HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 983
  • 984
  • 985
  • 986
  • 987
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#19681 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 02. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 03. 02. 18:21

De, fogsz. Magasról letojod, hogy az utcán egy ismeretlen göndör szőkét ki kell csinálnod, amíg a gyereked nyakához kést szorítanak.
Az ukrán faszállító kamionos negyed ötre ért be a telephelyre, amin a Magyarországon lakó (de szintén ukrán) üzletember négykor lehúzta a rolót.
Ez innentől kezdve reggel 8-ig az "oldd meg" kategóriába tartozó ügy.
Persze, ha háromra ért volna oda, négyig akkor sem pakolnak le, de akkor már a tulaj érdeke, hogy ez megtörténjen.

Nem nem fogok.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#19682 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 21:52

És nem is ukrán a többség. Román és szlovák rendszámmal fut. És a rendszámok mögöt bizony régi nagy múltú nyugat európai tulajdonosok állnak. vajon miért? Mikor láttál utoljára német rendszámmal kamiont? nem pótkocsit, vontatót. Azon is román, magyar, vagy a tököm tudja milyen sofőr ül. Mert bizony 5-6 hetet dekkol az autóban, és jó esetben ezután egy rövid hétvégére láthatja a családját.
Tudom, ez magánügy.
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#19683 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 21:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 02. 18:31

Nem nem fogok.

De fogsz. Ha rákényszerülsz.
És adócsaló is leszel, ha muszáj lesz, ha csak úgy kapsz melót, hogy minimálbér+ zsebbe lóvé.
Jut eszembe, mindig kértél számlát, blokkot a kajálásodról ciberdénél? Ha nem akkor adócsaló vagy te is.
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#19684 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 22:20

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 03. 02. 21:56

De fogsz. Ha rákényszerülsz.
És adócsaló is leszel, ha muszáj lesz, ha csak úgy kapsz melót, hogy minimálbér+ zsebbe lóvé.
Jut eszembe, mindig kértél számlát, blokkot a kajálásodról ciberdénél? Ha nem akkor adócsaló vagy te is.

Nem, nem fogok. Igen, kapunk számlát.

#19685 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 02. 22:24

Ja és a kamionos felelőtleneket mentegetőknek:
Hazamentek és kinyírtok egy egész családot. Mertcsak.

#19686 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 03. 09:39

Halálos gázolás történt Tatabányán
MTI | 2012. 03. 03., 8:41|

Belehalt sérüléseibe az a férfi, aki péntek este Tatabányán egy úttesten való átkelés közben elesett, majd elütötte egy autó.

Az úttesten való átkelés közben elesett egy 49 éves férfi Tatabányán, és egy személyautó elütötte. A férfi a helyszínen életét vesztette - közölte Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton. .

A pénteken este történt balesetről Léber elmondta: a férfi az út belső sávjában esett el. A külső sávban vészvillogóval megállt mellette egy autós, hogy segítsen, azonban a belső sávban egy 21 éves fiatalember áthajtott a földön fekvő emberen.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#19687 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 03. 12:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 02. 22:24

Ja és a kamionos felelőtleneket mentegetőknek:

Bocs, de hülye vagy :)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#19688 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 03. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2012. 03. 02. 12:00

Azert az elalvas eselye szerintem nem feltetlenul nagyobb. Szerintem ha utananeznenk, hogy km-re lebontva egy kamionsofor vagy egy atlag autos okoz-e tobb "problemat", akkor nem feltetlenul a hivatasos soforok jonnenek ki rosszabbul. Egy kicsit inkabb olyan hatas van itt, mint a repulogepeknel. Ritkabban van balesetuk, akkor viszont nagyobbat szolnak...

+1. Még akkor is, ha egy utasszállító zuhan, mindenki meghal, legyen pl. 350 ember. Az is statisztikailag csak törekdéke annak, amit a balfasz sofőrök csinálnak - a többiekkel.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#19689 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 03. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 02. 09:18

a kamion "kicsit" nagyobb kárt tud okozni, és "kicsit" több benne az elalvás esélye

Remélem ez nem azt jelenti, hogy a kamionos onnantól szabadabban gyilkolhat.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#19690 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 03. 13:08

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 03. 02. 14:14

... Az F1-ben is győzni szeretne mindenki, ...

Az a baj, hogy sokan a közúti forgalmat is versenynek nézik, s győzni szeretnének... Amíg el nem jut valaki a nagy keresztig.

#19691 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 03. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 03. 02. 17:03

...
Oké, utáljuk a kamiont. Meg a biciklist, a gyalogost és a másik közlekedőt, mert éppen feltart minket.
...

Itt kezdődik a probléma sokak fejében. Az utálat. Az, amikor már lőnek, az régen nem a harc kezdete. Tele vagyunk kib@szott előítéletekkel, már eleve úgy állunk neki sokszor, hogy a pohárból csak 2 csepp hiányzik. S ez nagy baj.

#19692 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 03. 13:15

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 03. 02. 18:21

...
Az ukrán faszállító kamionos negyed ötre ért be a telephelyre, amin a Magyarországon lakó (de szintén ukrán) üzletember négykor lehúzta a rolót.
Ez innentől kezdve reggel 8-ig az "oldd meg" kategóriába tartozó ügy.
Persze, ha háromra ért volna oda, négyig akkor sem pakolnak le, de akkor már a tulaj érdeke, hogy ez megtörténjen.

Az a baj, hogy a szabályokat addig feszítik, amíg emberhalál történik. Elgondolkodni kellene, de sajnos kis méretekben nem lehet kezelni ilyen kiterjedt problémát. Globálisabban meg per pillanat sok pénznyi kiesés, az biztos. De azért az is igaz, hogy szép fokozatosan jutottunk idáig is... :smoker:

#19693 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 03. 13:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2012. 03. 03. 12:29

Bocs, de hülye vagy :)

Képzeld, bérgyilkosnak sem megyek el. Meg kurvának sem. Ne magadböl indulj ki, ha kérhetem.

#19694 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 03. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2012. 03. 03. 09:39

... a férfi az út belső sávjában esett el. A külső sávban vészvillogóval megállt mellette egy autós, hogy segítsen, azonban a belső sávban egy 21 éves fiatalember áthajtott a földön fekvő emberen.

Idézet

...Hazamentek és kinyírtok egy egész családot. ...

:offtopic: Ennyit erről. Véresszájjal védeni a békét? Ugyan már, ugyanaz a háború. :smoker:

Még az én szám is véres olykor.

#19695 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 03. 21:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 03. 03. 13:35

:offtopic: Ennyit erről. Véresszájjal védeni a békét? Ugyan már, ugyanaz a háború. :smoker:

Még az én szám is véres olykor.

Ezzel mit szeretnél mondani? Én lennék a 21 éves hülyegyerek aki elütött valakit? Mondom, legyél szíves a magad nevében nyilatkozni, hogy miféle erkölcsi normák szerint élsz, ne az enyémben.

#19696 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 03. 23:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 03. 21:38

Ezzel mit szeretnél mondani? Én lennék a 21 éves hülyegyerek aki elütött valakit? Mondom, legyél szíves a magad nevében nyilatkozni, hogy miféle erkölcsi normák szerint élsz, ne az enyémben.

:offtopic: Már elnézést, de pontosan a magam nevében nyilatkoztam. Akinek véres a szája, nem biztos, hogy a "béke" nevében beszél, attól függetlenül, hogy elütött-e már valakit, avagy sem. :smoker:

ps.: én is megkérdezhettem volna, hogy ezzel mit szerettél volna mondani:

Idézet

Szerkesztette: Warrior 2012. 03. 03. 23:19 -kor

#19697 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 03. 23:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Daihelyon - Dátum: 2012. 02. 29. 22:24

Most kicsit lamex leszek: nincs "DE". Zebrát úgy kell megközelíteni, hogy ha gyalogos odaér, akkor meg tudj állni.

Ennek a hírnek az ellenére, én személy szerint azon az állásponton vagyok, hogy a gyalogos leginkább a zebrán félnek átmenni és valahol urban legend az, hogy az autós nem engedi át. Nem egy olyan ismerősöm van, akik mindig panaszkodnak/tak, hogy nem tud átmenni, csak nehezen. Például egy ismerősömmel Debrecenben a Sámsoni úton keltünk át. Baromi forgalmas, és mindig panaszkodott, hogy ott áll hosszú percekig, és nem engedik át. Mikor együtt mentünk, odaértünk a zebrához, én elnéztem balra-jobbra-balra, láttam a lyukat, néztem a vezetőt és már léptem is le, mindkét irányból megálltak az autók. Ismerősöm totál meglepődött, hogy milyen varázslat ez.

Persze köcsög autóvezető is van elég sok, sajnos. És most kapsából ellent is fogok mondani magamnak: múltkor megyek a városban, mint autóvezető, közeledek zebrához (amit én fokozottan figyelek), látom, hogy emberke konkrétan a zebra felfestésen áll a padka mellett, és előttem senki nem állt meg, csak én.

Én olyan "hülye" vagyok, hogy már ha látom a szándékot, avagy a zebra mellé ér, már lassítok. Igaz ebből is van jó pár érdekes helyzet. Messziről látom, hogy ott a gyalog, lassítok, se előttem, se mögöttem senki, gyalog réved a messzeségbe. Odaérek, megállok. Akkor néz rám, hogy mi a fene, majd eszébe jut, hogy mit is akart és átmegy. Pedig mire odaértem, én nem csak hogy át tudtam volna kellni az úton, de a kis sarki büfében bevásároltam volna és vissza is tudtam volna menni a másik oldalra.

A masik oldal: keresztezodesbe erek bringaval, nekem van elsobbsegem a nekem balrol erkezo autossal szemben. Szemkontaktus megvan, az autos meg szepen behajt a keresztezodesbe elem. Nekem 18 munkanap betegallomany, az autos meg sem allt. Szoval csak esszel a bizalommal.

Szerkesztette: *Iguana* 2012. 03. 03. 23:48 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#19698 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 08:15

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2012. 03. 03. 23:37

A masik oldal: keresztezodesbe erek bringaval, nekem van elsobbsegem a nekem balrol erkezo autossal szemben. Szemkontaktus megvan, az autos meg szepen behajt a keresztezodesbe elem. Nekem 18 munkanap betegallomany, az autos meg sem allt. Szoval csak esszel a bizalommal.

Jobbulást
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#19699 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 08:18

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 03. 02. 13:48

tachográf

Gondolom azért ezt vezették be, mert ott fent is az volt az érdek, hogy lehessen manipulálni. Mi lett volna, ha csak egy kakis GPS kerül beépítésre, ami non-stop szolgáltatja az infot. Lehet látni mennyit ment/állt, hol állt stbstbstb.
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#19700 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 04. 08:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2012. 03. 04. 08:15

Jobbulást

Koszi, bar az lemaradt, hogy nem friss tortenet ez - viszont jo pelda arra, hogy adott esetben a nagyobbnak van elsobbsege
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 983
  • 984
  • 985
  • 986
  • 987
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.