Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2012. 06. 26. 10:56
Nekem volt már olyan szitum, ami ennél sokkal egyszerűbb, mégis majdnem megszoptam. Mecsek, visszafordítós nem belátható kanyar, kapaszkodósávos, és a belső(!) sáv le volt zárva a kanyar_ban_. Ki volt táblázva, csak a kapaszkodó sávba kihúzódó böszme kamiontól nem láttam a táblát -többed magammal- és vígan előztem, aztán eccercsak ott volt előttem a betontuskóra kirakott terelőtábla a belső sávban. Dadogó abs-el megálltam centikre a táblától, egy furgon meg centikre állt meg a seggemtől. Picit leizzadtam.
Ki volt a hibás? Ki volt táblázva, de nem láttam. Gyorsan mentem a kanyarba? Abszolút értelemben nem, relatíve gyorsan, ahhoz képest, hogy beláthatatlan. ...
Erre meg azt mondom, hogy ne hasonlítsd már magad ahhoz, amikor megállsz valami előtt (esetleg belekoccansz akár), VAGY amikor úgy repülsz rajta át, hogy viszel mindent: kamiont, lovat, kisbolygót. Nem ugyanaz. Vetted a különbséget remélem.
Azt kell tudni, hogy ha legközelebb lesz hasonló szitu, hasonlóan fogod kezelni, azaz szinte könyvelhető, hogy az a 4 kilences már lehet, hogy 5 kilences. Ilyen egyszerű.

Súgó
A téma zárva.