HWSW Informatikai Kerekasztal: T-Home - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

T-Home Együtt. Veled Értékeld a témát: ***-- 2 szavazás

#301 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 06. 14:11

Idézet: GAI - Dátum: 2008. dec. 19., péntek - 19:45

Nah ma végre bekötötték a VDSL-t. Egyelőre úgy tűnik jól teljesít :)

Jó neked. Én is ezt szeretném most, de itt (még?! :rolleyes:) nem elérhető. :reklamacio: Kénytelen vagyok továbbra is használni a 8Mbit-et. :( Ellenben nem írok alá hűséget, így (elvileg) bármikor át tudok menni VDSL-re, ha lesz. :)

Szerkesztette: Csokis 2009. 01. 06. 14:11 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#302 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 21:50

Felfele szerintem barmikor lehet upgradelni...
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#303 Felhasználó inaktív   attilav 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 22:36

Feltúrtam a t-kábel honlapját ászf után hátha találok valamit a kábeltv nélküli net ügyében, ezt találtam:

5. sz mellkéklet szolgáltató által felszámított díjak típusai

7. Kábeltelevíziós hálózat rendelkezésre állásának
biztosításának díja
Előfizetőnek  módjában  áll csak  a hozzáférési  pont  kiépítését
kérni.  Ilyen  esetekben a szolgáltató jelen ÁSZF 2. sz.
mellékletét képező megállapodásban rögzített kiegészítő
létesítési díjat számít fel. Ezen előfizető a kábeltelevíziós
hálózat rendelkezésre állásának biztosításáért havi díj
fizetésére köteles.

Kábeltelevíziós hálózat rendelkezésre állásának
biztosítása 496,- Ft 20% 595,- Ft

Két fajta szerződés van elvileg elég csak az előbbit felmondani és továbbmehet a net.
Előfizetői szerződés kábeltv szolgáltatás igénybevételére

Előfizetői szerződés kábeltelevízós hálózat rendelkezésre állásának biztosítására
Ez utóbbit kell meghagyni. Bár megkérik az árát  :(

Szerkesztette: attilav 2009. 01. 06. 22:45 -kor

Abit IC7, Kingmax MPXD42F-D8KT4B 400Mhz 2x1GB,
Pioneer 112D, Prescott 2.8, Leadtek A6200TD,
Samsung 160GB 8MB HD160JJ S-ATA NIDEC motor,
WD5002ABYS-01B1B0 S-ATA 500 GB, Hannsg HI221DP 22" LCD,
Intel Pro/100S

#304 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 23:17

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 14:11

Jó neked. Én is ezt szeretném most, de itt (még?! :rolleyes:) nem elérhető. :reklamacio: Kénytelen vagyok továbbra is használni a 8Mbit-et. :( Ellenben nem írok alá hűséget, így (elvileg) bármikor át tudok menni VDSL-re, ha lesz. :)

akkor arra a 3-4évre még nyugodtan fizess listaárat mert VDSL már nem preferált fejlesztés hanem helyette FTTH lesz az meg 2013-ig épül ki fokozatosan  :D

#305 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 08:35

Ez a T-Home által adott (egyébként Deutsche Telecom logós  :Đ ) wifi-router-modem egybe cucc nem valami masszív darab, amióta megvan (kevesebb mint egy hónap alatt) már másodjára fagyott le. Ráadásul vezetékes routernek se a legjobb, a két gép közötti másolási sebessége jócskán alulmúlja az eddig használt teljesen mezei, legalább 5 éves vezetékes routeremét (az 7-8 MB/sec-el tolta, ez meg 4-5-el).

Szerkesztette: GAI 2009. 01. 08. 08:36 -kor

"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#306 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 10:27

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2009. jan. 6., kedd - 23:17

akkor arra a 3-4évre még nyugodtan fizess listaárat mert VDSL már nem preferált fejlesztés hanem helyette FTTH lesz az meg 2013-ig épül ki fokozatosan  :D

nem értem miért nem nyitják meg a csapokat, és adnak up to 24mbitet...
JóSebesség

#307 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 11:08

Idézet: GAI - Dátum: 2009. jan. 8., csütörtök - 8:35

Ez a T-Home által adott (egyébként Deutsche Telecom logós  :Đ ) wifi-router-modem egybe cucc nem valami masszív darab, amióta megvan (kevesebb mint egy hónap alatt) már másodjára fagyott le. Ráadásul vezetékes routernek se a legjobb, a két gép közötti másolási sebessége jócskán alulmúlja az eddig használt teljesen mezei, legalább 5 éves vezetékes routeremét (az 7-8 MB/sec-el tolta, ez meg 4-5-el).

Thomson Speedtouch (fekete) vagy Pirelli(fehér) HGW van neked?
illetve miben fagy le?
néha azért nem árt újraindítani mondjuk heti 1x belefér az a 2-3perc mire újraindul nem?

#308 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 11:27

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2009. jan. 8., csütörtök - 11:08

Thomson Speedtouch (fekete) vagy Pirelli(fehér) HGW van neked?
illetve miben fagy le?
néha azért nem árt újraindítani mondjuk heti 1x belefér az a 2-3perc mire újraindul nem?

A fehér színű van. Úgy fagy le, hogy nincs se net, se kapcsolat a gépek között  :Đ

Nyilván nem törik le a kezem az újraindítástól, csak bosszantó, hogy állandóan újra kell indítgatni, amikor az eddigi rendszert (egy ezer éves fapados vezetékes routerből és egy sokak által instabilnak tartott D-Link 360R modemből álló kombót) csak 2-3 havonta kellett.
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#309 Felhasználó inaktív   Gravior 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 08. 11:28

Sziasztok!

Pár napja előfizettem egy laptop+ internet dologra. Néhány kérdésem lenne. Sokan azt mondják, hogy ez a laptop kész átverés nem is az van benne amit leírnak. ez igaz? másik kérdésem pedig az lenne, hogy rendelés után mennyi időn belül hozza ki a futár?
Előre is köszi a válaszotokat

#310 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 11:40

Idézet: Gravior - Dátum: 2009. jan. 8., csütörtök - 11:28

Sziasztok!

Pár napja előfizettem egy laptop+ internet dologra. Néhány kérdésem lenne. Sokan azt mondják, hogy ez a laptop kész átverés nem is az van benne amit leírnak. ez igaz? másik kérdésem pedig az lenne, hogy rendelés után mennyi időn belül hozza ki a futár?
Előre is köszi a válaszotokat

Szerintem mindenki kíváncsian várná a laptop típusát, mert így eléggé nehéz lenne kitalálnunk, hogy milyen gépnek kellene utána járni  :Đ

#311 Felhasználó inaktív   Gravior 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 11:42

Idézet: Adam84 - Dátum: 2009. jan. 8., csütörtök - 11:40

Szerintem mindenki kíváncsian várná a laptop típusát, mert így eléggé nehéz lenne kitalálnunk, hogy milyen gépnek kellene utána járni  :Đ

Laptop: Fujitsu Siemens V5505 - 15,4” kijelző, Intel Core2 Duo 2,16 GHz processzor, 2048 MB RAM, 160 GB HDD, DVD író

Szerkesztette: Gravior 2009. 01. 08. 11:45 -kor

#312 Felhasználó inaktív   Gravior 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 11:53

de legjobban a futáros rész érdekel szerdán intéztem a papírokat aztán mondták, hogy a futár kihozza.. Mennyi idő körülbelül mire megérkezik?:)

#313 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 11:57

Idézet: GAI - Dátum: 2009. jan. 8., csütörtök - 11:27

A fehér színű van. Úgy fagy le, hogy nincs se net, se kapcsolat a gépek között  :Đ

Nyilván nem törik le a kezem az újraindítástól, csak bosszantó, hogy állandóan újra kell indítgatni, amikor az eddigi rendszert (egy ezer éves fapados vezetékes routerből és egy sokak által instabilnak tartott D-Link 360R modemből álló kombót) csak 2-3 havonta kellett.

hát ha mindig lefagy akkor jelentsd be mert lehet hogy az eszköz szar.
rokonoméknak van ilyen Pirelli 3gépre kötve és ők még nem számoltak be arról hogy lefagyna
másik rokonéknak Thomson Speedtouch van, ott is 3 gépen de őket se hallottam még panaszkodni :D
nemsokára én is SOLO-ra váltanék remélem majd Pirellit kapok és kiderül milyen lesz az :think:

#314 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 12:01

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2009. jan. 8., csütörtök - 11:08

néha azért nem árt újraindítani

Erről mondhatnál pár szót tudományosan -alátámasztva kísérletekkel,nagy gyártók ajánlásaival!

Hogy oldanád meg olyan munkahelyeken,ahol 7/24-ben mennek a gépek ?

Én még soha nem indítottam újra és le sem kapcsoltam még a 2 napos karácsonyi távollét alatt sem - kivéve a nyári hosszabb nyaralás ideje, akkor van áramtalanítva minden.

#315 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 09. 16:19

Nem tudok dönteni, remélem itt kapok valami segítséget...
T-home-nál azonos árban van a digitális és az analóg kábel tv szolgáltatás.
Nem tudom megéri-e az alap digitálisat választani. Ugye ott nincs HD, nincs felvétel, megállítás- visszajátszás és csak Scart csatlakozás van a STB-n. Van viszont plusz kütyü (STB) plusz fogyasztással, plusz távirányító... szóval kicsit macera.

Megéri? Jobb annyival a képminőség még így Scarton is, hogy érdemes legyen a digitálisat választani? Egy 94 centis LCD tévén lenne egyébként.

#316 Felhasználó inaktív   Naked Lunch 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 09. 18:11

Idézet: begbie - Dátum: 2009. jan. 9., péntek - 16:19

csak Scart csatlakozás van a STB-n

Én is itt tudtam meg ebben a fórumban, hogy az alap digit csomaghoz is kérheted a HD képes, HDMI kimenetes STB-t.

#317 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 09. 21:20

Idézet: Naked Lunch - Dátum: 2009. jan. 9., péntek - 19:11

Én is itt tudtam meg ebben a fórumban, hogy az alap digit csomaghoz is kérheted a HD képes, HDMI kimenetes STB-t.

igen, olvastam is... csakhát az ára elég húzós... :(
Szóval maradnék akkor az alap STB-nál... a kérdés még továbbra is az, hogy megéri-e ez az egész így a képminőség miatt  :think:

#318 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 09. 21:46

Idézet: begbie - Dátum: 2009. jan. 9., péntek - 16:19

...

Megéri? Jobb annyival a képminőség még így Scarton is, hogy érdemes legyen a digitálisat választani? Egy 94 centis LCD tévén lenne egyébként.

Szvsz. ha van rá lehetőséged (szabad kilátás D-DK felé), válaszd a Sat csomagot, JÓVAL olcsóbb, főleg ha van más T-s szolgáltatásod is, és abszolút digitális minőséget hozza, relatív olcsóért akár több TV-n is. 94-es LCD-n látható lesz a különbség, nálam már 82-n is az volt  :up:
Őszintén szólva valamilyen szinten t*könszúrta magát a T ezzel a Sat csomaggal, mert feleáron van a kábelhez képest, így akinek lehetősége van, már kiépített kábel mellett is bőven megéri váltania...

#319 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 09. 21:59

Idézet: Zpalee - Dátum: 2009. jan. 9., péntek - 22:46

Szvsz. ha van rá lehetőséged (szabad kilátás D-DK felé), válaszd a Sat csomagot, JÓVAL olcsóbb, főleg ha van más T-s szolgáltatásod is, és abszolút digitális minőséget hozza, relatív olcsóért akár több TV-n is. 94-es LCD-n látható lesz a különbség, nálam már 82-n is az volt  :up:
Őszintén szólva valamilyen szinten t*könszúrta magát a T ezzel a Sat csomaggal, mert feleáron van a kábelhez képest, így akinek lehetősége van, már kiépített kábel mellett is bőven megéri váltania...

a T-pontban is a Sat tv-t ajánlották, de társasházban lakom, így inkább kerülném a tányéros tévét...
Lehet egyelőre analóg kábeltévé lesz, és esetleg később váltok digitálisra, ha lesz rá lehetőség.

#320 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 09. 22:25

Üdv!

Hozzánk tegnapelőtt vezették be a T-Sat-ot. Eddig meg vagyok vele elégedve.  :up:  A - családi csomag - ára korrekt, minősége jó! (Sajnos a mini csomagok irreálisan drágák! :(  Ezért is csak a Globe lett pluszba megrendelve. Gondolom így akarják a családi csomag relatíve kedvező árát "kompenzálni".) Viszont ami zavar, az az, hogy hiába hoztak egy relatíve okos hardvert (ADB 5800S -> MHP, MPEG-4 H.264, HD), de buta szoftverileg, mint a tök!  :omg:  Végtelenül le van butítva. Sajnos még a szabadon fogható (FTA) adókat se veszi.  :rolleyes:

A szerelésről inkább nem beszélnék. Egyszóval: ócska!  :omg:  Az egy dolog, hogy 2,5 órát késett a szerelő, de ettől független kapkodott, eléggé félmunkát végzett. Inkább rakta volna le az ajtó elé a szettet és én magamnak különb módon felrakom! Szóval vagy bő 2 órás koax csiki-csuki volt, hogy ne botoljak bele az össze-vissza vezetett kábelekbe. Tehát eléggé balkán feeling, azaz a korai Digi-t juttatja az eszembe!  :Đ

Ennek ellenére a szolgáltatás használható, jó!  :up:  :)

1000 hála és köszönet Németh Attilának a T-Home-nál, különben még mindig, azaz még nagyon sokáig nem lett volna bevezetve a cucc!  :respect:

Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »