HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? Értékeld!

#1021 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 03. 08. 19:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2013. 03. 08. 17:54

"Tehát ugyanúgy nem viheted magaddal Mirandát, Jacket, vagy Samarát, vagy bárkit aki addig se volt választható az alapjátékban."

- Én Wrex-et magammal tudtam vinni

Igen, ő az egyetlen. De pechemre pont olyan végigjátszásba kezdtem bele a dlc-be amiben wrex éppen nem él.

Szerkesztette: Mumia 2013. 03. 08. 19:16 -kor

#1022 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 08. 22:40

Üzenet megtekintéseIdézet: M@Xtreme - Dátum: 2013. 03. 08. 18:44

szted miért reboot néven reklámozták? :D

Reklámokat nem néztem belőle.
Viszont neked jó hír hogy az NV dolgozik a driveren, meg hivatalosan is elnézést kértek hogy pancserek voltak.
Persze ez csak akkor vígasz ha újrajátszod :D

Szerkesztette: Virus9AX 2013. 03. 08. 22:41 -kor

#1023 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 09. 08:02

Úgy is jönnek még dlc-k :D

#1024 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 13. 11:20

Azért vicces, hogy az uncharted széria a tomb raidertől meritett, majd a tomb raider fogta magát és szépen lemásolta az unchartedet. :D

Ettől függetlenül (vagy épp ezért) fantasztikus játék lett az új TR. Igazából negativumot nem nagyon tudok felhozni.
JóSebesség

#1025 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 17. 18:15

Na jó ennyi volt tomb reaider, elegem van belőle. Az egész játék egy nagy buta quick time keyboard smash . Semmi értelme. Nincs benne semmi élvezet. Legalább úgy csinálták volna meg mint a heavyrain-t, hogy ha elbuksz egy quick time eventet, akkor nem rögtön game over, hanem simán csak egy elágazás a játékban. De nem ez annyi, hogy vagy megcsinálod vagy game over. Totálisan szarrátördeli a játékmenetet. Mivel előre nem lehetsz felkészülve hogy na vajon most mit kell nyomkodni. Minden újrajátszásnál egy gombnyomással jutsz tovább, így egy 5 külön szakaszból álló QTE-t minimum 5x kell újrajátszani, hogy esélyed legen megcsinálni. Ráadásul az esetek felében ki se írja mit kell nyomni, csak egy ! jel jelenik meg a képernyőn és találd ki meylik gombra gondolt őkegyelmes dizájner barátunk.

Ja és akkor még arról nem is szóltam, hogy a szinkronhangok valami veszettül szarok. Simán pályázhat utóbbi idők leggyengébb szinkronszínészi díjára a szerelpők háromnegyede. Totál élettelen hitelten felolvasóverseny.

Bónuszként még a legújabb beta NV driverrel is buzgik lefagyogat és döglassú a tressfx.

Szerkesztette: Mumia 2013. 03. 17. 18:16 -kor

#1026 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 17. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2013. 03. 17. 18:15

Na jó ennyi volt tomb reaider, elegem van belőle....

:( Hát ez nem hangzik valami jól..
Remélem nekem tetszeni fog, mert épp most fejeztem be a FarCry3-at és ez volt a betervezett játék helyette, amit végigviszek.
Amúgy ezt a "gameover" dolgot hogy érted?! Nincs mentés? Vagy csak távoli checkpoint van? Vagy mi?

#1027 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 17. 18:50

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2013. 03. 17. 18:38

Amúgy ezt a "gameover" dolgot hogy érted?! Nincs mentés? Vagy csak távoli checkpoint van? Vagy mi?

Azonnal újra kezdheted ha nem sikerült, csak 'lara szürnyű halált hal miattad' videot nem lehet átugrani. Az elején van 4-5 ilyen alkalom, ami elég idegesítő valóban. mert nem lehet tudni E-t vagy F-et kéne nyomni. később csak boss harcoknál kerül elő, akkor is csak kétszer. Nem olyan rossz game az, kivéve ha játszottál többi tomb raiderrel :D akkor jobb ha úgy gondolsz rá mint lara unokahuga. :p

#1028 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 17. 19:01

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2013. 03. 17. 18:38

:( Hát ez nem hangzik valami jól..
Remélem nekem tetszeni fog, mert épp most fejeztem be a FarCry3-at és ez volt a betervezett játék helyette, amit végigviszek.

Nem az a baj, hogy távol van, csak az hogy esélyed sincs elsőre "skillből" megcsinálni, hanem csak bemagolni tudod, hogy mit kell nyomkodni. Ahol meg nem mutatja mit nyomj na ott meg tippmix.

De még ha csak ez lenne a baj. Én sokkal több interaktivitást vártam a játéktől. Gyakorlatilag abszolut nem vagy hatással a történetre, nincsenek elágazások, két esélyes minden, vagy game over, vagy továbbjutsz. Így persze az újrajátszási potenciál is 0.

#1029 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 17. 19:16

Hát igen. Ilyen gombnyomkodós ökörség már szinte minden játékban van (pl. a FarCry3-ban is).
Gondolom ez a konzolok miatt lett divat már a PC-n is..
Én sem szeretem az ilyet, de ha nem úton-útfélen csak ez lesz a játékban, akkor szerintem túlélem valahogy..

#1030 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 29. 09:46

BioShock Infinite

Pro:

+ Lenyűgöző látvány
+ EPIC jelenetek
+ vérprofi szinkron
+ rettentően szórakoztató gameplay
+ Elizabeth: segít, nem marad le, nem akad be, van személyisége, jól néz ki: az egyik legjobb női főszereplő játékok terén, akivel jól érzed magad az oldaladon
+ sokféle fegyver és képesség (plusz a "gear"), melyek mind fejleszthetőek (vagy cserélhetőek), ezzel a játékos teljesen a saját szája ízére szabja a játékmenetet, élményt, mindazt ami minden végigjátszást kicsit mássá tesz
+ Nagyon jól összerakott story
+ néhány kisebb választás/döntés
+ kellemes és hangulatos zenék (Tainted Love, Fortuned son)
+ a karakteranimációk nagyon rendben vannak
+ nincs QTE
+ intenzív erőszak
+ normális gépigény, sőt
+ a történet közben is sok háttér "lore"-ra bukkanunk pl az audiologok-ból, vagy egyszerűen csak a rengeteg apró részletből
+ az AI-t nem emelném ki, de rendben volt
+ nem igazán találkoztam buggal: sem technikailag sem játékmenetileg
+ masszív steampunk HANGULAT

Con:

- lehetett volna hosszabb (bár így is nagyrészt kielégítőnek mondanám)
- sok a script
- 2 képesség, 2 fegyver (igaz a képességeknél ott vannak a gyorsbillentyűk) elbírtam volna, ha lehetet volna nálunk mondjuk 3 fegyver
- örültem volna még többféle döntésnek
- nem használtam sokféle képességet vagy fegyvert (hiába a lehetőség), a rifle és machinegun váltogatása maradt nálam nagyrészt (néha egy kis shotgun, hand cannon, de nem túlnyomóan)...ugyanez a képességeknél: Shock, Crows és Posession:
Egyszerűen ez a recept jött be és nagyon nem nyúltam sok dologhoz.

Verdict: 9.5/10

Szerkesztette: Drat 2013. 03. 29. 10:10 -kor

"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#1031 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 29. 10:19

Nekem természetesen eléggé vegyesek az érzelmeim bioshock iránt, eddig még csa 1-2 órát toltam, de simán félre tudtam tenni és nem is ingerel folytatásra. Eddig 6/10-nél biztos nem adnék többet rá. Tök átlag shooternek tűnik, a grafika meg közelebbről megnézve szerintem kimondottan gyenge.

#1032 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 29. 10:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2013. 03. 29. 09:46

BioShock Infinite

- nem használtam sokféle képességet vagy fegyvert (hiába a lehetőség), a rifle és machinegun váltogatása maradt nálam nagyrészt (néha egy kis shotgun, hand cannon, de nem túlnyomóan)...ugyanez a képességeknél: Shock, Crows és Posession:
Egyszerűen ez a recept jött be és nagyon nem nyúltam sok dologhoz.

Verdict: 9.5/10

hát, ez inkább a te sarad, nem pedig a játéké.

Kár hogy csak 2 fegyver lehet nálad egyszerre, ezenkivül a játék tökéletes volt. Év játéka nálam, legalábbis Last of Us/GTA5-ig biztosan, egyszinten van a Bioshock 1-el. Elképesztően jó volt a történetvezetés is, a befejezés meg... brutál!
JóSebesség

#1033 Felhasználó inaktív   TOD 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2013. 04. 11. 15:15

Fable the lost capter
a 3-2 az sz*r de a legelsö nagyon ottvan föleg egy kis cheat enginel

#1034 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 21. 14:51

Metro: Last Light

Pro:
+ nagybetűs HANGULAT
+ rendkívül részletgazdag
+ jól sikerült játékmenet
+ az akció és stealth részek egyaránt élvezetesek, sokszor adódik a lehetőség, hogy a saját szánk íze szerint vergődjünk túl az ellenségeken
+ a látvány kicsit felemás: a textúrák sokszor mosottasak, de az effektek elég jók (víz, eső, fények, árnyékok)..azért került ez a pozitívumokhoz, mert számomra ez a graff teljesen megfelelt
+ jónéhány epic jelenet (melyek nagyrésze scriptből áll)
+ a hangok/hanghatások rendben voltak
+ tetszettek a fegyverek, illetve a részletes modifikálás
+ több mindenre oda kellett figyelni, mégsem volt túlbonyolítva a dolog
+ egy lineárisan futó FPS-hez képest kimondottan kielégítő volt a hosszúsága
+ a történet kellően érdekfeszítő volt ahhoz, hogy rávegyen a továbbjutásra
+ néhány apró döntés

Con:
- a karaktereket eléggé baltával faragták (ez főleg a táncos lányokon látszik)
- a szinkron szerintem elég élettelen volt
- az arcok kidolgozottsága nem a legjobb
- a zenékre csupán néhány jelenetben kaptam fel a fejem
- bugok
- az animációk lehetnének jobbak

Verdict: 8.5/10 - rendkívül tetszett a játék, pedig úgy álltam hozzá, hogy az első rész tükrében (illetve a neten szaladgáló frame-rate szitkozódás és bugok miatt) lehet h 30 perc után mehet az uninstall - szerencsére nem így lett

Szerkesztette: Drat 2013. 05. 21. 14:54 -kor

"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#1035 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 29. 15:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2013. 03. 17. 19:15

Na jó ennyi volt tomb reaider, elegem van belőle. Az egész játék egy nagy buta quick time keyboard smash . Semmi értelme. Nincs benne semmi élvezet. Legalább úgy csinálták volna meg mint a heavyrain-t, hogy ha elbuksz egy quick time eventet, akkor nem rögtön game over, hanem simán csak egy elágazás a játékban. De nem ez annyi, hogy vagy megcsinálod vagy game over. Totálisan szarrátördeli a játékmenetet. Mivel előre nem lehetsz felkészülve hogy na vajon most mit kell nyomkodni. Minden újrajátszásnál egy gombnyomással jutsz tovább, így egy 5 külön szakaszból álló QTE-t minimum 5x kell újrajátszani, hogy esélyed legen megcsinálni. Ráadásul az esetek felében ki se írja mit kell nyomni, csak egy ! jel jelenik meg a képernyőn és találd ki meylik gombra gondolt őkegyelmes dizájner barátunk.

Ja és akkor még arról nem is szóltam, hogy a szinkronhangok valami veszettül szarok. Simán pályázhat utóbbi idők leggyengébb szinkronszínészi díjára a szerelpők háromnegyede. Totál élettelen hitelten felolvasóverseny.

Bónuszként még a legújabb beta NV driverrel is buzgik lefagyogat és döglassú a tressfx.

Ugyanez a véleményem, épp most nyomtam egy uninstallt. A farkasok barlangjánál adtam fel, miután huszadszorra sem sikerült olyan ütemben/sorrendben csapkodnom a gombokat, ahogy az elvárt lett volna. 8 évesen még élveztem a joystickrángatást C64-en a Summer Games-ben, azt hittem azóta sikerült fejlődnünk valamennyit, hát nem. MaxPayne3-at azért hagytam abba, mert a cinematic részeket néha megszakította pár másodperc játék, ennek a QTE lett a veszte. Egyébként szép... Megyek, teszek fel egy HL: Source-t, azt még nem próbáltam.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#1036 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 30. 20:13

Én nem rég fejeztem be a Borderlands 2-t. Tetszett és nagyon jó volt a hangulata...
néha egy kicsit gyorsan változtak az ellenfelek erőssége, de némi türelmemmel és néhány pálya újra játszásával elég jól lehetett fejlődni. A helyszínek változatosak voltak, a látvány jó, a szinkron hangok és a karakterek mesteriek, a story kielégítő, és néhány ellenfelet iazán meglehetett utálni egy idő után :o)
összeségében nagyon jó játék!
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#1037 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 01. 08:49

Darksiders II PS3

Úgy nyomtam végig, hogy az előddel nem játszottam, így max más hasonló gamekhez tudom viszonyítani (pl. GoW sorozat). Hangulatra és történetre tetszett, Death jó arc lett, bár néhol kicsit személyiség zavaros, egyik pillanatban készül kibelezni az adott npc-t következőbe már szinte együtt mennek sörözni. A helyszínek változatosak és a zenei aláfestés mindenhol remek atmoszférát teremt, ellenségek is sokfélék és az erősségük jól be van lőve legtöbbször, bár néha itt is lehet aránytalanságokat felfedezni.
Egyetlen nyomorom a játékkal a vége, amiből teljesen hiányzott az OMG EPIC hangulat. Max lvl-en értem el Corruption-t meg se tudta mozdítani a HP csíkomat, 2 perc alatt agyonvertem, semmiféle nagyívű befejezést nem kaptam.

Pros:
- játékmenet általában
- történet
- sok mellék küldetés, amiket a fő szállal együtt meg tudsz csinálni
- kevés nehéznek beállított, de inkább agyzsibbasztó puzzle (1-2 volt azért :D )
- karakter

Cons:
- karakter (érzelgősség néha)
- platform rendszer 2-3 esetben (timed eventeknél gyakran össze-vissza szalad a kari a mozgó POV miatt)
- nincs tisztességes befejezés
- normal fokozaton aránytalanul nehéz és aránytalanul könnyű csaták vannak csak a kettő közt nincs átmenet

8/10 a fentiek miatt.

Szerkesztette: Nevl 2013. 07. 01. 08:50 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1038 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2013. 07. 05. 01:35

Deadpool (PC)

Nos, először is szeretném leszegezni, hogy a játék előtt világéletemben nem találkoztam Deadpool-al, legalábbis az X-Men filmet kivéve, bár már ott is megragadt a karaktere, még ha csak arra a három percre is amit összesen szerepelt. A játékról annyit, hogy az elején a különféle interakciók billentyűhöz való rendelése eleinte fura volt, de én meg lusta vagyok, hogy még azt is megcsináljam magamnak, így hagytam a fenébe és elég hamar megszoktam. A történet nekem tetszett, főként annak köszönhetően, hogy olyan Marvel karakterekkel is megismertetett, kiknek létezéséről eddig még fogalmam sem volt. Ami a hangulatot illeti... Szerintem oltárian jó. A teljes játék folyamán kerülgetett a sírvaröhögés a poénok és easter eggek tömkelege miatt. Szerintem hatalmasat alakítottak a High Moon-nál és a célzott poénok más játékkategóriákban debütáló címek és az azokban megjelenő "idiotizmusra" csak hab a tortán az amúgy is végeláthatatlan fricskáknak.

Nálam csillagos ötös ez a játék, és az is biztos, hogy még számtalan alkalommal fogom végigjátszani a kampányt. (No meg a Challenge-eket ne is említsük.)

Dishonored

Megelőző szóként annyit elárulok, hogy hatalmas rajongója vagyok a steampunk világnak és ahogy megláttam a Dishonored-ról ilyen-olyan képeket, tudtam hogy ez lesz az én játékom. Hogy csalódtam-e? Igen is és nem is. A világ amelyben el van helyezve a történet, irdatlanul tetszik. A technológia és az amellé becsempészett mágia olyan egyveleget alkottak számomra, ami teljesen levett a lábamról. Az ötlet kíválóan lett megalkotva, viszont ami nekem hiányzott mindez mögül, az a megfelelő történet. Valahogy nem éreztem teljesnek és ahogy közeledtem a végefelé, azt kívántam bárcsak folytatódna. Bárcsak lenne egy újabb fordulat. Kissé lezáratlannak éreztem az egészet és a teljes játékmenet folyamán úgy éreztem, hogy az egész univerzum amibe Corvo Attano bőrében cseppentünk bele hívogat, hogy fedezzük fel Dunwall falain kívül is. Reménykedem benne, hogy még többet is fogunk a Dishonoredból látni.

#1039 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 06. 09:42

A Deadpool-t sokan dícsérik. Szerintem bepróbálom, főleg az idióta poénok miatt.
A Dishonored nekem is nagyon tetszett. Egy esetleges folytatás kijavíthatja a hibákat. A világ és maga a játékmenet nagyon jól sikerült.

Amúgy most a Metro 2033-al játszom immel-ámmal, mivel nemrég olvastam ki a könyvet, de ennyi év után annyira nem vonz a játék. Lehet egyből az új résszel kellene kezdenem. Azt mondják a Metro 2034 és a Metro Last Light között nincs összefüggés.

De az AC: Revolution (?) A Konstantinápolyi részben is benne vagyok. Szép, de mivel nemrég vittem végig az AC:B-t valahogy nincs hangulatom ehhez a részhez. Anno azzal a résszel is így jártam.

Plusz a Rage is újból előkerült. Anno 11 óra játék után untam meg. Pedig biztos nem lehet sok hátra a végéig. Magát a játékmenet és a grafika tetszett, csak hát ha nincs mögötte történet óhatatlanul megunja az ember.

Multiban a CoD:BO2: Vengeance DLC-t tolom. Hát annyira nem vagyok elégedett. Semmi extra nincs a pályákban, a szigetes (Cover aszem) pl tiszta káosz 18 fővel. Talán az Uplink sikerült a legjobban, de tényleg semmi extra nincs egyik pályában se. A zombis mód se jön be most. Túl nagy pályaszakaszt kapunk meg egyből. Tisztára el lehet veszni. Jobban szerettem azt amikor fokozatosan tudtuk megnyitni a következő pályaszakasz.

#1040 Felhasználó inaktív   Alkonyat 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Facebook tag

Elküldve: 2013. 07. 09. 04:39

Életem első videójátékára várok jelenleg.
Ez pedig a Beyond: Two Souls lesz, ha
Isten is úgy akarja.
Csak még azt nem döntöttük el: PS3 avagy 4
legyen a 'szerencsés' kiválasztott.
Szóval, részemről: várakozó 'had'állásban.
(...)

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.