HWSW Informatikai Kerekasztal: T-Home - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

T-Home Együtt. Veled Értékeld a témát: ***-- 2 szavazás

#201 Felhasználó inaktív   MJ12 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 23. 18:46

Idézet: Fulmi - Dátum: 2008. okt. 23., csütörtök - 9:53

1 mega feltoltest kene hogy kapj a Kábelnet Medium díjcsomaghoz.

ui.: varhato kabelnet extra mint dslnel vagy ezt nem lehet tudni elore?

hát, dsl-t akartunk, ezért DSL Solo Medium, de nembaj, majd valamikor megemelik

#202 Felhasználó inaktív   gtz 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 10. 24. 08:15

Már egy jó ideje a T-Online-nál vagyok. Szeptember 29-én rendeltem meg a 8 megás csomagot. (most optimumom van) havi 6890-ért. A rendelést telefonon keresztül intéztem. Azt mondták 30 nap és bekötik. Jövőhét hétfőn, okt. 27-én lejár a 30 nap. Még sehol semmi. Valakinek valami tapasztalat?
Ja és ha már meglesz, torrenten milyen maxra számíthatok? (kilobájtban!)
Elvileg ha a mostani 1 megás vonal lefele 132 KB/s -ot bír el, a 8 megás nyolcszorennyit. A feltöltés elég sz*r, 512-es, tehát ott meg elvileg max 60 KB/s re számíthatok  :( ...

Ha tudtok segíteni írjatok!

Szerkesztette: gtz 2008. 10. 24. 08:17 -kor

#203 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 24. 11:11

mi nem tudunk segíteni, viszont te tudsz magadon - hívd fel őket :) (egyik haveromnak pár óra alatt átállították a netet)

le irányba 850, fel pedig 55.

Szerkesztette: -Turbo- 2008. 10. 24. 11:12 -kor

JóSebesség

#204 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 24. 12:20

Idézet: gtz - Dátum: 2008. okt. 24., péntek - 9:15

Ha tudtok segíteni írjatok!

Igen, hívd fel őket.

Én szeptember elején váltottam 1 megás optimumról 2 megás happyre (még a hűségidőm sem járt le) – városomban az elsők között, de három hét alatt semmi nem történt. Felhívtam őket, mivel pár héttel később váltó ismerőseimnek egy-két nap alatt megcsinálták. Kiderült, ők rontottak el valamit szerződéskötéskor... hát elég nagy volt a fejetlenség a T-Home téma bevezetésekor, új feltételek, új rendszer stb. Még azon a héten visszahívtak, hogy mehetek aláírni a javított szerződést (sorbanállás nélkül), és mire hazaértem, már ott figyelt a nagyobb sávszél. Még az első havi díjat is elengedték, bár ez default eljárás is lehet, és nem az én két szép szemem miat. :D

Amúgy meg vagyok elégedve a sebességgel, nettó 230-235 kB/s letöltés, 29-30 kB/s feltöltés, és még olcsóbb is mint a korábbi egymegás csomag. :)

#205 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 24. 12:35

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. okt. 24., péntek - 13:20

Még az első havi díjat is elengedték, bár ez default eljárás is lehet, és nem az én két szép szemem miat. :D

Amúgy meg vagyok elégedve a sebességgel, nettó 230-235 kB/s letöltés, 29-30 kB/s feltöltés, és még olcsóbb is mint a korábbi egymegás csomag. :)

Ez igy ebbe a formába nemigaz, mivel eddig előre kellett fizetni a havidijjakat most meg utólag kell tehát októberbe fizeted szeptembert .Én nekem ezt mondták.Amugy tényleg én nekem is 3 kellett hivni mert elég nagy volt a káosz ,viszont ingyen van ,rászánod az időt megoldódik.Mint ahogy nekem is.
Édemes az ügyfélszolgálatossal az 5 jegyű számokododat is lerendezni és akkor az mt számmal ami a számlán van meg az ötjegyű kóddal belehet lépni a my thome-ba a neten és ott tudod ellenőrizni minden meglévő szolgálattásodat.Nekem is jól jött mert a telefoncsomagommal kavarás volt.

Szerkesztette: djculture 2008. 10. 24. 12:39 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#206 Felhasználó inaktív   MJ12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 24. 13:11

a Gyors válaszkapás titka, nézd meg a t-online -s számlán, a Kelt idöpontot, (ami minden hónapban ugyanarra a napra esik) az elött 1-2 nappal menj be, és a csekk postázása után, hívnak is.

Mi okt 14.én mentünk, Okt 16-án kelt csekk, majd délben hívtak, hogy jönnek xykor. és aznap már ment a gyors net,
Na aki díjcsomagot vált, így csinálja

#207 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 24. 13:13

Idézet: MJ12 - Dátum: 2008. okt. 24., péntek - 14:11

a Gyors válaszkapás titka, nézd meg a t-online -s számlán, a Kelt idöpontot, (ami minden hónapban ugyanarra a napra esik) az elött 1-2 nappal menj be, és a csekk postázása után, hívnak is.

Mi okt 14.én mentünk, Okt 16-án kelt csekk, majd délben hívtak, hogy jönnek xykor. és aznap már ment a gyors net,
Na aki díjcsomagot vált, így csinálja

hogyha változtatsz a csekket se abba az időpontba küldik mint eddig  ;)

Szerkesztette: djculture 2008. 10. 24. 13:14 -kor

Hádédész..

#208 Felhasználó inaktív   -=ZiCHiE=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 24. 21:02

Ma két T-Pontban is érdeklődtem valami hivatalos infó után a T-Home műholdas tv szolgáltatásáról, ami már elindult, igaz csak tesztüzemben. A kérdésem feltevése után úgy néztek rám, mintha soha nem is hallottak volna róla. Meglepett, hogy ilyen tudatlannak próbálnak látszani. Semmilyen hivatalos ismertető anyagot nem találtam, a t-home honlapján sincs semmi info.

#209 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 24. 21:04

Idézet: -=ZiCHiE=- - Dátum: 2008. okt. 24., péntek - 22:02

Ma két T-Pontban is érdeklődtem valami hivatalos infó után a T-Home műholdas tv szolgáltatásáról, ami már elindult, igaz csak tesztüzemben. A kérdésem feltevése után úgy néztek rám, mintha soha nem is hallottak volna róla. Meglepett, hogy ilyen tudatlannak próbálnak látszani. Semmilyen hivatalos ismertető anyagot nem találtam, a t-home honlapján sincs semmi info.

Ja mer dec 1 töl lesz egyáltalán publikus.Amos 3 on van/lesz 4hd csatival Eurosport HD, History HD, NatGeo HD, HBO HD...

Szerkesztette: djculture 2008. 10. 24. 21:05 -kor

Hádédész..

#210 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 24. 21:58

Idézet: -=ZiCHiE=- - Dátum: 2008. okt. 24., péntek - 21:02

Nincs hivatalos információ még róla. Szerintem november közepén várható a bejelentés. Ezáltal az ügyfélszolgálat munkatársai sincsenek erről még tájékoztatva, felesleges is addig.

#211 Felhasználó inaktív   tbundy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 10. 25. 07:08

Idézet: Zpalee - Dátum: 2008. okt. 22., szerda - 9:24

Ha valaki váltott az új T-Home rendszerben más szolgáltatóról T-re, mennyi idő volt neki?

szept 23-án rendeltem meg online a szolg váltást, okt 6-án felhívtam őket, h mi van, erre az online rendelést lezárta az ügyintéző, mondta most már csak az sms-re meg az emailre kell várnom a részletekkel.
tegnap felhívtam megint őket, erre mondja a csaj, h el lett utasítva a kérelmem, mivel a mostani ISPmnél is szolg. váltós a szerződésem, és csak akkor tudnak átvenni, ha módosíttatom szereld magad konstrukcióra, de erről már elvileg értesítettek engem. (semmit nem kaptam tőlük...) Persze régi ISP nem tudja módosítani a szerződést, így kénytelen leszek először lemondani a netet, majd úgy megrendelni az új netet, még ha ez akár 30 napos átfutást is jelenthet net nélkül...

#212 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 25. 20:28

Idézet: tbundy - Dátum: 2008. okt. 25., szombat - 8:08

szept 23-án rendeltem meg online a szolg váltást, okt 6-án felhívtam őket, h mi van, erre az online rendelést lezárta az ügyintéző, mondta most már csak az sms-re meg az emailre kell várnom a részletekkel.
tegnap felhívtam megint őket, erre mondja a csaj, h el lett utasítva a kérelmem, mivel a mostani ISPmnél is szolg. váltós a szerződésem, és csak akkor tudnak átvenni, ha módosíttatom szereld magad konstrukcióra, de erről már elvileg értesítettek engem. (semmit nem kaptam tőlük...) Persze régi ISP nem tudja módosítani a szerződést, így kénytelen leszek először lemondani a netet, majd úgy megrendelni az új netet, még ha ez akár 30 napos átfutást is jelenthet net nélkül...

Ebben az a szép, hogy nekik is szolg.váltós az előző net (Ex TvNet, vagyis Externetes a jelenlegi, annak idején a pont T-től mentek át hozzájuk). Ellenben már telefonon kaptak azonosítót és jelszót is a T-től...ezek szerint jó lesz utánajárni. Komolyan mondom hihetetlen, ez Magyarországon egy szolgáltatóváltás 2009 küszöbén...nevetséges. A tájékoztatás meg egyenesen botrányos.

#213 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 13:45

az mitől lehet hogy pár hete ~500kbyte/s-ről lement kb 300-ra a letöltési sebesség? :s adsl
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#214 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 19:15

Idézet: tbundy - Dátum: 2008. okt. 25., szombat - 8:08

csak akkor tudnak átvenni, ha módosíttatom szereld magad konstrukcióra, de erről már elvileg értesítettek engem. (semmit nem kaptam tőlük...) Persze régi ISP nem tudja módosítani a szerződést,

Nekem ugyanez a helyzet.
Az externettől szabadulnék, mert a szemétláda banda pofátlanul 9900-at kér a 8 Mb-ért.

"
Tisztelt Ügyfelünk!

A megrendelését a T-Com azért nem fogadta be, mert az Externetnél modemes szolgáltatása van, az új szolgáltatónál pedig nem modemes szolgáltatást rendelt. A szünetmentes szolgáltató-váltás csak azonos típusú, jellegű és sávszélességű csomag választásánál lehetséges. Így vagy módosítania kell a megrendelést modemes szolgáltatásra, vagy az externetnél kell a jelenlegi előfizetéséről szereld magad csomagra áttérnie. Ez utóbbinak 3600 Ft + ÁFA díja van, a mellékelt dokumentumon kezdeményezheti.
"

A mellékelt dokumentumban szerepel többek közt ez is:

". Előfizető tudomásul veszi, hogy a fent hivatkozott modemes szolgáltatásához a távközlési szolgáltató által biztosított eszközök a távközlési szolgáltató tulajdonát képezik"

Ez csak annyiból furcsa, hogy annak idején a modemet az Axelerotol kaptam, most ugyanoda mennék vissza, csak most T-home a nevük. (Axelerotól vátltottam Externetre, most meg mennék vissza)
Ennek ellenére a Externet követelné vissza a modemet...
Reklamáltam az exterenetnél, de válaszra sem méltattak.

A másik, hogy miért nem tud a T-home visszavenni, amikor a tőlük kapott modemet használom a mai napig.

#215 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 06. 00:37

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2008. nov. 5., szerda - 19:15

Az externettől szabadulnék, mert a szemétláda banda pofátlanul 9900-at kér a 8 Mb-ért.

én 11400-at fizetek a 2,4 megabitért  :rolleyes:

Szerkesztette: FireShadow 2008. 11. 06. 00:38 -kor

It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..

#216 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 06. 10:09

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. nov. 6., csütörtök - 1:37

én 11400-at fizetek a 2,4 megabitért  :rolleyes:

Az meg milyen net?
Akkor csak nem én vagyok a legszerencsétlenebb.

#217 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 06. 12:34

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2008. nov. 6., csütörtök - 10:09

Az meg milyen net?
Akkor csak nem én vagyok a legszerencsétlenebb.

sima adsl. csak messze vagyok a központtól. 2003 óta ez van, lejárt hüség csak lusta voltam váltani meg egyetlen alternativa a fibernet kábel. te nem is tudod h miylen jó dolgod van.  :o

Szerkesztette: FireShadow 2008. 11. 06. 12:34 -kor

#218 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 06. 13:12

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. nov. 6., csütörtök - 12:34

sima adsl. csak messze vagyok a központtól. 2003 óta ez van, lejárt hüség csak lusta voltam váltani meg egyetlen alternativa a fibernet kábel. te nem is tudod h miylen jó dolgod van.  :o

már bocs de meg is érdemled ha ennyit fizetsz ilyen sebességért...
ha nem megy több a vonalon már rég váltanod kellett volna 1-2megabitre max és 3-4ezer körüli áron megúsztad volna :up:

#219 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 07. 13:40

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2008. nov. 6., csütörtök - 13:12

már bocs de meg is érdemled ha ennyit fizetsz ilyen sebességért...
ha nem megy több a vonalon már rég váltanod kellett volna 1-2megabitre max és 3-4ezer körüli áron megúsztad volna :up:

mi van ha váltok erre? ha eddig ilyen szar volt nekem mert messze van a dslam vagy mia retek, akkor ettöl se várjak csodákat vagy ez uj technológia? most aktivaltak vmi kedvezmenyt igy már csak 9900at fizetek, de ez igy ugyanennyibe kerül... ha visszacsinaljak nekem 4mbitre már annak is örülök hát még ha 25. tudtomal a sima adslnek 8mbit a határa, akkor ez micsoda?

ha ugyanilyen technologia lenne, mivan ha ezzel együtt is csak 2.5-el poroszkál holott a garantált  az 4mbit, akkor feljelenthetem öket?  :cool:

#220 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 07. 13:46

nálad biztosan nem menne a VDSL.
JóSebesség

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első