Elküldve: 2011. 06. 18. 17:56
Na ma deli sztori, 4-s ut Cegledre... akik ismerik a utat azoknak irom helyszinekkel. Monorrol ki, korforgalom, hoooosszu egyenes a monorierdei MOL kut meg feluljaroig. Utolerem a kocsisort a korforgalombol kijovet, megy 65-70-l mindenki, szepen elorebb osontam ahogy kell, nem jottek sokan szembol nagyon siman lehetett menni, amikor odaertem volna a MOL kuthoz -meg a zarovonal kezdete elott voltam-, eppen egy ujabb elozesbe voltam, amikor onnan kifordult egy kocka Seat Ibiza ojan muttkorsemgyöttittsenki-sen, fek, vissza a sorba... mert nyilvan macisajt csak a balrol jovok ellen macisajt, jobbrol meg fouton nem johet senki, hiszen maskor sem jott. Ekkor lattam mar a sor elejet, mert 3-4 autora volt csak, ket Passat tartott felvezetest, mindketton 2-2 bringa a teton, nem kovettek sokan oket csak ugy 18-20-n. Ezeket letudtam a feluljarorol lehajtva, mert ott mar a 65 50-re csokkent nekik, es meg odebb volt a 60-s korlatozas is. Ki Monorierdorol, egesz Pilisig nem volt semmi ujabb szituacio, Pilisrol ki, elol Nissan Vanette utanfutoval, en 4.-nek a sor vegen, vonatozunk ki Pilisrol igy, van egy benzinkut jobbra a kis balra ivben, ott mindharom kocsi ki jobbra, en <enter>, Nissan a sor elejen meg jobbra kihuzodva a kisorolobol inditva elo adott (volna) egy egyivben megfordulast a 4-sen, fek, latja hogy azzeg van, a savban megall keresztben elottem a dobozzal mogotte meg rajta az utanfuto, en balra el a szembol a kuthoz bekanyarodo meg a szembesavon at kikerultem vegul. Egy kis qrvanyazas magamban, megyek tovabb, az egyenesben utolerek egy B Corsa-t, ment ez is vagy 70-75-l, mert 95-100-l siman utolertem, szembol senki, en index ki, melleerek teljesen, akkor nezem, elotte megy egy robogo, o meg azt elozi ki, ugy mentunk, hogy en a aszfalt bal legszelen, kozepen a Corsa, a jobb legszelen meg a robogo... mert nyilvan tukor fasznak van, csak vmi aramvonalidom lehet, visszterek a savunkba ele, villog ram a tavfennyel. Villogj bzui... megyek tovabb igy, mielott odeernenk az Albertirsa elott a feluljarohoz elotte ~50m-l van egy kis lehajto, ott all egy feher G Astra Caravan, majdnem odaerek hozza, 25-30m-re voltam kb, fogja ez a gyokerbarom - nincs ra jobb szavam hirtelen- es kitolat a 4-sre ugy, hogy mi savunk teljesen, meg szembe sav is 1/3-g, es ugy elindul Albertisra fele... elmentem ez melett is satufekezve a 2/3 szabadon hagyott reszen kb a port lehuzva rola
A Pilis-Albertirsa tavolsag mennyi lehet, 3 vagy van talan 4km is..? Majdnem 3 TK-s szitu droidok miatt. En kerek elnezest...