HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit játszottál végig legutóbb, mennyire tetszett? Értékeld!

#991 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 20. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 12. 19. 00:00

Saints Row 3

Pont egy fél éve hagytam abba, már meg volt az 50-es szint meg minden, a mayhemes meg többi fun küldetést megcsináltam. Ma este meg 2 óra alatt befejeztem a sztorit, már eléggé a végén jártam,

SPOILER!

a végén az 'I need a hero'-s rész jó volt, de a Mars nem kellett volna már talán ^^

SPOILER off

Öszességében szórakoztató volt és voltak benne néhol jó humorok, de sztori egy nulla, azért így is sokat játszottam vele (nem ma, fél éve) nem volt rossz, de nekem bármelyik GTA többet nyújt (sokkal többet).

6/10

Innen látszik mennyire különböznek az izlések :)
Nekem pl SOKKAL jobban bejött mint a gta bármelyik része. :)

#992 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 21. 23:52

Üzenet megtekintéseIdézet: M@Xtreme - Dátum: 2012. 12. 20. 18:38

Innen látszik mennyire különböznek az izlések :)
Nekem pl SOKKAL jobban bejött mint a gta bármelyik része. :)

Mindkettőnek van pozitív és negatív oldala de összességében a gta pozitívumai erősebbek mint a saints row pozitívumai. A kettőt összegyúrva létrejöhetne a tökéletes játék. De külön-külön mindkettő elvérzik valamin, a saints row csúfosan fizika és grafika terén.

#993 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 22. 06:53

Hát a volition grafikusai sosem voltak a toppon ez tény és való :D
Egyébként az SR3-hoz készül egy egész ütős kis hd textura mod, ami már beta fázisban le is tölthető. elég jól kipofozza a játékot :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Nyilván még sok hiányossága van, meg sok dolog változni is fog, de már most sem rossz! :)

#994 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 25. 12:31

most, hogy ingyenes lett, feltettem a Metro 2033-at. hat ez nem egy nekem valo jatek. vegig sotet volt, mindig rossz lett a hangulatom tole, idegesitett, hogy csak 1 iranyba lehet menni, hogy nagyon ki van szamolva a tolteny, ugyanugy abbahagytam, mint az alan wake-et. inkabb feltettem a Red Alert2-t. ez a program meg ennyi ido utan is le tud kotni, evente 2-3x vegigjatszom. pedig mar szinte tudom, hogy melyik palyan, mikor, milyen egysegekkel tamad a gep, megse tudom megunni.

Szerkesztette: UnConnecteD 2012. 12. 25. 12:31 -kor

#995 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 13:33

Spec Ops - The Line

Érdekes egy egyveleg lett ez a játék. Mert technikailag csak egy szimpla fedezékrendszeres TPS ami ráadásul még lineáris is, ami kiemeli a játékot a tömegből, az a történet. Nem mondanám túl hosszúnak, nekem 7 óra volt az első végigjátszás, de gyanítom, hogy második nekifutásra már nem lenne ennyi. Ha összeadjuk azt, hogy 4 féle befejezése van, akkor igen csak korrekt idő jöhet ki. A multit nem próbáltam, és nem is tervezem, ennek a játéknak az erősségét a kampány hangulata és története adja.
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#996 Felhasználó inaktív   Nomad010 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 06. 18:31

Most fejeztem be a Gears of War 3-at. Hozta a szokásos szintet, bár a végére kezdtem nagyon unni, hogy a gyilkoláson kívül semmit nem csinálok.

#997 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 14. 10:54

Dishonoredet végeztem ki nagy nehezen. Volt benne potenciál, de sajnos nem azt hozta amit gondoltam. 7.5/10
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#998 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 27. 11:05

DmC

Nekem nagyon bejött, a látvány nagyon intenzív, a harc ultra fun...nem vagyok egy nagy platformer, de itt még azok a részek is tetszettek, a zenékkel is meg voltam elégedve, Dante kezdetben olyan amilyen, de később normáliosabb stílust kezd felvenni (most már megvan a fehér hajas skin, ez valamivel normálisabb) - jól indult ez az év :)
- most délelőtt el is kezdtem a 'Son of Sparda' szintet

(elsőre 7:45 volt a játékidőm - de nem sokat járkáltam felfedezni, mert érdekelt a story, nah majd most másodjára)

Szerkesztette: Drat 2013. 01. 27. 11:07 -kor

"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#999 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 28. 19:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2013. 01. 27. 11:05

DmC

Nekem nagyon bejött, a látvány nagyon intenzív, a harc ultra fun...nem vagyok egy nagy platformer, de itt még azok a részek is tetszettek, a zenékkel is meg voltam elégedve, Dante kezdetben olyan amilyen, de később normáliosabb stílust kezd felvenni (most már megvan a fehér hajas skin, ez valamivel normálisabb) - jól indult ez az év :)
- most délelőtt el is kezdtem a 'Son of Sparda' szintet

(elsőre 7:45 volt a játékidőm - de nem sokat járkáltam felfedezni, mert érdekelt a story, nah majd most másodjára)

Noh, a 'Son of Sparda' fokozat is megvolt, ez azért tovább tartott mint a DH, most megnyílt a 'Dante must Die' szint, tuti hogy majd elkezdem, de most hagyom egy kicsit pihenni a játékot :)

#1000 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 02. 22:43

Warhammer 40k: Space Marine

Kissé bosszankodva fejeztem be ezt a játékot, mert ebből akkora címet is ki lehetett volna hozni, hogy etalon lehetett volna. Így is egy jó, élvezetes játék lett, függetlenül attól, hogy egyes helyszínek unalomba tudnak fulladni, főként azért, mert ugyan azon a bolygón vagyunk folyamatosan. Ami leginkább zavart, hogy a játék nagy százalékában a helyszínek nagy részben barnák, semmi változatosság, oké, hogy gyárbolygó, de na... Ez szerencsére a végére változni fog. Jobban örültem volna, ha nem az egész játék ugyanott játszódik, hanem több bolygón.
A grafika amúgy szerintem jó, ez kiemelten igaz a fő karakterek kidolgozása. Az Űrgárdisták páncélzata valami eszméletlen részletes lett. Játékmenet szempontjából a lövöldözés és a kaszabolás egyvelege található meg benne. A lövöldözés korrekt, ahogy haladunk a történetben előre kapjuk a különböző fegyvereket, és az alap Bolterünk fejlesztéseit. Közelharc engem sokkal jobban megfogott benne, itt ténylegesen hordák ellen harcolsz, remek érzés darálni az orkokat megállás nélkül. Ez főként akkor lesz igazán élvezetes, amikor első ízben kapjuk meg a Thunderhammer-t és mellé a jetpack-ot. Én személy szerint végig azt vártam, hogy a társaimon kívül más Űrgárdistkkal is együtt harcoljak, ami a végén be is következett. Meg kell mondjam, hogy hangulatosabb lett, mint az ME3 London visszafoglalása.
A történet jó, ebben a stílusban legalábbis elegendő, ugyan az egyik csavart kissé másképpen már ellőtték a Dawn of War I-ben, de a befejezésen sikerült meglepődnöm.

Co-op:
Annak idején sok tesztben olvastam, hogy a coop hiánya egy hatalmas baklövés volt, és ahogy emlékszem a megjelenés után 1-2 hónappal pótolták is. Én személy szerint arra gondoltam, hogy a kampányt lehet majd coop-ban játszani, hiszen adja magát a kés másik társ, akik szinte végig velünk vannak. De nem ez lett, ennél egy sokkal nagyobb mókát csináltak. Az Exterminatus névre hallgató mód, egy 4fős horda mód tulajdonképpen. Adott két térkép, mindegyik térkép 4 arénából áll. 20 hullámot kell túlélnünk (még egyszer sem sikerült megtennem ezt több okból kifolyólag), mindegyik arénában 5-öt. A túlélésen kívül 1-2 feladatunk is lesz, amik csak annyiból állnak, hogy egy, esetleg több pontot kell tartanunk, amíg föl nem töltődik. Ha ez nem lenne elég, van egy fizetős DLC, ahol Káosz Űrgárdistákat irányítva kell hasonlóan helytállnunk, annyival van megcsavarva a dolog, hogy itt nem csak orkokkal, de az emberekkel is meg kell kűzdenünk, természetesen ők gyakják egymást is. A későbbi hullámokban megjelennek az Űrgárdisták is. A fejlődést tekintve az itt szerzett xp-k beleszámítanak a normál multiplayeres teljesítményünkbe, kivéve a kihívásokat, amikkel új páncél külsőket nyithatunk meg a standard karakterünknek.

Összességébe véve én nagyon élveztem a kampányt, 8-10 óra hosszú, szerintem korrekt idő. Vannak hiányosságai, de én, mint a világ rajongója eltekintek mellettük teljes mértékben. Hiába a Dawn of War sorozat, számomra sokkal nagyobb élményt jelent "testközelből" megtapasztalni egy Űrgárdista erejét, mint izomerikus nézetből, annak ellenére, hogy a DoW II-t is imádom.
Ha objektíven értékelném, akkor az érték 80% lenne, ha nem, akkor akár 90% is.
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#1001 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 15. 13:11

Aliens Colonial Marines

Ez egy szörnyűség. Grafika képekről jól nézett ki, szép effektek, normális modellek és texturák. DE! Amint elnidult a játék már tudtam hogy gáz van, az átvezető videó is gyér minőségű volt de ezért reménykedtem. EGyébként a pályák egyes részein egész tetszetősen néz ki de úgy átlagba éppen hogy csak megüti a minimum szintet. Az előző AVP grafikája is jobb volt ennél, sőt ha hasoníltani kellene valmaihez akkor átlagba a modelek és texturák részletessége kb a régi AVP 2 es szintet karcolja.(monitorokon a kuszó szövegek elmosott pacák, ehhez képest már a leggagyibb játékban is olvasható szövegeket látunk a monitorokon kijelzőkön stb...)
És itt még nem volt vége a szörnyűségeknek. A hangok is olyan gagyik hogy az már sértés, pulse rifle hangja még szinronban sincs az animációval meg akadozik stb... talán a 99-es piacos tetriszből szebb hangok jöttek ki.
Fizikáról nem is beszélek mert mint olyan nincs, modell animációk szintugy.
Nem értem miért ennyire gyér a fentebb említett részletek, mert a lehetőség meglett volna rá asszem UE motor hajtja habár lehet a pénzsóvár nyomik csak a régit vették meg hozzá ránézésre 2.x vagy nagyon max a 3.0 valamelyik alpha verzióját.
Történet...pfff... van egyátalán? Én nem vettem észre lezuhanunk lövöldözünk lefutjuk a kötelező elvesztünk 1-2 barátot kört aztán megmenekülünk és mindezt ugy hogy semmi infot nem kapunk mi miért történt/történik a végén meg csak pislogtam hogy kúszik fel a credtis lista.....

Ennek a játéknak annyi köze van az Alien történethez hogy azokat kell lőni amikor éppn nem emberek.

Eleinte bizalommal áltam neki és gondoltam meglezs a hangulat és akkor lehet majd jókat CO-OP -olni benne de nem repült az egész a gépről miután a rekrodhosszúságú ( kb 2órás) játékmenet véget ért.

Szánalom milyen s&@rkupachoz használták fel az Alien univerzumot.

2/10 (azrét mert legalább probléma nélkül feltelepül)

#1002 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 17. 08:46

Én 1-1.5 órát bírtam vele, és rájöttem hogy számomra ez lesz a legjobb alternatíva:

Kép

Brutálisan fos, felháborítóan trehány összecsapott "munka".

#1003 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 17. 15:34

Nekem akkor kezdett gyanús lenni a dolog, amikor az egyik magyar bolt küldött egy mailt, hogy adnak kupont, amivel olcsóbban vehetem meg a játékot, akkor némi guglizás után kiderült, hogy nem jófejségből küldték :)

Azért ez elég szomorú. A Gearboxtól ennél sokkal többet vár az ember...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1004 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 25. 15:14

Kép

Crysis fanok ne olvassák tovább.

Bevallom őszintén nekem különösebb bajom soha nem volt a szériával. Azt adta, amit vállalt. Az első rész kifejezetten tetszett, a másodikkal is el lehetett lenni, bár érezhetően gyengébb volt mint az előd.
..és most sokak örömére megjelent a sorozat új tagja, a Quake4 Crysis 3.

Komolyan mondom régen játszottam már ennyire repetitív és unalmas játékkal.

- Történet az úgy kb nincs, egy rohadt nagy káosz.

- A játékmenet mész-lősz, amivel semmi baj nem lenne ha legalább élvezetes lenne a dolog, de nem az. Köszönhető ez főleg annak hogy a játék teljesen elment egy zs kategóriás Sci-fi irányba. Összesen kb 1 vagy max 2 pálya volt ami világosban játszódik, a többi mind vak sötétbe. Ha valaki emlékszik a Quake 4 utolsó misszióira, hát kb ez ugyanolyan. (ami biztos jó, csak nem itt) Ez az idegen fegyverekkel való bohóckodás szerintem kritikán aluli lett. A dolgot még tetézi hogy sok esetben az ember szart sem látt mert körülötte 200an lőnek, és kb 50 dolog robbanik egyszerre.

- A grafika az, amire panasz nem lehet, viszont nálam ennek sem sikerült megmenteni a játékot.
Az egész alatt kb olyan érzésem volt, mintha egy multi központú játékkal játszanék botok ellen, ahol egymás után randomra az orromba vagdosta a pályákat. Üres, 0 motivációval.

Szőrös szívű leszek, de:
4/10

Szerkesztette: M@Xtreme 2013. 02. 25. 15:16 -kor

#1005 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 25. 20:08

Üzenet megtekintéseIdézet: M@Xtreme - Dátum: 2013. 02. 25. 15:14

Crysis 3

Szőrös szívű leszek, de:
4/10

Így van-így van, bár én azt is kiemeltem volna hogy már megint annyi (ha nem több) buggal adták ki ezt a csodát is mint az előző részt, hulladék a köbön

#1006 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 03. 00:27

Crysis (2007)

Szinte .felfoghatatlan, hogy már ennyire régen jelent meg a Crysis, pedig az emlékezetemben mintha tegnap lett volna, hogy kétvállra fektette a gépeinket. Egyszer végigjátszottam már amikor megjelent, de csak egyszer. Azt hiszem ez már önmagában jelzi, hogy nem nagyon fogott meg a játék.

Igazából nem rossz, egészen addig a pontig amíg katonák az ellenfelek. Onnantól, hogy az alienek bejönnek nekem nem tetszett a játék. Inkább csak kötelességtudatból játszottam tovább, hogy letudjam.

A játékot mindennemű mod, és tweak nélkül játszottam, ennek oka az, hogy nem akartam a játékmenetet esetleg befolyásolni, a másik, hogy nem találtam könnyen telepíthető általános grafikai javító modot hozzá. Avagy amit találtam az mind halott link volt.

Ennek ellenére, hogy szűz játékkal toltam, és a legeslegfrissebb verzióval, mégis hemzseg a bugoktól. Kis túlzással a játék során majdhogynem többször haltam meg bug miatt mint ahányszor lelőttek, pedig legnehezebb fokozaton játszottam.

A játékmenet ahogy írtam addig tetszett amíg katonákkal kell harcolni, az a része a játéknak szinte teljesen megegyezik FarCry-al. De tapasztalataim szerint grafikán kívül nincs semmi előrelépés, sőt inkább visszalépések vannak. Az ellenfelek AI-ja ritka buta, néha mintha nem is lenne, a katonák se komplettek, de a zöld úszkáló izék komolyan deficitesek agyilag.

A játékmenet szempontjából egy dolog nem tetszik, a nanosuit. Lehet, hogy ez így furán hangzik, mert a készítők ezt tartják a trademarkjuknak meg a mesterművüknek, és ennek kéne kiemelnie a sok közül a játékot, én mégis gyűlölöm. Történet és játékmenet szempontjából is. Túlságossan arra van kihegyezve a játék, hogy használni kelljen. Pl ha cloak-ot használsz az előtted 1 m-re állló katona se vesz észre. Anélkül viszont elbúlyhatsz bárhová sasszem brigád simán észrevesz 5km-ről 6 bozóton át. FarCry-ban azért sokkal egészségesebb volt az egyensúly, el tudtál bújni, de mégse volt túl egyszerű elbújni. Itt viszont cloak nélkül képtelenség elbújni azzal meg túl könnyű. Vagyis sehogy se olyan nagy élmény a játék.

Akkor a bugokról néhány szót: A játék során számtalanszor akadtem el tereptárgyakban, ragadtam be falakba, vagy éppen lépcsőkbe néha a legártatlanabb helyeken. Sőt néha egy-egy ballépés azonnali halált okoz. Nagyon vicces, amikor 20 katona lemészárlása után, egy lépcsőfordulóban halsz meg. Persze járművel is ugyanolyan könnyen be lehet akadni a legkisebb tereptárgyba is. Úgyhogy jó messzire kell kerülni mindent, még tankkal is. Aztán láttam agy nélküli ellenfeleket, akiknek nem jutott ai az észosztásnál, mert csak álltak mozdulatlanul. Láttam sérthetetlen ellenfelet. Igazából több bug nincsen, de ezekből bőven kijut ahhoz, hogy lehúzza a játékélményt.

Ami a történetet illeti viszonylag nagy nulla a játék. Próbáltak a végén valami érzelmi kötődést szimulálni a karakterek között, de ez totál hiteltelen volt, mivel a játék során majdnem 0 interakciód van velük, az átvezető képsorokat beleértve is.

A boss fight a játék végén a régi scrollozódódós és platform játékokra emlékeztetett, nosztalgikus volt, de bármelyik átlag ellenfél több gondot okozott a játékban mint a főellenség.

A grafika még mai szemmel se csúnya, de persze már nem kiemelkedő.

+
  • Játékmenet (alienek előtt)
  • Viszonylag nagy arzenál (tank, vtol, autó, soksok változatos fegyver)
-
  • Játékidő 10 óra legnehezebb szinten
  • Játékmenet (alienes rész)
  • Történet nem eléggé hangsúlyos, túl kevés interakció az npc-kel
  • gyakorlatialg nincs vége a játéknak, hanem olyan mintha egy első epizódot fejeztél volna csak be.

összhatás: 5.5/10

#1007 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 04. 22:59

Crysis Warhead (2008)

Mivel ez gyakorlatilag egy kiegészítő vagy újabb módi szerint akár DLC-nek is lehetne nevezni, így sokmindenben nem különbözik a sima Crysis-tól.

+
  • Játékmenet végig jó szerencsére (szinte végig katonákkal kell harcolni, 1-2 hely van ahol alienek az ellenfelek, de azok a pályák is valahogy jobbak mint sima Crysisban
  • Viszonylag nagy arzenál (tank, vtol, autó, soksok változatos fegyver)
  • Sokkal jobb karakter, és sokkal összeszedettebb történet, persze a 0-hoz képest nem tudom ez mekkora érdem
  • Pályák sokkal átgondoltabbak és élvezetesebbek
-
  • Játékidő 5 óra legnehezebb szinten
  • Ezt anno full stand-alone játékként árulták :omg:

összhatás: 6.5/10

#1008 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 06. 11:04

Ezt azt hiszem teljesen a magyar brigád csinálta, ha jól emlékszem.
Viszont a graf az gyengébb mint az elődje mégis magasabb gépigény.

#1009 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 06. 22:40

Tomb Raider (2013)

Pro:

+ Remek látvány, jó fizika
+ Minőségi animációk (a hajnál döntse el mindenki maga hogy ez ide sorolható-e)
+ Nagyon hangulatos helyszínek, süvítő szél, eső, hó, minden ami kell
+ Profi szinkron
+ Jól megkomponált átvezetők
+ Lara még sosem volt számomra ennyire szimpatikus
+ némi felnőtt tartalom (vér, gore stb)
+ nagyon jól belőtt irányítás
+ kifizetődő lopakodás, illetve precíz célzás vagy stealth takedown, de akinek ez nem fekszik az nincs rákényszerítve, lehet durrogtatni a sörétest is, de nekem igazán az íj jött be
+ fejleszthető felszerelés és jó időben, jól adagolt új gear/mozdulat stb..
+ kellemes zene
+ a hangok nagyon rendben vannak
+ a story nekem elég volt de azért nem egy akkora vasziszdasz, igazából a "Larává válás" és az emellett futó fősztori adja a játék gerincét, és ez egy rebootnál teljesen renben is van, nem volt hiányérzetem
+ filmszerű beütés
+ a játékidő nekem nagyjából elég volt, pedig nem kutattam fel az összes gyűjthető tárgyat (azért a tombokat bejártam, és örültem is hogy voltak, úgyhogy ezekért jár a piros pont)

Con:
- kellemes a zene, de ugyanakkor eléggé felejthető is
- nem vagyok annyira a QTE részek nagy híve
- sokszor túl könnyű a harc, illetve a puzzle szerű részek sem jelentenek kihívást (érződik picit a causal irány, de legalább nem kap agyfaszt az ember, és gördülékony az egész játékmenet)
- Larán kívül nekem a többi karakter/szereplő eléggé semmilyen/felejthető
- a filmszerűség picit a játékmenet rovására megy és sokszor érzi az ember hogy dejó lenne ha már elengednék a kezünket és játszhatnánk (meg hát egyeseknek túl nagy lehet az átvezetők gyakorisága is)

Összességében: nagyon-nagyon tetszett az új TR, az idei év eddigi felhozatalából nálam eddig ez az abszolút kedvenc (remélem azért a hó végén az új BioShocktól is lerepül majd a hajam)

9/10

#1010 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 06. 22:56

Nekem mindig ez volt bajom már a legelső tomb raiderrel is, hogy egyszerűen nem ugyanarra az ütemre jár az agyam mint a készítőknek. Most is már szinte a legelején elakadtam és fogalmam sincs mit kéne csinálni, már mindent felgyújtottam magam körül, mégse történik semmi :)

Mi az a QTE?

Szerkesztette: Mumia 2013. 03. 06. 22:57 -kor

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »