HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? XXIX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? XXIX. és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 11. 13:32

Idézet: Harlequin - Dátum: 2008. szept. 11., csütörtök - 14:27

....faluba mi a f@szt csinálsz 2hétig?

Bérel bringát és igazi sportember módjára bringatúrát szervez a tengerparti utakon!  :cool:  :D

Szerkesztette: Lufinyul 2008. 09. 11. 13:32 -kor

#162 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 13:36

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2008. szept. 11., csütörtök - 14:32

Bérel bringát és igazi sportember módjára bringatúrát szervez a tengerparti utakon!  :cool:  :D

Ez mondjuk 1 nap és aztán?
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#163 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 09. 11. 13:37

Idézet: Harlequin - Dátum: 2008. szept. 11., csütörtök - 14:36

...megkeresi a nyaralás topicot és ott folytatja... :Đ

#164 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 13:37

Idézet: Harlequin - Dátum: 2008. szept. 11., csütörtök - 14:36

Aztán kipiheni a bringatúra fáradalmait :D

#165 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 14:04

Idézet: Harlequin - Dátum: 2008. szept. 11., csütörtök - 14:30

Tapasztalat vagy csak a szomszédod unokájának a nagynénjének a szomszédjának a kiskutyájának a kismacskája mesélte?
Mert engem egyszer kapcsoltak le (jogosan, 60 helyett 82) és mindössze 15euró volt a bünti.

Nem, voltam én is görögben. Elég is volt. Jóllehet mondjuk én busszal voltam, de hogy a retkes macedónoknál fél óránként álltunk meg valami artikulátlan üvöltozésre, amit ők anyanyelvnek hivnak, az tény.
Amugy, többet meg az életemben ne lássak tengert, utáltam már az iskolában az osztálykirándulást is, nemhogy azt hogy valami ördögvalaga országban végighurcoljanak mint a véres kardot, azt élvezd...aha, élvezze a kurva isten a +50 fokot, a háromezres faktorú naptejet, a homokot, azt a bűzhödt kacsaúsztatót amit tengernek gúnyolnak, vagy éppen az esőt, a tetves hideget, meg ugy általánosságban a népeket, akik vagy a: kinézik a lét a zsebedből, de a hátad mögött leköpnek, vagy b: szemtől szembe köpnek le, és úgy veszik ki a lét a zsebedből.

#166 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 14:54

Idézet: Harlequin - Dátum: 2008. szept. 11., csütörtök - 14:27

-Autóval 4-en mentünk annyiért amennyiért te egyedül repültél.

Igen, ez utána nekem is eszembejutott. :) 2 személyre számolva (ilyen hosszú útnak 4 emberrel meg csomagokkal tuti nem vágnék neki) 2x annyi volt a repjegy, mintha kocsival mentünk volna. Nekünk belefért (vagy mondjuk úgy, hogy megengedhettünk magunknak), fel sem merült, hogy kocsival menjünk.

Ahol voltunk, ott akár 2x annyi időt is el tudtunk volna tölteni, annyi látnivaló volt a környéken. De ez már erősen off itt :)

#167 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 15:15

Idézet: Rudi - Dátum: 2008. szept. 11., csütörtök - 14:19

1.9 dCi mennyit egyen? 4 litert? :Đ Volt 5.1-es átlagom is egyszer síeléskor, mikor majd végig 80-nal mentünk országúton, autópályán meg 120-140-nel. :) De akkor sem lesz egetrengető a difi, ha 6-tal számolsz a klíma, cuccok miatt. 6 vagy 6.5 az majdnem mindegy.

Mégha 10-20k-s vagy akár 30k-s difi is lenne a repülő vs autó között, akkor is repülővel mennék.

6,5 lityi sok. :p Accorddal Magyarország-Svájc-Olaszország-Magyarország útvonalat sikerült 5.4-es átlaggal megtenni, szintén klíma, megpakolva, tempósan haladva.
üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#168 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 15:17

Idézet: Zsömbi - Dátum: 2008. szept. 11., csütörtök - 16:15

6,5 lityi sok. :p Accorddal Magyarország-Svájc-Olaszország-Magyarország útvonalat sikerült 5.4-es átlaggal megtenni, szintén klíma, megpakolva, tempósan haladva.

A 6,5-et szerintem csak betippelte. Én Horvátországban (Split előtt) voltam kétszer vele (mármint nem Rudival  :Đ csak ugyanolyan autóval), és egyik esetben 5,5 lett a fogyi, 3 személy + csomag, klíma ofkorsz meg stb. Igaz a Horvátok miatt sehol se mertem 140-nél többet menni, talán csak egy Magyarországhoz közeli szakaszon.

Igaz, Görög felé nem annyira ismerem az utat.

Szerkesztette: Kory 2008. 09. 11. 15:18 -kor

#169 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 15:23

utóbbi idők legjobb hirdetése :nevet2:

http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarm...rt10557432.html
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#170 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 15:37

Idézet: Rudi - Dátum: 2008. szept. 11., csütörtök - 15:54

Igen, ez utána nekem is eszembejutott. :) 2 személyre számolva (ilyen hosszú útnak 4 emberrel meg csomagokkal tuti nem vágnék neki) 2x annyi volt a repjegy, mintha kocsival mentünk volna. Nekünk belefért (vagy mondjuk úgy, hogy megengedhettünk magunknak), fel sem merült, hogy kocsival menjünk.

Ahol voltunk, ott akár 2x annyi időt is el tudtunk volna tölteni, annyi látnivaló volt a környéken. De ez már erősen off itt :)

A csodálatos exoctaviammal amit most AMDpower nevű kedves fórumtárs birtokol, 3hétre mentünk görögországba, 4ember csomagjai simán elfértek a csomagtartóba, az utastérbe 1 db kajatáska volt semmi más.
Szeretünk utazni, ahova csak lehet kocsival megyünk, élvezzük az oda és vissza utat is. Megtehetnénk, hogy repülőzzünk, de akkor kimaradna a vezetés, utazás élménye.

Ja amúgy KM-project túl vagyunk 15ezren... május 22-én vettük át az autót.
www.radioQ.hu

#171 Felhasználó inaktív   Kevp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 16:11

Repülővel,hogy viszitek a gumicsónakot/hajót????  én semmi pénzért nem mennék repülővel ilyen kis távra. Minden egyes út egy külön élmény, ráadásul vidékieknek fel kell autózni pestre ha repülővel akarnak menni,akkor meg ott a + benzin+parkolás...
174hp Gixxer 1000

#172 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 16:14

És ha enni akarok akkor ki kell nyitnom a számat, ó gyász....
Ha meg vinni akarom a riskatehenet meg a miskamalacot, akkor meg utánfutót is kell bérelni, inkább monnyon' le ojrópa, és tolják ide a görögöket mellénk :D

#173 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 16:57

Idézet: Harlequin - Dátum: 2008. szept. 11., csütörtök - 16:37

A csodálatos exoctaviammal amit most AMDpower nevű kedves fórumtárs birtokol, 3hétre mentünk görögországba, 4ember csomagjai simán elfértek a csomagtartóba, az utastérbe 1 db kajatáska volt semmi más.
Szeretünk utazni, ahova csak lehet kocsival megyünk, élvezzük az oda és vissza utat is. Megtehetnénk, hogy repülőzzünk, de akkor kimaradna a vezetés, utazás élménye.

Nekem a balkán nem az álmaim netovábbja, ahol vezetni szeretnék :) Fenntről megcsodáltam, ennyi elég is volt :Đ

#174 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 18:33

Idézet: Kory - Dátum: 2008. szept. 11., csütörtök - 8:52

Nem írja ki.

Sőt most mióta újfajta forgalmi van, és a "Típus" mezőbe a gyári kódot vagy valami teljesen elbarmolt szöveget ír az Okmányiroda, és a "Kereskedelmi leírások" mezőbe kerül az autó típusa, azóta már az ügyfélkapu csak a márka meghatározására jó kb.

Ez kb. a 2007. és utáni forgalomba helyezett autóknál van így.

Pl. ami nálunk volt Clio Grandtour, annak a típusa forgalmi szerint "R". Kereskedelmi leírása: "Clio Grandtour 1.2 TCE"

Ha megnézzük az ügyfélkapun, akkor azt írja ki: Márka: Renault, Típus: R

Egész jól megtervezték az adatbázist. :)

Valaki biztos meggazdagodott belőle (és vett egy dízel Q7et  :Đ  :Đ )

#175 Felhasználó inaktív   Kevp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 19:07

Idézet: Rudi - Dátum: 2008. szept. 11., csütörtök - 15:57

Nekem a balkán nem az álmaim netovábbja, ahol vezetni szeretnék :) Fenntről megcsodáltam, ennyi elég is volt :Đ

Hidd el a balkánon is csodás helyek vannak,mi az utóbbi pár évben Bosznián keresztül motoroztunk le Dubrovnik mellé. Hihetetlen jó új utak, barátságos segítőkész emberek....
174hp Gixxer 1000

#176 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 20:09

Nekem utólagosan kókányolt tempomatom van.

Lelőttem 8k ért gyári tempomatkart, gyári stekkerrel. Szaki bekábelezte, gyári VAG-COM al aktiválta a tempomatot, aztán kész. Volt valami 14-15k ban de abba már a 2x taxizás is bennevan amikor otthagytam nála a kocsit :)

Horvátországig meg használtam jópárszor....

Minket mondjuk nem kentek meg kint, de a detektor megmentett azért pár esetben... :)
Behozta már az árát egy nagyobb út alatt... :up:
100%

#177 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 11. 21:14

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. szept. 11., csütörtök - 8:40

Nameg, kripliknek való luxusbuziság.

Papi, régen konstruktív voltál, hova lett az? :) kriplik azok egészen konkrétan bárhova parkolhatnak és kézzel vezérelt swifttel járnak. Nem kripliknek, hanem squasholó középvezetőknek, meg hobbi-újgazdagoknak. De amúgy mellékes is. A lényeg az, hogy milyen irányba vezet, szntem elgondolkodtató. Az új Accord pedig egy k**vajó autó.

#178 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 12. 07:04

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. szept. 11., csütörtök - 11:42

Repülővel kell menni....

Idézet

Nameg, kripliknek való luxusbuziság.

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#179 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 12. 08:25

Tegnapelőtt totálkárosra törték az autómat.  :( Egy hölgyi átjött a sávomba, valószínüleg elbambult és ütköztünk, majd elvesztettem az uralmat az autó felett és fejtetőn érkeztem egy két méter mély árokba. Karcolás nélkül megúsztam, de az autó az kész.  :(

1.7-1.8 között keresek most magamnak valami használtat... Ha van linketek, mondjuk a változatosság kedvéért Rönyó, jöhet.  :Đ
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#180 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 12. 08:29

Idézet: Indy - Dátum: 2008. szept. 12., péntek - 9:25

Tegnapelőtt totálkárosra törték az autómat.  :( Egy hölgyi átjött a sávomba, valószínüleg elbambult és ütköztünk, majd elvesztettem az uralmat az autó felett és fejtetőn érkeztem egy két méter mély árokba. Karcolás nélkül megúsztam, de az autó az kész.  :(

1.7-1.8 között keresek most magamnak valami használtat... Ha van linketek, mondjuk a változatosság kedvéért Rönyó, jöhet.  :Đ

Kollégámnak eladó a sedan almerája.
www.radioQ.hu

Téma megosztása:

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11