Idézet: 2-More - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 22:01
Érdekes, akárhány alkalommal felmerül hogy a hondások jócskán nagyrészt seggek (mert azok), rögtön itt teremsz mint valami ügyeletes H logós kezeslábasos-köpönyeges jótivójótevő.
Senki nem mondta, hogy konkrétan TE vagy gyopár, pedig, az alapján, amit előadsz, hogy deahondadehonda, lehetnél is akár.
Nem tudom mi a picsáért nem lehet elismerni, hogy a telibevert honda ha agyatlanul rúgják neki, ugyanugy kifingik, mint bármi más. Főleg, hogy a saját szarunkkal kapcsolatban ezt mi többiek mondjuk sose vitattuk. Még a legelvetemültebb bmws arcok is nyugodtan elismerték, hogy igen, az M3ban 1000 kilóméter alatt is lehet kátránnyá égetni az olajat, mitsus, subarus arcok nyilatkoztak internetszerte hogy egy pályahétvége alatt a ringen elfogy egy szett betét tárcsástul, és még sorolhatnám.
Itt rohadtul nem arról van szó, hogy a hondások magukra veszik ezt a rízsrakétázást meg koporsózást.
Én arra figyeltem fel, hogy az alfások, fiatosok, totyotások vagy akár a renyósok PONT ugyanilyen szarparaszt stílusban kommunikálnak, közlekednek, mint a neonos homasitás ripropcivic 1.4-el. Hondásból viszont kevesebb van. Nézd meg itt is a renyó klikket, csak bambulok, olyan autók előtt fognak kezet széles mosollyal, amit a dunába nem löknék, komolyan. Namost ha az a helyzet, hogy valamelyik kezdőjogsis bedobja, hogy ma is látott két visító üveghangos civicet, vagy rátekerte a kormányt egy divat-streetracer hondás rízsrakétás hobbi-plázaköcsög; akkor rögtön ideömlik az egész olasz-franciameleg tengely és habzó szájjal kezdik emlegetni a volt cégének a titkárnőjének a volt férjének a nagyapjának a hondáját ami befordult az árokba, blabla.
Szerintem itt mindenki beismerte, hogy NEM létezik normális állapotban levő VTi motor, mert nincs vezetési meg karbantartási kultúra, sok fiatal veszi, satöbbi satöbbi. Nem értem min megy a vita?