HWSW Informatikai Kerekasztal: T-Home - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

T-Home Együtt. Veled Értékeld a témát: ***-- 2 szavazás

#861 Felhasználó inaktív   -Gerzson- 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 06. 20:36

Idézet: StSanya - Dátum: 2009. okt. 5., hétfő - 20:58

Akarsz beszélni róla?  :Đ

http://forum.t-home.hu/mvnforum/index

Nem akarok! :omg:

Megtörtem!
Egyrészt felhívott valaki és közölte, nem lehet a régi weboldalam tartalmát visszaállítani, másrészt eltűnt az ügyfélközponton látható szolgáltatásaim közül a kábelnet....
Maradt egy címen egy telefon egy másikon egy kábelTV szolgáltatás....

Ezt csak azért írom le, mert lehet, hogy holnap egy ügyintéző áldásos ténykedése miatt lekapcsolják a netemet.  :down:

#862 Felhasználó inaktív   Birkuc 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 07. 12:01

mikor megrendeltük a TVt, az online profilmódosítás mellett megváltoztatták az ADSL login jelszót is, hibajelentést hívtam fel és konkrétan el is mondtam hogy mit qrtak el, és akkor jött a kekeckedés hogy ez miért hibajelentés, hát mondom net az van, szal jó, csak épp használni nem tudom mert megváltozott a jelszó, tehát először az volt a baj hogy miazhogy én használni akarom a netemet, utána pedig hogy miazhogy én tv előfizetést rendelgetek, szal szerinte én voltam a hülye barom hogy megrendeltem náluk vmit, továbbá hogy szólni mertem hogy elqrták a net jelszót

lényeg hogy valóban elsősorban attól függ a dolgok menete (sebesség és minőség egyaránt), hogy milyen ügyintézőt fogsz ki...

#863 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 07. 19:04

Hát én ezer éve T-nél vagyok, szóval már megszoktam őket. Nem tudom, máshol mi a helyzet, kicsit bürokratikusak, néha értetlenek, de alapvetően elég sima az ügyintézés. Volt több számlareklamációm, áthelyezésem, most átírás és eddig még minden megoldódott. Én úgy szoktam, ha akarok vmit, hogy megpróbálom telefonon (általában hajnalban szoktam) és ha ott helyben nem sikerül elintézni, akkor levelet faxolok nekik + mailban is megy panasz esetén, sima ügyben pedig T-pont.

Legjobb kalandom az volt, mikor megint nevet váltottak + én meg csomagot is és megváltozott az én MT, nekik meg a banki azonosítójuk = nem ment a csoportos beszedési, de nem szóltak, hogy módosítani kéne vmit, én meg nem néztem, hogy sikerül-e vonniuk és egyszer csak már be akarták hajtani a sokhavi tartozásom (a papír szutykaikat ált. nem olvasom el, így a felszólításokat se láttam). Viszonylag egyszerűen és fájdalommentesen el lehetett ezt is intézni, kamat-elengedéssel, részletfizetéssel.

Szerkesztette: Orgi 2009. 10. 07. 19:08 -kor

#864 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 08. 12:52

Skacok, én a műholdas tv szolgáltatásra lennék kíváncsi. Kinek van ilyen esetleg? Most digiTV van itthon, aminek enyhén szólva gyenge a minősége és a T-Home műhód nem sokkal lenne drágább. Az egyetlen, ami picit zavar, hogy itt a beltéri egység az én tulajdonomba kerül és csak 2 év garancia van. Ezzel szemben a digi pl. csak kihelyezi és bármi gáz van bármikor, ingyen szereli/cseréli/stb. A legjobb az lenne, ha egy olyan nyilatkozna, aki látta már a digi és a t-home által adott képet is HD tv-n, mert ugye ott jön ki a leginkább a tömörítés, stb.
Köszi!
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#865 Felhasználó inaktív   trec 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 08. 13:10

Idézet: LightBringer - Dátum: 2009. okt. 8., csütörtök - 12:52

Skacok, én a műholdas tv szolgáltatásra lennék kíváncsi. Kinek van ilyen esetleg? Most digiTV van itthon, aminek enyhén szólva gyenge a minősége és a T-Home műhód nem sokkal lenne drágább. Az egyetlen, ami picit zavar, hogy itt a beltéri egység az én tulajdonomba kerül és csak 2 év garancia van. Ezzel szemben a digi pl. csak kihelyezi és bármi gáz van bármikor, ingyen szereli/cseréli/stb. A legjobb az lenne, ha egy olyan nyilatkozna, aki látta már a digi és a t-home által adott képet is HD tv-n, mert ugye ott jön ki a leginkább a tömörítés, stb.
Köszi!

Írd be ide a kérédsedet:
http://www.netboard....php?topic=15861
Azt hiszem itt vannak olyanok akik az összes Sat-os szolgáltatót kipróbálták.Talán az eddigi hozzászólások között is megtalálod a választ.Addig is az én véleményem:a T-Sat jobb, mint a DigiTv és a UPCdirectnél is jobb a minősége.A hátránya, hogy itt is csak saját boxában működik a kártya.....
Itt a hivatalos fórum:
http://forum.t-home....hread_thread,49

Szerkesztette: trec 2009. 10. 08. 13:11 -kor

#866 Felhasználó inaktív   Birkuc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 08. 14:00

a T-Sat -ról nem tudok rosszat mondani, én a helyedben nem sokat gondolkoznék a váltáson

#867 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 08. 20:28

Köszi, akkor összekotrom a zsét a második beltérire is, aztán megrendelem. :)
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#868 Felhasználó inaktív   AndrewBoy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 09. 11:43

Nem tudjátok mi lehet a matávnál? adsl nem megy fel, csak a teszt-tel működik, mintha nem lenne jó a user/pass. Számlák befizetne (online üi alatt is néztem és megkapták a pénzt is időben). a hibabejelentőt hívom a 1412-n de fél óra után sem veszi fel "munkatárs". Mi a rák van ezeknél?

#869 Felhasználó inaktív   smyle 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 09. 15:50

Nem megy a DNS náluk azt tudom!
Időnként feláll a szerver, de aztán eltűnik.
Gondolom ezért nem veszik fel a telót...

Szerkesztette: smyle 2009. 10. 09. 15:50 -kor

#870 Felhasználó inaktív   Freddy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 09. 16:20

át kell állni opendns-re.
www.opendns.org

#871 Felhasználó inaktív   smyle 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 09. 16:30

Legalábbis jó ha megvannak az ip címek tartalékba.
Elméletileg már megcsinálták.

#872 Felhasználó inaktív   Birkuc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 09. 18:01

hát igen vicces volt, net az volt, csak használni nem lehetett, bár torrenten némely peer elérhető volt :)

#873 Felhasználó inaktív   Birkuc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 10:47

az istennek se sikerül a 360T modemet Firmware frissíteni, a telepítős megoldás akkor sem akar működni amikor az admin panelt behozó login adatokkal próbálkozok, ellenben a böngészős admin panelben van frissítési lehetőség, ahol az új image fájlt kéri, na olyat meg sehol nem találok, help

#874 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 15. 11:58

Kép
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#875 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 15. 12:00

Idézet: Birkuc - Dátum: 2009. okt. 11., vasárnap - 11:47

az istennek se sikerül a 360T modemet Firmware frissíteni, a telepítős megoldás akkor sem akar működni amikor az admin panelt behozó login adatokkal próbálkozok, ellenben a böngészős admin panelben van frissítési lehetőség, ahol az új image fájlt kéri, na olyat meg sehol nem találok, help

Mért akarod frissíteni? Tudomásom szerint, már jópáran tönkretették így a modemüket.
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#876 Felhasználó inaktív   Birkuc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 15. 14:17

mert gondoltam hátha akkor nem fog a feltöltési sebesség ingadozni, de egy 2005öset sikerült rátennem és ez nem változott akkor se, szal feladtam, amúgy az a furcsa hogy a sima böngészésnél ingadozik, de pl a fájlmegosztók többségére stabilan fut fel, torrent megint ingadozó, FTP nél Total Commanderrel ingadozó, FileZilla -val stabil, sose fogom ezt megérteni, a 360R -el mindenféle módon stabil, de az meg ugye eleve trashkategória más dolgok miatt

#877 Felhasználó inaktív   AndrewBoy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 16. 19:18

mivel adslből a matáv képtelen a közelebbi központba átkötni és ezért csak álmodozni tudok a gyorsabb netről felmerült a kábelnet gondolata, azt mondták van rá lehetőség, bármelyik csomagra. kérdezném, hogy itt a 16ban milyenek a tapasztalatok kábelnet ügyileg? nekem elég a 25mbps is, nem kell a 80as nagy csomag. átnéztem mindent, de nem találtam forgalom korlátozást, upcnél a nagy csomagnál van, matávnál hogy van ez? van büntető sáv? a pinget ma teszteltem egy ismerősnél, 11ms volt a speedtesten, viszont csak 1megás csomagja van, tehát sebességet nem tudtunk többet mérni.
szakadás? ip kiosztás? egyebek? köszi előre is!

#878 Felhasználó inaktív   AndrewBoy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 18. 00:19

no, hát senkinek nincs témóm kábele?  :rolleyes:

#879 Felhasználó inaktív   trec 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 18. 08:18

Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2009. okt. 18., vasárnap - 0:19

Itt nézzél kérül:
http://forum.t-home.hu/mvnforum/viewthread...,53_offset,1350

#880 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 18. 22:29

Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2009. okt. 18., vasárnap - 1:19

Konkrétan mire vagy kíváncsi? Szakadni sose szakadt, papíron nekem vmi 300 gigás fair use rémlik.

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.