HWSW Informatikai Kerekasztal: T-Home - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

T-Home Együtt. Veled Értékeld a témát: ***-- 2 szavazás

#341 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 21. 17:30

Idézet: 16gaborm - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 17:16

Hali

Olyan kérdésem lenne hogy mi megrendeltük a Családi Digitális(tányéron) T-Homme-TV-t!!
És hogy ebben a csomagban milyen funciók vannak?
Gondolok pl.:Megállítás,Felvétel stb

T-Home-nál csak az IPTV esetében érhető el a megállítható-felvehető adás lehetősége, a többi digitális szolgáltatásnál csak nézni lehet a műsort mint a moziban.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#342 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 21:13

Idézet: 16gaborm - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 16:16

...
Következő kérdésem pedig az lenne hogy ADSL Optimum-ról váltottunkDSL Classic Happy díjcsomagra,és nézem itt a netes csomagok táblázatát és ennél a DSL Classic Happy csomagnál van olyan hogy HAVIDÍJBA FOGLALT ADATFORGALOM-ÁLTALÁNYDÍJAS!!   Ez az általány díj mit jelent?

Mint minden más szolgáltatás esetében, az átalány az Internet-szolgáltatás esetében is azt jelenti, hogy használattól függetlenül fix havidíja van. Tehát ha egy hónapig be sem kapcsolod a géped vagy ha nonstop a neten lógsz, akkor is ugyanannyi a havidíj. (persze apróbetűs kitétellel a szerződésben általában van egy "fair" hazsnálat, ami ha jól tudom olyan 2-300 Gbájt/hónap, de szvsz. ma már nem igaztán veszik komolyan ezeket, inkább csak a mobil netnél.)

#343 Felhasználó inaktív   Fulmi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 07:57

haho!

a kabelnetnel ugye a lefedesi terulet kisebb egysegekre van felosztva. minden kis egysegnek van egy optikai atalakito kis "doboza" ahova a felhasznalok kabelei csatlakoznak be. azt lehet tudni h kb mekkora egy ilyen egyseg es hogy mennyi ember fer el ebben a "dobozban"? igazabol budapest erdekelne.

koszi a valaszt elore is: fulmi

#344 Felhasználó inaktív   tom007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 12:53

Idézet: Fulmi - Dátum: 2009. jan. 22., csütörtök - 8:57

haho!

a kabelnetnel ugye a lefedesi terulet kisebb egysegekre van felosztva. minden kis egysegnek van egy optikai atalakito kis "doboza" ahova a felhasznalok kabelei csatlakoznak be. azt lehet tudni h kb mekkora egy ilyen egyseg es hogy mennyi ember fer el ebben a "dobozban"? igazabol budapest erdekelne.

koszi a valaszt elore is: fulmi

Az hogy a dobozokig min megy el, nemtom. Vkik azt mondják, hogy optika. Vkik meg, hogy egy vastagabb koax. Hogy mennyi ember fér el benne, az függ a dobozik elmenő kábel teljesítményétől. pl nálunk 2éve tettek le hozzánk közel egy új dobozt, így a régibenn csökkent a terhelés. A mérete meg, kb a földtől felfele nálunk 1-1,5m

#345 Felhasználó inaktív   Fulmi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 21:35

Idézet: tom007 - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 12:53

Az hogy a dobozokig min megy el, nemtom. Vkik azt mondják, hogy optika. Vkik meg, hogy egy vastagabb koax. Hogy mennyi ember fér el benne, az függ a dobozik elmenő kábel teljesítményétől. pl nálunk 2éve tettek le hozzánk közel egy új dobozt, így a régibenn csökkent a terhelés. A mérete meg, kb a földtől felfele nálunk 1-1,5m

a dobozig szinte biztos h koaxokon megy es tenyleg kb abban a magassagban amit mondtal hisz ezek vannak a villanyoszlopokon vegigvezetve. az optikai kabelt a doboztol a t sajat allomasaihoz vagy kozvetlenul a bix ig ertettem.

ezt a dobozos okossagot csak azert kerdeztem mert nalam minden csomag pesterzsebeti lakhelyemtol elmegy eloszor pestszentlorincre aztan onnan megfordul es megy a bixig. es lehet h mivel kicsit nagyobb (talan 2 keruletnyi ember van arra vezetve) lassulas lehet savszelben, ami elo is fordul kb 3-4 megara esik vissza a "netezos" idoszakokban. ami persze a hatarok kozott mozog es bajom nincs is vele h ennyi de azert kivancsi vagyok. :)

#346 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 06:40

Szerintetek mikor lesz elérhető nagyobb sebesség a kábelhálózatukon?
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#347 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2009. 02. 11. 09:24

visszaolvasgattam, de nagyon nem találtam erről semmit:
http://www.t-home.hu/lakossagi/telefon/dij...SL_telefon_alap
mennyire befolyásolja az éppen folyó letöltés, milyen a minősége, anyázza-e valaki mert nem jó, stb.
kiépítésnél mi van? analóg repül, kijön valaki, átkötöz nálam is? vagy csak küldenek valamit, oszt akkor mit mibe dugok?
ehhez lenne kötve:
http://www.t-home.hu/lakossagi/internet/di...dsl_solo_medium
nagyon régen matáv/tékom egybecsomagom volt, azzal teljesen meg voltam elégedve. a szolgáltatás minősége mennyire változott? végülis ők a legnagyobbak, amúgyis a mazzagukon folyik át az egész.
a 24 órás bontás még élő gyakorlat? mert a jelenlegi szolgáltatóm nem bont. meg új ip címet is ritkán ad.
szolgáltatóváltás lenne, ezt mennyire tudják zökkenőmentesen intézni... az előző váltásnál nem nagyon akartak elengedni  :Đ , de legalább a szolgáltatás folyamatos volt.
havi 2k-t spórolnék vele, úgy, h közben a jelenlegi sávszélem duplája lenne... csak épp az ilyen spórolós eseteimmel szoktam szopni, nagyokat. h aztán többek bukjak a vámon, mint a réven nyerek.
ilyenek a vonaladataim:
noise margin downstream: 27 db
output power upstream: 19 db
attenuation downstream: 31 db
ezekkel milyen sebességet várhatok kábé?
több minden most nem jut eszembe...  :Đ egyelőre  :D
jaigen, ez a 300 giga már rég nem élő dolog lehet, mert semmit nem találok róla, plusz az első balhé óta mély hallgatás övezi.

Szerkesztette: avman 2009. 02. 11. 09:32 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#348 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 10:23

Idézet: avman - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 9:24

visszaolvasgattam, de nagyon nem találtam erről semmit:
http://www.t-home.hu/lakossagi/telefon/dij...SL_telefon_alap
mennyire befolyásolja az éppen folyó letöltés, milyen a minősége, anyázza-e valaki mert nem jó, stb.
kiépítésnél mi van? analóg repül, kijön valaki, átkötöz nálam is? vagy csak küldenek valamit, oszt akkor mit mibe dugok?
ehhez lenne kötve:
http://www.t-home.hu/lakossagi/internet/di...dsl_solo_medium
nagyon régen matáv/tékom egybecsomagom volt, azzal teljesen meg voltam elégedve. a szolgáltatás minősége mennyire változott? végülis ők a legnagyobbak, amúgyis a mazzagukon folyik át az egész.
a 24 órás bontás még élő gyakorlat? mert a jelenlegi szolgáltatóm nem bont. meg új ip címet is ritkán ad.
szolgáltatóváltás lenne, ezt mennyire tudják zökkenőmentesen intézni... az előző váltásnál nem nagyon akartak elengedni  :Đ , de legalább a szolgáltatás folyamatos volt.
havi 2k-t spórolnék vele, úgy, h közben a jelenlegi sávszélem duplája lenne... csak épp az ilyen spórolós eseteimmel szoktam szopni, nagyokat. h aztán többek bukjak a vámon, mint a réven nyerek.
ilyenek a vonaladataim:
noise margin downstream: 27 db
output power upstream: 19 db
attenuation downstream: 31 db
ezekkel milyen sebességet várhatok kábé?
több minden most nem jut eszembe...  :Đ egyelőre  :D
jaigen, ez a 300 giga már rég nem élő dolog lehet, mert semmit nem találok róla, plusz az első balhé óta mély hallgatás övezi.

Egy a gond ha áram nincs telefon sincs mig a sima telefon megy.Én azért nem is mentem át erre.Dsl classic medium mellé rendeltem egy alap de nem dsl telefon csomagot igy jár ha 2 csomagra járo kedvezmény is és ha áramszünet van/ami itt gyakori/ ugyanugy tudok telefonálni.Mondjuk annak jó aki mobilon hív ugyis mindenkit.Amugy ilyen pirelli ruter adsl egybe izét adnak egyik része a teló másik része az adsl.Vezeték marad ugyanaz ha volt analog telód.

Szerkesztette: djculture 2009. 02. 11. 10:25 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#349 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2009. 02. 11. 11:16

Idézet: djculture - Dátum: 2009. febr. 11., szerda - 10:23

Egy a gond ha áram nincs telefon sincs mig a sima telefon megy.Én azért nem is mentem át erre.Dsl classic medium mellé rendeltem egy alap de nem dsl telefon csomagot igy jár ha 2 csomagra járo kedvezmény is és ha áramszünet van/ami itt gyakori/ ugyanugy tudok telefonálni.Mondjuk annak jó aki mobilon hív ugyis mindenkit.Amugy ilyen pirelli ruter adsl egybe izét adnak egyik része a teló másik része az adsl.Vezeték marad ugyanaz ha volt analog telód.

áramszünet nem érdekes, nekem minden ilyen kütyüm ups alatt van.
viszont nekem nem kell olyan pirelli finomság szopásnak, ha utánam hajítják akkor sem. aszittem két leágazást adnak, egyet a digit-analóg telefonvonal átalakításnak, cuccal, egyet meg a modemnek.
asszem a mostani szolgáltatómhoz járulok, az 1700 pézzel drágább, de marad a telefonvonal.

Szerkesztette: avman 2009. 02. 11. 11:17 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#350 Felhasználó inaktív   iNTi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 17:02

Hellosztok! Gyakorló T-Home-os emberektől lenne kérdésem. Szeretnék szolgáltató váltással- számhordozással a T birodalom dronja lenni újfent. Kinéztem ezt a 25/5 megás csomagot. A T-Pontban emberünk mikor meghallotta, hogy mit akarok majdnem nyugtatót kellett bevennie, mert milyen dolog már, hogy én számhordozással akarok szolgáltatást váltani. Rá akart beszélni, hogy minek nekem a szám és csak feleslegesen bonyolítom a dolgot. (Ez a számhordozás nagy mumus a T-seknél, a T-Mobile is annó majdnem összeroppant ettől...) Azt az okosságot tudták kitalálni, hogy mivel nem náluk vagyok EFI (most. de 3 éve az voltam) ezért nem tudják megmondani nálam megy-e a 25/5. Mert az egyik rendszerük szerint igen, de a másik szerint meg még ADSL-t sem, mivel nincs a rendszerükben a telefonszámom... (Belvárosban lakom, a Városmajori központ 2 utcányira van.) Annyit mondtak, hogy ez csak két lépésben lehetséges. Először áthozzák a számomat + DSL-t, lekötnek gyorsan 1 évre és csak utána amikor ez már megvolt kérhetek egy csomagmódosítást 25-re. Természetesen szerinte ingyen, de a T-s fiukat ismerve erre nem kötnék fogadást, mindenesetre 2009-ben ezt csak így lehessen megvalósítani az röhejes. Ha kiderül nem tudnak átkötni 25-re, akkor maradok a 8-nál, de náluk lekötve, és az én bajom, hogy átjöttem. Mindegy, ezt a rizikót még megkockáztatom.

A kérdésem az lenne, hogy mint írtam szeretném DSL Solo csomag keretén belül a számomat áthozni, mert a szívéhez nőtt a családnak úgyhogy ezt fogadjuk el. :) Ez ahogy olvasom VoIP alapon megy ahogy nézem a NET-en keresztül. Van-e arra valami esély, hogy én nem kérem az ADSL-Router kütyüjüket, hanem csak egy szimpla modemet és az itthoni VoIP hálózatommal kapcsolódom közvetlen a szolgáltatáshoz ? Ilyet csinált már valaki, vagy próbált ? Lehet ilyet kérni ? Mert nekem ez lenne a jó megoldás, mivel itthon az egész telefonos hálózatom már VoIP alapú, így meg meg tudnám spórolni egy FXO kártya (analóg) használatát.

Másrészt gondolkozom az IPTV bekapcsolásán is. Két tévén néznénk az adásokat, a kérdésem ez mennyire befolyásolná az elérhető sávszélemet ?

Válaszokat előre is köszönöm.
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés.

#351 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 17:11

Szerintem ott fog kezdődni hogy csak az analóg telefon számát lehet hordozni de ne legyen igazam.Dsl telefonhoz másik számot adnak a régi meg veszik.

Szerkesztette: djculture 2009. 02. 23. 17:15 -kor

Hádédész..

#352 Felhasználó inaktív   iNTi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 17:21

Idézet: djculture - Dátum: 2009. febr. 23., hétfő - 18:11

Szerintem ott fog kezdődni hogy csak az analóg telefon számát lehet hordozni de ne legyen igazam.Dsl telefonhoz másik számot adnak a régi meg veszik.

Erre én is rákérdeztem. Ugyanis a VoIP alapú számoknál elméletileg a HIF szabályai alapján a 21-es körzetben kellene lennie, hiszen nem helyhezkötött szolgáltatás. Most vagy az van, hogy nem a NET-en keresztül adják, hanem a saját zárt infrastruktúrájukban, de akkor megszívtam, vagy tényleg NET-en keresztül megy ami nekem jó, de a legfrissebb tudomásom alapján ez akkor is sérti a szabályzatot. :) (Persze majd valaki aki ismeri jobban a szabályozást kijavít)

Mindenesetre az ügyfélszolga határozottan kijelentette, hogy természetesen semmi akadálya a számhordozásnak. (Tudom, ez még nem készpénz.:)

#353 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 17:32

Idézet: iNTi - Dátum: 2009. febr. 23., hétfő - 17:21

Erre én is rákérdeztem. Ugyanis a VoIP alapú számoknál elméletileg a HIF szabályai alapján a 21-es körzetben kellene lennie, hiszen nem helyhezkötött szolgáltatás. Most vagy az van, hogy nem a NET-en keresztül adják, hanem a saját zárt infrastruktúrájukban, de akkor megszívtam, vagy tényleg NET-en keresztül megy ami nekem jó, de a legfrissebb tudomásom alapján ez akkor is sérti a szabályzatot. :) (Persze majd valaki aki ismeri jobban a szabályozást kijavít)

Mindenesetre az ügyfélszolga határozottan kijelentette, hogy természetesen semmi akadálya a számhordozásnak. (Tudom, ez még nem készpénz.:)

Viszont ha közbe ip tévéztek is az erősen megfogja a netet arra számitsál egyik ismimnél a garantált minimumra is lecsökken olyankor.Másik hogy csak az ő Home Gateway ükkel műkszik az egész lehet szopni a benne lévő ruterrel több gép esetén ha már az ember a sajátját szeretné használni.Elég gyerekcipőbe jár szerintem ez az ip tv dolog .Én most a műholdas tv jükön gondolkozok.

Szerkesztette: djculture 2009. 02. 23. 17:34 -kor

Hádédész..

#354 Felhasználó inaktív   iNTi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 19:45

Idézet: djculture - Dátum: 2009. febr. 23., hétfő - 18:32

Viszont ha közbe ip tévéztek is az erősen megfogja a netet arra számitsál egyik ismimnél a garantált minimumra is lecsökken olyankor.Másik hogy csak az ő Home Gateway ükkel műkszik az egész lehet szopni a benne lévő ruterrel több gép esetén ha már az ember a sajátját szeretné használni.Elég gyerekcipőbe jár szerintem ez az ip tv dolog .Én most a műholdas tv jükön gondolkozok.

Én is ettől tartok, úgyhogy asszem az IPTV tényleg felejtős lesz. Ha nem akarok IPTV-t, akkor is ezzel a HGW-vel fognak szívatni ?

#355 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 24. 11:32

Tiszteletem.

1 éves hajcihő után, úgy néz ki, most sikerül szolgáltatót váltanom. A régi (sajnos még jelenlegi) szolgáltató a fibernet volt.
Mivel nem a fővárosban lakom, így eléggé lekorlátozódtak a lehetőségeim, de szerencsére T-Home most fejlesztett a térségben, és állítólag (ügyfsz szerint) a lakásomban 80%os a kiépítettsége a hálózatnak, így elbírja a 25/5 netet és 3 iptvt, vagy 2 iptvt hd-vel.
Nekem azért ezzel még vannak aggályaim.
Az ügyfsz szerint, úgy bizonyosodhatok meg arról, hogy milyen gyakorlatilag a netem, hogy megrendelem a szolgáltatást, kijönnek majd a szerelők, és letesztelik. Ha nem bírja a 25/5-t, akkor a 8/512-t szerelik be. Igen ám, de az nekem kevés lenne.
Viszont ha a 8/512-t rendelem meg, és később válatni szeretnék, azt nem lehet, hisz csak akkor köthető a 25/5, ha előtte 3 hónapig nem volt dsl a lakásban..

Szerintetek érdemes így látatlanba belevágni a 25/5 be?
Nekem egyelőre nem kell se tv, se telefon, csak net, így nem félek a sávszélveszteségtől.
Továbbá a kérdés még az, hogy a GW amit kihoznak, azt én le tudom cserélni a régi routeremre? Ergo a GW-t lehet sima modemként is használni? Nem sok jót hallottam a kütyüről, fagyogat stb..

köszi, havri
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#356 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 24. 11:40

Idézet: havri1 - Dátum: 2009. febr. 24., kedd - 11:32

Továbbá a kérdés még az, hogy a GW amit kihoznak, azt én le tudom cserélni a régi routeremre? Ergo a GW-t lehet sima modemként is használni? Nem sok jót hallottam a kütyüről, fagyogat stb..

köszi, havri

Már irtam párszor, hogy nem mivel ők állitják be rajta az elérési paramétereket és ruterként működik ezért nélküle nincs net.8/512 mire nem elég neked?Háziszervert üzemeltetsz?Másik az hogy a t-home nál akármikor lehet váltani másik csomagra csak az 1 év hűség ujraindul.

Szerkesztette: djculture 2009. 02. 24. 11:43 -kor

Hádédész..

#357 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 24. 12:10

Idézet: djculture - Dátum: 2009. febr. 24., kedd - 10:40

Már irtam párszor, hogy nem mivel ők állitják be rajta az elérési paramétereket és ruterként működik ezért nélküle nincs net.8/512 mire nem elég neked?Háziszervert üzemeltetsz?Másik az hogy a t-home nál akármikor lehet váltani másik csomagra csak az 1 év hűség ujraindul.

Nagy adatforgalmat bonyolítok, és a feltöltés a szűk keresztmetszet.
Ezért lenne szükség az 25/5-re. Na meg a tudat, hogy 3e ft többletért 3x gyorsabb netet kaphat az ember:)

Ezt szomorúan hallom, de akkor már csak abban bízok, hogy a GW-jük megbízható, és ki tudja szolgálni majd az igényeimet.

Szerkesztette: havri1 2009. 02. 24. 12:11 -kor

Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#358 Felhasználó inaktív   megyocon 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 26. 08:58

Budapest 13.kerület. Szent László utca
Nincs T-Kábel netünk már 2 napja.
Van valakinek valami infója? Fejlesztenek, üzemzavar?

#359 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 08:59

ne haragudj de miért a fórumon keresel választ? :)

hívd fel őket. 2 nap nem normális. 2 óra se.
JóSebesség

#360 Felhasználó inaktív   megyocon 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 26. 09:09

Felhívtam őket. Sőt, a 130 lakásos társasházban mindenki felhívta őket. Először azt mondták, hogy fejlesztés van folyamatban, türelmet kérnek. Tegnap már azt mondták, hogy nem tudnak fejlesztésről, felveszik a hibabejelentéshez az adatokat. Csak azért kérdeztem, hogy másnál a környéken van-e hasonló probléma...

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.