HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple iPhone - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple iPhone 2G / 3G / 3GS

#941 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 09. 13:14

2.1-el kapom, a szervizesek egyből felteszik nekünk dolgozóknak kérés nélkül, ugyanis - ha jól tudom - a céges e-mail csak a 2.1-el megy.

Szerkesztette: Tiga 2010. 07. 09. 13:17 -kor

#942 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 07:40

Felraktam tegnap a 4.01-et, nem ertem, amiket olvastam, hogy a 3G gyenge a hatterkephez meg a multitaskhoz, meg ilyesmi. Sokkal gyorsabb lett a telo, a multitasknak hala semmire nem kell varni, egyszoval nagyon tetszik.
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#943 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 08:23

Másnak is 1 napot bír az akksija?

Komolyan kikészít, hogy minden nap kell töltenem ezt a....ááá 'csúcstelefont' :huh:

Telefonálásra és e-mailozásra használom, minimális mennyiségben netezni. No wifi, no 3G, no zene és egyebek.

Mi lenne, ha kihasználnám? Fél naponta kellene tölteni?

#944 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 09:06

Szerintem kifogtal valami szart. nekem ket napot intenziv hasznalat mellett is kibir (telefonalas, sms, wlan net, zenehallgatas), 8-10 ora zenehallgatas atlag 20-25%-ot vesz le az akksibol, pedig ez mar tobb, mint ket eves..Ja, fenyero majdnem a maxon.
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#945 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 09:16

Azt hozzá kell tenni, hogy én kurva sokat telefonálok.

De eddig a nokiám, net + e-mail + telefon + zene + gps-el is kibírt 2-3 napot.

Akkor kicseréltetem, bár ezt nem olyan könnyű egy repi telefonnál :D

#946 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 09:37

Tiga : A tied egy 3GS, ami sokkal jobban zabálja az akksit, mint egy 3G. Az 1 napos akkuidő nem is olyan rossz, van olyan akinek napközben is töltenie kell intenzív használat mellett. Nekem is kb. 1-1,5 napot bír akksi, de gyakori a telefon-, sms-, Wi-fi-, kép-, videó-, program, játék. Nem kell aggódni emiatt, nyúzni kell rendesen a garanciaidő alatt, ha kinyiffan az akksi (drasztikus élettartam csökkenés), akkor az egész telót cseréli a T, mivel a garancia arra is vonatkozik és nincs javítás.
"Az élet egy félkegyelmű meséje." - William Shakespeare

#947 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 13:13

Fefe, köszönöm ezt jó tudni.

Akkor nem aggódok, csak idegesít ez az állandó töltés. Kb olyan szinten érzem magam, mint egy kanócos (rezes) telefonnál. Mindig húzok magammal egy madzagot telefonálás közben.
Állandóan keresem a 220-at a fehér kis kábellel, hogy naftát tankoljak a telóba.

Na mind1, akkor nyúzni fogom, aztán kicseréltetem egy 4G-re. Úgyis most hívja vissza a T a 3GS-eket is, lévén majd jő' egyszer a 4G, ha az Apple is úgy akarja, minden esetre a 3GS-eket már kezdik visszahívni a boltokból az Apple kérésére.

Szerkesztette: Tiga 2010. 07. 19. 13:13 -kor

#948 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 15:36

;)

Nekem is volt egy hasonló érzésem kezdetben, de most már nem zavar a dolog. Ha továbbra is nagyon zavar, akkor vegyél egy ilyet : Napelemes Power Pack :)

A 4G tényleg érdekes lehet később, én inkább várok vele egy kicsit, talán mire nálunk is kapható lesz kiadnak valami javított változatot.
"Az élet egy félkegyelmű meséje." - William Shakespeare

#949 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 27. 08:51

Következő idegesítő dolog amire még nem jöttem rá mit tudok vele csinálni.

Telefonálás közben, ha jön egy SMS, akkor nem egy diszkrét sípolást hallok a fülembe, hogy rezeg is egyet a telefon + ami még idegesítőbb, hogy ezer watton beledudál a fülembe az alapértelmezett sms hang.

#950 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 27. 08:52

szerk

Szerkesztette: Tiga 2010. 07. 27. 09:19 -kor

#951 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 07. 29. 13:23

a 4g-nek elméletileg csendben készült a javított változata, ami szoftveres trükközések nélkül sem veszít térerőt (gondolom, hogy csak 1 lakkréteg kérdése volt az egész :Đ)
egy biztos, hogy nálunk 6-ból 6 készülék veszít térerőt, maxról nullára (párizsi nyitáson lettek véve), de csak bal kézben tartva (jobbkezeseknek szopó, bal kézben tartod, jobbal piszkálod).
hívást nem dobtak még el soha, ellenben a nem kívánt részen érintve megszűnik a 3g forgalom, teljesen (mondjuk a telelol 3g lefedettsége amúgy is gyér).
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#952 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 30. 08:25

Értesüléseim szerint a T-hez kb szeptember környékén fog érkezni a 4g-ből és már a javított változat :Đ

#953 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 07. 30. 08:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2010. 07. 30. 09:25

Értesüléseim szerint a T-hez kb szeptember környékén fog érkezni a 4g-ből és már a javított változat :Đ

kíváncsi vagyok, hogy az összes szolgáltatóhoz kerül-e, mert elméletileg igen. én is szeptemberről tudok.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#954 Felhasználó inaktív   Russian 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 03. 10:25

Akinek 3G-je van és felrakta a iOS 4.0-át és elégedetlen a sebességgel, annak megoldás lehat a SPOTLIGHT kikapcsolása: Settings/General/Spotlight Search/pipákat kiszedni
   O
(o)(o)
  (y)

#955 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 08. 03. 15:46

lol
http://www.twitvid.com/KDQOH

#956 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 03. 16:30

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2010. 07. 29. 13:23

a 4g-nek elméletileg csendben készült a javított változata, ami szoftveres trükközések nélkül sem veszít térerőt (gondolom, hogy csak 1 lakkréteg kérdése volt az egész :Đ)
egy biztos, hogy nálunk 6-ból 6 készülék veszít térerőt, maxról nullára (párizsi nyitáson lettek véve), de csak bal kézben tartva (jobbkezeseknek szopó, bal kézben tartod, jobbal piszkálod).
hívást nem dobtak még el soha, ellenben a nem kívánt részen érintve megszűnik a 3g forgalom, teljesen (mondjuk a telelol 3g lefedettsége amúgy is gyér).

Egyébként térerőt az x10 mini is gyönyörűen veszít, ha marokra van fogva. Telefonálásnál figyelni kell, hogy ne takarjam el a hátulját teljesen, mert bár nem dobja el a hívást, de a jelerősség és így a hangerő csökken.

#957 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 08. 03. 17:21

Üzenet megtekintéseIdézet: K.G. - Dátum: 2010. 08. 03. 17:30

Egyébként térerőt az x10 mini is gyönyörűen veszít, ha marokra van fogva. Telefonálásnál figyelni kell, hogy ne takarjam el a hátulját teljesen, mert bár nem dobja el a hívást, de a jelerősség és így a hangerő csökken.

iphone 4 esetében egyetlen egy ponton kell érinteni és kész. viszont, szerintem javították a hibát (nem szoftveresen).
a párizsból hozott készülékeink mind-mind érzékenyek azon a ponton (g-pont után szabadon: i-pont :)), viszont a most hétvégén londonban vásárolt készülékek már egyáltalán nem! a szofver mindkét esetben ios4.0.0, nem is update-elt. azért gondolom még ezt, mert kb 2 hete lettek lerendelve londonban a készülékek, amire azt mondták, hogy 1-2 nap és mehetünk érte. majd jött a jelzés, hogy nem, nem mehetünk, majd 1 hét késéssel jelezték, hogy na most már lehet menni (szóval gyanítom, hogy csendben visszahívták őket, majd jött a gyors fix és az új kiszállítás).

#958 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 08:39

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2010. 08. 03. 18:21

iphone 4 esetében egyetlen egy ponton kell érinteni és kész. viszont, szerintem javították a hibát (nem szoftveresen).
a párizsból hozott készülékeink mind-mind érzékenyek azon a ponton (g-pont után szabadon: i-pont :)), viszont a most hétvégén londonban vásárolt készülékek már egyáltalán nem! a szofver mindkét esetben ios4.0.0, nem is update-elt. azért gondolom még ezt, mert kb 2 hete lettek lerendelve londonban a készülékek, amire azt mondták, hogy 1-2 nap és mehetünk érte. majd jött a jelzés, hogy nem, nem mehetünk, majd 1 hét késéssel jelezték, hogy na most már lehet menni (szóval gyanítom, hogy csendben visszahívták őket, majd jött a gyors fix és az új kiszállítás).

Lehet benne valami, en is tobb helyrol hallottam, hogy nalunk mar egy javitott verzio lesz kaphato szeptember kornyeken.

Mas: Elszallt a multkor az iphone-om, restore megvolt, utana felment a 4.01 meg a JB, aztan feltelepitettem jopar programot, most viszont eszrevettem, hogy ha sms jon, vagy hozzanyulok a telohoz, vagy hivnak es lerakom, akkor amug manualisan nem zarom le a telot, folyamatosan megy a hattervilagitas. Automata lezaras 1 perc utan persze bekapcsolva.. Otlet, mi okozhatja? talalkozott valaki mar ilyennel? idegesito, mert ha nem figyelek oda, akkor fel nap alatt lemerul a telo..

#959 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 08. 04. 09:46

Üzenet megtekintéseIdézet: netcobra - Dátum: 2010. 08. 04. 09:39

Lehet benne valami, en is tobb helyrol hallottam, hogy nalunk mar egy javitott verzio lesz kaphato szeptember kornyeken.

Mas: Elszallt a multkor az iphone-om, restore megvolt, utana felment a 4.01 meg a JB, aztan feltelepitettem jopar programot, most viszont eszrevettem, hogy ha sms jon, vagy hozzanyulok a telohoz, vagy hivnak es lerakom, akkor amug manualisan nem zarom le a telot, folyamatosan megy a hattervilagitas. Automata lezaras 1 perc utan persze bekapcsolva.. Otlet, mi okozhatja? talalkozott valaki mar ilyennel? idegesito, mert ha nem figyelek oda, akkor fel nap alatt lemerul a telo..

megnéztem, iphone 4g 4.0.1 ios rendszer, jailbreakme.com jailbreak, a készülék a beállított idő után elmegy standby-ba.
sajnos nincs ötletem, hogy a tiéd miért nem.
esetlegesen nem raktál fel valami programot, ami ezt korlátozhatja? (gondolom, hogy hülye kérdés, mert akkor magadnak is megválaszoltad volna a kérdést :))

#960 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 10:48

iPhone 3GS, 4.0.1., új iBoot, jailbreakme.com JB és normál módon működik. Nálam még térerő pálcika probléma sem jött elő (másoknál eltűnt két osztás).

Igaz nincs is telepakolva sok szarral a teló, csak office, Navigon, meg egy-két játék.

Szerkesztette: Tiga 2010. 08. 04. 10:51 -kor

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.