Idézet: zoli62 - Dátum: 2010. 08. 02. 23:02
Sajnos az is túlvállalás volt, hogy tavaly szeptembertől bevezették az U15-öt, és U25-öt. Az is vicc, hogy csökkentették a Családi csomag akciós árát, de a Mediumét nem.
Ezzel csak az a baj, hogy a felhasznalok ra vannak kenyszeritve a valtasra. Hiszen ki akarna fizetni 12k vagy 8200 forintot egy olyan csomagert, mikor nagyobbat a feleert megkapna ? 8 eve elofizetojuk vagyok, ha nem valtottam volna elozo evben mar csomagot, akkor meg mindig 12900Ft-ert kapnam a 8 Mbites netet, amit szegyennek tartok, hogy a huseges elofizetojukkel nem foglalkoznak csak az ujakkal.
Mas alternativa meg sok helyen nem nagyon van, pedig pl ha Diginet lenne itt, ugy hagynam oket ott mint a huzat.
Igy aztan en is kenytelen voltam valtani, tavaly is meg iden is, mert nem mindegy, hogy eves szinten megsporolok 50.000-80.000 forintot vagy sem.
Ezzel a tomeges csomagvaltassal pedig ilyen korulmenyek mellett pedig a T-Onlinenek szamolni kellett volna, szinte az egesz felhasznalotaboruk szamaval belekalkulalva az uj elofizetokkel.
Mert itt nem a csupan arrol van szo, hogy nagy szamban novekedett az elofizetok szama, mert az szerintem nem volt olyan nagy tetel, ellenben a nagyobb csomagra valtok szama volt, ami kiverte a biztositekot.
Szerkesztette: Jakuza 2010. 08. 03. 12:37 -kor