjuk biciklivel az is biztos nagyobb buli lett volna. ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#913 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 20:19

Valoban nagyobb buli... kocsival csak 2 het. Biciklivel 2 honap. Azert az szabadsagbol megiscsak jobb. :Đ
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#914 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 20:44

Idézet: Samott - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 18:56

Nem eleg erv az, hogy nekem ez igy kenyelmesebb?

Mindegy, ennek tenyleg nincs ertelme igy, nem en evangelizalok itt, nem engem zavar masok kozlekedesi preferenciaja. Tolem mindenki ugy jar ahogy akar, amig engem nem kenyszerit a szokasaim megvaltoztatasara... :)

Szerintem nem ezt írtad le, de látom közben szeder is megválaszolta.
Nem a saját preferenciákat soroltad, hanem másokét (és az azokat alátámasztó érveket) minősítetted.

A kényelem relatív. Van ismerősöm aki BP-n kerékpárral jár munkába, ha teheti. Pedig nem rövid, 25 perc. De a BKV a duplája. Kocsival is próbálta, az sem jobb. Neki az idő miatt "kényelmesebb", neked más kényelmi szempontok számítanak.

Persze amíg liberalizmus van, mindenki elfogad mindent és nem akadályozza a másikat addig jól is állhatnánk. Aki akar biciklizik, aki akar autózik. Ezt írtad (volna :D) te is ezek szerint. De ez is csak elméletben van rendben, hisz ezek erős kölcsönhatásban vannak. És 100-ból 99-szer nem a biciklisek miatt élhetetlen egy város. Szóval mégiscsak ezeknek a véresszájú bicikliseknek van elméletben igaza... vagyis csak kellene valamit lépni és akár kerékpárt is használni, ha adott helyzethez illik... nem csak azt ami a legkényelmesebb. Ha évente 5x biciklizel, akkor 5x. Azzal is jobb lesz a helyzet.

Mellesleg téged is akadályoznak. Te sem tömegközlekednél a kocsit a határban lerakva, ha üres lenne a belváros, tele ingyenes parkolóhellyel.  :think:

Szóval Te is korlátozva vagy, csak épp szerencsés csillagzat miatt épp úgy, hogy az téged most nem zavar. Talán ezért kellene némileg több tolerancia, vagy esetlegesen pozitív hozzáállás. (és évente 5-ször felülnél te is a bicajra :))

Szerkesztette: vipisrac 2008. 08. 09. 20:48 -kor

#915 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 20:54

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 21:44

Mellesleg téged is akadályoznak. Te sem tömegközlekednél a kocsit a határban lerakva, ha üres lenne a belváros, tele ingyenes parkolóhellyel.  :think:

Siman tudnek intezni magamnak parkolohelyet a melygarazsban es ugy beosztani a munkamat, hogy elkeruljem a csucsforgalmi idoszakot... de minek? A metro meg a 4-6 villamos 2-3 percenket jar...

Samott

#916 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 21:14

Idézet: Samott - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 21:17

Ja, kollega most volt egy kethetes 4e kilometeres, eszakolasz + delfrancia + alpok autos turan, irigylem is erte... mondjuk biciklivel az is biztos nagyobb buli lett volna. ;)

Samott

En tavaly voltam kethetes 2k km-es eszakolasz + delfrancia + alpok bringas turan, irigyelhettek is erte... mondjuk autoval biztos nem lett volna ekkora buli. ;)

Emvy

Szerkesztette: Emvy 2008. 08. 09. 21:15 -kor

while (!sleep) sheep++;

#917 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 21:22

Idézet: Emvy - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 22:14

En tavaly voltam kethetes 2k km-es eszakolasz + delfrancia + alpok bringas turan, irigyelhettek is erte... mondjuk autoval biztos nem lett volna ekkora buli. ;)

Ket het alatt 2e kilometer a hegyekben biciklivel... az en hatam meg nem tollas esetleg? (bocs, ha esetleg Giro vagy Tour resztvevo vagy)

Samott

#918 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 21:28

Idézet: Samott - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 22:22

Ket het alatt 2e kilometer a hegyekben biciklivel... az en hatam meg nem tollas esetleg? (bocs, ha esetleg Giro vagy Tour resztvevo vagy)

Samott

Oke, csak 1700 km volt, de 12 nap alatt. Es 15000 m szintemelkedes. :) 9 Tour-os hagot masztunk meg, ha mar erre kerult a szo.
while (!sleep) sheep++;

#919 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 08. 09. 21:33

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 20:45

BKV? Vidéken? El vagy te tévedve. Vidéki városokban a volánok buszai (villamos, metró, HÉV, fogaskerekű, apámfasza nyetu ám) helyijáratos menetrend szerint közlekednek, ha lekésel egy buszt, nem jön 5 perc múlva másik...

Tééééleg, '96 környékén bringával jártam a gyárba, kb. jó 3 kilométer, aztán kész. Autó nyilván nem volt, meg minek is. Csak szoptam az érzékelős lámpával a főúton, mikor reggel ott álltam bringával a pirosnál, az meg baszott zöldre váltani.

Azzal akármikor vissza lehetett menni, ember felkelt, fix idő alatt odaért, meló után egyből hazajött. Azóta egyszer bringáztam, mikor azt mondták haza hoznak kocsival, de az nem indult, mi meg jól beittunk :-)
Make love not Wor.

#920 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 08. 09. 21:40

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 19:50

Én gyakorlatilag a hungaroring mellől járok be dolgozni. Pestre a Nagy Lajos kir út vonalába. Autóval az út 35-40 perc forgalomfüggően. Biciklivel 45-50 perc,

Kb. 50 perc alatt én Erdőkertesről Csepelen vagyok. Most éppen onnan megyek dolgozóba. Reggel mondjuk biztos lehet szopni, nagyjából nem gyorsabb, de veszélyesebb a bringás közlekedés, aztán még izomszagom is lesz. Legfeljebb sportos, meg occsó, majd jól elkopnak az ízületeid, oszt az én TBmből fizetik a rehabot :-D
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.