Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 15:52
Az autónak semmi baja azon kívül, hogy rá kell költeni 100 ezret. Szerinted miért engedtem az árból? 2,2 millióért volt meghírdetve, ebből leengedtem 100 ezret. Ez lenne a javítás összege. De felesleges javítani, mert az autó működik, megy.
Ha vettem volna bele uj szondát, meg jeladót akkor kiírtam volna, hogy az ár fix. Nyilván meg fogják majd vizsgálni, és ha ugy érzik, hogy megcsináltatjáék, akkor csinálják meg.
Egyébként (és ismétlem magam) a szerelők JÓ munkát végeztek. A kocsi hangja egyenletes, gyárias. Nincs csörömpölés, nincs rendellenes hangja sem a hajtókarnak, sem a főtengelynek.
-----------------------------------------------------------------------
Más:
A szlovák rendszámos megoldással meg semmi bajom, sőt, terjedjen el, mert itt lekorlátozzák az embert, és ahelyett, hogy szabadon hagynák áramolni az autós kereskedelmet, lehúzzák az embert ott ahol csak tudják. Nem lehet egy családnak 150 lóerős autója, mert dupla súlyadót kell fizetni?! Hát csak terjedjen a szlovák rendszám...
Akkor a vevő járt jól,mert sokat engedtél :Đ
A hajtókar hajlításos dolgot te tudod, te hallottad a motort járni, a szerelők csinálták ők tudják mi volt pontosan a tényállás és a munkamenet. Csak tudod elviekben ilyen dolgokat mint hajtókar, nem szokás javítani. Ez kb olyan szintű mint amikor egy autó karosszériáját 3 másik totálkárosból hegesztik össze. Ránézésre jó, meg egy ideig fasza is,de elviekben tilos ilyet csinálni. Vagy olyan mintha bontott fékbetéteket használnál... Szal alapból necces a dolog,mivel egy öntvény anyag hajlik el, azzal bármit csinálhatnak, SOHA nem lesz olyan mint újkorában. Ezért voltunk ennyire kiakadva.
---
szlovák rendszámot meg én is megjátszanám ha néhány millás autót kéne vennem.
még az e30-nál is sokáig gondolkodtam,hogy német autó kéne sk rendszámmal,csak akkor még szopó volt,nem volt annyira bejáratva a dolog. még azon is filóztam hogy külföldi rokonok vennék meg az autót aztán én meg egy meghatalmazási vagy kölcsönszerződéses papírral használnám.
Vicces,hogy pl bulgáriában mennyire "szigorú" az ilyen rendszer. Ismerős használt kinn egy autót már vagy 4éve, de eccer nem fizettett rá semmilyen adót. Rendszámot megvette,meg lehet rá kötni biztosítást bemondott adatok alapján. Szal aszondod, hogy az autót vetted 3forintért akkor a kutya se nézi meg, hogy tényleg annyit ér,e elfogadják... Nemtom hogy működik a cuccos,de mindenesetre semmivel nem jelent több terhet kintről venni egy autót,mint országon belül. Pedig ők akkor még nem is voltak Eu tagok!
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno