HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? XXIX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? XXIX. és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 16. 08:41

205/55 csak a magasabb felszereltséghez járt, ugyanazzal a motorral volt 195/65 R15-ös is, az alapfelszereltséghez. Kipörgésgátló nincs.

Ma meg már egy Corsához lehet 17-es felnit venni gyárilag.

205/55 R16-os gumit 9.990 Ft-ért is lehet venni akciósan (Sava), meg 12.000-ért is (Fulda), ha valakinek az olcsóbb kell, ma már általánosabb méret lett, így az árak is csökkentek valamelyest.

Ehhez képest egy kotvadék 155-ös Swift gumi is 6-7 ezer Ft (Matador, Fulda, egy normál márka meg 8 ezer). 17-es kerék viszont nekem se kellene, ráadásul mostanság a gumiárak is 17-esnél ugranak.

Az meg hogy a Swift a 14-es 185-ös kerekeken mit csinál, az nem releváns.

Szerkesztette: Kory 2008. 09. 16. 08:47 -kor

#382 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 08:47

Lehet, hogy hölyeséget beszélek, de a per, az nem a szélesség százalékában adja meg a magasságot?

Csak mert akkor az eredeti gumi oldalfala ~108 mill, a 185-ösé pedig ~101. Szal akkor nincs akkora különbség nemde? Vagy a kurva anyám? :nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#383 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 08:48

Ontopic :cool:

Apám autót szeretne venni. Tizenixéve nyomja suzukival, lett volna kreditje jobbra, de eddig ilyen mániaként kezelte, most viszont többen szóltak neki, hogy 50 felett azért illene egy elegánsabb autó, mint az ignis.

Elsődleges szempont a napfénytető, vagy legalább elektromos tetőablak; valamint számít, hogy dinamikus legyen, mert szeret jaszkarizni. A keret teteje 5 miller, talán picit több, 1-4 éves használt kocsikat nézegettünk.

Első körben hondákat kerestem, 8g ufó hatchből az 1.8as benzines nagyon tetszett, de az egész országban egy darabot találtunk, azt pedig elvitték előlünk. Néztünk accordot, de a 7g-ből nincs napfénytetős, csak tetőablakos változat, ráadásul picit drágának tűntek, valamint azt mondta faterom ha lehet választani inkább kerülné a sedánt. Frisebb legendek baromi drágák, régebbiek pedig szét vannak hatjva és nincs alkatrész. Ja, a fogyasztás másodlagos szempont =)

Utána picit elugrottunk és elkezdtünk 2003-2004es 320ci bmw-ket és impreza wrx-eket nézni, előbbi tetszett, de kiderült, hogy négy ajtós kell; utóbbi nem jött be neki.

Néztünk lexusokat, de nem férnek be a keretbe. Merga dettó, új c200 túl drága, clk szintén, A/B nem tetszik.

Mutattam neki egy RX8-at, nagyon megtetszett neki, de mindenki lebeszél róla, úgyhogy ezt is áthúztuk.

Nemrég néztünk egy 7g honda civic type-r-t, de az meg törött lehetett és széthajtották, valamint a hondás ismerőseim erről is lebeszélnek.

Corolla TS-t néztem még, de ebből sincs napfénytetős verzió, ami van az is vagy drága, vagy törött.

VW Eos tetszett még neki, de itt hallotta meg (egy hét után) a felesége rinyálását, hogy 2/3 ajtós nem játszik :( így sajnos a ci bmw-k is kihullottak, a civic type-r-el együtt.

Most egy 06-os octavia RS-t nézeget.

Valakinek van valami ötlete? Mit felejtettem ki?

#384 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 08:49

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 9:47

Lehet, hogy hölyeséget beszélek, de a per, az nem a szélesség százalékában adja meg a magasságot?

Csak mert akkor az eredeti gumi oldalfala ~108 mill, a 185-ösé pedig ~101. Szal akkor nincs akkora különbség nemde? Vagy a kurva anyám? :nevet:

Én is így tudom kábé de majd Drummaster megmondja, nekem is egy möffenetet.

(205/55 = 113 mm :D)

Szerkesztette: Kory 2008. 09. 16. 08:49 -kor

#385 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 08:55

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 9:48

Volvo? A 2.5T elegáns is meg bitang is.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#386 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:05

Idézet: Harlequin - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 8:55

Volvo? A 2.5T elegáns is meg bitang is.

Volvónál kezdtük az egészet, de ami napfénytetős és fickós az a T5-ös C30-as volt, de az nagyon nem fér be az árba. Régebbi S80 meg túl batár. Talán egy újabb, 1-2-3 éves S40 jöhetne szóba, T5-ös motorral, de olyat vezettem és totál overkill volt abba a kis kasztniba :(

#387 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:06

Mondejo nem jön be? Vagy azon nincs napfénytető?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#388 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:08

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 9:06

Mondejo nem jön be? Vagy azon nincs napfénytető?

Amiket eddig nem néztem (mert nem nagyon konyítok hozzá) az az opel és a ford, valamint a francia+olasz autók.

Most hogy így mondod egy 3-4 éves Focus ST lehet jó lenne, körbe is nézek.

szerk: mmm http://www.hasznalta...ford_focus_2006

Szerkesztette: kovacs_istv 2008. 09. 16. 09:09 -kor

#389 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:10

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 10:08

Amiket eddig nem néztem (mert nem nagyon konyítok hozzá) az az opel és a ford, valamint a francia+olasz autók.

Jó ocsmány kerekei vannak.

Meg ezt flexelni kell, ha felül ki akarsz látni.  :smoker:

Idézet

#390 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:13

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 9:10

Jó ocsmány kerekei vannak.

Meg ezt flexelni kell, ha felül ki akarsz látni.  :smoker:

Persze, ezekkel a felnikkel max gyerekeket lehet rémísztgetni. Viszont napfénytetőt ír az extrák között.

#391 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:14

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 10:08

Most végülis lényegesen nagyobb autó kell vagy csak kétszer erősebb, mint az Ignis?

Én Opelnél bealkudnék erősen egy új 1.6 Turbo Astrára (180 LE), azt szeva. Listaáron 5,7 millió Enjoy-al, de 5-ért odaadják.

Megy is, sleeper is, és nem kell rá 200 ezer kötelezőt fizetni évente mint egy 2,5-ös Focusra és éppen nem tegnap járt le a garanciája.....

Szerkesztette: Kory 2008. 09. 16. 09:14 -kor

#392 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:15

Idézet: Kory - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 9:14

Most végülis lényegesen nagyobb autó kell vagy csak kétszer erősebb, mint az Ignis?

Én Opelnél bealkudnék erősen egy új 1.6 Turbo Astrára (180 LE), azt szeva. Listaáron 5,7 millió Enjoy-al, de 5-ért odaadják.

Megy is, sleeper is, és nem kell rá 200 ezer kötelezőt fizetni évente mint egy 2,5-ös Focusra és éppen nem tegnap járt le a garanciája.....

Szerintem lehetne alkudni a "min 4 ajtó" elvárásból, szóval talán GTC is játszhatna. Csak egy suzukis ugye berzenkedik az opeltől =D

#393 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:16

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 10:15

Szerintem lehetne alkudni a "min 4 ajtó" elvárásból, szóval talán GTC is játszhatna. Csak egy suzukis ugye berzenkedik az opeltől =D

Nem GTC.
5 ajtós Astra 1.6 Turbo. 1980-tól 5500-ig 230 NM, 223 km/h végsebesség, 8,2 sec 0-100, 6-os váltó.

Szerkesztette: Kory 2008. 09. 16. 09:17 -kor

#394 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:17

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 10:13

Persze, ezekkel a felnikkel max gyerekeket lehet rémísztgetni. Viszont napfénytetőt ír az extrák között.

Hmm. Lehet, hogy levehetős napfénytető?  :confused:  :Đ

Idézet

#395 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:21

Idézet: Kory - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 9:16

Nem GTC.
5 ajtós Astra 1.6 Turbo. 1980-tól 5500-ig 230 NM, 223 km/h végsebesség, 8,2 sec 0-100, 6-os váltó.

Csak párat találtam, 6 miller felett :(

Viszont GTC elgondolkodtató

#396 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:23

Idézet: Kory - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 10:14

Ja, a C30-S80 dilemma elég nagy csapongást mutat. Mire kell az autó? Arra, hogy elegáns legyen, tehát lehetőleg wannabe prémiummárka? Mert egy Focus/Impreza WRX minden, csak nem elegáns.

#397 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:25

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 10:21

Csak párat találtam, 6 miller felett :(

Viszont GTC elgondolkodtató

6 millió felett használtan? 5,7 millió a listaára...jó napot.

Én 3 ajtós autót biztos nem vennék.

Ami fenn van a használtautón 1.6 turbó, az kabrió 6,1 millióért, ez: http://www.hasznalta...el_astra-h_2007 de én nem erről beszélek. Illetve 2.0-es turbók vannak még fenn GTC-ből.

1.6 Turbo 5 ajtósat én nem is látok.

Szerkesztette: Kory 2008. 09. 16. 09:26 -kor

#398 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:26

Idézet: Kory - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 10:25

6 millió felett használtan? 5,7 millió a listaára...jó napot.

Én 3 ajtós autót biztos nem vennék.

Ami fenn van a használtautón 1.6 turbó, az kabrió 6,1 millióért. Illetve 2.0-es turbók vannak még fenn GTC-ből.

1.6 Turbo 5 ajtósat én nem is látok.

Én se erőltetném a 3 ajtót, ha nem muszáj.

Idézet

#399 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 09:26

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2008. szept. 16., kedd - 9:48

Apám autót szeretne venni. Tizenixéve nyomja suzukival, lett volna kreditje jobbra, de eddig ilyen mániaként kezelte, most viszont többen szóltak neki, hogy 50 felett azért illene egy elegánsabb autó, mint az ignis.

Elsődleges szempont a napfénytető, vagy legalább elektromos tetőablak; valamint számít, hogy dinamikus legyen, mert szeret jaszkarizni. A keret teteje 5 miller, talán picit több, 1-4 éves használt kocsikat nézegettünk.

Első körben hondákat kerestem, 8g ufó hatchből az 1.8as benzines nagyon tetszett, de az egész országban egy darabot találtunk, azt pedig elvitték előlünk. Néztünk accordot, de a 7g-ből nincs napfénytetős, csak tetőablakos változat, ráadásul picit drágának tűntek, valamint azt mondta faterom ha lehet választani inkább kerülné a sedánt. Frisebb legendek baromi drágák, régebbiek pedig szét vannak hatjva és nincs alkatrész. Ja, a fogyasztás másodlagos szempont =)

Utána picit elugrottunk és elkezdtünk 2003-2004es 320ci bmw-ket és impreza wrx-eket nézni, előbbi tetszett, de kiderült, hogy négy ajtós kell; utóbbi nem jött be neki.

Néztünk lexusokat, de nem férnek be a keretbe. Merga dettó, új c200 túl drága, clk szintén, A/B nem tetszik.

Mutattam neki egy RX8-at, nagyon megtetszett neki, de mindenki lebeszél róla, úgyhogy ezt is áthúztuk.

Nemrég néztünk egy 7g honda civic type-r-t, de az meg törött lehetett és széthajtották, valamint a hondás ismerőseim erről is lebeszélnek.

Corolla TS-t néztem még, de ebből sincs napfénytetős verzió, ami van az is vagy drága, vagy törött.

VW Eos tetszett még neki, de itt hallotta meg (egy hét után) a felesége rinyálását, hogy 2/3 ajtós nem játszik :( így sajnos a ci bmw-k is kihullottak, a civic type-r-el együtt.

Most egy 06-os octavia RS-t nézeget.

Valakinek van valami ötlete? Mit felejtettem ki?

Igaz, napfénytető nincs...

http://www.hasznalta..._romeo_156_2002
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#400 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 09. 16. 09:27

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. szept. 15., hétfő - 16:47

Nem akarok vulgáris lenni, [...]

Akkor ne legyél!

Téma megosztása:

• (1191 Oldal)
  • +
  • « Első