Ontopic
Apám autót szeretne venni. Tizenixéve nyomja suzukival, lett volna kreditje jobbra, de eddig ilyen mániaként kezelte, most viszont többen szóltak neki, hogy 50 felett azért illene egy elegánsabb autó, mint az ignis.
Elsődleges szempont a napfénytető, vagy legalább elektromos tetőablak; valamint számít, hogy dinamikus legyen, mert szeret jaszkarizni. A keret teteje 5 miller, talán picit több, 1-4 éves használt kocsikat nézegettünk.
Első körben hondákat kerestem, 8g ufó hatchből az 1.8as benzines nagyon tetszett, de az egész országban egy darabot találtunk, azt pedig elvitték előlünk. Néztünk accordot, de a 7g-ből nincs napfénytetős, csak tetőablakos változat, ráadásul picit drágának tűntek, valamint azt mondta faterom ha lehet választani inkább kerülné a sedánt. Frisebb legendek baromi drágák, régebbiek pedig szét vannak hatjva és nincs alkatrész. Ja, a fogyasztás másodlagos szempont =)
Utána picit elugrottunk és elkezdtünk 2003-2004es 320ci bmw-ket és impreza wrx-eket nézni, előbbi tetszett, de kiderült, hogy négy ajtós kell; utóbbi nem jött be neki.
Néztünk lexusokat, de nem férnek be a keretbe. Merga dettó, új c200 túl drága, clk szintén, A/B nem tetszik.
Mutattam neki egy RX8-at, nagyon megtetszett neki, de mindenki lebeszél róla, úgyhogy ezt is áthúztuk.
Nemrég néztünk egy 7g honda civic type-r-t, de az meg törött lehetett és széthajtották, valamint a hondás ismerőseim erről is lebeszélnek.
Corolla TS-t néztem még, de ebből sincs napfénytetős verzió, ami van az is vagy drága, vagy törött.
VW Eos tetszett még neki, de itt hallotta meg (egy hét után) a felesége rinyálását, hogy 2/3 ajtós nem játszik

így sajnos a ci bmw-k is kihullottak, a civic type-r-el együtt.
Most egy 06-os octavia RS-t nézeget.
Valakinek van valami ötlete? Mit felejtettem ki?