HWSW Informatikai Kerekasztal: T-Home - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

T-Home Együtt. Veled Értékeld a témát: ***-- 2 szavazás

#81 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 19. 08:03

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2008. szept. 18., csütörtök - 22:51

azt szeretném megkérdezni hogy van valakinek tapasztalata ezzel?
nem fognak rajta sokat telózni mert eddig is csak a net miatt fog felező díjcsomagjuk, de ahogy néztem ebben a DSL telefonban nagyon király a percdíjak ára és ha néha beszélnek egy kicsit az nem dobja majd meg annyira a számlát.

Jól látom, hogy ez percalapú...

http://www.t-home.hu/lakossagi/telefon/dij...SL_telefon_alap (> további feltételek)

Így azért már a percdíjak nem annyira jók (plusz hogy hozzáveszem azt is hogy ez végülis VOIP), hiszen akkor egy 1 perc 2 másodperces hívásért is lehet 2 percet fizetni...

Arról tudni valamit, hogy akkor ők elvesztik az eddigi T-comos (felezős) telefonszámukat? Helyette milyen számot kapnak vagy lehet számot hordozni?

Most akkor 1500 Ft a bruttó havidíj, vagy 0 Ft? Vagy ez csak a honlapnak a jelenlegi trükkje.

Az viszont pozitív hogy csak 16 óriág van a csúcsidő.

Idézet

A DSL-telefon szolgáltatás egyes jellemzői eltérhetnek a telefonszolgáltatás megszokott tulajdonságaitól. Ilyen jellemzők különösen - de nem kizárólagosan - az alábbi igénybevételi feltételek:

* A letöltési és feltöltési sebesség ingadozásából fakadó változás befolyásolhatja a telefonálás hangminôségét-
    * A szolgáltatással alközpont használata nem garantált.
    * A szolgáltatás faxüzenet küldésére és fogadására nem alkalmas.
    * A szolgáltatás áramkimaradás esetén nem használható.
    * Betárcsázós (modemes) adatkapcsolat nem hozható létre a szolgáltatással.
    * Sáv feletti átvitelt használó riasztókészülék üzemeltetésére nem alkalmas.
    * A szolgáltatás használatához szükséges telefonkészüléket az Előfizető biztosítja.

Szerkesztette: Kory 2008. 09. 19. 08:08 -kor

#82 Felhasználó inaktív   lenbazso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 08:08

Idézet: petne - Dátum: 2008. szept. 18., csütörtök - 15:08

Azért a Digi és a T-Home Tv között óriási különbség van minőségileg, ezt nem szabad elfelejteni. Persze akinek ez nem érdekel, az rendeljen Digit, de egyre jobban látszik, hogy sokaknak már fontos a minőség is és ezért hajlandó egy kicsit többet adni.

Biztos hogy van, csak amennyit én néztem digit, abban nem láttam kivetnivalót, a másikból meg nem láttam semmit. Összehasonlítási alapnak maradt a csatikiosztás.
Ha valaki váltott már digiről tíhómra, annak kíváncsi lennék a tapasztalatára.

#83 Felhasználó inaktív   lenbazso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 08:33

Idézet: matternoster - Dátum: 2008. szept. 18., csütörtök - 16:17

Én mindösszesen 5 csatornát néznék:

viasat3, natgeo, spektrum, hírtv, echotv.  :Đ

:offtopic:

Ezek elvi kérdések, de plusz 800 forintért nem fogok poreszt és romantikus csatornákat nézni.

a t-home oldalán nekem most ez jön be:

"ERROR IN ERRORHANDLER"  :Đ

Érdekes, hogy az általad nézett öt csatiból, csak kettő van az alapcsomagban, a másik három a családiban. Tehát vagy alapcsomagot fizetsz és a felsoroltból kettőt nézel, vagy mind az ötöt, de 1400-el többet. A plusz 800-ért nem a poreszt és romantikus kapod, hanem az három is benne van, meg még több jó is.

Szerkesztette: lenbazso 2008. 09. 19. 08:33 -kor

#84 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 08:46

Idézet: lenbazso - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 8:08

Biztos hogy van, csak amennyit én néztem digit, abban nem láttam kivetnivalót, a másikból meg nem láttam semmit. Összehasonlítási alapnak maradt a csatikiosztás.
Ha valaki váltott már digiről tíhómra, annak kíváncsi lennék a tapasztalatára.

Annak ellenére, hogy hagyományos tévével rendelkezem, számomra fontos a kép és hangminőség is és ezért hajlandó vagyok többet is kiadni. Legelőször volt analóg kábel (hát az pocsék ezen a téren, drága is ráadásul), majd jött a UPC Direct (hát annak a képe minden volt csak a nem a reklámban ígért kristálytiszta kép és hang, meg fél éves kimaradás is volt műszaki hiba miatt), majd jött a Digi (rá pontosan az illik, hogy olcsó húsnak híg a leve, bár a poén az, hogy nem sokkal volt rosszabb a UPC-nél és féláron kaptam meg :)), ezután jött a T-Home. Persze voltak gyerekbetegségei, de annak a nagyrészét már kinőtte és most már elég jó szolgáltatást lehet kapni, jó áron.

#85 Felhasználó inaktív   lenbazso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 09:02

Idézet: petne - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 7:46

Annak ellenére, hogy hagyományos tévével rendelkezem, számomra fontos a kép és hangminőség is és ezért hajlandó vagyok többet is kiadni. Legelőször volt analóg kábel (hát az pocsék ezen a téren, drága is ráadásul), majd jött a UPC Direct (hát annak a képe minden volt csak a nem a reklámban ígért kristálytiszta kép és hang, meg fél éves kimaradás is volt műszaki hiba miatt), majd jött a Digi (rá pontosan az illik, hogy olcsó húsnak híg a leve, bár a poén az, hogy nem sokkal volt rosszabb a UPC-nél és féláron kaptam meg :)), ezután jött a T-Home. Persze voltak gyerekbetegségei, de annak a nagyrészét már kinőtte és most már elég jó szolgáltatást lehet kapni, jó áron.

Folyamatosan rossz volt a kép és a hang a diginél, vagy csak eseteként? Az egész helyzetben az a gáz, hogy a villám lerendezte a tv-t. Tehát most el kellene dönteni, hogy képcsöves legyen, vagy dupla annyiért lcd, aztán meg kit válasszak, hogy ne szídjam magam, hogy szar a kép.

Szerkesztette: lenbazso 2008. 09. 19. 09:03 -kor

#86 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 09:28

Idézet: lenbazso - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 9:02

Folyamatosan rossz volt a kép és a hang a diginél, vagy csak eseteként? Az egész helyzetben az a gáz, hogy a villám lerendezte a tv-t. Tehát most el kellene dönteni, hogy képcsöves legyen, vagy dupla annyiért lcd, aztán meg kit válasszak, hogy ne szídjam magam, hogy szar a kép.

Folyamatosan rossz, mivel agyonra vannak tömörítve az adások helyhiány miatt (pixeles, olyan hatást kelt mintha folyna a kép), ugyanúgy, ahogy a Directnél is.  :D Persze van akinek ez jó és inkább az olcsóságra hajt, ezt mindenkinek magának kell eldönteni. T-Home Tv-t kipróbálhatod némely T-Pontban, a budapesti Media Marktokban stb.

#87 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 09:50

Idézet: Kory - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 8:03

http://www.t-home.hu/lakossagi/telefon/dij...SL_telefon_alap (> további feltételek)

Így azért már a percdíjak nem annyira jók (plusz hogy hozzáveszem azt is hogy ez végülis VOIP), hiszen akkor egy 1 perc 2 másodperces hívásért is lehet 2 percet fizetni...

Arról tudni valamit, hogy akkor ők elvesztik az eddigi T-comos (felezős) telefonszámukat? Helyette milyen számot kapnak vagy lehet számot hordozni?

Most akkor 1500 Ft a bruttó havidíj, vagy 0 Ft? Vagy ez csak a honlapnak a jelenlegi trükkje.

Havidíjmentes, mivel csakis egy másik szolgáltatás mellé rendelhető meg, így ezáltal az új kedvezményrendszernek köszönhetően ezért nem kell fizetni.

Számhordozás is ígénybevehető, tehát nem vesztik el a telefonszámot.

#88 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 09:55

Idézet: lenbazso - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 9:02

Dupla annyiért normális lcd tv-t nemkapsz csak az agyonnyomorított kiherélt álhd readys-t. Evvel etetik a népet itthon,külföldön már eladhatatlan csak a fullost veszik.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#89 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 12:43

Idézet: djculture - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 9:55

Dupla annyiért normális lcd tv-t nemkapsz csak az agyonnyomorított kiherélt álhd readys-t. Evvel etetik a népet itthon,külföldön már eladhatatlan csak a fullost veszik.

Amennyi HD adás van, még egy darabig az is jó.  :D

#90 Felhasználó inaktív   matternoster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 12:59

Idézet: Kory - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 7:03

Az biztos, hogy lehet hordozni, hangminőséget pedig még nem próbáltam ki, referálok, ahogy jönnek a tapasztalatok :)
Matternoster

M2N-SLI- AMD Athlon X2 5000+ (Windsor) - 2x1 Gb Kingston 800 MHz - ASUS nVIDIA 8600 GT 256 Mb- Samu (2x320 Gb SATA) - Seagate (80 Gb ATA) - Samu SH-S223Q - Chieftec 400W

#91 Felhasználó inaktív   matternoster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 13:01

Idézet: lenbazso - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 7:33

Érdekes, hogy az általad nézett öt csatiból, csak kettő van az alapcsomagban, a másik három a családiban. Tehát vagy alapcsomagot fizetsz és a felsoroltból kettőt nézel, vagy mind az ötöt, de 1400-el többet. A plusz 800-ért nem a poreszt és romantikus kapod, hanem az három is benne van, meg még több jó is.

Igen, ezért nem fogok előfizetni sem erre, sem arra, hanem megvárom, míg én valóban kiválaszthatom, hogy mit akarok nézni.
Matternoster

M2N-SLI- AMD Athlon X2 5000+ (Windsor) - 2x1 Gb Kingston 800 MHz - ASUS nVIDIA 8600 GT 256 Mb- Samu (2x320 Gb SATA) - Seagate (80 Gb ATA) - Samu SH-S223Q - Chieftec 400W

#92 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 13:12

Idézet: matternoster - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 13:01

Igen, ezért nem fogok előfizetni sem erre, sem arra, hanem megvárom, míg én valóban kiválaszthatom, hogy mit akarok nézni.

Azt lehet várni, de olyan egy darabig nem várható, mert a csatornáknak az nem jó üzlet, ugyanis a szolgáltatók fizetnek minden előfizető után egy bizonyos díjat. A jelenlegi csomagos rendszerben, függetlenül, hogy nézed vagy sem, akkor is megkapja a csatorna a pénzt, de ha ilyen csatornánkénti elosztást alkalmazna, akkor már csak a csatornára előfizetett előfizetők után kapná a pénzt, ami jóval kevesebb lenne. Persze nem az RTL-re vagy a TV2-re kell jelen esetben gondolni, mivel azt mindenki előfizetné szerintem, hanem a kisebb, tematikus csatornákra. Ráadásul a csatornánkénti előfizetésnél lehet, hogy mi se járunk olyan jól, mert többe kerülne egy csatorna, mint a csomagos módszerrel.

Szerkesztette: petne 2008. 09. 19. 13:14 -kor

#93 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 13:21

Idézet: petne - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 12:43

Amennyi HD adás van, még egy darabig az is jó.  :D

Nem az a gond ,hanem az hogy semmi minőség nincs ezeknél eleve a háttérvilágitás is ratyi fénycső max 3 évet garantálnak rá.A fullosakba meg led a világitás durván tizszeres élettartammal.
Hádédész..

#94 Felhasználó inaktív   mokuskerek 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 19. 17:48

Idézet: matternoster - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 6:05

Egy "home gateway"-t kellene hozniuk, a modem már nem kell, mert ez csatlakozik közvetlenül a telefonzsinórhoz. És a menüjében szépen be lehet állítani a jelszavakat, tűzfal is van benne, router-ként is használható, és vezeték nélkül is lehet csatlakozni hozzá. Vissza akartam adni a szerelőnek a jó öreg dlinket, hááát, nem kellett neki :Đ

Ezek szerint tévedésből küldték a D-Link 360R modemet? A home gatway-t ki hozza?

#95 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 18:12

Idézet: mokuskerek - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 17:48

Ezek szerint tévedésből küldték a D-Link 360R modemet? A home gatway-t ki hozza?

Nagy valószínűséggel igen... A szerelő viszi ki.

#96 Felhasználó inaktív   mokuskerek 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 19. 18:26

Idézet: petne - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 18:12

Nagy valószínűséggel igen... A szerelő viszi ki.

Köszi a választ. Megnyugtattál, már azt hittem hiába jön a szerelő és én hiába vettem ki szabadságot.

#97 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 19:38

Be tudtam lépni az Online ügyfélszolgálaton, de nem a korábbi e-mail cím és jelszó párossal, ami eddig volt, hanem a netre csatlakozáshoz használt @t-online.hu végű címmel és jelszóval. Mi domain-esek vagyunk és a postmaster@ -al nem enged be.

Korábban csak azzal működött, ellenkező esetben kiírta hogy nem jó címmel lépek be, használjam a postmaster-es címet.  :omg:

Viszonylag jól néz ki az új felület, de kissé bugos és kevesebb funkciót tartalmaz mint az előző.

Szerkesztette: Kory 2008. 09. 21. 19:42 -kor

#98 Felhasználó inaktív   lenbazso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 13:44

Idézet: matternoster - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 12:01

Ilyen rózsaszín álmokat szerintem nem érdemes kergetni. Biztos él sok nagyon türelmes ember közöttünk, de én sajna a 29 évemmel nem láttam még olyan változást, hogy a kispénzű ember azt mondta volna, hogy igen ezzel most jobban járok, meg olcsobban is.
Német cégnél dolgozom, így van némi rálátásom a kint lévő anyacég által a telefonálási költségre. Az a tapasztalat, hogy a németek sz@ré-hugyé telefonálnak, és elég sokan nem tudunk másra gondolni, csak hogy az általuk felvásárolt magyar távközlésből befolyt díjjak által kapott nyereség kompenzálja a kinti alacsony díjjakat.
Valakinek biztos megérte az aranytojást tojó tyúkot eladni. Privatizáció ide, privatizáció oda, véleményem szerint deficitesnek kikiálltott vállalkozást megéri megvenni, de a deficitest nem. Olyanról én még nem hallottam, hogy valaki úgy vesz meg valamit, hogy az előzőnek veszteséges volt bármilyen probálkozás ellenére is.

#99 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 16:31

Idézet: lenbazso - Dátum: 2008. szept. 22., hétfő - 13:44

Ilyen rózsaszín álmokat szerintem nem érdemes kergetni. Biztos él sok nagyon türelmes ember közöttünk, de én sajna a 29 évemmel nem láttam még olyan változást, hogy a kispénzű ember azt mondta volna, hogy igen ezzel most jobban járok, meg olcsobban is.
Német cégnél dolgozom, így van némi rálátásom a kint lévő anyacég által a telefonálási költségre. Az a tapasztalat, hogy a németek sz@ré-hugyé telefonálnak, és elég sokan nem tudunk másra gondolni, csak hogy az általuk felvásárolt magyar távközlésből befolyt díjjak által kapott nyereség kompenzálja a kinti alacsony díjjakat.
Valakinek biztos megérte az aranytojást tojó tyúkot eladni. Privatizáció ide, privatizáció oda, véleményem szerint deficitesnek kikiálltott vállalkozást megéri megvenni, de a deficitest nem. Olyanról én még nem hallottam, hogy valaki úgy vesz meg valamit, hogy az előzőnek veszteséges volt bármilyen probálkozás ellenére is.

Most mondjam azt ezek a t home os csomagok már fényévekkel olcsóbbak mint a régi t comosak,ugyhogy csak van változás.Ráadásul végre egy cég lett mind nem külön móka a net meg a telefon ha gond van.Mondjuk én a t online eddig ezért hanyagoltam.Duplán rohangálni ebbe a bürokratív ügyintézésbe kinek volt kedve.
Hádédész..

#100 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 17:26

Idézet: lenbazso - Dátum: 2008. szept. 22., hétfő - 13:44

és elég sokan nem tudunk másra gondolni, csak hogy az általuk felvásárolt magyar távközlésből befolyt díjjak által kapott nyereség kompenzálja a kinti alacsony díjjakat.

És belegondoltál már abba a két ország méretbeli különbsége okán ez hogy is lenne kivitelezhető? Csupán egy 1xű matek példa. Németbe van 10 millió broadband ügyfél, 30 millió vezetékes, 40 millió mobil, az összesen 80 millió előfizetés. A MT adózás utáni nyeresége az idei első félévre 240 millió euro, az egy hónapra 40 millió. Ha ezt elosztod a németországi 80 millió előfizetéssel, akkor a magyar profitból minden német előfizetést meg lehet támogatni fél euroval. A DT első féléves profitja 1383 millió euro. Szóval ha azt feltételezzük hogy a magyar profitból havi fél euróval kompenzálva olcsó netet és telefont biztosítanak németben, még akkor is valamiből ki kell tudniuk termelni ezt a profitot. És ugye az már nem lehet a magyarországi profitból, mert az 1x már el lett osztva kompenzálásra.

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.