HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple iPhone - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple iPhone 2G / 3G / 3GS

#581 Felhasználó inaktív   kuncsaku 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 15. 13:54

Amennyiben feltörted vele a Nasa honlapját, úgy számíthatsz fekete öltönyös urak látogatására. Viszont ha csak kifüggetlenítetted, akkor nem hiszem hogy foglalkoznak veled. Ha ilyesmivel macerálnának, akkor bizonyítsák be, hogy te függetlenítetted ki és nem az új tulaj :-). Ha fizeted rendesen az előfizetésed, akkor nem hinném, hogy foglalkozik bárki a telefonoddal. Eladni pedig jogodban áll.

Szerkesztette: kuncsaku 2009. 03. 15. 13:56 -kor

#582 Felhasználó inaktív   kuncsaku 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 15. 13:59

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. febr. 7., szombat - 15:23

Na ma megvolt nekem is a jailbreak, kb max 2 percbe kerult. Nekem mar csak a landscape sms miatt is megerte, de igy mar vegre van video, mms, magyar nyelv, temak, stb, amit sokan kritizaltak. Nekem tetszik.:)

De komoly! 150 ezerért mms, meg sms és még magyar nyelv is? Akkor a teszkóban a turkálóskosárban azok a 8 ezres telefonok instant simmel mindmind hyper negyedik generációs ájfonok?

#583 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 16. 11:29

Idézet: kuncsaku - Dátum: 2009. márc. 15., vasárnap - 13:59

De komoly! 150 ezerért mms, meg sms és még magyar nyelv is? Akkor a teszkóban a turkálóskosárban azok a 8 ezres telefonok instant simmel mindmind hyper negyedik generációs ájfonok?

Ugy latom WiZARD melle erkezett meg egy konstans fikazo. Szerintem nem erdemes reagalni, olvass vissza ha kivancsi vagy, mi mindenre hasznalhato meg, ha meg nincs penzed ra vegyel fel szemelyi kolcsont, hatha ramegy a gatyad is es ne irigykedj :)  Üdv
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#584 Felhasználó inaktív   kuncsaku 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 16. 21:24

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. márc. 16., hétfő - 11:29

Ugy latom WiZARD melle erkezett meg egy konstans fikazo. Szerintem nem erdemes reagalni, olvass vissza ha kivancsi vagy, mi mindenre hasznalhato meg, ha meg nincs penzed ra vegyel fel szemelyi kolcsont, hatha ramegy a gatyad is es ne irigykedj :)  Üdv

Félreértesz. Nem a "telefont" fikázzuk, hanem az ár/érték arányt.

#585 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 16. 23:40

Idézet: kuncsaku - Dátum: 2009. márc. 16., hétfő - 21:24

Félreértesz. Nem a "telefont" fikázzuk, hanem az ár/érték arányt.

nem nem.
pont az ár/érték arány amire 1 szót se szólok. nem olcsó, de ha ennek szar az ár/érték aránya, akkor egy vertunak vagy csak egy 8800 nokiának milyen... amíg megveszik az emberek ennyiért, addig hajrá.

de a túlzásbavitt, szemellenzős, elvakult hype ami nem tetszik. hogy ez a legkirályabb telefon, és okostelefon, meg f*szom tudja. és még a hiányosságokat is feature-nek tüntetik fel páran.

aztán egy sms-t nem lehet továbbítani. nincs copypaste, nincs mms, nem tud videót felvenni, a bluetooth semmire se használható, nincs tethering, 1 emailhez max 2 fényképet lehet csatolni, stb... miközben ezek nagy részét szinte alsó kategóriás telefonok is tudják.
multimédia meg nagy kijelző meg videólejátszás meg minden. aztán mégis mit tud lejátszani? avi? wmv? divx? xvid? áááá dehogy. quicktime és ennyi.
na meg az hogy majd a big brother eldönti hogy milyen softot lehet a telefonra tenni, és azt is csak rajta keresztül.

na meg a multitouch mint világmegváltó királyság. mire is lehet használni? ja igen, hogy a kisfelbontású kijelzőn 2 ujjal lehessen zoomolni. húú hát ez aztán nélkülözhetetlen...

elismerem vannak jó dolgai a szifonnak. a kapacitív kijelző jó dolog, jobb mint a rezisztív átlagusernek, aki nem akar kézírásfelismeréssel vacakolni (állítólag ázsiában használják sokan, és ezért van winmo cuccoknak rezisztív...)
a görgetőrutin is jó, és végre elindított némi fejlődést a winmo piacon.

egy szimpla telefon, nagy kijelzővel, alma logóval és qrvasok hiányossággal és korlátozással.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#586 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 02:26

Idézet: WiZARD - Dátum: 2009. márc. 17., kedd - 0:40

nem nem.
pont az ár/érték arány amire 1 szót se szólok. nem olcsó, de ha ennek szar az ár/érték aránya, akkor egy vertunak vagy csak egy 8800 nokiának milyen... amíg megveszik az emberek ennyiért, addig hajrá.

de a túlzásbavitt, szemellenzős, elvakult hype ami nem tetszik. hogy ez a legkirályabb telefon, és okostelefon, meg f*szom tudja. és még a hiányosságokat is feature-nek tüntetik fel páran.

aztán egy sms-t nem lehet továbbítani. nincs copypaste, nincs mms, nem tud videót felvenni, a bluetooth semmire se használható, nincs tethering, 1 emailhez max 2 fényképet lehet csatolni, stb... miközben ezek nagy részét szinte alsó kategóriás telefonok is tudják.
multimédia meg nagy kijelző meg videólejátszás meg minden. aztán mégis mit tud lejátszani? avi? wmv? divx? xvid? áááá dehogy. quicktime és ennyi.
na meg az hogy majd a big brother eldönti hogy milyen softot lehet a telefonra tenni, és azt is csak rajta keresztül.

na meg a multitouch mint világmegváltó királyság. mire is lehet használni? ja igen, hogy a kisfelbontású kijelzőn 2 ujjal lehessen zoomolni. húú hát ez aztán nélkülözhetetlen...

elismerem vannak jó dolgai a szifonnak. a kapacitív kijelző jó dolog, jobb mint a rezisztív átlagusernek, aki nem akar kézírásfelismeréssel vacakolni (állítólag ázsiában használják sokan, és ezért van winmo cuccoknak rezisztív...)

egy szimpla telefon, nagy kijelzővel, alma logóval és qrvasok hiányossággal és korlátozással.

Igazad is van meg nem is. Egyrészt, gyárilag ezeket nem tudja és van akinek ez vicc kategória. Másrészt egy Jailbrakelt készülék ezeket mind mind tudja, és maga a művelet kb 10 perc. Szóval kissé visszás a dolog. Én már csak az SSH és AFP miatt is, továbbra sem fogom rabságban tartani a szifonomat.

#587 Felhasználó inaktív   kuncsaku 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 06:49

Éppen ezért gondoltam ár/érték arányban rossznak. ugyanis maga az alapkészülék valóban jó ha tényleg atomstabil. Viszont ez nem indokolja a magas árat. A Vertuhoz nem hasonlítanám, mert az már úgymond ékszer kategória hiszen az ára, ezért az elérhetetlensége miatt értékes. Ritkán jön szembe veled az utcán. Viszont az Iphone tudomásom szerint tömegcikknek számít napi használatra. Ezért tartom drágának, mert ahhoz képest használhatatlan alapból a Wizard által említett okok miatt. Azt is el kell ismerni, hogy a Winmobil se egy nagy show az alap szoftverekkel tehát azt is fel kell turbózni hogy jó legyen. Csakhogy az nem kerül annyiba mint az Iphone. Ugye mert 70-ért már független újat lehet venni. Viszont összevethetjük az Iphone-t a Sonyericsson Xperiával. Árban mondjuk egyforma. Az Xperia többet nyújt szerintem.

Nem tudom mi az a Jailbrakelés, de első hangzásra buherálásnak tűnik a gyártó engedélye nélkül. Ami azt jelenti, hogy ingataggá teheti a készüléket. Akkor meg már elveszti az "atomstabil" jelzőt.

#588 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 07:06

En meg azon vagyok, hogy tapi keszulek mint telefon nem jo, de mint multimedias gep szorakozni annal inkabb :)

#589 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 07:30

Idézet: Xero - Dátum: 2009. márc. 17., kedd - 2:26

Igazad is van meg nem is. Egyrészt, gyárilag ezeket nem tudja és van akinek ez vicc kategória. Másrészt egy Jailbrakelt készülék ezeket mind mind tudja, és maga a művelet kb 10 perc. Szóval kissé visszás a dolog. Én már csak az SSH és AFP miatt is, továbbra sem fogom rabságban tartani a szifonomat.

lesz jailbreak után bluetooth fileküldés, a2dp? divx, avi, wmv lejátszás? copypaste? (najó azt 2 év alatt talán megoldották és gyárilag is lesz) multitask?

átlaguser nembiztos hogy jailbreakelni fogja, de lehet hogy szeretne 1-2 funkciót ami nincs.

kuncsaku: azért egy htc hd az drágább mint a szifon... persze van olcsóbb winmo is. tény hogy nem árt hozzá némi extra soft, de VAN, és elérhető, és bárki fel tudja rakni jailbreak meg varázslás nélkül.

amúgy anyám szifont akar éppen, nem beszélem le róla, neki pont jó, és eszembe nem jutna winmora rábeszélni.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#590 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 07:40

Azert eleg mulatsagos, hogy a jailbreaket hozzuk fel, hogy azzal mar mindent lehet... pont ezzel bizonyitjuk be, hogy WiZARDnak milyen igaza van. :D
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#591 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 08:34

Idézet: WiZARD - Dátum: 2009. márc. 17., kedd - 7:30

amúgy anyám szifont akar éppen, nem beszélem le róla, neki pont jó, és eszembe nem jutna winmora rábeszélni.

Na ja, valljuk be a WinMo keszulek nem kezdok kezebe valo. Mikor haver meglatta a HD nyitokepernyomet aszonta ez WTF olyan kusza meg bonyolultnak tuno. Nekem jo hisz en allitottam ossze. No meg a WinMo menuk sem egyszeruek, telepiteni ra programokat se konnyu elsore (persze aztan ha rajossz mi miert merre meddig utana pikpak megy)

#592 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 09:19

Idézet: WiZARD - Dátum: 2009. márc. 16., hétfő - 23:40

nem nem.

Es ha az embernek ezekre nincs szuksege, csak egy gyors, stabil, szep es ertekallo telefonra? Aruld mar el, hanyszor hasznaltad eletedben a bt filekuldest? Vagy a copypaste-ot? Esetleg az sms tovabbitast, vagy a videofelvetelt? Mert nekem eddig minden telefonomban volt, de egyikben sem. Lehet, hogy nincs ra szuksegem, ezert kurvara nem erdekel benne van-e?

Masik telefonom egy E61 es egy E51 nokia, mindegyik tudja a felsoroltakat (az E61 a videot nem, hisz nincs benne kamera), csak eppen joval lassabbak, instabilabbak, stb. Nem is beszelve arrol, hogy egyiket sem tudnam jo aron eladni. Kicsit vicces, hogy az iphonet vateran 100ert azonnal elviszik, ha turelmes az ember akar joval tobbert is, ugy, hogy en joval kevesebbert vettem augusztusban.

En biztos, hogy ezek utan is iphonet veszek majd, egyreszt, mert eddig mindegyik szep volt, mindegyikben megvolt minden, ami nekem kell es mivel egy-ket ev utan ugyis lecserelem nem mindegy, mennyiert veszik meg. Elso generacios iphoneokert is megadnak 75-90k-t, mutass meg egy telot, ami az uj aranak 70-80%-at eri ket evesen..

Video lejatszasrol foleg nem tudok nyilatkozni, bar biztos rohadt fontos dolog egy telonal, bar a konvertalas mar par eve sem tartott ot percnel tovabb, de belekotni persze mindenbe bele lehet. En egyszer neztem rajta filmet, akkoris kocsiban, a beepitett kijelzon, eszembe nem jutna filmezni egy ekkora kepernyon.

Nem tartom magam szemellenzosnek, ez az elso es egyetlen apple termekem, a macek a tudasukhoz kepest dragak (bar azok is elegge ertekallok), mp3 lejatszo kulon felesleges, touch ertelmetlen az iphone mellett, de az iphone-t nekem talaltak ki.
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#593 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 09:41

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. márc. 17., kedd - 9:19

Es ha az embernek ezekre nincs szuksege, csak egy gyors, stabil, szep es ertekallo telefonra? Aruld mar el, hanyszor hasznaltad eletedben a bt filekuldest? Vagy a copypaste-ot? Esetleg az sms tovabbitast, vagy a videofelvetelt? Mert nekem eddig minden telefonomban volt, de egyikben sem. Lehet, hogy nincs ra szuksegem, ezert kurvara nem erdekel benne van-e?

lol, na el is jutottunk ide, hogy ezeknek egyike se bug, hanem feature, hisz úgyse kell senkinek, és akkor minek bonyolítani vele a telefont...  :Đ

le is írtam, hogy anyám is szifont akar, és nem beszélem le róla, van akinek bőven elég ez is. ebben nem kételkedtem egy percig sem.
nem azt mondom hogy sz@r. hanem a túlzásbavitt, elvakult hype ami nem szimpatikus, meg hogy ez milyen király telefon.

ritkán, de mindet használtam már, és adott szituációban elég kényelmetlen lett volna máshogy megoldani...

Szerkesztette: WiZARD 2009. 03. 17. 09:45 -kor

#594 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 14:02

En BT filekuldok eleg gyakran. Asszony telefonjara az enyimrol atnyomni valamit, franc se fogja mindkettot a PCre dugni. Ja, miert? Mert a WinMo gepemen van MP3 vago szoftver, szoval ha asszonynak kell vmi uj csengohang akkor az megcsinalom rajta es utana atkuldom BT-n :)

Azon ne vitatkozzunk, hogy videofelvetel meg az sms tovabbitas felesleges e vagy sem. Azert ezeket mar egy alap user is hasznalja szinte nap mint nap, foleg a videofelvetelt.

#595 Felhasználó inaktív   kuncsaku 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 17:06

Na igen. pont ezért írtam, hogy ár/érték arány. Hiszen mp3 lejátszós telefont lehet venni egy huszasért újonnan és azoknak sincs nagyobb bajuk hiszen egyszerűek. Az érintőképernyő is tökfelesleges hiszen minek? Na meg aki rázó víllamoson próbált már valamit kiválasztani érintőképernyőn az tudja miről beszélek. Viszont a Htc-men vannak fizikai gombok amiket ilyenkor tudok használni.

A Copypastét naponta többször használom mert egy szöveget kijelölni majd del gombra kitörölni /mint pc-n/ egyszerűbb mint feltornászni a kurzort és egyesével kitörölni a karaktereket. Szerencsére winmobilnál a delete nyomvatartására lassan elindul törlésre a kurzor nem úgy mint nokiánál, hogy ha nyomva tartod akkor mindent kitöröl, azt is amit nem kéne /:D/ vagy pedig kocogtathatod egyesével a töröl gombot. Továbbá használom kimásolásra és beillesztésre is ahogyan kell. Használom a total kommandert is mindenre mint pc-n. Fájl áthúzás, másolás átnevezés. Vagy ha egy word szövegben kiszeretnék emelni valamit akkor kijelölöm aztán rákattintok a "bold" ikonra és vastag lesz vagy színes vagy amit akarok. Vagy netről kimásolok valami cikket, beillesztem. De tovább megyek. Copy paste weboldalról egy címet és bárhová beillesztem, névjegybe vagy emilbe és elküldöm ahová karom. Szifonnal ezeket nem teheted meg. Kicsi a képernyő videóra, azonban ódákat zengtek a netjéről. Azt lehet rajta? Furcsa. És winmobil 95%-ban helyettesíti a pc-t, szifon nem. torrentezzél már szofonnal koleszban vagy total kommanderen ftp kapcsolaton töltsél fel bármit egy ingyenes szerverre. Tedd ezt meg szifonnal. Tölts le egy rart és csomagold ki szifonnal. nincs rá szükség? Miért? gitárpengetős szoftverre kinek van szüksége? Kapsz a szuper emilkliensedben egy rart akkor rátöltöd a gépedre és kicsomagolod? Mert én telón kicsomagolom és használom.

Kompatibilis az A2DP-je a szifonnak az autórádiókkal? Lehet vele kihangosítani, vagy a telón levő zenéket kihangosítva hifi-sztereóban hallgatni? Megteheted azt a szifonnal, hogy bluetoothon csatlakoztatod a telefont egy laptophoz és a telefon internetjét használva netezel laptopon? Tudom te ezt se használod, de a barátnőm használja mert egy K750 telefon is tudja 10 ezerért. Fájlokat nem küldök bluetoothon naponta, de néha igen és nem fogom drága pénzen mms-ben küldeni. Bár ha akarnám megtehetném, de a szifonnal te még azt se teheted meg. Viszont ha valaki akar nekem küldeni, akkor legalább fogadni tudom.

Ismétlem: a Szifon jó telefon, és ha eladod a tied, szívesen megveszem 7 ezer forintért mert valóban stabil. De többet nem ér mert csak sima telefonálásra jó, meg zenehallgatásra, másra nem. Ha meg csak ezekre lenne szükségem, akkor vennék az Auchanban egy 15 kilós mosóport amihez adnak ajándékba egy 512 megás mp3 lejátszót és telefonálni meg leporolom a 3310-est a polcról.

Remélem nem bántottam meg senkit, nem állt szándékomban :). csupán tisztázni szerettem volna egy-két félreértést. Tehát ár/érték arány. Ez a jelszavam.

Szerkesztette: kuncsaku 2009. 03. 17. 17:13 -kor

#596 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 23:28

itt valami nem kerek.
az apple tök meghülyült vagy nemtudom.
állítólag teljesen felesleges, elavult funkciókat tesznek a 3.0 soft-ba.
mms (pedig az apple szerint már 2 éve is egy béna elavult szar volt), a2dp, copypaste, tethering, sms továbbítás, 1 emailhez több cuccot is lehet csatolni...
pár év és meg fog felelni a 2008-ban elvárható szintnek :Đ kár hogy akkor már késő lesz.

#597 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 07:41

Valamit nem ertek, ha egy sima firmware frissites soran olyan 'uj' dolgok mint a GPS 'kerul' a telefonba akkor mondhatjuk azt, hogy az mar regota benne van egyszeruen csak letiltotta az Apple?

#598 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 08:42

Nektek komolyan nincs mas dolgotok, mint itt fikazni? Mert nekem nagyon ugy tunik. Tenyleg rengeteg, eletbevago dolgot soroltatok fel, kezdve a csengohang szerkesztestol  :omg:  a torrentezesig, tenyleg mindegyik kurva fontos egy telefontol.  :) Az autoban a bt kihangositast peldaul lehet hasznalnam, de arra sincs szuksegem, mivel van beepitett telefon+autoskartya, ugyhogy kb ez sem izgat.

Egyebkent meg azon, hogy az sms tovabbitas (ami tenyleg lehet fontos valakinek) mellett a videokamerat naponta hasznalja valaki eleg vicces. Komolyan, mi a francra? Munkara? Vagy csaladi osszejoveteleket azzal orokitetek meg? Vagy hazi videok? tenyleg nem ertem, mire jo egy legjobb esetben is (bar meg ez eleg ritka) 640x480-as 20fpses video. Inkabb eloveszem arra az evi egy alkalomra a videokamerat.

Telefonon keresztul gepen netezni egyreszt tudnek a tobbi telommal, masreszt ott a 3g-s usb modem, szinten nem kell, azt sem hasznalom, munkahelyen van net, otthon van net, varosban ezer helyen van wlan, erre sincs szuksegem. Hangsulyozom, nekem. MMS-t meg az eletben nem kuldtem, talan anno amikor kezdett megjelenni egyet probakent, nem erzem a hianyat, de most mar az is van.

Komolyan nem ertem, mi ertelme itt fikaznotok, egyszeruen ha nem tetszik az iphone at kell menni a windowsos okostelo topicba, aztan ott aradozni a touchrol meg touchhd-rol. Vagy csak az a gond, hogy ott nincsenek emberek, mert senki nem vesz olyat? Esetleg a sebesseget irigylitek? Vagy hogy a 130ert fel eve megvett touch jo ha elmegy most 60-70 korul? Esetleg csak siman divat fikazni az applet? Azert a wines cuccokrol is lehetne fikaaradatot inditani, csak erdekes modon innen senki nem teszi ezt.

#599 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 09:01

Mindegy, nem erted amit WiZARD mond. Pont az a lenyeg amit itt magyarazol, hogy milyen jo az iPhone meg akkor is ha semmit se tud mert azokat a funkciokat senki se hasznalja.
Es folytatva, nem fikazik itt senki semmit, csak felsoroljuk, hogy az iPhone mennyi mindent nem tud amit egy azonos aru WinMo tud, es megis mekkora a hype az iPhone korul, es hogy ez oltari nagy baromsag.
Ennyi erovel egy darab kutyaszart is lehetne hypeolni ha Apple es gyumolcsszagu, nem?

#600 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 09:01

Idézet: kuncsaku - Dátum: 2009. márc. 17., kedd - 17:06

Ismétlem: a Szifon jó telefon, és ha eladod a tied, szívesen megveszem 7 ezer forintért mert valóban stabil. De többet nem ér mert csak sima telefonálásra jó, meg zenehallgatásra, másra nem. Ha meg csak ezekre lenne szükségem, akkor vennék az Auchanban egy 15 kilós mosóport amihez adnak ajándékba egy 512 megás mp3 lejátszót és telefonálni meg leporolom a 3310-est a polcról.

Remélem nem bántottam meg senkit, nem állt szándékomban :). csupán tisztázni szerettem volna egy-két félreértést. Tehát ár/érték arány. Ez a jelszavam.

Erre azert kulon reagalnek:) Koszi, de kihagynam ezt a visszautasithatatlan ajanlatot:) Ha az ar/ertek arany a fontos neked, akkor nem ertem mit keresel ebben a topicban. Egyik okostelefon sem az ar ertek aranyrol szol. Ha neked eleg a 3310 meg az mp3 lejatszo, akkor hasznald azt, ennyi. Nekem van otthon rengeteg telefonom, de egyik sem alap telefon, a maga idejeben mindegyik komoly kis keszulek volt. Nem mindenki csak a funkciot nezi egyes muszaki cikkenel, nekem szamit az is, hogy normalis anyagokbol legyen osszerakva, tetszen kulsore, minosegi legyen (ne recsegjen ropogjon, birja a srtapat, stb). Van akinek meg csak a funkcio, ez is egy szempont, en elhiszem, hogy neki nem szamit mas, de attol meg nekem lehet fontos es ne beszeljen ra egy 5k-s telora, mert funkcioban ugyanannyit tud. Amire nekem kell (telefon, sms, poker kozben mp3, normalis naptar es ebresztes, outlook sync) arra tenyleg majdnem minden telefon megfelel, megsem cserelnek nem hogy olcsobbra, dragabbra sem a maiak kozul. Egyedul a ceges lesz valoszinuleg e61 helyett e71, azt nem bannam, de azt sem a tudas, hanem a kulso miatt.

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.