Idézet: Aragorn - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 14:35
Na közben megérkezett néhány cucc, így lassan alakul a dolog:
Ház: Asus TA-915
Táp: Fortron 400W
ODD: Pioneer 216DBK
Mem: 2*2GB DDR2 PC6400 CAS5 Geil
Szépen beszerlegettem a házba őket, beraktam a 250 GB WD vinyómat, a kis 8 cm házventit kicseréltem a 12 cm gumitamponos Artic-Coolingra. A tft ugye már megvan vagy két hete, bill és egér meg maradt a régi. Mostmár tényleg csak a lap+proci+vid.kártya maradt hátra.
Vélemény (így elsőre):
Ház: szép a funkcióra tökéletes, egyszerű és praktikus de azért látszik hogy nem egy felső kategória. (pozitív benyomás) ... ja egy nagatívum, hogy nem adtak táp kábelt.
Táp: jó súlya van és ez ugye csak jót jelent. Remélem a nagy venti halk lesz benne. (pozitív benyomás)
ODD: egyszerű nincs tulságosan feliratozva, semmi extar, doboz nélkül volt akárcsaka táp. (semleges benyomás)
Mem: szép csomagolás, szép alu hűtés rajta. (pozitív benyomás mivel elős olyan mem amin van hűtő és 4GB (!) kit-be) + adtak hozza két kis kocka öntapit amit a gép elejére szoktak rakni
Szép kis házikó a memo is megfelel, én mar eldöntöttem veszek egy Calistot 6Mb cache, 3,1 Mhz freki , c&q 2 és az aláírásomban látható Giga alaplap később 2xHD 4670 VGA CF ben hajtva.

Súgó
A téma zárva.