Idézet: Jakuza - Dátum: 2010. 07. 27. 14:49
Kiprobaltam ezek alapjan, hogy mi a helyzet, hogy egybol allitjak e. Nos, most mar megy a modem ADSL2+ban a reset utan, de a Downstream 8096 az Upstream pedig maradt az 512.
Szoval lehet meg allitanak majd valamit.
Egy valamit hadd szóljak ehhez hozzá.
Nálam az alábbi szitu volt, remélem segítek valamelyest.
Nekem eleve uj fajta router van, ami viszi az ADSL Extra csomagot is.
Mult héten kedden telefonon kértem az alaprol az extrára a csomagmódosítást.
vártam egy hetet majdnem, mire tegnap megéreztem, hogy telefonálnom kell, mert egy hét alatt semmi sem történt.
Felhívtam, hogy megtudjam, hol áll az ügyem. Azonban közölte a kedves úr, hogy nálam nem leérhető, csak max a családi csomag. Ezért nem is lett elindítva az átállítás. (semmi értesítés, vagy valami.... )
Na mindegy, akkor hát kértem a családi csomagot. Közölte, hogy elindította az átállítást, és 48 órán belül aktiv lesz.
Már este megtörtént a sebesség növelés, és azóta is megy. NEkem a telefonba be is mondta, az úr, hogy nem kell kijöjjenek cserélni modemet, hiszen látja, hogy milyen van nálam.
Tehát ha kell modemet cserélni, az legalább egy hét. Sajna. Ha meg nem kell, az még az nap átáll, mindenféle átállítás nélkül. A modemek ha tudják az ADSL2+-t, akkor át kell kapcsoljanak. Ha meg nem tudják, akkor szolnak majd, hogy mikor mennek ki cserélni.
Remélem segített a történetem.