HWSW Informatikai Kerekasztal: DC++ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DC++

#101 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 15. 21:13

idézet:
Ezt írta IThomas:

...Viszont ha egy azaz egy hubbal van csak problemad,akkor valoszinuleg nem a Te beallitasaiddal lesznek problemak,legalabbis szerintem...Ja,a koliban nekem se irja ki a tag-eket kb 1-2 hete...De ettol meg muxik minden...
[/quote]
Kikapcsoltam egy időre a tűzfalat ( Ide lőjjetek! :p), de úgy is simán kidobott!
Ezekkel a hubokkal próbáltam: Independence, -=M-hub=-, DivXviD.
Egyre inkább úgy tűnik, a felhasználószámtól (is) függ a dolog.
"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."

"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."

#102 Felhasználó inaktív   JPzwei 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 19. 03:35

idézet:
Ezt írta IThomas:

Hello!

Letoltottem a zdc++-t de nem jottem ra hogy a tobbszalu letoltest hogy lehet elinditani...
Ha arra gondolsz hogy alternativ letoltesi helyek automatikus keresese,az mar a bcdcben is benne van...
Koszi a valaszt.
[/quote]

Valaki mar valaszolt ra, ugy lattam, de azert roviden : eloszor elinditasz 1 letoltest, aztan vagy meg a kereso-fulnel kijelolsz egyeb forrasokat, majd jobbclick + letoltes ide, es kivalasztod az epp elinditott filet, vagy a letoltesi sornal alternativa keresese, es ott valasztod ki a megfelelo fileokat.
Ezt a forras automatikus keresese dolgot meg ajanlott kikapcsolni, egy ido utan eleg idegesito tud lenni. nDC foruman is ezt ajanljak tobbnyire.

idézet:
Ezt írta nr4tw:

Kitesznek (Independence). Hamarosan a Matrix is ledob miatta magyar 305c vagy 305e használata esetén. Nekem amúgy is súlyosan bugosnak tűnik a magyar nDC++. Időnként elindít magából még egyet, még a DC++-nál megszokotthoz képest is sokat fagy. Helyette én az eredeti angolt ajánlom: [url="http://"http://xoomer.virgilio.it/popslutor"]zDC++ 0.305d[/url]
[/quote]

Igaz ami igaz, akadnak kenyelmetlensegek a hasznalata soran, de, hmmm, szoval engem mindenert karpotol a tobbszalu letoltes. Mindenkinek masok az igenyei. Ha ezt a zDC++ is tudja, akkor meg elgondolkodok a klienscseren. En nem emlexek, hogy nalam a 0.305x masodpeldanyt inditott volna magabol.
Matrixon nem vagyok fenn (jo ideje), Koli 0.305x-szel beenged, tobbirol no info.

[ 2004. január 19.: JPzwei szerkesztette a hozzászólást ]

#103 Felhasználó inaktív   IThomas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 20. 23:14

Thx az infot,igy mar muxik a tobbszalu letoltes.alternativa keresese,es hozzaadas a forrashoz.
Csak eddig azert nem ertettem,mert masnak allitolag ugy is mukodik hogy magatol kezd el keresgetni uj forrasokat,es nem kell csinalni semmit.De tok mindegy,igy mar hasznalhato.Viszont az nagyon nem tetszik hogy a tobbszalu letoltes miatt .tdc kiterjesztest hasznal,es a file merete egybol a vegleges meret lesz(gondolom teli nullaval).Azert az eredeti megoldas kicsit kenyelmesebb volt,mert ott a felig letoltott filokat nem kellett atnevezgetni ahhoz hogy belenezzek pl...Meg ami meg fura a bcdc++ hoz kepest az a limit.A bcdc-ben semmilyen megkotes nem volt a programban ezzel kapcsolatba,ott nyugodtan hasznalhattam a 6 slot 8k uplot limit aranyt,ami azert volt jo mert igy 3 hubon is lehettem egyszerre.Csakhogy ez a zdc++ megkot hogy elso slot 5k+slotonkent 2k.Tehat ha 6 slotot nyitok akkor 15k lesz az uplimit aminek ugye semmi ertelme mondjuk egy 384-es dsl eseten..
Real Eyes Realize Real Lies!!!

#104 Felhasználó inaktív   JPzwei 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 21. 22:55

Jujj, ilyen slot & upload osszekapcsolasrol meg nem hallottam, ez halistennek kimaradt az nDC-bol (egyelore...). Ami meg a tdc fileokat illeti, ha emlekezetem nem csal, kazaa es Flashget is ilyen elven muxik. Ha nem csinalna meg a bazi nagy fileokat a letoltes inditasanal, akkor a vegen kellene osszemasolgatni a letoltott reszeket, ami nem lenne epp 1 elegans modszer. Bar azert opciokent beletohettek vo'na :)

#105 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 22. 01:29

0.306ay lassan zabálja a memóriát, ha megy a gép éjjel-nappal. :mad: Nem értem, minek jó a bug? :confused: :(
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#106 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 22. 13:38

Hali! Végigrágtam magam a topicon, és próbáltam beállítani a nDC++0.305x-et de nem igazán akar müxeni a több szálon való letöltés, és iszonyatosan lassú!!!! Van hogy 200B/s-al tölt le meg ilyen 1K-val!!!!! :mad: :mad: :mad: Ezen nem lehet változtatni hogy normális sebességgel jöjjön? Mondjuk már a 10K-nak örülnék! 384/64 ADSl-em van. De így csak tépem a hajam miatta!! :(

#107 Felhasználó inaktív   IThomas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 22. 16:08

idézet:
Ezt írta csige:
Hali! Végigrágtam magam a topicon, és próbáltam beállítani a nDC++0.305x-et de nem igazán akar müxeni a több szálon való letöltés, és iszonyatosan lassú!!!! Van hogy 200B/s-al tölt le meg ilyen 1K-val!!!!! :mad: :mad: :mad: Ezen nem lehet változtatni hogy normális sebességgel jöjjön? Mondjuk már a 10K-nak örülnék! 384/64 ADSl-em van. De így csak tépem a hajam miatta!! :([/quote]

384-es dsl-nel a normalis az 48-50 k volna.Marha kitudja szolgalni ezt a sebesseget az akirol toltesz.Nem tudom mennyire ismered a dc++-t,szoval azert azt leirhatnad hogy miket probaltal meg beallitani.Mindenesetre igy latatlanba is egy javaslat,probalj meg csak T1 es T3-as emberekrol tolteni.Ha azoknal is ilyen lassu,akkor tenyleg gaz van...
Real Eyes Realize Real Lies!!!

#108 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 22. 20:56

idézet:
Ezt írta IThomas:

384-es dsl-nel a normalis az 48-50 k volna.Marha kitudja szolgalni ezt a sebesseget az akirol toltesz.Nem tudom mennyire ismered a dc++-t,szoval azert azt leirhatnad hogy miket probaltal meg beallitani.Mindenesetre igy latatlanba is egy javaslat,probalj meg csak T1 es T3-as emberekrol tolteni.Ha azoknal is ilyen lassu,akkor tenyleg gaz van...
[/quote]

Hali! Annyira nem ismerem a DC++-t, mert nem rég kezdtem el használni. T1 & T3 -tól próbálok szedegetni, de legtöbbször adsl, kábel. Meg ezt a több szálon való töltést is beállítottam, csak nem látom, hogy az konkrétan milyen sebességgel jön! Amiket állítgattam és szerintem talán gyorsíthatja: kis küldési puffer használata; meg amit írtak hogy működjön a több szálon való töltés. Szóval nem igazán tudom hogy miket kellene beállítani, hogy pl adsl-től is olyan 10K körül szedjek le, mint más cserélgetős progikban!

#109 Felhasználó inaktív   Kwark 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 22. 21:22

idézet:
Ezt írta csige:

Hali! Annyira nem ismerem a DC++-t, mert nem rég kezdtem el használni. T1 & T3 -tól próbálok szedegetni, de legtöbbször adsl, kábel. Meg ezt a több szálon való töltést is beállítottam, csak nem látom, hogy az konkrétan milyen sebességgel jön! Amiket állítgattam és szerintem talán gyorsíthatja: kis küldési puffer használata; meg amit írtak hogy működjön a több szálon való töltés. Szóval nem igazán tudom hogy miket kellene beállítani, hogy pl adsl-től is olyan 10K körül szedjek le, mint más cserélgetős progikban!
[/quote]

Sziasztok! Pár szóban szólnék a multisource letöltésekkal kapcsolatos problémákról.
Két fő gondja van: 1. kiforratlan a kivitelezése; ez annyit tesz, hogy zdc, ndc nem használja a bcdc-ben bevezetett hashing módszert, ami a fileok integritásának megőrzését biztosítja. User letölt egy filmet több szálon több embertől. A program csak a file méretét esetleg a nevét ellenőrzi. Ez így édeskevés, rollback inconsistency sem segít, mivel a darabok egyszerre töltődnek le. Magyarán nem mindig az jön le, amit akarunk. A video pattog, kockásodik, stb.
2. a DC++ slotrendszere mellett mindenkinek a sávszélessége adott egységre darabolódik. Ha ebből, tegyük fel, csak egy user lefoglal mondjuk 4 szálat (pl. DSL-estől, akinek 6 van össz) mi marad a többieknek. Növelni kéne a slotszámokat és akkor ott vagyunk ahol a part szakad, a sávszél szétaprózódik,a letöltések elviselhetetlenül belassulnak.
Szvsz felejtsétek el a többszálú letöltéseket, amíg nem jön vmi okosabb. Érdemes használni új DC++/BCDC++ verziókat, képesek tömörített és biztonságos adatforgalmat produkálni, bár megjegyzem, ezeknél is van még mit javítgatni.

csige a problémádra visszatérve. Használj BCDC-t 8kbyteos feltöltési korláttal. Azzal elviselhető marad a letöltésed és a legtöbb helyen ezt meg is teheted.
üdv, kwarki

#110 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 22. 22:42

idézet:
Ezt írta Kwark:

csige a problémádra visszatérve. Használj BCDC-t 8kbyteos feltöltési korláttal. Azzal elviselhető marad a letöltésed és a legtöbb helyen ezt meg is teheted.
[/quote]

Oké, köszi! Megpróbálom amit te javasolsz! Remélem azzal gyorsabb lesz! Ha nem felhagyok a DC++-al! :D

#111 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 23. 14:57

Nem tudom ki készítette a BCDC++ 0.306ay-t? :confused:

Ha FleetCommand lenne az, lenne szíveskedjen kijavítani a memóriakezlési hibán, kösz! :mad: Nagyon szép a design stb., csak a memóriakezelésen valami gáz van. :rolleyes:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#112 Felhasználó inaktív   georged 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 23. 17:43

Sziasztok!
Gondom a következő:
Adott a DC++ 0.306
A Public hubs list URLhez a "http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config"
van beírva. Amióta újra telepítettem a Win XPt, a csatlakozásnál a következő üzenetet kapom:
Download Failed: Unknown address(http://dcinfo.sytes....hublist.config)
Mért nem megy fel??? Mit csináljak, hogy működjön?

[ 2004. január 23.: georged szerkesztette a hozzászólást ]
[AMD Athlon 64 3200+ Venice] [Asus A8N-SLI] [2x 512MB DDR 400 Kingmax] [7600GT 256MB PCI-E] [2x 80GB Samsung SATA2] [Samsung 52/32/52/16] [LG GSA-4167B]     [Q-Tec 550W 2-Fan Gold] [Sony 3.5 FDD] [Logitech X-220 (2.1)] [Philips 109B5 19']

#113 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 24. 01:15

idézet:
Ezt írta bolic77 system:
Nem tudom ki készítette a BCDC++ 0.306ay-t? :confused:

Ha FleetCommand lenne az, lenne szíveskedjen kijavítani a memóriakezlési hibán, kösz! :mad: Nagyon szép a design stb., csak a memóriakezelésen valami gáz van. :rolleyes:
[/quote]
Eppen azon filozom en is, hogy visszarakom a BCDC 0.262a-t, mert az csak 17MB-t evett, ez meg 58-at :eek:

Mi a rakert zabal ennyit?

Nem marad eleg memoriam, ha netalan jatszani szeretnek mellette...

[szerk]Es konstans sebesseggel no a memoriahasznalat, masodpercenkent 8KB-val.
Szoval valahol leket kapott a program, elfelejtodott felszabadulni vmi valtozo, ami aztan ujra meg ujra lefoglalodik.

Vissza is raktam a 262-ot, igaz, azzal joval nehezebb csatlakozni a nagy hubokra, meg random szakadok lefele.

[ 2004. január 24.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]

#114 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 24. 08:18

idézet:
Ezt írta georged:
Sziasztok!
Gondom a következő:
Adott a DC++ 0.306
A Public hubs list URLhez a "http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config"
van beírva. Amióta újra telepítettem a Win XPt, a csatlakozásnál a következő üzenetet kapom:
Download Failed: Unknown address(http://dcinfo.sytes....hublist.config)
Mért nem megy fel??? Mit csináljak, hogy működjön?

[ 2004. január 23.: georged szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

lehet hogy bentfelejtetted az XP-s tűzfalat az blokkolhat talán.
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#115 Felhasználó inaktív   georged 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 24. 11:51

"lehet hogy bentfelejtetted az XP-s tűzfalat az blokkolhat talán."

Nem! Ki van kapcsolva... :(
Egyéb lehetőség???

Légyszi írjatok pár Hub címet amik tuti működnek... (Az előző oldalakon levőket már próbáltam!)

[ 2004. január 24.: georged szerkesztette a hozzászólást ]
[AMD Athlon 64 3200+ Venice] [Asus A8N-SLI] [2x 512MB DDR 400 Kingmax] [7600GT 256MB PCI-E] [2x 80GB Samsung SATA2] [Samsung 52/32/52/16] [LG GSA-4167B]     [Q-Tec 550W 2-Fan Gold] [Sony 3.5 FDD] [Logitech X-220 (2.1)] [Philips 109B5 19']

#116 Felhasználó inaktív   georged 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 25. 18:02

Pls. HELP!!! :(

#117 Felhasználó inaktív   Kwark 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 25. 20:14

idézet:
Ezt írta georged:
Pls. HELP!!! :([/quote]

Nyugalom...megesik, h nem megy a dcinfo hublistája, ilyenkor próbálj másikat (pl. [url="http://"http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config),"]http://guinevere.no-...hublist.config),[/url] vagy ha az se megy nézz be ide: [url="http://"http://www.hublist.org"]hopp[/url]
üdv, kwarki

#118 Felhasználó inaktív   georged 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 25. 20:43

Köszönöm a hozzászólást!
Sajnos még mindíg nem müxik... Akármit írok, az eredmény mindíg: Unknown Address! Nem tudom mi lelte ezt...
Nagyon fájna a szívenm ha újra a Kazaa-val kéne vesződnöm! :(

#119 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 27. 21:13

Mielőtt kivágnám a francba a DC-t, egy dolgot áruljatok el:
Hogy a fenébe képes megenni ez a program 46% CPU időt??? (P4@3,5 GHz, HT enabled) :confused: :mad:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#120 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 27. 21:59

Szerintem a hiba az ön készülékében van, nekem sose evett sokat...
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

Téma megosztása:

• (83 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.