Segitseget szeretnek kerni, kicsit reg raktam ossze asztali gepet, de lassan aktualissa valik. Semmi kulonosebb igeny nincs, egy mindenre hasznalhato, modern asztali gepet szeretnek. Nem vagyok egy nagy jatekos, akkor is maximum egy-ket havonta regebbi strategiai jatekok (Generals, AoE3, C&C3), vagy regebbi taktikai fpsek (swat 4, rainbow six 3). Szoval semmi szuksegem csucs gepre, viszont nem szeretnem 3 even belul lecserelni, ezert erosebbet, idotallobbat szeretnek.
Amire elso korben gondoltam:
Alaplap: valami P45-os, pl asus p5q
Proci: Core 2 Quad, pl Q6600 (Q9300?)
Ram: 4GB
Vinyo: 750GB
Kerdeseim: Milyen videokartyat erdemes mostanaban venni olyan 30-40ezres kategoriaban? Mekkora tap kell egy ilyen konfighoz? (amit neztem az a Chieftec 450W) Memoriabol ddr2 vagy ddr3 inkabb? Maximum olyan 160-180 ezret szannek a dologra (ezt meg ddr2 vel szamolgattam), monitor, egér és billentyuzet nelkul, de minden egyeb aprosaggal. Nem baj ha kevesebb, tobb ne nagyon, szerintem felesleges. Alaplapi hang eleg, wlan kell, de nem muszaj integralva lennie. Szep, letisztult hazat szeretnek, semmi neon meg uv meg plexi oldal, sima fekete, minosegi, 12es ventivel, olyan 15ezerig, ha tappal akkor 30korulig.
Szerk: tuning nem szempont, tehat nem kell tuningram, eleg a gyari intel procihuto, etc.
Szerkesztette: netcobra 2008. 11. 13. 09:50 -kor

Súgó
A téma zárva.