Emlékeztek még a novemberi csatornafedeles akciómra?
Emlékeztetőül: karácsony és újév között jött levél, amiben az önkormányzat felszólítja a rendőrséget, hogy adják ki a jelentést postafordultával, erről kaptam én egy másolatot. Azóta lapítanak mint szar a fűben. Most hív anyám,hogy jött levél, mondom bontsa ki mi áll benne. Elolvassa, aszondja irtak,hogy a gépjármű okmányait nem mutattam be, és azóta se pótoltam.

Ezek hülyék, valszeg elvesztették a papirjaimat vagy nemtom, mert amikor a kérvényt leadtam a kártérítésre, a nő minden okmányomról(zk, biztosítás, forgalmi, személyi) csinált fénymásolatot és azt én aláírtam, sőőőőt a kérvényem alján le is lett irva,hogy azt csatolom és ők ezt átvették.... Persze ma nincs félfogadási idő, holnap náluk kezdek és megmondom,hogy mostmár jó lenne ha fizetnének és örüljenek,hogy nem fordulok DAS-hoz vagy vmi feletteshez és szórakozzanak saját magukkal.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno