Batman Arkham Asylumot vittem végig tegnap.És a GTA IV-t ma.A Batman 15 órámba a GTA IV 63(!!!!)órámba tellett.Mindegyik egy életre szóló élmény volt.
A Batmant még sokszor elő fogom venni szinte biztos hogy még kiviszem normalon meg hardon is.A bunyók látványosak, jó volt hogy nem ragaszkodtak el teljesen a realitástól de a sötét hangulatba teljesen jól beleillik Killer Crock karaktere nem lóg ki a sorból. A chalengekkel egy probléma van majdnem mindegyikbe csak verekedni kell. Egyébként a GOTY kiadás volt meg de csak a 3D-ért nem ajánlom senkinek mert szerintem egy kalap s..r én azért vettem a GOTY-ot mert 3000-el olcsóbb volt;

.Batman Arkham Asylum:9,9/10
Nos a GTA IV. Életem egyik legjobb játéka volt. Nagyon szimpatikus főszereplő. Gyönyörű grafika. Hatalmas szabadság.Rohadt jó fizika.

A story nekem nagyon bejött.SPOILER
Romant azóta is gyászolomSPOLER VÉGE A storyban lehet hogy sok ismétlődő küldetés volt:Öld Meg ezt Kövesd azt de nekem nagyon bejöttek mert egyszerűen szertetek lövöldözni.Kimaxolni nagyon nehéz lesz.Nekem 65,48%-nál lett vége 63 órával. Ebbe benne van a story néhány mellékküldetés meg persze az ökörködés Liberty Cityben.GTA IV:9,5/10
Am minegyiket Xbox 360-on játszottam végig.
Aki végigolvasta ezt a hosszú cikket annak köszönöm;D
Szerkesztette: lutri 2010. 08. 01. 10:24 -kor