HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? XXIX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 605
  • 606
  • 607
  • 608
  • 609
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? XXIX. és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: -----

#12111 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 17. 14:41

Idézet: Boba - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 14:22

Tok jok ezek a jatszos autok, csak elerheto aron egyik se bevallalhato allapotu szerintem.

tumor, par napja lattam amugy hasznaltauton Krinyo mx6osat... meg mindig arulja? (csont ugyan azok a fenykepek voltak fent, szoval lehet...)

Itt ez

Oké, csak pl egy ex-ripityára tört vti hondát (vagy bármelyiket amit tumi felsorolt) fillérekért megkapsz, második autónak nyárra egy targa pl? Arról nem is beszélve, hogy lehet széthajtották ésvagy törött volt, de attól még el lehet jutni vele A-ból B-be.

Az én vtim annyira roncs, hogy szerintem három autóból rakták össze. Ugyanakkor az itt felemlegetett problémákkal szemben pont a motorjának nincs semmi baja. Tudjátok mekkora királyság nyáron? Télen meg ott az ignis meg a virsli gumi, a lecsúszás az ülésből kanyar közben, traktorpozi, stb.

Persze ha rendszeresen használnám [a hondát] 3-4 havonta rá lehetne tapsolni 50ezret a futómüre :(

Szerkesztette: kovacs_istv 2009. 02. 17. 14:42 -kor

#12112 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 14:43

Idézet: Boba - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 14:22

Tok jok ezek a jatszos autok, csak elerheto aron egyik se bevallalhato allapotu szerintem.

tumor, par napja lattam amugy hasznaltauton Krinyo mx6osat... meg mindig arulja? (csont ugyan azok a fenykepek voltak fent, szoval lehet...)

Itt ez

mondjuk nem tudom mi a játszósautó ebbe az MX6-ba azon kívül hogy sportkocsit imitál a kinézete meg hogy lapos :think:
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#12113 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 14:50

Idézet: Boba - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 13:55

Jahh. Megneztem. Annak is ugyan olyan jatekkormanya van. :( Egyszeruen ezt nem hiszem el, hogy a 2 literesben emberes kormanyzas van, a 2.4-esben meg olyan szinten tulszervozott, hogy az ihaj. Amugy a verda jo allapotban van kivul belul, jol is ment, minden franko. De 3.4 misi... es meg nem tudtam eldonteni, hogy a 6ik sebesseg, napfenyteto, plusz 400 ccm kell-e jobban nekem, vagy a franko kormanyzas.

Szerintem a kormány megszokás kérdése, a mi öreg accordunk kormányát kisujjal körbetekerem (nagyon könnyű), de sosem zavart. Ez engem nem tartana vissza a 2.4-től.. Az ára már igen :)

Szerkesztette: zZsOlTi 2009. 02. 17. 14:54 -kor

-ZsOlTi-

#12114 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 14:52

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 14:27

Krinyoról nem tudok többet mint hogy itt valami haupsturmführer, MX6 tulaj, meg hogy párszor lebaszott mint a pengős malacot :D De hogy árulja e....lehet megjött az esze és vesz egy ........-t, vagy elment és egy ........-t?

árulja már elég régóta, valószínüleg még mindig ő hirdeti. fél éve biztos, de lehet hogy van már 1 éve is, hogy hirdeti.
vett egy új aurist...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#12115 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 14:53

Elérhető ár az relativ, ezek mind relative olcsó, ezért fiatalok által ütöttvágott gépek szinte mind.
Krinyoról nem tudok többet mint hogy itt valami haupsturmführer, MX6 tulaj, meg hogy párszor lebaszott mint a pengős malacot :D De hogy árulja e....lehet megjött az esze és vesz egy ........-t, vagy elment és egy ........-t?

A pontozott vonalra irható bármi, és ahogy Johnny Stormot is elönti a fény, flame on! :D

Krinyo nem egy 2.0-es dízel Toyota Aurist vett még tavaly? Nekem legalábbis valami ilyen info rémlik.
üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#12116 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 14:56

meg nem tudtam eldonteni, hogy a 6ik sebesseg, napfenyteto, plusz 400 ccm kell-e jobban nekem, vagy a franko kormanyzas.

ha ez a 2 lehetőség van, akkor én inkább a "frankó kormányzásról" mondanék le, mint a 6. sebességről (főleg hogy sokat pályázol) és a napfénytetőről, meg nagyobb motorról.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#12117 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 14:56

Jahh. Megneztem. Annak is ugyan olyan jatekkormanya van. :( Egyszeruen ezt nem hiszem el, hogy a 2 literesben emberes kormanyzas van, a 2.4-esben meg olyan szinten tulszervozott, hogy az ihaj. Amugy a verda jo allapotban van kivul belul, jol is ment, minden franko. De 3.4 misi... es meg nem tudtam eldonteni, hogy a 6ik sebesseg, napfenyteto, plusz 400 ccm kell-e jobban nekem, vagy a franko kormanyzas.

Nem lehet, hogy a 2.4-es Executive verzióban van csak túlszervózva a kormányrásegítés, mivel azt egy kényelmes utazóautónak szánták? :think: Vagy rossz gondolat lenne?
üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#12118 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 14:57

Idézet: WiZARD - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 14:52

árulja már elég régóta, valószínüleg még mindig ő hirdeti. fél éve biztos, de lehet hogy van már 1 éve is, hogy hirdeti.
vett egy új aurist...

Még rosszab a helyzet, nem megőrült, buzi lett :D

#12119 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 14:58

Amennyiből megveszel egy normális TT-t (nem a 2.5 es 2000es lelakott szarokat kell nézni), annyiból veszel egy RX8 at simán. A kettő között meg 5x ös élményfaktor van kb az RX8 javára.
Az más kérdés, hogy ez átválthat 10x es szopófaktorra is, ha mellényúlsz az RX nél.

De fizetni kell a casco-t, és mindíg kell egy kanna benzin :D
100%

#12120 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 15:01

Idézet: LML - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 14:58

Amennyiből megveszel egy normális TT-t (nem a 2.5 es 2000es lelakott szarokat kell nézni), annyiból veszel egy RX8 at simán. A kettő között meg 5x ös élményfaktor van kb az RX8 javára.
Az más kérdés, hogy ez átválthat 10x es szopófaktorra is, ha mellényúlsz az RX nél.

De fizetni kell a casco-t, és mindíg kell egy kanna benzin :D

RX8 árán inkább egy gen3 7est vennék, a maradékon meg megpöcköltetném :D

Amugy, jól látom hogy rá vagy pörögve a wankelkérdésre? :Đ

#12121 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 15:05

Ja, hogy témánál maradjak, megnéztem egy hete egy 225 ös TT Quattro-t.
2003 as, hajtotta boldog boldogtalan, egy db gyári felnije sincs már meg, (szépen lassan kicserélődött replicára mikor odabaszták), 2. turbo van a kocsin (ez is lehullófélben), haldexben volt már osztómű cserélve, és anno adtam neki 2 autót lámpától lámpáig az elsőkerekes Leonnal.

Szóval TTből iszonyat nehéz egybelévőt találni. Talán a Roadster, de azokból meg Quattro-t találni....
100%

#12122 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2009. 02. 17. 15:14

csak rápillantottam a tt-re és nagyon megtetszett.... fingom nem volt h plázacicás autó, lévén vidéki tahó vagyok, aki plázát akkor lát max, mikor épp építik. szerintem élőben sem láttam ilyet.
csak eljátszottam a gondolattal, h nagyjából ez az a 3 milka körüli ár, amit ha bármennyi pénzem is lenne, rászánnék egy olyan autóra, amibe az ilyen női ízlésű köcsögbuzinak, mint nekem jó érzés lenne beleülni, miközben a lábam nem langyos taknyot tapos gázpedál helyett. persze 8 évesen szét lehetnek ezek már kúrva rendesen, csak kérdés, h a vaginaplasztika vifil forint.
egyébként szeretek kis autóval közlekedni (fityó, trabik sora), szállítani max magamat szállítom, bár nekem ez egyébként is túl sok lovas. de legalább összekerekes, tele van annyira kütyüvel, h ne az árokba végezzem. monnyuk a másik feltétel, h ne tróger helyekre kelljen járnom, csak közúton.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#12123 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 15:26

Idézet: avman - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 15:14

csak rápillantottam a tt-re és nagyon megtetszett....

Az elképzelésed nem rossz, ha arra vágysz lépj. Viszont a 3 miller rémisztően sok érte :( már egész normális újautókat kapni akörül

#12124 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 14:09

Szerintem első körben tisztázzuk a játszós fogalmát :cool:

A TT-vel biztos kiválóan vagizik a csajok előtt a hajógyárin az a csóka, aki egy S2000-el vagy speedsterrel első nap árokba borulna. És ezek még so-so kommersz autók, de gondold el, ha ilyenek beülnének egy super7-be vagy egy KTM X-bow-ba :Đ

Játszós+elől kapar témához: delsol vti!

Hát nekem az a játszós autó, amivel árokba borulnának. Amiben már esp, vagy asr van az már nem az.

#12125 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: avman - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 15:14

csak rápillantottam a tt-re és nagyon megtetszett.... fingom nem volt h plázacicás autó, lévén vidéki tahó vagyok, aki plázát akkor lát max, mikor épp építik. szerintem élőben sem láttam ilyet.
csak eljátszottam a gondolattal, h nagyjából ez az a 3 milka körüli ár, amit ha bármennyi pénzem is lenne, rászánnék egy olyan autóra, amibe az ilyen női ízlésű köcsögbuzinak, mint nekem jó érzés lenne beleülni, miközben a lábam nem langyos taknyot tapos gázpedál helyett. persze 8 évesen szét lehetnek ezek már kúrva rendesen, csak kérdés, h a vaginaplasztika vifil forint.
egyébként szeretek kis autóval közlekedni (fityó, trabik sora), szállítani max magamat szállítom, bár nekem ez egyébként is túl sok lovas. de legalább összekerekes, tele van annyira kütyüvel, h ne az árokba végezzem. monnyuk a másik feltétel, h ne tróger helyekre kelljen járnom, csak közúton.

Nézz 350Z-t az is ilyen szappantartóforma :D
Plázacicás meg relativ, láttam én már M6ban is plázacicát, itt a környéken meg tartja magát a legendárium a lila twingóval járkáló, 2 méteres kopasz behajtóról :D
Amugy, audi, tehát nem fruttiért van a part bele ha valami behány, főleg a haldex nem gyerekjáték.

Ott a suzukid, az nemsoklovas, árokban meg nem kell végezni, ügyesedjé' :D

#12126 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 15:27

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 15:26

Viszont a 3 miller rémisztően sok érte :( már egész normális újautókat kapni akörül

Az azért erős túlzás, alap modelleket  1.4-es motorral.

#12127 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 15:27

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 15:26

Hát nekem az a játszós autó, amivel árokba borulnának. Amiben már esp, vagy asr van az már nem az.

Egyértelmű, de én kibővíteném még azért az élményautós dolgokkal, cabrio, targa, _tényleg_ sportos futómű, stb.

#12128 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 15:29

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 15:26

Ergo 10+x évesek :D Na itt a következő olcsójános sufinitunnyer, meg még opeles is, pfőőőj....vegyé' egy használt kutyát és sipirc a sarokba :D :D :D

#12129 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 15:31

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. febr. 17., kedd - 15:01

RX8 árán inkább egy gen3 7est vennék, a maradékon meg megpöcköltetném :D

Amugy, jól látom hogy rá vagy pörögve a wankelkérdésre? :Đ

Nem a Wankel kérdésre, hanem arra hogy hogyan tudnék a Skodából/helyett minimális ráfizuval erősebb autóba ülni/ autót faragni.. :D

Alábbi lehetőségek vannak:
Skoda Marad: Turbocsere, PD elem csere, go to 190Hp. (járulékosok: Fék, kuplung) Ez így kb 500k.
De nem az a tipikus racer autó a superb :D

Elcserélem valamire, és mivel az RX8 piac annyira pang, hogy egy ilyen autót mint az enyém kérdés nélkül tök jó áron beszámolnának, ráadásul mivel 1.3 as mazda, ezért a biztosítóban se hagynám ott a gatyám. A lopás casco meg 2000Ft/hó... Rendeset úgyse kötnék rá (a feléből bérelek neki garázst).
Másodsorban mikor a Leont vettem, már akkor is b@szta a csőröm az Rx8, de akkor még voltak hátráltató tényezők a sportkocsi irányába, amik azóta megszűntek (asszony etc.. :D ).

Ahogy számolgattam, kb 15l es fogyival kijönne az RX, ha megint Leont vennék az enne 13-14at.
Leonban 50e km után komplett vezérléscsere, az 50k, olajcsere 7.500 anként a turbo miatt, az megint egy 10es. Gumi ugyanolyan 18" kell mindkettőre, a Leon elkaparja, az RX meg ledrifteli, tök8, elfogy :D
Fékek ugyanannyi, RX en nem kell vezérléstcserélni, viszont eszi az olajat, de olcsóbb is az olaj bele, cserénél meg úgye kell lecserélni csak 3l-t. Gyertyacsere 50 ezrenként, viszont akkor mindjárt Leading/Training Set, de kintről az is jóval olcsóbb (USA).

Biztosítása jóval olcsóbb az RX nek (most ugye abból tudok kiindulni hogy saját névre megy és ugye 1.3), Lóerőben kurva mind1, hogy 200-225-231, úgyis lesz már 5-6 éves a kocsi mikor megint nekem kell majd fizetni. (ugye ezt az évet nem nekem kell, a következőben meg a 2004 es autó is lesz 6 éves).
Egy valami szól az RX ellen, hogyha bármi baja van, akkor nem tudom kihez vinni, és ez az ami visszatart tőle.

Nem családi autó, de nekem az elkövetkezendő 5-8 évben biztosan nem lesz családom. Egyrészt nem lesz rá időm, másrészt inkább élvezem az életet addig is. Ha már eddig csak dolgoztam 14 órákat. :(
100%

#12130 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 15:33

Elérhető ár az relativ, ezek mind relative olcsó, ezért fiatalok által ütöttvágott gépek szinte mind.

A pontozott vonalra irható bármi, és ahogy Johnny Stormot is elönti a fény, flame on! :D

Vett egy dizel aurist es orul neki jol. Ez a legutso amit tudok.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

Téma megosztása:

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 605
  • 606
  • 607
  • 608
  • 609
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.