HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? Értékeld!

#511 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 01. 00:05

@dzoli1011 ami hasonló alapotleten nyugszik és nagyon jó játék az a Boiling Point (RPG elemekkel, rengeteg frakcióval stb.) de félve ajánlom mivel régebbi darab és már nem túl modern/szép. Ha nem zavar az egyszerubb grafika (bár a dzsungel megvalósítása még mindig szép és atmoszférikus) meg a modern motor hiánya és megelégszel magával a játékélménnyel akkor kihagyhatatlan.
Legfrissebb patchet kapd le hozzá mert rengeteget javít rajta (bár én anélkul is végigtoltam mikor kijott). Itt írtam róla egy ismertetot meg találsz képeket ha érdekel a dolog és még nem ismerted a játékot:
http://www.pclife.hu...k/boiling_point

maxra tekerve kb. így néz ki de az NPC-k, jármuvek meg minden más modell randább
Kép Kép Kép
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#512 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 01. 05:26

Valóban remek játék, csak bugos mint az állat :-D Még a patchek után is.

#513 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 08. 01. 09:27

Kane and Lynch 2 demot játszottam most boxon. Amennyire rohadtul nem tetszett az első része, ez most épp annyira bejött. Szerintem nagyon sokat javult az első rész óta....
Lehet be fogom szerezni a teljes verziót....egyre biztosabb...
Kép
Kép
Kép

#514 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 08. 01. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 01. 01:05

@dzoli1011 ami hasonló alapotleten nyugszik és nagyon jó játék az a Boiling Point (RPG elemekkel, rengeteg frakcióval stb.) de félve ajánlom mivel régebbi darab és már nem túl modern/szép. Ha nem zavar az egyszerubb grafika (bár a dzsungel megvalósítása még mindig szép és atmoszférikus) meg a modern motor hiánya és megelégszel magával a játékélménnyel akkor kihagyhatatlan.
Legfrissebb patchet kapd le hozzá mert rengeteget javít rajta (bár én anélkul is végigtoltam mikor kijott). Itt írtam róla egy ismertetot meg találsz képeket ha érdekel a dolog és még nem ismerted a játékot:
http://www.pclife.hu...k/boiling_point

maxra tekerve kb. így néz ki de az NPC-k, jármuvek meg minden más modell randább
Kép Kép Kép

van új rész is, xenus 2: white gold. hasonló felépítés, jobb grafika. jó játékok nagyon.
erre az engine-re épül még 1 remekük, a precusors. hasonló, csak sci-fi világban, űrhajós móka.

white gold vidi

precursors vidi
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#515 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 01. 10:09

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2010. 08. 01. 09:48

van új rész is, xenus 2: white gold. hasonló felépítés, jobb grafika. jó játékok nagyon.
erre az engine-re épül még 1 remekük, a precusors. hasonló, csak sci-fi világban, űrhajós móka.

white gold vidi

precursors vidi

ezek modok vagy mi? engem érdekelne a WG, de az alapjáték nincs meg, pedig Just cause helyett Just Cause lehetne.
letöltést nem igen találok a honlapjukon :)
elnézést, hülye vagyok...

Szerkesztette: megalonagyix 2010. 08. 01. 10:09 -kor

#516 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 01. 10:20

Úgy tudom a második rész csak oroszul jelent meg, a Precursors meg még kész sincs.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#517 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 01. 10:20

Batman Arkham Asylumot vittem végig tegnap.És a GTA IV-t ma.A Batman 15 órámba a GTA IV 63(!!!!)órámba tellett.Mindegyik egy életre szóló élmény volt.
A Batmant még sokszor elő fogom venni szinte biztos hogy még kiviszem normalon meg hardon is.A bunyók látványosak, jó volt hogy nem ragaszkodtak el teljesen a realitástól de a sötét hangulatba teljesen jól beleillik Killer Crock karaktere nem lóg ki a sorból. A chalengekkel egy probléma van majdnem mindegyikbe csak verekedni kell. Egyébként a GOTY kiadás volt meg de csak a 3D-ért nem ajánlom senkinek mert szerintem egy kalap s..r én azért vettem a GOTY-ot mert 3000-el olcsóbb volt;:).Batman Arkham Asylum:9,9/10
Nos a GTA IV. Életem egyik legjobb játéka volt. Nagyon szimpatikus főszereplő. Gyönyörű grafika. Hatalmas szabadság.Rohadt jó fizika.:D A story nekem nagyon bejött.SPOILER Romant azóta is gyászolomSPOLER VÉGE A storyban lehet hogy sok ismétlődő küldetés volt:Öld Meg ezt Kövesd azt de nekem nagyon bejöttek mert egyszerűen szertetek lövöldözni.Kimaxolni nagyon nehéz lesz.Nekem 65,48%-nál lett vége 63 órával. Ebbe benne van a story néhány mellékküldetés meg persze az ökörködés Liberty Cityben.GTA IV:9,5/10
Am minegyiket Xbox 360-on játszottam végig.
Aki végigolvasta ezt a hosszú cikket annak köszönöm;D

Szerkesztette: lutri 2010. 08. 01. 10:24 -kor

#518 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 01. 10:27

Batman... huh, ha nem kezdtem el háromszor akkor egyszer sem :-D Anno mindenki írta itt hogy mekkora jó játék de nekem sehogy sem fekszik sajnos. Talán mert nem elég lineáris (tisztában vagyok vele hogy ez most nagyon hulyén hangzott). Viszont ebbol a stílusból én a Chronicles of Riddick mindkét részét imádom tehát nem tudom pontosan miért nem jon be a Batman. Fura :think:

Ha van Xbox360-as akkor mindenképpen nézd meg a Red Dead Redemptiont, jobb mint a GTA4.

#519 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 01. 10:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 01. 09:27

Batman... huh, ha nem kezdtem el háromszor akkor egyszer sem :-D Anno mindenki írta itt hogy mekkora jó játék de nekem sehogy sem fekszik sajnos. Talán mert nem elég lineáris (tisztában vagyok vele hogy ez most nagyon hulyén hangzott). Viszont ebbol a stílusból én a Chronicles of Riddick mindkét részét imádom tehát nem tudom pontosan miért nem jon be a Batman. Fura :think:

Ha van Xbox360-as akkor mindenképpen nézd meg a Red Dead Redemptiont, jobb mint a GTA4.

igen már gondolkoztam rajta de 14 000-et kicsit sokallok érte kiadni.

#520 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 08. 01. 12:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 01. 11:20

Úgy tudom a második rész csak oroszul jelent meg, a Precursors meg még kész sincs.

az oldalukon van angolosítás, a precursors meg kb 1 éve jött ki (szintén kell angolosítás)
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#521 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 01. 13:04

Áh zsír, rá fogok nézni. Koszi az infot :up:

#522 Felhasználó inaktív   exvenom 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 01. 13:46

maffia t vittem végig

szerintem nagyon jo volt a története meg volt benne sok fordulatos rész de nekem egy kicsit nehéz volt meg rövid volt

a korához képest nagyon szép játék a gta 3 mat meg a vicy cityt simán alázza grafikába

#523 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 01. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: exvenom - Dátum: 2010. 08. 01. 14:46

nekem egy kicsit nehéz volt meg rövid

Elsőre egy-két rész meredek benne, de ha rájössz a küldetések nyitjára, akkor második végigjátszástól nagyon könnyű, szinte csukott szemmel meg lehet csinálni, pár óra alatt, ha az átvezetőket elnyomod. A rövidséggel vitatkoznék: pont olyan hosszú volt, amilyennek lennie kell ilyen történet mellett. Nem rövid, és nem is olyan elnyújtott, mint a GTA-k.

A Freeride Extreme-et is végigtoltad? Fent van a patch?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#524 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 01. 16:49

Syberia 2. Sikerült!KépKépKépKép Boldog vagyok. Nagy akaraterőre és türelemre volt szükség hozzá.

#525 Felhasználó inaktív   Psychosocial 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 01. 17:35

A singularity-t nagyon jó játék érdemes kiprobálni egy gondom volt vele hogy van benne pár gondolkoztató feladat. de ezt leszámítva nagyon jó volt a történet is jó
 <---A legjobb FPS

TopGear,cod sora.,badcompany2,GTA4,AC2

#526 Felhasználó inaktív   Urahara 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 01. 18:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Psychosocial - Dátum: 2010. 08. 01. 18:35

egy gondom volt vele hogy van benne pár gondolkoztató feladat.
Megterhelő volt, hogy nem csak menni és lőni kellett? Érthető. Vérlázító azért, hogy a játékfejlesztők néha rá akarják venni az embert, hogy használja a fejét.

ON: A Fablevel végeztem nemrég. Nem az első végigjátszásom volt, és biztos, hogy nem az utolsó. A karakterem a történet feléig nagyon gonosz volt, aztán átneveltem nagyon jóvá, csak a poén kedvéért.
Szeressük a játékot nagyon, kár, hogy a második részt megfelelő konzol hiányában nem tudom végigvinni. De a harmadik, ha minden igaz, lesz PC-re... Majd akkor pótolok mindent.

Szerkesztette: Urahara 2010. 08. 01. 18:07 -kor

"I like pleasure spiked with pain / And music is my aeroplane"

#527 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 01. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Urahara - Dátum: 2010. 08. 01. 19:05

Megterhelő volt, hogy nem csak menni és lőni kellett? Érthető. Vérlázító azért, hogy a játékfejlesztők néha rá akarják venni az embert, hogy használja a fejét.

Nekem erről mindig a régi PS1-es Silent Hill jut eszembe, mikor a végén sorba kellett rakni a horoszkóp csillagjegyeit. Vért izzadtam, mire rájöttem, hogy kell megcsinálni.

#528 Felhasználó inaktív   exvenom 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 01. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 08. 01. 14:53

Elsőre egy-két rész meredek benne, de ha rájössz a küldetések nyitjára, akkor második végigjátszástól nagyon könnyű, szinte csukott szemmel meg lehet csinálni, pár óra alatt, ha az átvezetőket elnyomod. A rövidséggel vitatkoznék: pont olyan hosszú volt, amilyennek lennie kell ilyen történet mellett. Nem rövid, és nem is olyan elnyújtott, mint a GTA-k.

A Freeride Extreme-et is végigtoltad? Fent van a patch?

töltöm is le ezt a freeride modot
de egy gtahoz képest nagyon rövid a játékideje

Szerkesztette: exvenom 2010. 08. 01. 18:59 -kor

#529 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 01. 19:11

Üzenet megtekintéseIdézet: SWBF2 - Dátum: 2010. 08. 01. 18:19

Nekem erről mindig a régi PS1-es Silent Hill jut eszembe, mikor a végén sorba kellett rakni a horoszkóp csillagjegyeit. Vért izzadtam, mire rájöttem, hogy kell megcsinálni.

hm Silent Hill. Nemrég játszottam végig a második részét ps-en, és hiába szeretem azt a játékot, a vége mindig borzalmasan untat. Ott nagyon monotonná változik.KépKép

#530 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 01. 19:58

Batman: Arkham Asylum (hard)

Kitünő játék. Nem sokkal voltam így, hogy egyből elkezdem, miután befejeztem, de ez akkora zsenialítás minden elemében, hogy végigviszem mégegyszer, az hótziher. Alig várom már hogy a második részben összetűzésbe kerülje Two-Faccel :) amúgy ki a végén az a titános tag, aki kinyúl a vízből?

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.