Elküldve: 2009. 05. 29. 13:38
Egyebkent tenyleg nem ertem az embereket. Nem kimondottan Dextrose sutojara gondolok, de egyszeruen nem fogom fel, hogy kepesek ugy megvenni egy 1-2-3-4 eves autot, hogy nem neznek utana. Ebben a "korosztalyban" altalaban ugye markaszervizbe jar az auto, ami vegig nyomon kovetheto.
Amikor en az enyemet vettem, keres nelkul a kezembe nyomtak a szerviztortenetet a kocsinak, amiben szerepelt minden, az olajcserektol kezdve a kerekcseren at az ablakmoso folyadek utantolteseig minden. (mas kerdes, h 3 oldalas volt, de eddig ugy nez ki, legalabb megcsinaltak minden tipushibat meg javitani valot). Ezeket ugye gepbol nyomtatjak a kozpontbol, amibe belenyulni sem tudnak, de egyebkent (legalabbis a citroennel, azt ismerem) webes feluleten alvazszam alapjan egy regisztracio utan te is mindent latsz a kocsirol, a garanciat, az alkatresz arakat, szerelesi utmutatokat, stb. Mondjuk retegvastagsag merovel en sem mentem vegig az auton, mert annyira nem erdekelt, lattam, hogy egy elem volt fenyezve (kisebb huzas), viszont ok csatoltak ezt is szepen, alairva, lepecsetelve, hogy valos ertekeket tartalmaz.
Egyszoval a mai vilagban ugy kiadni nagyobb osszegeket, hogy hiszunk az eladonak nem mas, mint felelotlenseg.
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB