HWSW Informatikai Kerekasztal: KRESZ II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1010
  • 1011
  • 1012
  • 1013
  • 1014
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

KRESZ II. Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#20221 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 06. 27. 17:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 06. 27. 00:27

Nekem nem hiszik, mert azért néha kidugom a fejem a tesco-s szatyorból.

Talán nem ennyire rossz, de romlik a morál, az pedig hosszú távon aligha jelent jót, nem hiszem, hogy valós az, hogy ilyen növekvő járműállomány/forgalomban részt vevők mellett 25%-kal csökkent a baleseti/halálozsi ráta 5 év alatt. Nem hiszem, még ha le van írva, akkor sem. Kozmetika és manikűr. :smoker:

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 06. 27. 18:14

Várj mán te nagy olvasó. Az "elhunytak"-at te varrtad bele. Én balesetről beszéltem. Lehet, hogy ki kéne tágítani akár "koccanás"-ra is? Kizárt, hogy jobb lenne a biztonság az utakon, mint pl. 10 éve.

(én legalább, mint fent írtam, elismerem, tőled soha nem láttam ilyesmit, de ne zavarjon) :smoker:

A defenzív post-olást is lehet gyakorolni, nemcsak a vezetést... egyébként a baleseti ráta is csökkent, leírtam és hoztam a linket. Write-only rulez.

Szerkesztette: Carmaged 2012. 06. 27. 17:20 -kor

#20222 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 06. 27. 18:17

:offtopic: Az elsőt meg besöpröd a szőnyeg alá; mondom, hogy jellemző, tipikus. Nincs is ezzel semmi gond.

Itt sem jött át, amit debaj szeretett volna. Mára nekem elég a topicból. :-)

#20223 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 17:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 06. 27. 12:50

Nem, b+, képtelen vagy elvonatkoztatni a példáktól. Azt írta, hogy eljutottunk oda, hogy itt páran mindent annak rónak fel, akinek mozog a járműve, akkor is, ha még a bíróság is a másikat tartja felelősnek.

Nem, csak jobban ki lett hangsúlyozva az Ő szerepe. Ettől nem biztos, hogy ő "hibásabb". Mondom, nagy olvasók vannak. De nincs is ezzel semmi baj.

Attól, hogy arról beszél valaki, hogy figyeljen oda, aki "előtt" zajlik az élet, abból nem következik, hogy csak neki kéne figyelnie. Bár kétségkívül: ott és akkor, ha van esély, akkor az ő kezében van; na ezért vált ez itt hangsúlyosabbá. Hogy ebből néhányan levonták, hogy a hátsó fekete, az első fehér, ahhoz kellett értelem. De mondom, semmi baj ezzel. :smoker:

De számomra az a defenzív, ha az elém kerülő helyzeteket én kezelem, s kurv@ra lesz@rom, hogyan alakultak ki (honnan gurult oda az a ló, vagy bála), mert engem nem érdekel. Ott és akkor kell cselekedni. A többin lehet rágódni később: ha már túléltük.

Az igazság megint csak a 2 paraméter: tenni kell valamit azért is, hogy az a bála minél kisebb eséllyel kerüljön az útra, de tenni kell valamit annak is, aki épp odaér. Mi azt hangsúlyoztuk, hogy ott, abban a pillanatban kurv@ra nem az számít, hogyan került oda a bála. Ettől nem lett senki bűnösebb - asszem ez nem esett le, de majd ismételgethető. Ezzel sincs semmi baj.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#20224 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 17:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 06. 27. 18:23

Itt sem jött át, amit debaj szeretett volna. Mára nekem elég a topicból. :-)

Azt sem ismered el, hogy átjött mégis talán. Nézd csak meg jobban, ha nem söpörnél be bizonyos posztokat...
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#20225 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 17:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 06. 27. 13:04

Mintha párszor odaírtam volna, hogy a gyalogos is hibás.
Sőt, azt is írtam, ha féktávon belül lép eléd, akkor nem vagy hibás.
...

Én is írom már mióta, hogy 2 paraméter, már hülyét kaptak itt egyesek.

#20226 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 17:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 06. 27. 13:08

Hajdúnánás, lovak vs. Audi.

Kezdjünk idézni? Vagy söpörjem be én is, oszt felejtsük el, hátha tovább pörög a topic?

#20227 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 17:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 06. 27. 13:14

Ott még nem mondott semmit a bíróság, egyelőre. Legalábbis a belinkelt cikkben ügyészség volt.
...

Ezt lehet, hogy nem hiszik el nekem, sebaj, majd felnőnek: ugyanis az igazság tekintetében messze nem az számít mérvadónak, amit a bíróságon kihoznak. A bíróság nem egyetemes igazságot szolgáltat, hanem valamit, amit a gyakorlatba lehet (és kell) ültetni, mert lépnie kell, valamit tenni kell.

Nem az a hibás tehát, akit annak hoz ki a bíróság! Mert akkor van egy rakás eset, ahol véletlenül pont fordítva hozzák ki.

Nem. Az embernek van etikai érzéke, ennek megfelelően kellene döntéseket hozni. A bíróság ezt figyelembe veszi, de nem ez alapján ítél, szóval az ítélet nem feltétlen egyenlő az emberek fejében levő igazságérzet hangjával! (ha valaki nem hinné, akkor sincs azzal semmi baj) :)

#20228 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 18:07

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2012. 06. 26. 10:35

De, elvárhatod. De azzal nem sokra mész, ha a sírkövedre ráírják, hogy egy nem kivilágított akadállyal ütközött, ezért mindenekelőtt neked kell megtenned mindent, hogy elkerüld az ütközést vagy legalábbis minimalizáld a károkat. Miért kell mindig másra mutogatni? Lerobban az autód, valaki jön utánad tíz másodperccel, még nemis érkeztél kilépni az autóból, nemhogy kitedd a háromszöget, erre nekedmegy lassítás nélkül. Ekkor elismernéd, hogy te vagy a hibás, mivel nem volt kint a háromszög? Ugye nem gondolod te sem komolyan

De, fel lehet. Nem megyünk 90-el, hanem mondjuk a felével. Lehet így se kerüljük el az ütközést, de legalább jó eséllyel túléljük...

Ezt a tegnapi hülyét se értem, világoson belerongyolni egy kamion hátuljába? Mégis mi a f@szra figyelt ez? De ez legalább kanyarban vagy hol volt, de láttam már nyílegyenes úton délelőtt 11 körül száraz, tiszta időben valakit belerongyolni egy traktor pótkocsijába hátulról. Azt meg nekem ne mondja senki, hogy egy pótkocsit nem lehet fényes nappal időben észlelni...

es nyilvan amikor auto menet kozben leall, akkor elakadas jelzo sem megy addig sem, amig kiveszed a 3szoget meg fel a mellenyt
azert ehhez vmi baszom nagy zarlatnak kellene lennie, ami kivagja a fobiztositot is pl

meg ha be is all a motor, akkor kupplungolni lehetetlen

de mivel ekkor 10sec-n belul nyilvan leve jott mogotted vki aki ekkor elsokent elqrhatna o lat(hat)ott teged addig is
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#20229 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 18:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 06. 27. 18:12

Nem! Ott tartottunk, hogy mész az úton, előtted fixen fexik az ember az úttesten, átrongyolsz rajta, nehogy má ne legyen semmilyen bűnöd se! Mindketten sárosak lesztek, ő a keréktől. :)

Komolyra fordítva: az úton fekvő akármi mindegy, hogyan került oda, NEM féktávon belül van! Ezt nem fogják soha megérteni egyesek; de nincs is ezzel baj, sz@rni bele. :) Majd ha elütnek valakit, oszt mégis bekóterolják, rájön. Addig is, minek filózni: felesleges, ahogy írták is.

nezd nem teljesen igy van barmilyen furcsa
1. itteni forumtars -nem irom le ki, aki tudja tudja, aki nem annak nem fontos-, 6(!) savos uton (vellanyos sin, 1 balra 3 elore 1 jobbra) a villamos megallobol peronrol a jardara tilosban atkelo gyaloggal utkozott, jah es van zebra is a peron elejen lampaval vedve, de tudod ott csak a csirak mennek at... semmi baja nem lett belole, pedig a droid a helyszinen RIP lett

2. 7ker Wesselenyi utcai 4-6 vellanyos megallo -meg a regi vili jart akkoriban-, egy autorol leesett a szetrohadt kipufogodob, mogotte levo rahajtott, ez megdobta az autot fel a peronra, tobb emberket elutott ott, 1 meg is halt
ahogy en emlexem a peronra erkezo autos nem ult erte semmit, a tanarok a suliban ezen szenvedtek
anyam abba az iskolaba dolgozott ahova a gyerek jart, akit a peronon elutott a kocsi es belehalt
ott is mar mento ki sem ert, de mar az okosok akasztottak a szaguldozo gyorshajtot aki a peronra ment, meg hogy rarohad a muanyaglakat stb a szokasos biometrikus trafipax-k is, szemmel az ötvenet nyolcvannak hiszi, meg szazhusznak mondja, mert ugy jobban hangzik

pedig felkeszulhettet volna a varatlanra is, meg ugy kellett volna mennie hogy meg tudjon ááááááááni...bla-bla-bla
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#20230 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 06. 27. 18:24

Az igazság megint csak a 2 paraméter: tenni kell valamit azért is, hogy az a bála minél kisebb eséllyel kerüljön az útra, de tenni kell valamit annak is, aki épp odaér.

Ennyit szerettem volna elérni pár oldallal ezelőtt, köszönöm a figyelmet.

#20231 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 21:30

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2012. 06. 27. 19:20

1. itteni forumtars -nem irom le ki, aki tudja tudja, aki nem annak nem fontos-, 6(!) savos uton (vellanyos sin, 1 balra 3 elore 1 jobbra) a villamos megallobol peronrol a jardara tilosban atkelo gyaloggal utkozott, jah es van zebra is a peron elejen lampaval vedve, de tudod ott csak a csirak mennek at... semmi baja nem lett belole, pedig a droid a helyszinen RIP lett

Egészen pontosan valami fél-egy év jogsimegvonás lett a jutalma.

#20232 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 21:39

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2012. 06. 27. 19:20

1. ... semmi baja nem lett belole, pedig a droid a helyszinen RIP lett

2. ... egy autorol leesett a szetrohadt kipufogodob, mogotte levo rahajtott, ez megdobta az autot fel a peronra, tobb emberket elutott ott ...

1. Ugyanezt mondom én is, nézd csak meg. :omg:
2. Megintcsak vagy párszor volt szó róla, hogy a hirtelen, váratlan esemény (mint a leeső dob, vagy leszakadó kerék, vagy bebólintó őz, vagy infarktus)-re nem lehet felkészülni, én sehol sem írtam ilyesmit.

DE ha az úton fekszik előtted valaki, vagy ott egy fix akadály, az nem váratlan esemény, azt bezony észlelni kell. Akkor lehet, hogy nekem anno sz@rul tanították? Nem hinném.

Különbséget kéne tenni a hirtelen esemény meg az úton lévő akadály között. Ha ugyanis az úton lévő akadály hirtelen esemény valaki számára, az már rég el van b@szva.

Fenti példához: nem mindegy, hogy az előtted haladóról esik le valami, ami lehet, hogy nem is látszik, VAGY pl. ott hever az úton. Utóbbit észlelni kell, hiszen arra fogsz hajtani!

De hozzád hasonló gondolattal továbbcsavarva simán megkérdezhetném (mint a traktor ügyében), hogy vajon miért is esett le a szétrohadt dob? (miért nem világította ki magát az álló traktoros, dettó ugyanez a logika). Ki műszakiztatta le? Hogyan kapott forgalmit, stb.? Akkor ezeket is meg kéne vizsgálni, nem? De.

Idézet

Most akkor miről van szó pontosan?

ps.: az a hőn áhított "defenzív", amiről itt szó van, pedig asszem nem abban rejlik, hogy vajon mit kell tenni, ha ez vagy az bekövetkezik, nem! Az a lényeg, hogy hogyan lehet időben felismerni, hogy be fog következni! Hogyan lehet a veszélyt előre látni, megelőzni, illetve elkerülni még azelőtt, hogy egyáltalán kialakulna a veszélyhelyzet. :smoker:

ps/2.: a defenzívet már általános iskola alsó tagozaton tanultuk, ha jól emlékszem (nem tudom, milyen órán, talán technika, vagy hasonló). De azért nem mindegy, hogy valaki 12 éves korában beégeti fejben, vagy jogsival együtt kapja meg, ennek ugyanis "érnie" kell. Ezért van annyi tapasztalatlan vezető (enyhén fejeztem ki).

Szerkesztette: Warrior 2012. 06. 27. 21:53 -kor

#20233 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 27. 21:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 06. 27. 22:30

Egészen pontosan valami fél-egy év jogsimegvonás lett a jutalma.

Féktávon belül lelépett, takarásból, stb. Annyi van a KRESZ-ben, hogy ilyen szituban fokozott óvatossággal kell hajtani. Ha mégis történik valami, nem lehet egyértelműen hibáztatni a sofőrt. Az ilyen hirtelen bekövetkező helyzetekben általában nem lehet egyértelműen hibáztatni a sofőrt.

CSAK itt azt felejtik el néha, hogy az úton heverő akadály bizony NEM hirtelen bekövetkező szitu! Aki számára mégis, az jobb, ha beismeri (önmagának), hogy kvázi vakon hajt.

Nekem is volt olyanom, hogy fekvőrendőrön átmentem, nem is észleltem. De ha ott fekszik valaki, s azon megyek át hasonlóképp, csak magamat fogom hibáztatni elsőnek. (majd utána pedzegetem meg, mit keresett ott az úton az a valaki, de nekem akkor is észlelnem kellett volna, mert nem elém borult ki, hanem már ott volt - nagyon nem mindegy)

#20234 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 28. 00:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Csücsök - Dátum: 2012. 06. 27. 17:48

Felüljárót szállít? :think:

"Nem kicsit, nagyon..."
Akartam róla még képet csinálni, de már csak a felüljáró összekarcolt alját sikerült megörökíteni.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#20235 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 28. 21:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 06. 27. 22:43

Nekem is volt olyanom, hogy fekvőrendőrön átmentem, nem is észleltem. De ha ott fekszik valaki, s azon megyek át hasonlóképp, csak magamat fogom hibáztatni elsőnek. (majd utána pedzegetem meg, mit keresett ott az úton az a valaki, de nekem akkor is észlelnem kellett volna, mert nem elém borult ki, hanem már ott volt - nagyon nem mindegy)

Itt is van a környéken, aki nem ismerős, azok közül sokan ráhajtanak lassítás nélkül. Van aki még a következőre is, 50 méterrel odébb :omg:
Ha idegennel jövök, előre szólni szoktam direkt.

#20236 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 29. 00:32

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 06. 28. 01:10

"Nem kicsit, nagyon..."
Akartam róla még képet csinálni, de már csak a felüljáró összekarcolt alját sikerült megörökíteni.

lehet kövérek ültek benne, és befelé még simán ment a parkolás :Đ
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#20237 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 29. 10:59

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2012. 06. 29. 01:32

lehet kövérek ültek benne, és befelé még simán ment a parkolás :Đ

Egyszer melóztam automata garázsban. Két fajta magasság volt: sima személyautónak, meg magasabb járműveknek.
Magasabb helyek csak a földszinten voltak, mert ott kellett kiszálni/beszállni a kuncsaftnak, a többi szint alacsonyabb volt, oda gépek vitték a földszinten hagyott kocsit.
A bejáratokon volt 2 fotocella, amik segítségével eldöntötte a rendszer, hogy a kocsi alacsony helyre fér, magas helyre fér, vagy be se fér, ha túl magas.
Aki betette a fotocellákat, centiméter pontosan olyan magasra tette, amekkora hely volt. Vagy leglábbis nem hagyott sok ráhagyást.
Egyszer jött egy autó, aminek lágyabb volt a rugózása, és 4-en vagy 5-en ültek benne, alapból is éppen beférhetett a fotocella alatt, és emelkedett pár cm-t amikor kiszálltak.
Bekerült egy alacsony helyre, egy lánctalpas hordozógép tette a helyükre, az benyomta simán. Kabriót nem csinált belőle, de lett rajta némi lakatosmunka.

#20238 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 30. 09:15

Idézet

Tömegbaleset miatt zárták le az M7-est

MTI | 2012. 06. 30., 9:40 |

Több autó ütközött a Balaton felé vezető oldalon Martonvásárnál. Sérültek is lehetnek a roncsok között, az autópályát lezárták.

Több autó összeütközött, ezért lezárták az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalát Martonvásárnál, kerülni a 7-es számú főút felé lehet - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton.

Kilenc óra körül hat gépkocsi ütközött a 30-as kilométernél. Az elsődleges információk szerint a különböző felségjelű járművekben sérültek is vannak, a helyszínre érkezett egy mentőhelikopter.

Az utat teljes szélességében lezárták a helyszínelés és a műszaki mentés idejére. A forgalmat a martonvásári lehajtónál elterelik, az autópályára a Váli-völgyi pihenőnél lehet visszatérni.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#20239 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 30. 11:26

Idézet

Frontális karambol Debrecennél, egy halott

2012. június 30., szombat, 12:09 • Utolsó frissítés: 1 perce
Szerző: MTI

A balesetben a vétkes autó vezetője hunyt el.
Két személyautó frontálisan ütközött szombat reggel a 48-as úton, Debrecen-Haláp közelében. A balesetben a vétkes autót vezető férfi a helyszínen meghalt - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyelete az MTI-vel.

A baleset helyszínére mentőhelikopter érkezett, de a férfi életét már nem tudták megmenteni. A 48-as út érintett szakaszán jelenleg teljes útzár van.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#20240 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 30. 13:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 06. 29. 11:59

Egyszer melóztam automata garázsban. Két fajta magasság volt: sima személyautónak, meg magasabb járműveknek.
Magasabb helyek csak a földszinten voltak, mert ott kellett kiszálni/beszállni a kuncsaftnak, a többi szint alacsonyabb volt, oda gépek vitték a földszinten hagyott kocsit.
A bejáratokon volt 2 fotocella, amik segítségével eldöntötte a rendszer, hogy a kocsi alacsony helyre fér, magas helyre fér, vagy be se fér, ha túl magas.
Aki betette a fotocellákat, centiméter pontosan olyan magasra tette, amekkora hely volt. Vagy leglábbis nem hagyott sok ráhagyást.
Egyszer jött egy autó, aminek lágyabb volt a rugózása, és 4-en vagy 5-en ültek benne, alapból is éppen beférhetett a fotocella alatt, és emelkedett pár cm-t amikor kiszálltak.
Bekerült egy alacsony helyre, egy lánctalpas hordozógép tette a helyükre, az benyomta simán. Kabriót nem csinált belőle, de lett rajta némi lakatosmunka.

aljasabb emberek lakatolni való citroentetővel megcsinálhatják, hogy alacsony módban állnak be, aztán kiszállás után átpöccintik szervizállásba :Đ
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

Téma megosztása:

• (1051 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1010
  • 1011
  • 1012
  • 1013
  • 1014
  • Utolsó »