HWSW Informatikai Kerekasztal: T-Home - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

T-Home Együtt. Veled Értékeld a témát: ***-- 2 szavazás

#1141 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 31. 13:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Primary - Dátum: 2010. 07. 31. 13:00

Én is csak szívok ezzel a rózsaszín Trével.
Kábelnetem van, és az előző hűségnyilatkozat lejárt, ami egy 8/1-as kábelnet volt, de most ugye nincs ilyen csomag. Új csomagnál nem engedik csak az alapcsomagot, ami azért több számítógépre lehelet kevés. Az alap csomag 5/0,5 megabitet tud, a következőnél, azaz a családi csomagnál szerintük nem tudná a hálózat a minimális elvárásokat sem. Eddig közel maximális sávszélességgel volt netem napszaktól függetlenül. Ilyenkor mit lehet tenni, bele kell törődnöm?
Szolgáltatót nem tudok váltani mert a zöld szolgáltató itt egészen röhejes.

Nem váltasz akkor marad a régi csomag, csak hűség nélküli árral szerintem.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1142 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 31. 13:32

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2010. 07. 31. 14:05

Igen, ezt tudom, de így is rengeteget fizettem a mostani csomagokhoz képest, hűség nyilatkozat nélkül pedig horribilis összegért lehetne.

#1143 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 02. 08:24

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2010. 07. 31. 14:05

Ez nem így van. Hűség nélkül ugyan azt az árat fogja fizetni, mint eddig. Csak ugye valszeg vannak már olcsóbb csomagok, de az árat nem fogják megemelni hűségidő nélkülire.

Primary, priviben írd meg pontosan hol laksz és megnézem mit lehetne csinálni.

#1144 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 02. 08:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2010. 08. 02. 09:24

Ez nem így van. Hűség nélkül ugyan azt az árat fogja fizetni, mint eddig. Csak ugye valszeg vannak már olcsóbb csomagok, de az árat nem fogják megemelni hűségidő nélkülire.

Pedig én is úgy tudom, hogy hűségidő végével a listaár lesz aktív.
Amúgy megjegyezném, hogy a régi medium adsl csomag barátomnál ment nettóban 6,1/0,4 körül. 8xxx ftért.
Visszavették neki 5/0,5re, azaz az alap csomagra, adsl2+, és nettóban 5,8-6,2 / 0,6 a sebessége. És 4e ftért?
Szóval nagy valószínűséggel ha a vonal bírja, jobban jársz a cserével. Viszont benne van a pakliban, hogyha nem jó, akkor vissza már nem kaphatod a 8/512-t.
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#1145 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 08. 02. 09:03

Üzenet megtekintéseIdézet: szujci - Dátum: 2010. 07. 25. 15:19

Itt sem Firefox-al sem IE-rel nem tudok csatlakozni elég gyakran. Külön érdekesség; többször előfordult az hogy a letöltőprogrammal megy a letöltés viszont böngészővel és levelezőprogrammal nem tudok csatlakozni az internetre.

Magyarul a torrent megy és felzabálja az összes szálat, amit csak lehet. Azt kellene kicsit babrálgatni. Amúgy bármi lehet, akár döglődő router is, kérdés abból milyen van, valamint milyen műszerrel teszteltetek hálózatot, van-e kötés, lehetséges hibás kábel, nem szabványosan bekötött, satöbbi, satöbbi...
Make love not Wor.

#1146 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 02. 09:04

Üzenet megtekintéseIdézet: havri1 - Dátum: 2010. 08. 02. 09:38

Pedig én is úgy tudom, hogy hűségidő végével a listaár lesz aktív.

Most így igazából nem tudom, én másfél évig fizettem a hűség nélküli csomagot ami ugyan annyi volt, mint amikor hűséges voltam.

Utánajárok.

Szerkesztette: Tiga 2010. 08. 02. 09:06 -kor

#1147 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 02. 09:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2010. 08. 02. 10:04

Most így igazából nem tudom, én másfél évig fizettem a hűség nélküli csomagot ami ugyan annyi volt, mint amikor hűséges voltam.

Utánajárok.

Az ügyfélszolgálaton kiemelték, hogy ha nem lépek be új csomagba, hanem ragaszkodom a 8/512-höz, akkor lista ár lesz.
Szerintük csak 5 megabitet tud a hálózat, pedig a 8 meg volt mindig, a 15/1 minimumát meg nem tudják garantálni. Egyébként Turáról van szó.

#1148 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 02. 11:45

Címre pontosan meg tudom nézni :-)

#1149 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 02. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2010. 08. 02. 12:45

Címre pontosan meg tudom nézni :-)

T-s vagy?

#1150 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 02. 19:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2010. 08. 02. 09:24

Persze hogyne és akkor miért van hűséggel és hűség nélküli ár a honlapon is?Hűségnek pont ez az értelme szerintem.Mindenhol így megy ,ha aláirsz 1 évet kevesebbet fizetsz a szolgáltató meg szintén nyer.
Kép

Szerkesztette: djculture 2010. 08. 02. 19:19 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1151 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 02. 21:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Primary - Dátum: 2010. 08. 02. 10:41

Szerintük csak 5 megabitet tud a hálózat, pedig a 8 meg volt mindig, a 15/1 minimumát meg nem tudják garantálni. Egyébként Turáról van szó.

Lista ar lesz.
amugy tenyleg vicc, hogy milyen modszerhez folyamodott a T-Online.
Nagyon sok helyen egyre tobb az elofizeto es a vonal fejlesztesek helyett egyszeruen lekorlatozzak a felhasznalok savszelesseget, hogy a belepo uj felhasznaloknak is maradjon a savszelessegbol, kulonben a maximalis beallitasok mellett problemak vannak.
Igy aztan akiknek ment regen a 8/0.5 annak egyszeruen azt mondjak, hogy alkalmatlan a vonala, pedig ez nem igaz, hiszen elotte minden szep es jo volt.
A DSLAMek meg nem birjak mar a gyurodest, a megnovekedett letszamnal a vonalak athallasa is egyre nagyobb.
Viszont a tovabbi fejlesztes tul koltseges lenne, raadasul a VDSL fejleszteseikre rengeteg penzt kellett kiadni es igy a kisebb ill regebbi technologiakon sporoljak meg, aminek a felhasznalo issza meg a levet.

Szerkesztette: Jakuza 2010. 08. 02. 22:00 -kor

My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#1152 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 02. 22:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Primary - Dátum: 2010. 08. 02. 10:41

Az ügyfélszolgálaton kiemelték, hogy ha nem lépek be új csomagba, hanem ragaszkodom a 8/512-höz, akkor lista ár lesz.

Én már írtam alá hűséget 8 Mbs-os csomagra, azután is, hogy már lezárt díjcsomag volt.
"Légy szerény mint én..."

#1153 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 02. 22:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jakuza - Dátum: 2010. 08. 02. 22:59

Lista ar lesz.
amugy tenyleg vicc, hogy milyen modszerhez folyamodott a T-Online.
Nagyon sok helyen egyre tobb az elofizeto es a vonal fejlesztesek helyett egyszeruen lekorlatozzak a felhasznalok savszelesseget, hogy a belepo uj felhasznaloknak is maradjon a savszelessegbol, kulonben a maximalis beallitasok mellett problemak vannak.
Igy aztan akiknek ment regen a 8/0.5 annak egyszeruen azt mondjak, hogy alkalmatlan a vonala, pedig ez nem igaz, hiszen elotte minden szep es jo volt.
A DSLAMek meg nem birjak mar a gyurodest, a megnovekedett letszamnal a vonalak athallasa is egyre nagyobb.
Viszont a tovabbi fejlesztes tul koltseges lenne, raadasul a VDSL fejleszteseikre rengeteg penzt kellett kiadni es igy a kisebb ill regebbi technologiakon sporoljak meg, aminek a felhasznalo issza meg a levet.

Sajnos az is túlvállalás volt, hogy tavaly szeptembertől bevezették az U15-öt, és U25-öt. Az is vicc, hogy csökkentették a Családi csomag akciós árát, de a Mediumét nem.

Szerkesztette: zoli62 2010. 08. 02. 22:04 -kor

#1154 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 03. 09:00

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2010. 08. 02. 20:13

Persze hogyne és akkor miért van hűséggel és hűség nélküli ár a honlapon is?Hűségnek pont ez az értelme szerintem.Mindenhol így megy ,ha aláirsz 1 évet kevesebbet fizetsz a szolgáltató meg szintén nyer.

Mielőtt nekem rontasz olvasd el, hogy beírtam, tévedtem. Nekem valamiért 1,5 évig az a ár volt fizetendő ami a hűség idő alatt is, nem változott semmit. Igaz közben a csomag már régen olcsóbb volt hűséggel, de én akkor sem akartam hűséget.

Szerkesztette: Tiga 2010. 08. 03. 09:01 -kor

#1155 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 03. 09:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2010. 08. 03. 10:00

Mielőtt nekem rontasz olvasd el, hogy beírtam, tévedtem. Nekem valamiért 1,5 évig az a ár volt fizetendő ami a hűség idő alatt is, nem változott semmit. Igaz közben a csomag már régen olcsóbb volt hűséggel, de én akkor sem akartam hűséget.

A hűség lejárta után általában marad az ár... csak éppen közben változik a csomagok díja. Néha olcsóbb is lesz. :]

(S azért van a kétféle csomagdíj, mert az induláskor választhatsz, hogy val vagy vel. :))

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1156 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 03. 10:15

Akkor lehet mégsem tudom rosszul? :-)

#1157 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 03. 12:35

Üzenet megtekintéseIdézet: zoli62 - Dátum: 2010. 08. 02. 23:02

Sajnos az is túlvállalás volt, hogy tavaly szeptembertől bevezették az U15-öt, és U25-öt. Az is vicc, hogy csökkentették a Családi csomag akciós árát, de a Mediumét nem.

Ezzel csak az a baj, hogy a felhasznalok ra vannak kenyszeritve a valtasra. Hiszen ki akarna fizetni 12k vagy 8200 forintot egy olyan csomagert, mikor nagyobbat a feleert megkapna ? 8 eve elofizetojuk vagyok, ha nem valtottam volna elozo evben mar csomagot, akkor meg mindig 12900Ft-ert kapnam a 8 Mbites netet, amit szegyennek tartok, hogy a huseges elofizetojukkel nem foglalkoznak csak az ujakkal.
Mas alternativa meg sok helyen nem nagyon van, pedig pl ha Diginet lenne itt, ugy hagynam oket ott mint a huzat.
Igy aztan en is kenytelen voltam valtani, tavaly is meg iden is, mert nem mindegy, hogy eves szinten megsporolok 50.000-80.000 forintot vagy sem.
Ezzel a tomeges csomagvaltassal pedig ilyen korulmenyek mellett pedig a T-Onlinenek szamolni kellett volna, szinte az egesz felhasznalotaboruk szamaval belekalkulalva az uj elofizetokkel.
Mert itt nem a csupan arrol van szo, hogy nagy szamban novekedett az elofizetok szama, mert az szerintem nem volt olyan nagy tetel, ellenben a nagyobb csomagra valtok szama volt, ami kiverte a biztositekot.

Szerkesztette: Jakuza 2010. 08. 03. 12:37 -kor

My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#1158 Felhasználó inaktív   LeGoLaS 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 07. 02:34

Sziasztok,

Egy technikai kérdésem volna: mit kell tudni egy routernek (vagy bridgenek) ahhoz, hogy T-Home kábelnetet osztani tudjon? Milyen protokolt használ? Bridge vagy router üzemmód?

Előre is köszi!

#1159 Felhasználó inaktív   LeGoLaS 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 07. 03:18

Üzenet megtekintéseIdézet: LeGoLaS - Dátum: 2010. 08. 07. 02:34

Sziasztok,

Egy technikai kérdésem volna: mit kell tudni egy routernek (vagy bridgenek) ahhoz, hogy T-Home kábelnetet osztani tudjon? Milyen protokolt használ? Bridge vagy router üzemmód?

Előre is köszi!

Amúgy egy ilyenem van: Zyxel P660HW-T3. Ha mondjuk LAN4-be dugom a kábelmodem patch-et, LAN1-be a PC-t, hibátlanul megy. Ilyenkor Bridge üzemmódban a router. Azonban WLAN-on keresztül nem hajlandó IP-címet adni. Ilyenkor a Telekom DHCP-jének kellene IP-t adnia a kliensnek nem? Vagy ezt ők nem engedélyezik? A Routeren beállítottam a Relay DHCP funkciót, és megadtam a Telekom DHCP IP-jét. WLAN-on így se megy, LANon továbbra is hibátlan. Vmi ötlet?

#1160 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 07. 05:44

Webmailba való belépés nagyon lassú. Tapasztalta más is?

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.