Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? Értékeld!
Elküldve: 2010. 08. 01. 13:04
Áh zsír, rá fogok nézni. Koszi az infot

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2010. 08. 01. 13:46
maffia t vittem végig
szerintem nagyon jo volt a története meg volt benne sok fordulatos rész de nekem egy kicsit nehéz volt meg rövid volt
a korához képest nagyon szép játék a gta 3 mat meg a vicy cityt simán alázza grafikába
szerintem nagyon jo volt a története meg volt benne sok fordulatos rész de nekem egy kicsit nehéz volt meg rövid volt
a korához képest nagyon szép játék a gta 3 mat meg a vicy cityt simán alázza grafikába
Elküldve: 2010. 08. 01. 14:53
Idézet: exvenom - Dátum: 2010. 08. 01. 14:46
nekem egy kicsit nehéz volt meg rövid
Elsőre egy-két rész meredek benne, de ha rájössz a küldetések nyitjára, akkor második végigjátszástól nagyon könnyű, szinte csukott szemmel meg lehet csinálni, pár óra alatt, ha az átvezetőket elnyomod. A rövidséggel vitatkoznék: pont olyan hosszú volt, amilyennek lennie kell ilyen történet mellett. Nem rövid, és nem is olyan elnyújtott, mint a GTA-k.
A Freeride Extreme-et is végigtoltad? Fent van a patch?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”
Elküldve: 2010. 08. 01. 16:49
Syberia 2. Sikerült!

Boldog vagyok. Nagy akaraterőre és türelemre volt szükség hozzá.

Elküldve: 2010. 08. 01. 17:35
A singularity-t nagyon jó játék érdemes kiprobálni egy gondom volt vele hogy van benne pár gondolkoztató feladat. de ezt leszámítva nagyon jó volt a történet is jó
Elküldve: 2010. 08. 01. 18:05
Idézet: Psychosocial - Dátum: 2010. 08. 01. 18:35
egy gondom volt vele hogy van benne pár gondolkoztató feladat.
ON: A Fablevel végeztem nemrég. Nem az első végigjátszásom volt, és biztos, hogy nem az utolsó. A karakterem a történet feléig nagyon gonosz volt, aztán átneveltem nagyon jóvá, csak a poén kedvéért.
Szeressük a játékot nagyon, kár, hogy a második részt megfelelő konzol hiányában nem tudom végigvinni. De a harmadik, ha minden igaz, lesz PC-re... Majd akkor pótolok mindent.
Szerkesztette: Urahara 2010. 08. 01. 18:07 -kor
"I like pleasure spiked with pain / And music is my aeroplane"
Elküldve: 2010. 08. 01. 18:19
Idézet: Urahara - Dátum: 2010. 08. 01. 19:05
Megterhelő volt, hogy nem csak menni és lőni kellett? Érthető. Vérlázító azért, hogy a játékfejlesztők néha rá akarják venni az embert, hogy használja a fejét.
Nekem erről mindig a régi PS1-es Silent Hill jut eszembe, mikor a végén sorba kellett rakni a horoszkóp csillagjegyeit. Vért izzadtam, mire rájöttem, hogy kell megcsinálni.
Elküldve: 2010. 08. 01. 18:57
Idézet: Wile E - Dátum: 2010. 08. 01. 14:53
Elsőre egy-két rész meredek benne, de ha rájössz a küldetések nyitjára, akkor második végigjátszástól nagyon könnyű, szinte csukott szemmel meg lehet csinálni, pár óra alatt, ha az átvezetőket elnyomod. A rövidséggel vitatkoznék: pont olyan hosszú volt, amilyennek lennie kell ilyen történet mellett. Nem rövid, és nem is olyan elnyújtott, mint a GTA-k.
töltöm is le ezt a freeride modot
de egy gtahoz képest nagyon rövid a játékideje
Szerkesztette: exvenom 2010. 08. 01. 18:59 -kor
Elküldve: 2010. 08. 01. 19:11
Idézet: SWBF2 - Dátum: 2010. 08. 01. 18:19
Nekem erről mindig a régi PS1-es Silent Hill jut eszembe, mikor a végén sorba kellett rakni a horoszkóp csillagjegyeit. Vért izzadtam, mire rájöttem, hogy kell megcsinálni.
hm Silent Hill. Nemrég játszottam végig a második részét ps-en, és hiába szeretem azt a játékot, a vége mindig borzalmasan untat. Ott nagyon monotonná változik.

Elküldve: 2010. 08. 01. 19:58
Batman: Arkham Asylum (hard)
Kitünő játék. Nem sokkal voltam így, hogy egyből elkezdem, miután befejeztem, de ez akkora zsenialítás minden elemében, hogy végigviszem mégegyszer, az hótziher. Alig várom már hogy a második részben összetűzésbe kerülje Two-Faccel
amúgy ki a végén az a titános tag, aki kinyúl a vízből?
Kitünő játék. Nem sokkal voltam így, hogy egyből elkezdem, miután befejeztem, de ez akkora zsenialítás minden elemében, hogy végigviszem mégegyszer, az hótziher. Alig várom már hogy a második részben összetűzésbe kerülje Two-Faccel

Elküldve: 2010. 08. 01. 20:13
GTA IV: The Lost And Damned
Nekem nagyon tetszett és még az is kiderült, hogy egészen jól megy az angol. Jonathan Klebitz for president!!!
Nekem nagyon tetszett és még az is kiderült, hogy egészen jól megy az angol. Jonathan Klebitz for president!!!
Elküldve: 2010. 08. 01. 20:17
Conker's Bad Fur Day
Egy régi kedvenc az N64 utolsó éveiből. Oltári egy játék, kár hogy a Rare a béka segge alá süllyedt mostanság, mert elviseltem volna egy folytatást. A Rock Hard és a GMP szám örökre emlékeimben marad, hisz annyira jók voltak.
Nagyon szivatós egy játék, nem egy helyen rázod majd a fejedet, de a végén csak nevetsz egyet, hisz egy zseniális poén csattan el. Megéri kijátszani. De nagyon.
Egy régi kedvenc az N64 utolsó éveiből. Oltári egy játék, kár hogy a Rare a béka segge alá süllyedt mostanság, mert elviseltem volna egy folytatást. A Rock Hard és a GMP szám örökre emlékeimben marad, hisz annyira jók voltak.

Nagyon szivatós egy játék, nem egy helyen rázod majd a fejedet, de a végén csak nevetsz egyet, hisz egy zseniális poén csattan el. Megéri kijátszani. De nagyon.
Elküldve: 2010. 08. 01. 20:34
Red Faction - Guerrilla
Most vittem végig másodszor. Nekem nagyon bejön a játék, a rombolás miatt kimondottan tetszik. Lehet váltogatni a taktikákat ennek köszönhetően és nem válik nagyon monotonná. Ha berakok mellé még valami jó kis zenét is akkor teljesen beszippant. Nem bántam meg, hogy anno megvettem.
Most vittem végig másodszor. Nekem nagyon bejön a játék, a rombolás miatt kimondottan tetszik. Lehet váltogatni a taktikákat ennek köszönhetően és nem válik nagyon monotonná. Ha berakok mellé még valami jó kis zenét is akkor teljesen beszippant. Nem bántam meg, hogy anno megvettem.
Elküldve: 2010. 08. 02. 15:15
Idézet: exvenom - Dátum: 2010. 08. 01. 19:57
töltöm is le ezt a freeride modot
Nem kell letölteni. Benne van a játékban, a főmenü 2. vagy 3. pontja, úgy emlékszem. Nem a Freeride-ról, hanem a Freeride Extreme-ről beszélek. A "sima" Freeride-ban kötetlenül lehet járkálni a városban és pénzt gyűjteni, míg Extreme módban 20 küldetést kell megcsinálnod, egynémelyik nem épp könnyű elsőre.
Idézet: exvenom - Dátum: 2010. 08. 01. 19:57
de egy gtahoz képest nagyon rövid a játékideje
Egy GTA-hoz képest szinte minden játék rövid. A GTA-kat túlzottan elnyújtják, telepakolják mellékküldetésekkel, csak lehessen valamilyen indokkal 999.999.999-szerre is furikázni a városban.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”
Elküldve: 2010. 08. 04. 20:26

Be kell vallanom anno (megjelenéskor) nem igazán vonzott a játék. Ennek lehetett z az oka hogy szaggatott, ill valahogy a gameplay sem jött be. (kevés időt adhattam neki szerintem)
Így végigjátszás után viszont az kell mondjam, az eddigi legjobb GTA rész számomra. Nem volt túlbonyolítva, túlcsicsázva mint a SA, mégis több lehetőség volt bent mint pl a vice cityben.
Ami tetszett:
- Nem világmegváltó, de korrekt történet
- Remek szinkronhangok
- Viszonylag nagy bejárható terület töltögetések nélkül. Ráadásul remekül fel van építve. (leveldesign szempontból)
- Helyenként pofás grafika
- Jól eltalált játékidő, és nehézség
- A Gta-k főhősei közül nekem eddig Niko karaktere volt a legszimpatikusabb
- Monotonitásba nem fulladó, izgalmas játékmenet.
Ami nem:
- 1-2 idegestő karakter (Brucie-tól pl a falra tudtam volna mászni

- A helikopter irányításába elég nehezen jöttem bele
- Agyhalott AI

- Az utolsó misszióval marha sokat szöszöltem
Részemről 90%
Szerkesztette: M@Xtreme 2010. 08. 04. 20:27 -kor
Elküldve: 2010. 08. 04. 21:10
Azért egy ekkora területen én simán el tudtam volna képzelni még pár száz mellékküldetést. Dehát kellett az ötlet a kiegészítőkhöz is.

Elküldve: 2010. 08. 05. 07:33
Idézet: Warton - Dátum: 2010. 08. 04. 22:10
Azért egy ekkora területen én simán el tudtam volna képzelni még pár száz mellékküldetést. Dehát kellett az ötlet a kiegészítőkhöz is. 

Nekem is ez volt vele a bajom, hogy kevés a mellékküldetés, nincs tűzoltós, mentős, stb mint a régi gta-kban. Az ilyen keresgélős dolgoktól meg falra tudok mászni, pl amikor fotó alapján kell autót megkeresni és a háttérből döntsd el, hogy vajon hol állhat. Ezt már régi gta-kban is utáltam, még talán az első részben elkezdtem keresgélni a csomagokat de a felénél feladtam kb.
Elküldve: 2010. 08. 05. 08:27
pedig szerintem pont Brucie és a hozzá hasonló karakterek dobják fel a GTA-t
(Mori a legjobb)
Talán ezért is tetszett jobban a Gay Tony, színesebb küldetések, maradandóbb karakterek (Yusuf....)

Talán ezért is tetszett jobban a Gay Tony, színesebb küldetések, maradandóbb karakterek (Yusuf....)
JóSebesség
Elküldve: 2010. 08. 05. 08:30
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2010. 08. 05. 09:27
pedig szerintem pont Brucie és a hozzá hasonló karakterek dobják fel a GTA-t
(Mori a legjobb)

Nekem sem volt vele semmi bajom, sőt legjobb karakter az alap gta-ban.