HWSW Informatikai Kerekasztal: baba, papa, mama :) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

baba, papa, mama :) Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#311 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 24. 23:09

Idézet: Sipi- - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 23:01

Kisfiunk december 1-én lesz 5 hónapos. Az elmúlt kb. hétben a fürdés felér egy tortúrával  :eek: Hatalms ordítás, rúgkapálás jellemez minden fürdést. Fogalmunk sincs, hogy miért. Már akkor kezdi a nyűglődést, amikor vetkőztetjük, a vízben majdnem mindig vigasztalhatatlan, de ahogy kiemeljük a vízből, akkor kezd megnyugodni és törölközés alatt általában már nyugodt. Korábban a fürdés élvezte és a törölközés volt ordítósabb.
Teljesen mindegy, hogy feleségem vagy én fürdetem, hogy kevesebb vagy több, hidegebb vagy melegebb a víz.
Láttatok, találkoztatok már ilyennel?

Fura.Nem lehet hogy volt valami kellemetlen élménye egy korábbi fürdés során.Nálunk fürdés közben csak akkor szokott üvölteni - de akkor nagyon - ha vagy már fáradt vagy meglátja a cumisüveget.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#312 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 24. 23:16

Idézet: Kory - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 23:21

Most más pelenkát is vettem, lehet ez is zavarja.  :think:

Tényleg, nektek mi jött be? :D Mi beléptünk a DM babaklubjába, küldtek is jópár bónt, érdemes kihasználni.

Zavarhatja.Mi egyszer kaptunk ajándékba tescosat.Esküdöztek, hogy tutiszuper.Jájjj.Ment a kályhába az összes.Felszívta a pisit, aztán a magja úgy megkeményedett, hogy hihetetlen.
Mi is beléptünk a DM-es buliba.Még a szülés után közvetlenül.
Nekünk a Libero discovery jött be.Újszülöttként Pampers volt pár hétig, azóta Libero.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#313 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 01:34

Furdetés: nem, nem volt semmilyen rossz, szerintem.

Mi Pampers-t használunk. Libero-t kaptunk ajándékba, de szerintem az megkeményedett a pisitől.
Ma volt a védőnéni, hamarosan kezdődik a hozzátáplálás. Először alma és barack, a többi majd utána.

#314 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 09:13

Idézet: carcass - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 23:16

Zavarhatja.Mi egyszer kaptunk ajándékba tescosat.Esküdöztek, hogy tutiszuper.Jájjj.Ment a kályhába az összes.Felszívta a pisit, aztán a magja úgy megkeményedett, hogy hihetetlen.
Nekünk a Libero discovery jött be.Újszülöttként Pampers volt pár hétig, azóta Libero.

Bocs nálunk bejön ha felszívja a pisit valami- de már nem kell neki annyi mint korábban.

Két ismerősöm is átállt a tesco pelusra , mert kiadósabb (azért most emeltek rajta egy 100 Ft-ot stikában, per nagy csomag)- főleg ahol napi 7-8 is elmegy- a másik márkát meg csak nappal használják, mert a baba popsiját kiszívja- kenőcsözés ellenére.

#315 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 09:18

Idézet: Sipi- - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 1:34

Furdetés: nem, nem volt semmilyen rossz, szerintem.

Mi Pampers-t használunk. Libero-t kaptunk ajándékba, de szerintem az megkeményedett a pisitől.
Ma volt a védőnéni, hamarosan kezdődik a hozzátáplálás. Először alma és barack, a többi majd utána.

de nem ám berakod zacskóstul az öt kiló almát az ágyba, a barackot meg fagyasztva!! :p  :D  :D

#316 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 09:21

Idézet: Sipi- - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 22:01

Kisfiunk december 1-én lesz 5 hónapos. Az elmúlt kb. hétben a fürdés felér egy tortúrával  :eek: Hatalms ordítás, rúgkapálás jellemez minden fürdést. Fogalmunk sincs, hogy miért. Már akkor kezdi a nyűglődést, amikor vetkőztetjük, a vízben majdnem mindig vigasztalhatatlan, de ahogy kiemeljük a vízből, akkor kezd megnyugodni és törölközés alatt általában már nyugodt. Korábban a fürdés élvezte és a törölközés volt ordítósabb.
Teljesen mindegy, hogy feleségem vagy én fürdetem, hogy kevesebb vagy több, hidegebb vagy melegebb a víz.
Láttatok, találkoztatok már ilyennel?

nem lehet , hogy kicsi  neki már a kád?

Mi 4 hónapos korától, nagykád, kizárólag- nagymamánál is el kellett rakni a kiskádat.

#317 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 11:33

Idézet: carcass - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 23:16

Tesco-sat sosem vettem, a DM-es Babylove nem annyira rossz, de éjjelre nem bírja úgy mint a Pampers, meg egy kicsit "alacsonyabb". Viszont viszonylag olcsó, főleg ha 15%-os pontgyűjtő is van, múltkor kaptunk 21%-os bónt is postán, bármire felhasználható.

Liberot most vettem először, de még nem bontottuk ki (3-as 5-8 kg-s). Most pont határon vagyunk, mert a másik 3-6 kg-s, és most 5,5 kg körül vagyunk, de már 3-6 kg-sat többet nem veszek.

Szerkesztette: Kory 2008. 11. 25. 11:34 -kor

#318 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 12:01

Idézet: WEbshark - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 9:21

nem lehet , hogy kicsi  neki már a kád?

Mi 4 hónapos korától, nagykád, kizárólag- nagymamánál is el kellett rakni a kiskádat.

Hát nekünk is már csak ez az utolsó ötletünk.

Mi a DM-es Babylove termékek közül a kék popsitörlőt szeretjük nagyon. Ezt találtuk eddig a legjobbnak.

#319 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 12:04

Idézet: Sipi- - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 12:01

Hát nekünk is már csak ez az utolsó ötletünk.

Mi a DM-es Babylove termékek közül a kék popsitörlőt szeretjük nagyon. Ezt találtuk eddig a legjobbnak.

Igen, olyat már én is vettem.

Most valamikor a hétvégén meg akarom nézni a Müller-t, van-e valami értelmes termékük.

#320 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 13:11

Idézet: WEbshark - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 10:13

Bocs nálunk bejön ha felszívja a pisit valami- de már nem kell neki annyi mint korábban.

Két ismerősöm is átállt a tesco pelusra , mert kiadósabb (azért most emeltek rajta egy 100 Ft-ot stikában, per nagy csomag)- főleg ahol napi 7-8 is elmegy- a másik márkát meg csak nappal használják, mert a baba popsiját kiszívja- kenőcsözés ellenére.

Bocs de egy szóval nem mondtam, hogy nálunk nem jön be, ha a pelus felszívja a pisit.Az nem jön be, amikor utána állatira megkeményedik.
Az meg hogy melyik pelus melyik babának szívja ki a popsiját, az inkább bőrtípus függő.Plusz a kenőcs se mindegy, hogy milyen.
Nekünk a Libero mindent pisit fölvesz, nem keményedik, a gyerkőc bőrét sem irritálja.Egyszóval bevált.
UFF beszéltem ;)

Bravo

#321 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 13:18

Idézet: Kory - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 12:33

Tesco-sat sosem vettem, a DM-es Babylove nem annyira rossz, de éjjelre nem bírja úgy mint a Pampers, meg egy kicsit "alacsonyabb". Viszont viszonylag olcsó, főleg ha 15%-os pontgyűjtő is van, múltkor kaptunk 21%-os bónt is postán, bármire felhasználható.

Liberot most vettem először, de még nem bontottuk ki (3-as 5-8 kg-s). Most pont határon vagyunk, mert a másik 3-6 kg-s, és most 5,5 kg körül vagyunk, de már 3-6 kg-sat többet nem veszek.

Nekünk éjszaka sincs gond a Liberoval.Este fürdés után ugye tiszta pelus és azzal kihúzza reggelig.Reggelre persze totál tele van, de mindent megtart.
A 21%-os bónt a héten lőttük el - szintén pelusra. ;)
Addig nyugodtan lehet a kisebbet használni, amíg átéri a hasát.Nálunk mindig az a jel a váltásra, hogy tiszta pisi minden, mert nem éri át a hasát rendese át és kijön mellette az anyag. :)
Mi a 4 csoprotot használjuk.Januárban lesz 1 éves és most 10,65 kg. :strong:  :D

Bravo

#322 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 13:25

Mi Huggies 2-est használunk. A Libero 2-esből simán kipisil, úgyhogy egyelőre hanyagoljuk.

Mostani helyzet, hogy este 5 és 8 között elkezd sírni (üvölteni) és 10kor abbahagyja. És semmi sem jó neki ilyenkor, csak sír. Viszont szinte óramű pontossággal hagyja abba 10kor. :) Mókás, mert amikor végre lenne időnk egymásra vagy tévézni, vagy bármi, akkor nem hallunk semmit a hangjától.
Íme ő (63cm és 5.1 kg)

Csatolt fájl:

"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#323 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 14:21

Idézet: carcass - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 13:18

Nekünk éjszaka sincs gond a Liberoval.Este fürdés után ugye tiszta pelus és azzal kihúzza reggelig.Reggelre persze totál tele van, de mindent megtart.
A 21%-os bónt a héten lőttük el - szintén pelusra. ;)
Addig nyugodtan lehet a kisebbet használni, amíg átéri a hasát.Nálunk mindig az a jel a váltásra, hogy tiszta pisi minden, mert nem éri át a hasát rendese át és kijön mellette az anyag. :)
Mi a 4 csoprotot használjuk.Januárban lesz 1 éves és most 10,65 kg. :strong:  :D

Mi is így szoktuk, éjszaka nincs csere, csak ha katasztrófa van. A DM-esből már kipisilt kétszer. A nejem szerint azért mert már "kicsi" (6 kg-ig jó). Viszont a Pampers-ből meg már háromszor kikakilt. :D A DM-esből még nem.

Egyszer próbáltunk Huggies-t, mert akciós volt (amúgy elég drága), na az nem jött be. Valahogy túl lassan szívja be a dolgokat, és szinte rászárad a cucc a fenékre. Ismerősömék meg szinte csak azt vettek.

Már van két kuponfüzetnyi dm-pontom. :D Majd valamire beváltom, illetve küldtek csomó ingyenesen átvehető dolgot is. Azért ez igen pozitív. Pl. Avent pohár, cumi, szentkirályi étel, Laktoherb tea ingyen.

#324 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 14:23

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 13:25

Íme ő (63cm és 5.1 kg)

Nagyon szép, arányos baba. :) A miénk most egy kicsit hurkás, meg pocakos :) 58 cm-hez 5,4 körül.

#325 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 17:02

Ja, nem is mondtam.Tegnap megfáradt és elaludt evés közben. :D
Kép

Bravo

#326 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 21:06

:blink:
Kép

:)

Szerkesztette: Kory 2008. 11. 25. 21:14 -kor

#327 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 21:16

de csecsék a fijúkkkkk!!

#328 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 01:29

Mi fiunk 6,8 kg körül van éppen. Hosszát nem tudom :) (63 cm volt kb. egy hónapja).

Minek játékot venni? Egy papírzsepi is elég (ha színes):
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kicsit bealudt Anyán:
Kép

Vettünk járókát és már "olvas" is benne:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#329 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 11:25

2 éves lesz a kislányunk, előjegyzésben be volt már nagyon régen (tavaly Augusztus) iratva
a bölcsibe és most meg nem veszik fel, mondván későn jöttünk, túlzsúfoltság van.

Megöl a méreg!
Alternatíva van 45.000 Ft ért, az annyi, mint a jövedelmünk 40 %-a.

#330 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 13:28

Csak nem egy környéken lakunk? :)
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15