HWSW Informatikai Kerekasztal: T-Home - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

T-Home Együtt. Veled Értékeld a témát: ***-- 2 szavazás

#181 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 14. 20:17

az uplaod 1.4mbit/s lehet papíron, szóval szerintem meglenne az 1mbit simán...
mondjuk arra kiváncsi vagyok, hogy mi van akkor ha adsl2őt kötnek de időközben elérhetővé válik a vdsl.

Szerkesztette: -Turbo- 2008. 10. 14. 20:24 -kor

JóSebesség

#182 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 21:24

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 20:17

az uplaod 1.4mbit/s lehet papíron, szóval szerintem meglenne az 1mbit simán...
mondjuk arra kiváncsi vagyok, hogy mi van akkor ha adsl2őt kötnek de időközben elérhetővé válik a vdsl.

átkötik másik eszközre meg modemcsere és mehet is a VDSL2
ADSL2+-on meg szerintem nem lesz 1megabit feltöltés nettóban :rolleyes:

#183 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 05:39

viszont azt írják hogy a min. upload sebesség 1mbit - szóval nem értem. jöhetnének majd személyes tapasztalatok :D
JóSebesség

#184 Felhasználó inaktív   Watt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 19:45

Egy hónapja van T-Online ADSL-em és gyorsan be is regisztráltam a www.tavszamla.hu -n. Aztán most jutott eszembe, hogy ez nem biztos, hogy jó ötlet volt. Ugyanis a munkahelyemen cafeteria rendszerben kifizetik az internetet, amihez azonban csatolnom kell az internetszámlát. Csinált már valaki ilyet? Valamilyen formában köteles a munkáltatóm elfogadni az elektronikus számlát is?

#185 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 20:00

Akkor is bekötnek, ha csak ADSL2+ érherő el. Lehet az 10, 12, vagy akár 16 Mb. Lényeg, hogy stabilan menjen. Ha nem stabil, akkor úgyis visszateszik 8 Mb-re. Csak az az érdekes, hogy az előminősítő szoftverük csak 8 Mb-ig "lát".
"Légy szerény mint én..."

#186 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 20:01

Akit érdekel: My T-Home-ba be lehet már regisztrálni a meglevő vezetékes telefonnal is. Csupán az MT azonosító kell hozzá.

#187 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 20:01

Idézet: Watt - Dátum: 2008. okt. 15., szerda - 19:45

Egy hónapja van T-Online ADSL-em és gyorsan be is regisztráltam a www.tavszamla.hu -n. Aztán most jutott eszembe, hogy ez nem biztos, hogy jó ötlet volt. Ugyanis a munkahelyemen cafeteria rendszerben kifizetik az internetet, amihez azonban csatolnom kell az internetszámlát. Csinált már valaki ilyet? Valamilyen formában köteles a munkáltatóm elfogadni az elektronikus számlát is?

távszámlát ott a menübe meglehet szüntetni,én is kipróbáltam visszamondtam nyáron.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#188 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 20. 08:47

Vigyázat! Én most kérdeztem meg: egy esetleges díjcsomag-váltás okán: a T-Home új Favorit díjcsomagjaiban nem lehet a kedvezményes időszakokban (16-10) ingyenesen hívni a kék típusú rövid számokat, illetve a 40-es számokat. Eddig ezek a Favorit Pluszban csúcsidőn kívül ingyenesen hívhatók voltak. Ez megint egy újabb példa arra, hogy miről szól és miről nem szól a mostani márkaváltás.

#189 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 20. 08:52

Érdekes lesz ennyi műholdas szolgáltató egymás mellett.

http://www.fn.hu/media_print/20081013/besz...?action=nyomtat

#190 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 20. 10:21

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. okt. 20., hétfő - 9:52

Érdekes lesz ennyi műholdas szolgáltató egymás mellett.

http://www.fn.hu/media_print/20081013/besz...?action=nyomtat

A fogyasztóknak csak jót tehet a nagy árverseny mivel így több csatorna lesz olcsóbban.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#191 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 20. 13:50

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. okt. 15., szerda - 21:01

Akit érdekel: My T-Home-ba be lehet már regisztrálni a meglevő vezetékes telefonnal is. Csupán az MT azonosító kell hozzá.

Nem csak most, de kb. mióta elindult. :)
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#192 Felhasználó inaktív   MJ12 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 21. 15:27

Idézet: matternoster - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 14:20

192-re van állítva nálam, a modem adatai szerint, mégis, ahol mérek, ott 100-nál nincs több, fixen. Azért az az 50 jól esne...  :Đ

Szvsz 4megás csomagnál 256.

egyébként nekem most lett váltás, 1mbit -röl 8 mbit-re, és kb majdnem ugyanannyit fizetünk(100 fttal több)
(2 éve volt 1 mbitem)
maradtam a t-homenál
Busapesst legszélén lakok, XVII ker, kertvárosibb része
16ikán kezdödik az új hónap, és 16odikától már 8 mbit volt,  (8 nap múlva jönnek bekötni a nem tudom mit csinálnak am...de az elosztót kapok sztem,és akk remélhetöleg több teljesül) és most teljesül kb 7-7,5 Mbit eddig az volt az átlag
http://www.speedtest...t/342475905.png
ebben a pillanatba 6,9 mbit volt, de mind1 most terheltebb sztem
a feltöltés majdnem maxot súrol,
de nekem nagyon tetszik ez a sebesség, és megéri, 1ik ismerösöm valami más szolgáltatónál van 10-böl 3 mbitje teljesül, örülök hogy tudják biztosítani a sebességet am,
és ha majd meg is kapom az új modemet meg mi, akkor hátha gyorsabb lesz

Nekem jó tapasztalataim vannak a t-home ról végülis

#193 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 21. 21:43

Idézet: MJ12 - Dátum: 2008. okt. 21., kedd - 15:27

egyébként nekem most lett váltás, 1mbit -röl 8 mbit-re, és kb majdnem ugyanannyit fizetünk(100 fttal több)
(2 éve volt 1 mbitem)
maradtam a t-homenál
16ikán kezdödik az új hónap, és 16odikától már 8 mbit volt,  (8 nap múlva jönnek bekötni a nem tudom mit csinálnak am...de az elosztót kapok sztem,és akk remélhetöleg több teljesül) és most teljesül kb 7-7,5 Mbit eddig az volt az átlag
de nekem nagyon tetszik ez a sebesség, és megéri, 1ik ismerösöm valami más szolgáltatónál van 10-böl 3 mbitje teljesül, örülök hogy tudják biztosítani a sebességet am,

ez a max ami nálad van
ettől nem lesz gyorsabb mert veszteség is van ADSL-nél
8096/512-re felcsatlakozik a modem abból pont ennyi marad nettóban mint amit mértél
megérte váltani nekem másfél éve 8mega van és már nem tudnék alacsonyabb sebességre visszaszokni :D

#194 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 00:02

Már 2. esetben nem tartom túl korrektnek ugyanazon ügyben a T gyakorlatát és azért írok ide, hogy hátha segít másnak is spórolni. Rengeteg ideje T-online kábelnetem van, minidig is a 10k-s legnagyobb csomag. Az idők folyamán emelték a sávszélt és változtattak a csomagon is (utolsó esetben Kábelnet maximum volt a neve). Tök véletlenül vettem észre ismét, hogy egyrészt megint lejárt a hűségem, másrészt megszünt a csomag (újaknak) és most ezt Kábelnet médium néven árulják, hűséggel 3k-val olcsóbban... meg is tettem telefonon az imént a csomagváltást és az új hűség bevállalását, de azért nem tartom vmi fairnak, hogy maguktól nem tettek át a számomra előnyösebb utódcsomagba (mivel az még hűség nélkül is 1.5k-val olcsóbb) vagy legalább vmi sablon-mailt dobhatnának az embernek ilyenkor. Ezt már 2. esetben játsszák el, úgyhogy érdemes régi előfizetőknek időnként ránézni az aktuális konstrukciókra és a hűségük állására.

#195 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 05:24

Idézet: Orgi - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 1:02

Ezt már 2. esetben játsszák el, úgyhogy érdemes régi előfizetőknek időnként ránézni az aktuális konstrukciókra és a hűségük állására.

ADSL-nél majdnem ugyanez van.
Aki 1Mb-es az most díjmentesen válthat 2MB-re, fizetni sem kell, csak újraindul a hűség és a díj sem lesz nagyobb. De az ismerőseim csak tőlem tudnak róla. Gondolom túl sok munka lenne, ha egyszerre mindenki váltani akarna.

#196 Felhasználó inaktív   szaki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 08:12

Akkor ezket a nem kiertesiteses es automatikus atpakolashoz egy kis adalek.

Barmelyikunk eseteben ha eladunk folymataossan egy szolgaltatasunkat valakinek x osszgert, kozben modositjuk bovitjuk annak tartalmat es ugyan arra az arra lojuk be. A regi ugyfeleink munka ideje 1 nap az uj ugyfelek munkaideje 2 nap. Nem hiszem el hogy barki ugy dontene hogy sajat magatol mindenkinek automatikusan az uj csomagot adna. Max akkor ha nagyon muszaj.

Ugyan ez a helyzet barmelyik szegmensben. Ezert nalunk sokkal regebben kapitalista berendezkedesu orszagokban ha egy szerzodese lejar valakinek azonnal megy szolgaltatojahoz hogy kerem most mit ajanlasz nekem mert van masik aki ugyan ezt x-2 ert adna.

Arra akarok kijukadni, mig a t ugyfelek nem nezik sajat erdekuket, addig egyik szolgaltato sem fog kedveskedni. Ez kokemeny uzlet. Ahogy kaja vasarlaskor elmegyunk a vilag vegere nehany forintert olcsobban beszerezni a kajankat, ugyan igy kene eljarni minden massal. persze olcso kaja lehet igen "szar" is meg olcso szolgaltato is lehet kritikan aluli. Ezert pld osztrakoknal alapigassag nem vagyok gazdag hogy olcso minosegtelen termekeket vegyek.

:offtopic:
Az informatika atok de jo hogy van.

#197 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 09:24

Idézet: szaki - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 9:12

Akkor ezket a nem kiertesiteses es automatikus atpakolashoz egy kis adalek.

...

Ez pontosan így van, de nemcsak a T-nél, bármelyik szolgáltatónál így működik. És nem csak Internetben, telefon, mobil, stb. ugyanez a felállás.

/OFF
Pl: apám pl. még nemrég is havi szinten fizetett a hívószámkijelzésért, holott ez már évek óta ingyenes, főleg egy előfizus telefonon...úgyhogy amikor lejár a hűség, tessék egyből bombázni az ügyfélszolgálatot, havonta ezreket lehet spórolni kis szerencsével (és odafigyeléssel). Természetesen ehhez össze kell írni a szerződések idejét és a hűséget, de ez a pár perces "munka" szerintem megér ennyit, főleg ha a megkötéskor feljegyezzük.
/ON

Ha valaki váltott az új T-Home rendszerben más szolgáltatóról T-re, mennyi idő volt neki? Páromék szept. 25-én rendelték meg, okt. 7-8 környékén telefonon visszaigazolták, a telefon díjcsomagot át is rakták, de a net még mindig a régi szolgáltatótól van...ez normális?

#198 Felhasználó inaktív   szaki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 18:46

Idézet: Zpalee - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 9:24

Ez pontosan így van, de nemcsak a T-nél, bármelyik szolgáltatónál így működik. És nem csak Internetben, telefon, mobil, stb. ugyanez a felállás.

/OFF
Pl: apám pl. még nemrég is havi szinten fizetett a hívószámkijelzésért, holott ez már évek óta ingyenes, főleg egy előfizus telefonon...úgyhogy amikor lejár a hűség, tessék egyből bombázni az ügyfélszolgálatot, havonta ezreket lehet spórolni kis szerencsével (és odafigyeléssel). Természetesen ehhez össze kell írni a szerződések idejét és a hűséget, de ez a pár perces "munka" szerintem megér ennyit, főleg ha a megkötéskor feljegyezzük.
/ON

Ha valaki váltott az új T-Home rendszerben más szolgáltatóról T-re, mennyi idő volt neki? Páromék szept. 25-én rendelték meg, okt. 7-8 környékén telefonon visszaigazolták, a telefon díjcsomagot át is rakták, de a net még mindig a régi szolgáltatótól van...ez normális?

Nem a turveny eloir egy maximalis napot ne kerdezd nem tudom. Ergo anyazni kell veluk, mind a regivel mind az ujjal.

Pr.. na ha kaptal az ujtol jelszot es nevet probald ki ha mukodik akkor mar fel siker, ha nem szemelyessen irasban atvetetni es fenyegetozni NHH -val es a fogyvedelemmel.
Az informatika atok de jo hogy van.

#199 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 18:49

30 nap minden ilyen móka.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#200 Felhasználó inaktív   Fulmi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 23. 09:53

Idézet: MJ12 - Dátum: 2008. okt. 21., kedd - 15:27

(2 éve volt 1 mbitem)
maradtam a t-homenál

1 mega feltoltest kene hogy kapj a Kábelnet Medium díjcsomaghoz.

ui.: varhato kabelnet extra mint dslnel vagy ezt nem lehet tudni elore?

Szerkesztette: Fulmi 2008. 10. 23. 09:54 -kor

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.