Pirelli DRG A225G Digitális elosztó Portforward
Elküldve: 2009. 02. 16. 18:37
Elküldve: 2009. 02. 23. 18:15
én ha megcsin ami it le van irva akor jó aktiv lessz az utorrent de semmi mást nem tok használni a neten.
mit kéne még beálítani ?
Elküldve: 2009. 02. 23. 18:32
előre is köszönöm
Elküldve: 2009. 02. 24. 14:21
Idézet: boberti - Dátum: 2009. febr. 23., hétfő - 18:15
én ha megcsin ami it le van irva akor jó aktiv lessz az utorrent de semmi mást nem tok használni a neten.
mit kéne még beálítani ?
Jó ezt már megtudtam oldani
az volt a baj h én még visszamentem a nat-ba és ot a save settingre is rákattintottam
Elküldve: 2009. 03. 08. 19:44
hogy a Linksys-en keresztül is tudjak aktív lenni uTorrent-be
hiába kötöttem rá, net már van szépen, de a Pirellibe hiába van a DMZ ráállítva a Linksys IP címére sajnos a Linksys-en már nem megy át semmi, pedig ott is be van szépen állítva...
szóval kezdem feladni sajnos

Elküldve: 2009. 03. 23. 06:34

THX!
Elküldve: 2009. 03. 24. 12:37
Teljességgel kizárt használni ezt a "HGW"-t a téhómon kívül más voip szolgáltatóval?
Az admin felületen eléggé inaktívnak tünik minden voippal kapcsolatos dolog... lehet ez?

Elküldve: 2009. 04. 07. 21:37
nekem egy Pirelli DRG-A225G routerem van, szintén t-home-os
eddig faszán működött
ma nézem, utorrent...nincs bejövő kapcsolat...mi a retek?
ok, gyorsan átírom az ip-t...(a csillagról itt hallottam először én is:))
de hol???? eltűnt a tetves "Public IP Address" oszlop!!!
ez meg hogy lehet??? vmi firmware frissítést csinált magának vagy mi a túró???
mit csináljak szerintetek? tegyem gyári beállításra vissza?
Elküldve: 2009. 04. 08. 17:47
Idézet: kroenen - Dátum: 2009. ápr. 7., kedd - 21:37
nekem egy Pirelli DRG-A225G routerem van, szintén t-home-os
eddig faszán működött
ma nézem, utorrent...nincs bejövő kapcsolat...mi a retek?
ok, gyorsan átírom az ip-t...(a csillagról itt hallottam először én is:))
de hol???? eltűnt a tetves "Public IP Address" oszlop!!!
ez meg hogy lehet??? vmi firmware frissítést csinált magának vagy mi a túró???
mit csináljak szerintetek? tegyem gyári beállításra vissza?
Nálam is ez van. Valaki legyen szíves segíteni. Köszönöm.
Elküldve: 2009. 04. 10. 12:31
Nekem már jó! Semmit sem kellet csinálnom csak rákattintanom az "Add"-ra.
Elküldve: 2009. 04. 14. 09:03
változott a firmware, és a korábban sokat szídott virtual server beállítást módosította a gyártó, így most már nem kell IP címet adni, viszont ahogy Blaz86 írja, egy "Add"-ra szükség van a működéshez. Ezen kívül a dyndns is működik.
Azért csak a phone1 működik, mert ha mindkét port működne, akkor miközben te hívsz, és jön egy bejövő hívás, akkor nem kopog be, hanem a másik portot csöngetné.
Üdv.
T
Elküldve: 2009. 04. 14. 14:07
Kipróbáltam de nekem igy is csak anyit mondott mikor a phone1el besz vki mással h 'Várjon mig a hivott fél jelentekezik' és nem a phone2 csöngött ki pedig ara is volt dugva telefon
boberti
Szerkesztette: boberti 2009. 04. 14. 14:08 -kor
Elküldve: 2009. 04. 15. 08:45
Idézet: boberti - Dátum: 2009. ápr. 14., kedd - 14:07
Kipróbáltam de nekem igy is csak anyit mondott mikor a phone1el besz vki mással h 'Várjon mig a hivott fél jelentekezik' és nem a phone2 csöngött ki pedig ara is volt dugva telefon
boberti
Szia, és engedélyezve volt mindkét port?
Elküldve: 2009. 04. 15. 16:30
Idézet: Takitomi - Dátum: 2009. ápr. 15., szerda - 8:45
Na azt h kell?
Elküldve: 2009. 04. 15. 18:52
Egy ilyen szerkezetet hoztak ide is a T-Home-osok, bár nem pontosan tudom milyen eszköz ez, semmilyen leírást nem kaptam hozzá és a neten sem találtam erről a típusról semmit. Épp ezért lenne 1-2 kérdésem, remélem tudtok segíteni, vagy esetleg útbaigazítani, hogy hol kutakodjak.
A kérdések:
- A házban 3 gép lenne, ezekbe szeretném a netet leosztani a pirelliről úgy, hogy lehetőleg a gépek lan-ban is lássák egymást. Lehetséges ez egyszerűen, vagy kell egy normális router hozzá?
- Ha kihajítom ezt az elosztót és egy rendes router-t rakok a helyére, akkor menni fog a net, vagy csak ezen az eszközön keresztül tudok kijutni a netre?
- Látom van egy antenna meg wlan jelölés is az elosztón. Wlan-ban vannak vele tapasztalatok? Érdemes lehet próbálkozni vele? A legtávolabbi gép sem lenne 10 méternél messzebb az elosztótól, de sajna egy 40centis téglafal van a szobák között. Van rá esély hogy elbír ennyit ez az elosztó, vagy ne is reménykedjek?
Az esetleges válaszokat előre is köszönöm!
Elküldve: 2009. 04. 16. 18:34
Idézet: Iron - Dátum: 2009. ápr. 15., szerda - 18:52
Egy ilyen szerkezetet hoztak ide is a T-Home-osok, bár nem pontosan tudom milyen eszköz ez, semmilyen leírást nem kaptam hozzá és a neten sem találtam erről a típusról semmit. Épp ezért lenne 1-2 kérdésem, remélem tudtok segíteni, vagy esetleg útbaigazítani, hogy hol kutakodjak.
A kérdések:
- A házban 3 gép lenne, ezekbe szeretném a netet leosztani a pirelliről úgy, hogy lehetőleg a gépek lan-ban is lássák egymást. Lehetséges ez egyszerűen, vagy kell egy normális router hozzá?
- Ha kihajítom ezt az elosztót és egy rendes router-t rakok a helyére, akkor menni fog a net, vagy csak ezen az eszközön keresztül tudok kijutni a netre?
- Látom van egy antenna meg wlan jelölés is az elosztón. Wlan-ban vannak vele tapasztalatok? Érdemes lehet próbálkozni vele? A legtávolabbi gép sem lenne 10 méternél messzebb az elosztótól, de sajna egy 40centis téglafal van a szobák között. Van rá esély hogy elbír ennyit ez az elosztó, vagy ne is reménykedjek?
Az esetleges válaszokat előre is köszönöm!
Én nem értek anyira hozzá de
Elég csak a gépeket rákorni és megy nekem ugy van látod egymást ha nincs vmeik tuzfal elalitva
HA ruthert akarsz használni sztem akor elé kell a modem
és ha a wifit sakarod hasznáálni akor azt ajánlom nekem is ugy megy és seemi probléma sincs vele 10m-re is megy rendesen, a téglán am i s konnyen atjut
Lehet vki jobban tudja várd meg
Elküldve: 2009. 04. 16. 23:38
A wlan közben tárgytalan lett, kábellel fogom megcsinálni a hálót. Viszont még annyit szeretnék tudni, hogy vajon mindenképp kell-e ez az eszköz a netes kapcsolathoz, vagy elég lehet egy normál router ami be tud tárcsázni?
Esetleg a default gyári user/password kombót amivel be tudnék lépni a beállításokhoz tudja valaki?
Elküldve: 2009. 04. 17. 13:37
Idézet: Iron - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 23:38
A wlan közben tárgytalan lett, kábellel fogom megcsinálni a hálót. Viszont még annyit szeretnék tudni, hogy vajon mindenképp kell-e ez az eszköz a netes kapcsolathoz, vagy elég lehet egy normál router ami be tud tárcsázni?
Esetleg a default gyári user/password kombót amivel be tudnék lépni a beállításokhoz tudja valaki?
3play/3play
Elküldve: 2009. 04. 17. 13:38
Idézet: boberti - Dátum: 2009. ápr. 15., szerda - 16:30
Oksa, tehát nem

Elküldve: 2009. 04. 17. 13:39
Idézet: boberti - Dátum: 2009. ápr. 14., kedd - 14:07
boberti
Még egy kérdés, aki beszélt a phone1-en, nem hallott bekopogó hangot? Mert ilyenkor annak kellene lennie.