HWSW Informatikai Kerekasztal: baba, papa, mama :) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

baba, papa, mama :) Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#301 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 30. 09:10

Kicsit fárasztó, hogy neki este 8kor kezdődik a nap, és kedvtől függően 11ig vagy hajnali egyig tart. Jó lenne, ha inkább átszokna a nappalra. :) Ma is sikerült kb. 5 órát aludjak...
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#302 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 10:02

Az elején így mennek a dolgok.De hamar beáll majd egy napirendre és nem lesz gond.
Nálunk a kicsi pár napja volt 9 hónapos.Most már a fogai miatt sem olyan nyűgös.Nyolc körül mindig elalszik és reggel 6:15 körül menetrendszerűen ébred.Nem ébreszt föl senkit.Csendben matat maga körül és ha talál valami állatot (2-3 van nála,nagy kedvenc egy kék zsiráf), akkor elkezd "beszélgetni" vele.Csúcs!
Egy órán keresztül is képes motyogni és utána azért egyre nyomatékosabban kezd jelezni, hogy ideje enni valamit. :D
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#303 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 19:21

Nálunk a téli időszámítás miatt 2 napja óraműpontossággal reggel 6 kor kel!!!

ma speciel délelőtt 3/4 12 től 2 ig húzta a lóbőrt néha felébredt, de hagytam aludni.
Aztán volt etetés rendesen. Leves főzelék, kapott kis csokit.

A csoki adása ellen szól valami? Fogmosás van rendszeresen, de szerintem most már a napi 2x beállhatna nála- csak ugye önállóan még nem megy neki, meg még a gélt lenyeli....

Szerkesztette: WEbshark 2008. 10. 30. 19:46 -kor

#304 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 19:30

5 óra alvás... Hajjaj, még most is nagyon ritkán alszok annál többet, pedig szombaton lesz 4 hónapos.
Nálunk az első pár hétben általában én bírtam hajnal 2-3ig, utána vette át a feleségem fél4 - 4-ig. A fiatalúr utána aludt csak.
Mostanában 11 körül alszik el és 6-7 körül ébred fel.

#305 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 11. 19:55

Nah, gratula az állami szerveknek!
Feleségem hivatalosan kicsit több, mint két éve költözött Budapestre. Ekkor változott a neve (házasság) és a lakcíme is. A TGYÁS-t eddig megkaptuk szépen, postán (mert olyan papírt adtunk be, amin nem volt banki átutalási lehetőség, de ez már mindegy). Ebben a hónapban eddig nem érkezett semmi, viszont a szüleihez (vidéki város) pedig jött egy postai szelvény, hogy pénze érkezett a feleségemnek. Az érdekes az, hogy már Siposné -ra érkezett a pénz, de a régi lakcímmel. Ez a kombináció (Siponé + vidéki lakcím) együtt soha, sehol sem szerepelt. Holnap telefonálunk, hogy ez most így mégis mi? Találkoztatok már ilyennel?

Szerkesztette: Sipi- 2008. 11. 11. 21:01 -kor

#306 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 11. 21:08

Idézet: Sipi- - Dátum: 2008. nov. 11., kedd - 19:55

Nah, gratula az állami szerverknek!
Feleségem hivatalosan kicsit több, mint két éve költözött Budapestre. Ekkor változott a neve (házasság) és a lakcíme is. A TGYÁS-t eddig megkaptuk szépen, postán (mert olyan papírt adtunk be, amin nem volt banki átutalási lehetőség, de ez már mindegy). Ebben a hónapban eddig nem érkezett semmi, viszont a szüleihez (vidéki város) pedig jött egy postai szelvény, hogy pénze érkezett a feleségemnek. Az érdekes az, hogy már Siposné -ra érkezett a pénz, de a régi lakcímmel. Ez a kombináció (Siponé + vidéki lakcím) együtt soha, sehol sem szerepelt. Holnap telefonálunk, hogy ez most így mégis mi? Találkoztatok már ilyennel?

Ez érdekes, főleg hogy eddig rendesen kaptátok....  :confused:  Szerencsére nálunk stabil a helyzet, a családi pótlékot 2-3-a körül utalják, a Gyás-t 5-6-a körül.
-------

Nálunk most a babónál a gyakori bukás a jellemző. Egyébként azt mondták nem beteg. Ma két injekciót is kapott, védőoltás + Pneumococcus.

Szerkesztette: Kory 2008. 11. 11. 21:08 -kor

#307 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 11. 21:20

Idézet: Kory - Dátum: 2008. nov. 11., kedd - 22:08

Nálunk most a babónál a gyakori bukás a jellemző. Egyébként azt mondták nem beteg. Ma két injekciót is kapott, védőoltás + Pneumococcus.

Akkor szeret enni úgy látom. :)
Nálunk is volt ma oltás.
14-én lesz 10 hónapos és most 10,66 kg.A hosszát elfelejtették megmérni.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#308 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 24. 22:01

Kisfiunk december 1-én lesz 5 hónapos. Az elmúlt kb. hétben a fürdés felér egy tortúrával  :eek: Hatalms ordítás, rúgkapálás jellemez minden fürdést. Fogalmunk sincs, hogy miért. Már akkor kezdi a nyűglődést, amikor vetkőztetjük, a vízben majdnem mindig vigasztalhatatlan, de ahogy kiemeljük a vízből, akkor kezd megnyugodni és törölközés alatt általában már nyugodt. Korábban a fürdés élvezte és a törölközés volt ordítósabb.
Teljesen mindegy, hogy feleségem vagy én fürdetem, hogy kevesebb vagy több, hidegebb vagy melegebb a víz.
Láttatok, találkoztatok már ilyennel?

#309 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 24. 22:21

Nálunk még az első szakasz van :) A fürdetés a nap csúcspontja nevetéssel, rugdalózással. A törülközés már annyira nem jó, de elmegy némi inspirációval. Utána öltözni nem szeret. :)

Most más pelenkát is vettem, lehet ez is zavarja.  :think:

Tényleg, nektek mi jött be? :D Mi beléptünk a DM babaklubjába, küldtek is jópár bónt, érdemes kihasználni.

Szerkesztette: Kory 2008. 11. 24. 22:22 -kor

#310 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 24. 22:27

Idézet: WEbshark - Dátum: 2008. okt. 30., csütörtök - 18:21

A csoki adása ellen szól valami?

Esetleg az elhízás veszélye, a magas kakaószázalékú étcsokiban meg sok a teobromin, teofilin és nagyon meghajthatja a szívét és veséjét, bár ezt általában nem szeretik a kicsik, mert keserű.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#311 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 24. 23:09

Idézet: Sipi- - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 23:01

Kisfiunk december 1-én lesz 5 hónapos. Az elmúlt kb. hétben a fürdés felér egy tortúrával  :eek: Hatalms ordítás, rúgkapálás jellemez minden fürdést. Fogalmunk sincs, hogy miért. Már akkor kezdi a nyűglődést, amikor vetkőztetjük, a vízben majdnem mindig vigasztalhatatlan, de ahogy kiemeljük a vízből, akkor kezd megnyugodni és törölközés alatt általában már nyugodt. Korábban a fürdés élvezte és a törölközés volt ordítósabb.
Teljesen mindegy, hogy feleségem vagy én fürdetem, hogy kevesebb vagy több, hidegebb vagy melegebb a víz.

Fura.Nem lehet hogy volt valami kellemetlen élménye egy korábbi fürdés során.Nálunk fürdés közben csak akkor szokott üvölteni - de akkor nagyon - ha vagy már fáradt vagy meglátja a cumisüveget.

Bravo

#312 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 24. 23:16

Idézet: Kory - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 23:21

Most más pelenkát is vettem, lehet ez is zavarja.  :think:

Tényleg, nektek mi jött be? :D Mi beléptünk a DM babaklubjába, küldtek is jópár bónt, érdemes kihasználni.

Zavarhatja.Mi egyszer kaptunk ajándékba tescosat.Esküdöztek, hogy tutiszuper.Jájjj.Ment a kályhába az összes.Felszívta a pisit, aztán a magja úgy megkeményedett, hogy hihetetlen.
Mi is beléptünk a DM-es buliba.Még a szülés után közvetlenül.
Nekünk a Libero discovery jött be.Újszülöttként Pampers volt pár hétig, azóta Libero.

Bravo

#313 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 01:34

Furdetés: nem, nem volt semmilyen rossz, szerintem.

Mi Pampers-t használunk. Libero-t kaptunk ajándékba, de szerintem az megkeményedett a pisitől.
Ma volt a védőnéni, hamarosan kezdődik a hozzátáplálás. Először alma és barack, a többi majd utána.

#314 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 09:13

Idézet: carcass - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 23:16

Zavarhatja.Mi egyszer kaptunk ajándékba tescosat.Esküdöztek, hogy tutiszuper.Jájjj.Ment a kályhába az összes.Felszívta a pisit, aztán a magja úgy megkeményedett, hogy hihetetlen.
Nekünk a Libero discovery jött be.Újszülöttként Pampers volt pár hétig, azóta Libero.

Bocs nálunk bejön ha felszívja a pisit valami- de már nem kell neki annyi mint korábban.

Két ismerősöm is átállt a tesco pelusra , mert kiadósabb (azért most emeltek rajta egy 100 Ft-ot stikában, per nagy csomag)- főleg ahol napi 7-8 is elmegy- a másik márkát meg csak nappal használják, mert a baba popsiját kiszívja- kenőcsözés ellenére.

#315 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 09:18

Idézet: Sipi- - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 1:34

Furdetés: nem, nem volt semmilyen rossz, szerintem.

Mi Pampers-t használunk. Libero-t kaptunk ajándékba, de szerintem az megkeményedett a pisitől.
Ma volt a védőnéni, hamarosan kezdődik a hozzátáplálás. Először alma és barack, a többi majd utána.

de nem ám berakod zacskóstul az öt kiló almát az ágyba, a barackot meg fagyasztva!! :p  :D  :D

#316 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 09:21

Idézet: Sipi- - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 22:01

nem lehet , hogy kicsi  neki már a kád?

Mi 4 hónapos korától, nagykád, kizárólag- nagymamánál is el kellett rakni a kiskádat.

#317 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 11:33

Idézet: carcass - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 23:16

Tesco-sat sosem vettem, a DM-es Babylove nem annyira rossz, de éjjelre nem bírja úgy mint a Pampers, meg egy kicsit "alacsonyabb". Viszont viszonylag olcsó, főleg ha 15%-os pontgyűjtő is van, múltkor kaptunk 21%-os bónt is postán, bármire felhasználható.

Liberot most vettem először, de még nem bontottuk ki (3-as 5-8 kg-s). Most pont határon vagyunk, mert a másik 3-6 kg-s, és most 5,5 kg körül vagyunk, de már 3-6 kg-sat többet nem veszek.

Szerkesztette: Kory 2008. 11. 25. 11:34 -kor

#318 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 12:01

Idézet: WEbshark - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 9:21

nem lehet , hogy kicsi  neki már a kád?

Mi 4 hónapos korától, nagykád, kizárólag- nagymamánál is el kellett rakni a kiskádat.

Hát nekünk is már csak ez az utolsó ötletünk.

Mi a DM-es Babylove termékek közül a kék popsitörlőt szeretjük nagyon. Ezt találtuk eddig a legjobbnak.

#319 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 12:04

Idézet: Sipi- - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 12:01

Hát nekünk is már csak ez az utolsó ötletünk.

Mi a DM-es Babylove termékek közül a kék popsitörlőt szeretjük nagyon. Ezt találtuk eddig a legjobbnak.

Igen, olyat már én is vettem.

Most valamikor a hétvégén meg akarom nézni a Müller-t, van-e valami értelmes termékük.

#320 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 13:11

Idézet: WEbshark - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 10:13

Bocs nálunk bejön ha felszívja a pisit valami- de már nem kell neki annyi mint korábban.

Két ismerősöm is átállt a tesco pelusra , mert kiadósabb (azért most emeltek rajta egy 100 Ft-ot stikában, per nagy csomag)- főleg ahol napi 7-8 is elmegy- a másik márkát meg csak nappal használják, mert a baba popsiját kiszívja- kenőcsözés ellenére.

Bocs de egy szóval nem mondtam, hogy nálunk nem jön be, ha a pelus felszívja a pisit.Az nem jön be, amikor utána állatira megkeményedik.
Az meg hogy melyik pelus melyik babának szívja ki a popsiját, az inkább bőrtípus függő.Plusz a kenőcs se mindegy, hogy milyen.
Nekünk a Libero mindent pisit fölvesz, nem keményedik, a gyerkőc bőrét sem irritálja.Egyszóval bevált.
UFF beszéltem ;)

Bravo

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »