HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 876
  • 877
  • 878
  • 879
  • 880
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#17541 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 26. 11:10

Idézet: PetruZ - Dátum: 2011. 04. 26. 09:20

... és különben is sötétített üvegű volt. :)

Régi főnök kocsija volt olyan, hogy fekete üvegek. Aztán sofőr elvitte, mert valahova kellett vinnie a kocsit, a kereszteződésekben rendesen le kellett húznia a jobb első ablakot, hogy valamit lásson is...

Veszélyes, mert az igaz, hogy nyáron dob pár fokot belül, de a kint levőknek meg forr a fejük, mert oldalra sem lehet átlátni a kocsin; az meg nem mindig fain.

Szerkesztette: Warrior 2011. 04. 26. 11:10 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#17542 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 11:15

Idézet: Warrior - Dátum: 2011. 04. 26. 12:10

Régi főnök kocsija volt olyan, hogy fekete üvegek. Aztán sofőr elvitte, mert valahova kellett vinnie a kocsit, a kereszteződésekben rendesen le kellett húznia a jobb első ablakot, hogy valamit lásson is...

Veszélyes, mert az igaz, hogy nyáron dob pár fokot belül, de a kint levőknek meg forr a fejük, mert oldalra sem lehet átlátni a kocsin; az meg nem mindig fain.

Nem volt ez annyira szénfekete, mint a HMCS-verdáké, csak valamivel sötétebb, mint az átlagos fényvédő színezés. Átláttam rajta, de csak sziluettek látszottak, nem is nagyon bogarásztam, kiféle-miféle alakok.
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#17543 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 11:17

Nekem is sötétített fóliás még az első oldalablak is (így vettem az autót), de semmit nem zavar a kilátásban - az átlátás már nehezebb kérdés, bár egy magas furgonon sem látsz át.

#17544 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 08:05

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#17545 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 10:25

Egyik nap volt az egyik TV adon egy trafipax-s tema, hogy vmi dobozos kistgk-t -vmi Transit/Ducato szerut- leszedtek a keszult kep szerint az M0-n 205km/h-l.
Erre a ceg persze fellebezett, hogy ez 140-nel tobbet uj koraban se tudott menni, de a policejtol vmi kék diszegyenrucis sokcsillagos agyegyseg meg aszondjajazta a riporternek, hogy bar elromolhatott a meroberendezes, de muszaki vizsgalatnak vetnek ala a jarmuvet, hogy nem-e kepes-e annyival is menni

:lol:
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#17546 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 10:53

Idézet: Eleanor - Dátum: 2011. 04. 27. 09:05

Frisco

Azért 1:17-nél ott is ott volt a buli.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#17547 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 12:01

Kép
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU

#17548 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 12:29

Idézet: hobizoli - Dátum: 2011. 04. 27. 11:25

Egyik nap volt az egyik TV adon egy trafipax-s tema, hogy vmi dobozos kistgk-t -vmi Transit/Ducato szerut- leszedtek a keszult kep szerint az M0-n 205km/h-l.
Erre a ceg persze fellebezett, hogy ez 140-nel tobbet uj koraban se tudott menni, de a policejtol vmi kék diszegyenrucis sokcsillagos agyegyseg meg aszondjajazta a riporternek, hogy bar elromolhatott a meroberendezes, de muszaki vizsgalatnak vetnek ala a jarmuvet, hogy nem-e kepes-e annyival is menni

:lol:

Jaja
Ezt én is írni akartam, de sehol nem találtam hozzá forrást, amit belinkelhettem volna.
Azért ha ez igaz, akkor az elég sok kérdést felvet nem?!

#17549 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 13:51

Idézet: chris77 - Dátum: 2011. 04. 27. 13:29

Jaja
Ezt én is írni akartam, de sehol nem találtam hozzá forrást, amit belinkelhettem volna.
Azért ha ez igaz, akkor az elég sok kérdést felvet nem?!

Ja pl hogy egy konyhakredenc homlokfeluletu jarmu 205-l veressen ahhoz mennyi lojj is kene a kazanfedele ala :drive:
Powered by:

#17550 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 14:07

Idézet: hobizoli - Dátum: 2011. 04. 27. 14:51

Ja pl hogy egy konyhakredenc homlokfeluletu jarmu 205-l veressen ahhoz mennyi lojj is kene a kazanfedele ala :drive:

Na meg hogy mi a biztosíték, hogy másoknál jól működött, akiknek képes annyit menni a szekér, amennyit "mért" a trafi?

#17551 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 14:26

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 27. 15:07

Na meg hogy mi a biztosíték, hogy másoknál jól működött, akiknek képes annyit menni a szekér, amennyit "mért" a trafi?

Na pont ezekre a kérdésekre gondoltam, amik innentől fölvetődhetnek....
És persze jogosan.

#17552 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 16:04

Gyanítom, hogy hatalmas hullámot indítana el. Magyarok azt mondanák, hogy "Akkor kezdjük ki a köcsög trafit, mert én ott és akkor pont nem annyival nyomtam. Vagyis lehet, hogy máskor igen, de pont ott és pont akkor pont nem. Hát nem is vagyok olyan! Meg különben is, majd ha rám bizonyítják, akkor LEHET, hogy foglalkozom a gondolattal, hogy talán mégis nyomtam neki pont ott és pont akkor..."

Ebben benne van az összes világfájdalom, de komolyan, az ősrobbanás óta, ami sok magyar fejben összegyűlt, s most zuhan kifelé a rendőrség irányába minden lehetséges segglyukon át. Meg a hatalmas tiszteletlenség a szerv irányába, hogy "akkor azok most kinek képzelik magukat, ha én jövök, nincs nekik még fingani sem joguk".

Csak azt az apróságot felejtik el, hogy épp saját magukról nyilatkoznak, akik így beszélnek. A valóság az, hogy működhet rosszul bármilyen berendezés. Csak akiknek ennyire finghatnékjuk lenne, azoknak fingjuk sincs arról, hogy mit jelent a "hatóságilag hitelesített" jelző.

Ami engem bosszant az egészben, az az, hogy a sok ... magyar sajnos tényleg nem abból indul ki, hogy ő mit csinált, hanem abból, hogy miért kérik ezt rajta számon. S itt a probléma.

A fenti eset inkább vicces kell hogy legyen, mint komoly.

Inkább ide vágó: tegnap mentem át Miskolcon, Diósgyőrben. Építik a villamos síneket, az egész pálya ki van bontva, szinte teljes hosszon, a széles x sávos út le van szűkítve gyakorlatilag kifelé haladva 1 db sávra. Ott haladok, előttem is vagy 3-4 autó, sor van, nyugisan megyünk. Mögöttem megjelenik a tükörben "a játékos", jobbra-balra verődik, 1 pillanat alatt látszik a mozgásán, hogy az idegbetegség szinonimája csupán halovány közelítése annak amilyen (volt már itt szó arról, hogyan lehet kiszúrni az autó mozgásáról, ha valaki hülye; írtam, hogy van, amikor 1 másodperc sem kell ehhez). Nem villogott, nem dudált, csak rángatta a kormányt, tutira menni akart volna, nem lehetett előzni, mert kerítés volt mindkét oldalt, nem lehetett férni, meg előttem is pár autó haladt. Belegondoltam, mint csinál ez, ha szabad mennie? :omg:

#17553 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 17:08

Akkor az a csávó volt elég vaksi, vagy le volt hányva az üveg. Én éjjel esőben is tolatok fólián keresztül kinézve, nemhogy nappal lehúzom mert nem látok ki :omg: Az ilyennek előbb venném el a jogsiját mint Dexnek.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#17554 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 19:07

Mert aztan az osszes folia egyforma, mi? :omg: Honnan tudod, hogy mennyire lehet kilatni egy olyan autobol, amiben eletedben nem ultel? :unsure:
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#17555 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 19:51

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 27. 18:08

Akkor az a csávó volt elég vaksi, vagy le volt hányva az üveg. Én éjjel esőben is tolatok fólián keresztül kinézve, nemhogy nappal lehúzom mert nem látok ki :omg: Az ilyennek előbb venném el a jogsiját mint Dexnek.

foliazd be a szelvedot is :idea: hatha akkor eszreveszed, hogy veszesen kozeledik egy kocsi segge elotted :p :D
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#17556 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 20:05

Idézet: kroozo - Dátum: 2011. 04. 27. 20:51

foliazd be a szelvedot is :idea:

Láttam már ilyet is kishazánkban.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#17557 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 21:44

Idézet: asdf - Dátum: 2011. 04. 27. 20:07

Mert aztan az osszes folia egyforma, mi? :omg: Honnan tudod, hogy mennyire lehet kilatni egy olyan autobol, amiben eletedben nem ultel? :unsure:

Onnan, hogy az enyémnél nem sok sötétebb van, tehát ha az enyimből kilátok, akkor valszeg másból is :idea:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#17558 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 08:23

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 27. 22:44

Onnan, hogy az enyémnél nem sok sötétebb van, tehát ha az enyimből kilátok, akkor valszeg másból is :idea:

Dettó ezt akartam írni.

#17559 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 09:23

Idézet: Warrior - Dátum: 2011. 04. 27. 17:04

Gyanítom, hogy hatalmas hullámot indítana el. Magyarok azt mondanák, hogy "Akkor kezdjük ki a köcsög trafit, mert én ott és akkor pont nem annyival nyomtam. Vagyis lehet, hogy máskor igen, de pont ott és pont akkor pont nem. Hát nem is vagyok olyan! Meg különben is, majd ha rám bizonyítják, akkor LEHET, hogy foglalkozom a gondolattal, hogy talán mégis nyomtam neki pont ott és pont akkor..."

Ebben benne van az összes világfájdalom, de komolyan, az ősrobbanás óta, ami sok magyar fejben összegyűlt, s most zuhan kifelé a rendőrség irányába minden lehetséges segglyukon át. Meg a hatalmas tiszteletlenség a szerv irányába, hogy "akkor azok most kinek képzelik magukat, ha én jövök, nincs nekik még fingani sem joguk".

Csak azt az apróságot felejtik el, hogy épp saját magukról nyilatkoznak, akik így beszélnek. A valóság az, hogy működhet rosszul bármilyen berendezés. Csak akiknek ennyire finghatnékjuk lenne, azoknak fingjuk sincs arról, hogy mit jelent a "hatóságilag hitelesített" jelző.

Ami engem bosszant az egészben, az az, hogy a sok ... magyar sajnos tényleg nem abból indul ki, hogy ő mit csinált, hanem abból, hogy miért kérik ezt rajta számon. S itt a probléma.
...

Ez az egyik fele a dolgonak.
A másik fele, ha te mindig betartod a sebességhatárt, aztán jön egy csekk meg egy fotó, hogy 205-tel furikáztál.
Nagyon mit csinálni nem tudsz (főképp ha a kocsid is bírja a tempót), ott a fotó, az bizonyíték, hatóságilag hitelesített a mérőkészülék, csókolom.
Biztos fel volnál háborodva te is.

#17560 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 09:28

Idézet

Meghalt egy személyautóval ütköző robogós a 41-es számú főút baktalórántházi szakaszán történt balesetben.

Az 56 éves baktalórántházi férfit elgázoló jármű vezetője az elsőbbségadást jelző táblát figyelmen kívül hagyva hajtott ki az útra - mondta az előző nap történt esetről Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. A vétlen robogós olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy később a kórházban életét vesztette. A személygépkocsit vezető 21 éves nő ellen a rendőrség büntetőeljárást indított.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 876
  • 877
  • 878
  • 879
  • 880
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.