Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 10:53
En nem ertem, hogy miert "meg mindig" a kocsimat szidjak.
Ha a velemenyem nem tetszik azt megertem - sufnitunerek, dizel, stb...
Nekem az jon le, hogy szerintetek egy relativ okes uj auto szarabb sokkal mint egy Ascona vagy Fiat??? Lehet kar volt egyaltalan irni erre a forumszalra, de mar mindegy....
OFF Topic
Mondok en is akkor valamit.
Ha a Fiatban (nem a tartossag se a minoseg szimboluma okosak szerint) vagy Hondaban (inkabb kihagynam, japan kocsi az otletetol kiutesem van, design nulla...) van DSG, TSI duplafeltoltes es real-time adaptiv felfuggesztes, akkor hulye voltam hogy nem azt vettem,, de ez mar privatproblema.
Konnyu a hi-tech mernoki cuccokat fikazni, de az inkabb mar irigyseg....
OFF Topic
Kivanok mindenkinek sikeres sufnituningot es kellemes napot.

Fölösleges megsértődni apafej.
Relative okés új autód még nem tett le semmit az asztalra. Tud papiron 140+ lovat, meg a satöbbi, de mi a helyzet a többivel? Mi lesz jövőre, 50k-250k km múlva, 10 év múlva, +2 tized nyomásnál?
A másik, és itt már tényleg van valami savanyú szőlő, elég kevesen tudnak örömködésre x gurigáért új autót venni. Innen szinte egyenesen senki.
Amugy, nekem meg speciel az új autóktól, abstől, esrtől, dsgtől van herótom, meg az adaptiv, elektromos, habeszarikbeszarok frincfranctól. Lehet nagy agyak találták ki, csak a 2/3a felesleges, kripliknak való kényelmi szirszar, azt elismerem, hogy finesz kell hozzá, csak engem meg nem érdekel mert NEM KELL.
Amugy vicces hogy a designra mondasz bármit is, egy német autóból

Én alapvetően a germánok fele húzok, de azt a legelvakultabb németautóbuzi is elismeri, hogy tartósság volt, ma már egyre kevésbé, precizió még van, de a design kimerül abban, hogy kurt behozza a tervezőrészlegre a tavalyi agyagmodellt, ráönt egy kis pilznert, hagyja megszivni, rácsap kettőt a lapáttal, és kész az aktuális trend. A design az pont az általad lefikázott olaszoknál van, akikkel meg úgy vagyok, hogy lehet presszókávén kivül mást tisztességesen nem igazán csináltak, de a formatervezésben nagyon ott vannak. A japánok, hát, érdekes kérdés, kb ugyanaz a felállás mint a németeknél, csak egy más oldalról, nincs meg az a robosztusság, de azok is hasonlóan elpusztithatatlanok voltak. Voltak, mert mostara már ők is rájöttek hogy 5 év azt kötél, fasznak 20 évig jó kocsi ha a paraszt úgyis cserél kérés nélkül?
A kocsid meg nem szarabb. Senki se mondta. Csak fizették érte mennyit? Sokat. És ha kivonjuk belőle a sok olyan szirszart amit speciel én, de még sokan mások is, kidobálnának az első nap, akkor tud egy paraszthajszállal többet mint egy 15-20 éves, töredékárú kis japán/német/olasz, de még akár francia gyösz is.