HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? XXIX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1179
  • 1180
  • 1181
  • 1182
  • 1183
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? XXIX. és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: -----

#23601 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 29. 13:52

Egyszeru. Megcsinaltatott autot dragabbert tudtam volna eladni. Es igen. Ha kiderult volna, hogy nagyobb baja van a verdanak mar reg nem lenne nalam, de az is biztos, hogy cascora megcsinaltattam volna. (Vagy gariban, ahogy most tortent.)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#23602 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 13:59

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 14:36

Ezt én sem értem tisztán. Azért mert a szerelők mondtak még pár csillagászati árat, hogy legyen pénzük Barbadoson nyaralni Dextrose támogatásával.  :omg:

A legfőbb oka annak, hogy eladtam az az, hogy nem ment. Ez a legfőbb ok. Gyenge volt nagyon.

További okok:

1, Később már nem vették volna meg ugyenennyiért szerintem
2, Most megint rá kellett volna költeni 100-150-et
3, A nyár folyamán külföldön fogok tartózkodni, ha minden igaz, 2 hónapig. Aztán majd ha hazajövök vmikor, lehet szó másikról...de ha lehet, maradnék ennél a tipusnál.

Amikor elvitték, akkor is azt mondtam magamban, hogy nem mondok le erről a típusról. De ahhoz, hogy másikat/jobb állapotut vegyek, először ezt kellett eladni. Ez volt az első lépcsőfok magyarul.

Később már nem akartam vele szerencsétlenkedni kereskedőknél / beszámításokkal, úgy hogy nem adott volna senki érte csak 1,7 1,8 milliót.

Ugy látom, hogy ez egy alkalmi eladás volt.

Szerkesztette: Dextrose 2009. 05. 29. 14:05 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#23603 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 14:03

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 14:59

A legfőbb oka annak, hogy eladtam az az, hogy nem ment. Ez a legfőbb ok. Gyenge volt nagyon.

További okok:

3, A nyár folyamán külföldön fogok tartózkodni, ha minden igaz, 2 hónapig. Aztán majd ha hazajövök vmikor, lehet szó másikról...

az előbb mintha valami olyasmit írtál volna, hogy alapvetően rendben van...

nyugodtan írd le, hogy igen, átbasztad a vevőt.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#23604 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 14:18

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 14:59

További okok:

3, A nyár folyamán külföldön fogok tartózkodni, ha minden igaz, 2 hónapig. Aztán majd ha hazajövök vmikor, lehet szó másikról...de ha lehet, maradnék ennél a tipusnál.

Amikor elvitték, akkor is azt mondtam magamban, hogy nem mondok le erről a típusról. De ahhoz, hogy másikat/jobb állapotut vegyek, először ezt kellett eladni. Ez volt az első lépcsőfok magyarul.

Később már nem akartam vele szerencsétlenkedni kereskedőknél / beszámításokkal, úgy hogy nem adott volna senki érte csak 1,7 1,8 milliót.

Ugy látom, hogy ez egy alkalmi eladás volt.

Most lehet, hogy nagyon bunkó leszek, Dextrose: meg azt is tedd hozzá magadban, hogy ha hallgatsz a fórumos ismerősökre, vagy bárkire a "szerelő" bagázson kívül, akkor nem dobsz bele egy zsák pénzt és tiszta lelkiismerettek adod el ugyanennyi buktával, vagy kéred vissza a pénzed az eladótól.

Mind1, ezen is túl vagy, még egy ember gondolja azt, hogy ebben az országban mindenki csak a másik átbaszásán töri a fejét. És igen, akik dolgoznak, azért dolgoznak, hogy az ilyen suttyók által elcsalt adót (lásd szlovák rendszámos szándék) valahogy behozzák a közösbe. Szóval egy nagy  :fuck: neked!

#23605 Felhasználó inaktív   graffin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 14:28

Nos, az imént hivtak otthonról, hogy kaptam egy jó kis büntetést, tilosban parkolásért.
Valószinűleg a közterületesektől jött.
A 2. kerületben parkoltam a két Mammut között, aki ismeri a helyet, tudja, hogy mindig sokan megállnak ott, főképp azok, akik csak beugranak 10 percre a Mammutba. Én is igy tettem, ennyi időre egyszerűen nem éri meg beállni a parkolóba. [csak az 10 perc, amig bemegyek, leparkolok, aprót vadászok, fizetek, kihajtok...].

Nem is ez a lényeg, megszivtam, fizetek. [20k amúgy...]
Csak az a kérdés, hogy hogy lehet az, hogy semmi papirt nem hagytak a kocsin, és a büntetésen is az áll, hogy nem lehet fellebezni ellene. Ha most nem emlékeznék, hogy tényleg tilosban parkoltam, akkor nem vonhatom kétségbe a közterületes szavát? Mert ennyi erővel megbüntethet akkor is, ha a megállni tilos tábla közelében állok, de szabályosan. Aztán 2 hónappal később bizonyitsd be, hogy jó helyen álltál.

Illetve arra lennék kiváncsi, hogy az általában ott álló M6-osokat, SLK-kat is meg szokták e büntetni... [Egyik nap láttam ott az egyik elhiresült pub tulajának a cabrio M6-osát, SK rendszámmal, szinte teljesen a járdán parkolva...]

g
Egy kedves ismerősöm bioboltja: Panakeia

#23606 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 14:31

Idézet: graffin - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 15:28

Nos, az imént hivtak otthonról, hogy kaptam egy jó kis büntetést, tilosban parkolásért.

Biztos hogy lefényképeztek. Mégis mit vársz, hogy hagyják ott pendrivon a képeket?  :Đ Ha bemész az ügyfélszolgálatra, biztos megmutatják.
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#23607 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 14:34

http://belsoseg.blog...egdurvabb_kacsa

hobizoli
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#23608 Felhasználó inaktív   graffin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 14:34

Idézet: Indy - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 14:31

Biztos hogy lefényképeztek. Mégis mit vársz, hogy hagyják ott pendrivon a képeket?  :Đ Ha bemész az ügyfélszolgálatra, biztos megmutatják.

Régebben nem az volt, hogy hagytak ott egy cetlit, amin "megállni és várakozni tilos" tábla van, illetve egyéb adatok?

Nem mintha ettől most boldogab lennék, de mondjuk tudnék a dologról.

Bemehetek, valóban, bár a levélben van valami ilyesmi, hogy jogorvoslatnak nincs helye. [nem pontos a kifejezés, csak telefonon kaptam infot a levélről.]

#23609 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 14:37

Szerintem a legnagyobb gond az egész sztoriban a hajtókar hajlítgatás, meg ilyeneknél kezdődőtt.. a szerelőbagázzsal.
El nem tudom képzelni, hogy annak a motornak szép hangja volt. Vagy a motorháztetőt nem is nyitották fel?
Daedalus is the Internet

#23610 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 14:40

Idézet

el tudom képzelni hogy itt mindenki hogy szomjazik a szexuális életed még részletesebb titkaira 

:D

Szerkesztette: Daedalus 2009. 05. 29. 14:40 -kor

Daedalus is the Internet

#23611 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 14:40

Idézet: hobizoli - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 15:34

Sztradazaskor tenyleg elegge meglepi verda lehet.:)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#23612 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 14:45

Idézet: graffin - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 15:28

A 2. kerületben parkoltam a két Mammut között, aki ismeri a helyet, tudja, hogy mindig sokan megállnak ott, főképp azok, akik csak beugranak 10 percre a Mammutba. Én is igy tettem, ennyi időre egyszerűen nem éri meg beállni a parkolóba. [csak az 10 perc, amig bemegyek, leparkolok, aprót vadászok, fizetek, kihajtok...].

Nem is ez a lényeg, megszivtam, fizetek. [20k amúgy...]
Csak az a kérdés, hogy hogy lehet az, hogy semmi papirt nem hagytak a kocsin, és a büntetésen is az áll, hogy nem lehet fellebezni ellene. Ha most nem emlékeznék, hogy tényleg tilosban parkoltam, akkor nem vonhatom kétségbe a közterületes szavát? Mert ennyi erővel megbüntethet akkor is, ha a megállni tilos tábla közelében állok, de szabályosan. Aztán 2 hónappal később bizonyitsd be, hogy jó helyen álltál.

Illetve arra lennék kiváncsi, hogy az általában ott álló M6-osokat, SLK-kat is meg szokták e büntetni... [Egyik nap láttam ott az egyik elhiresült pub tulajának a cabrio M6-osát, SK rendszámmal, szinte teljesen a járdán parkolva...]

g

Nekem is volt dolgom arra, félóra, de mily különös, én be tudtam menni a mélygarázsba és kiperkálni a pénzt, és nem vészvillogva megálltam, majd utána fellebbezésért rinyáltam... Pedig csak egy 10 éves astrám van, csóró vagyok.  Ja és a mercisekre fogom, mert ez nem olyan dolog, hogy ha ő is tilosban áll akkor az felment... Ezen gondolkozz el  ;)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#23613 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 14:47

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 15:45

Nekem is volt dolgom arra, félóra, de mily különös, én be tudtam menni a mélygarázsba és kiperkálni a pénzt, és nem vészvillogva megálltam, majd utána fellebbezésért rinyáltam... Pedig csak egy 10 éves astrám van, csóró vagyok.  Ja és a mercisekre fogom, mert ez nem olyan dolog, hogy ha ő is tilosban áll akkor az felment... Ezen gondolkozz el  ;)

Én ha annyira nem akarok fizetni azon a környéken, akkor meg "fentebb" szoktam menni pár utcával és gyalogolni egy kicsit.

#23614 Felhasználó inaktív   graffin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 14:54

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 14:45

Igen, vártam ezt a választ is. :)

Természetesen elismerem, hogy tilosban parkoltam, bár megjegyzem, nem vészvillogóval, a forgalmat akadályozva.
Ennek megfelelően a büntetést is kifizetem. És igen, attól, hogy másra nem ugyanazok a törvények vonatkoznak, nekem még be kell tartanom őket. Szóval ezzel semmi gond.

Nekem egy 14 éves rönóm van, szóval akkor csóróbb vagyok.  :Đ
Viccet félre téve: én csak azt kifogásoltam, hogy valami cetlit hagyjanak már ott, ha megbüntetnek.

Mindegy, tanulópénz. Abból a 20k-ból 100 órát parkolhatnék...  :omg:

#23615 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 15:00

Idézet: Sipi- - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 15:47

Én ha annyira nem akarok fizetni azon a környéken, akkor meg "fentebb" szoktam menni pár utcával és gyalogolni egy kicsit.

Én is így teszek, addig megyek míg nincs szabályos hely, aztán séta, vagy ha nem ismerem a környéket beállok valami pláza parkolójába és onnan séta...

#23616 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 15:02

Idézet: Bujdy - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 14:18

Most lehet, hogy nagyon bunkó leszek, Dextrose: meg azt is tedd hozzá magadban, hogy ha hallgatsz a fórumos ismerősökre, vagy bárkire a "szerelő" bagázson kívül, akkor nem dobsz bele egy zsák pénzt és tiszta lelkiismerettek adod el ugyanennyi buktával, vagy kéred vissza a pénzed az eladótól.

Mind1, ezen is túl vagy, még egy ember gondolja azt, hogy ebben az országban mindenki csak a másik átbaszásán töri a fejét. És igen, akik dolgoznak, azért dolgoznak, hogy az ilyen suttyók által elcsalt adót (lásd szlovák rendszámos szándék) valahogy behozzák a közösbe. Szóval egy nagy  :fuck: neked!

Sajnos igazad van. Ha Dextrose hallgat ránk, akkor garantáltan nem dob ki feleennyi pénzt se.
Belerakott volna egy nagyobb motort azt szevasz.  :Đ Még menne is. A leendő autó átírási költségeiből meglett volna a bepapirozás is. Áááá  mindegy. Remélem a következőnél már több esze lesz.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#23617 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 15:02

Idézet: graffin - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 15:54

Viccet félre téve: én csak azt kifogásoltam, hogy valami cetlit hagyjanak már ott, ha megbüntetnek.

Pedig ezt kellett volna tenniük...  :think:  :confused:
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#23618 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 15:05

Idézet: Boba - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 14:40

Sztradazaskor tenyleg elegge meglepi verda lehet.:)

Az tuti. Azért a video elég lapos volt, én elvártam volna legalább egy jó driftelést ha már ennyi lóerő meg háccsókerék. Most így a videóról annyi jött le mintha egy mamikát filmeztek volna le bevásárló körútján egy üres úton.
Viszont geccc milyen szép az az út, sehol egy kátyu. :eek:
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#23619 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 15:06

Idézet: graffin - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 15:54

Természetesen elismerem, hogy tilosban parkoltam, bár megjegyzem, nem vészvillogóval, a forgalmat akadályozva.
Ennek megfelelően a büntetést is kifizetem. És igen, attól, hogy másra nem ugyanazok a törvények vonatkoznak, nekem még be kell tartanom őket. Szóval ezzel semmi gond.

Bocsi, de ilyen történetre várhattad is ezt a választ :D Ha kicsit túlreagáltam sorry, csak máskor is amikor szerettem volna beállni a mélygarázsba alig tudtam a sok ott vészvillogva álló faszparaszt miatt, az út jobb oldalán meg középen (!) is álltak...

A másik meg ami kiakasztott, az Dextrose csalása, bazz, most demagóg leszek, de mi van ha előzés közben derül ki hogy a verda 140-et megy max? Mert ezt az összeberhált roncsot így eladni... Mondjuk nem tudom hogy állapotfelmérésen kiderül-e ez a hajtókaros móka... Mondjuk a vevő is nagy láma volt, kb mint Dextrose amikor megvette és "javíttatta"

Szerkesztette: Gabibácsi 2009. 05. 29. 15:09 -kor

#23620 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 15:11

Idézet: graffin - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 14:54

Engem már jópárszor basztak meg a közteresek, de sosem szánt szándékkal parkoltam hagytam úgy az autót, hanem mindig akkor ért a meglepetés amikor odaértem és ott a cetli és akkor olvastam el, hogy miért is basztak meg.  :omg: A lényeg, hogy mindig hagynak ott cetlit. Viszont nekem 20ropi még sose volt, általában 8-10ezer szokott lenni.  :rolleyes:
Úgyhogy lehet neked is annyi volt, csak aztán levették a cetlit és most fizeted a kamatot is, passz.

Viszont ott tényleg csomóan meg szoktak állni. Felette a kisutcákba viszont szokott lenni hely, mégha fizetős is.
Mélygarázsba, parkolóházba nem olyan sok idő beállni,csak nem a liftek/kijárat környékén kell kőrözni, hanem egyből vmi picit távolabbi hely felé és tuti van üres beálló.

Amúgy én arra gondoltam, hogy kéne csinálni olyat mint a futároknak, pizzásdobozra filctollal ráilni, hogy pizzaszállítás. De láttam már postás autón vmi törvényi rendeletet is kinyomtatva amiben áruszállítás céljából ott van 10percre vagy fasztudja.

Legjobb lenne nagy fehér papír: Ha megbüntetsz, buzi vagy!

BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1179
  • 1180
  • 1181
  • 1182
  • 1183
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.