Idézet: asdf - Dátum: 2011. 04. 30. 11:40
Mai napig banom, hogy nem fotoztam le, egyszer lattam ugy parkolni rokikartyas autot, hogy a tuti kedveert a szelvedo moge beraktak egy mankot(!) is
Amugy szerintem nem nagy varazslat ezeket elkapni, siman csak le kell kamerazni, hogy amikor beparkol, meg amikor kiparkol az auto, hanyan szallnak ki belole, es azok kozul mennyi a rokkant, utca vegenel pedig mar meg is lehet allitani, es a kartyat ott rogton bevonni. Meg azt sem tartanam eretnek gondolatnak, ha emiatt egy honapra lakasokat berelne a rendorseg es onnan kameraznanak.
Na de ki állna ott egész nap figyelni?
Nem tehetnek minden utcába 2 ellenőrt vagy kamerát, aki csak ezt figyeli. Csak gazdasági okból sem: akkor már ráfizetéses volna az egész. Meg ennél sokkal komolyabb ügyekbe sem tesznek ennyi munkát.
Másrészt meg ránézésre nem biztos, hogy látszik hogy valaki rokkant-e.
Harmadrészt meg lehet, hogy rokkanttal vagyok, csak amíg ő tölti az idejét, nekem haza kell ugranom csokizni. Vagy a rokkant elé jöttem, de már nincs ott, így nélküle jöttem vissza.
Negyedrészt meg szarnak rá a szerv részéről is, csak néha kitalálják, hogy most legyen valami hír a médiába, hogy ők aztán dolgoznak.