HWSW Informatikai Kerekasztal: Pirelli DRG A225G Digitális elosztó Portforward - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (10 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pirelli DRG A225G Digitális elosztó Portforward

#21 Felhasználó inaktív   otya 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 16. 18:37

Tud valaki segíteni a Pirelli AGv1-t t-home-s router beállításában,hogy feltölteni is tudjak  az utorrentel?

#22 Felhasználó inaktív   boberti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 18:15

sziasztok
én ha megcsin ami it le van irva akor jó aktiv lessz az utorrent de semmi mást nem tok használni a neten.
mit kéne még beálítani ?

#23 Felhasználó inaktív   boberti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 18:32

És még az érdekelne engem h miért van az h ha csak a phone1 be dugom a telefont akkor működik és  phone2 be meg nem. H lehetne ezt orvosolni?
előre is köszönöm

#24 Felhasználó inaktív   boberti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 24. 14:21

Idézet: boberti - Dátum: 2009. febr. 23., hétfő - 18:15

sziasztok
én ha megcsin ami it le van irva akor jó aktiv lessz az utorrent de semmi mást nem tok használni a neten.
mit kéne még beálítani ?

Jó ezt már megtudtam oldani
az volt a baj h én még visszamentem a nat-ba és ot a save settingre is rákattintottam

#25 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 08. 19:44

engem meg az érdekelne, hogy lehet ilyen Pirellire rákötni egy Linksys WRT54GL-t (tomato 1.23)
hogy a Linksys-en keresztül is tudjak aktív lenni uTorrent-be

hiába kötöttem rá, net már van szépen, de a Pirellibe hiába van a DMZ ráállítva a Linksys IP címére sajnos a Linksys-en már nem megy át semmi, pedig ott is be van szépen állítva...

szóval kezdem feladni sajnos  :rolleyes:

#26 Felhasználó inaktív   Kriszbacsi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 23. 06:34

Oh Urak, örök hála a csillagért... Én próbálkoztam 0.0.0.0-val, vagy 255.255.255.255-tel (sosem lehet tudni, ugyebár :D ) de a csillagra nem gondoltam volna...
THX!
Gigabyte GA-P35-D53L, DualCore Intel Pentium E2180, 4 GB 1066 MHz Kingston DDR2 RAM, Gigabyte Nvidia 8600GT 512 MB, Samsung HD502IJ 500 GB, Samsung SP2514N 250 GB, LG GSA-H22NS30, Gigabyte Hybrid TV Card, Samsung 2243BW

#27 Felhasználó inaktív   palos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 12:37

Üdv!
Teljességgel kizárt használni ezt  a "HGW"-t a téhómon kívül más voip szolgáltatóval?
Az admin felületen eléggé inaktívnak tünik minden voippal kapcsolatos dolog... lehet ez?
:think:

#28 Felhasználó inaktív   kroenen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 07. 21:37

sziasztok

nekem egy Pirelli DRG-A225G routerem van, szintén t-home-os

eddig faszán működött

ma nézem, utorrent...nincs bejövő kapcsolat...mi a retek?
ok, gyorsan átírom az ip-t...(a csillagról itt hallottam először én is:))

de hol???? eltűnt a tetves "Public IP Address" oszlop!!!

ez meg hogy lehet??? vmi firmware frissítést csinált magának vagy mi a túró???

mit csináljak szerintetek? tegyem gyári beállításra vissza?
Gigabyte EP35-DS3 - Intel E7300 Core2Duo @2.66GHz - 4x1GB Kingston HyperX 1066MHz - XpertVision 8800 GT Super+ 1GB - 250GB Samsung SATA - 80 GB Hitachi SCSI - Chieftec 450W

#29 Felhasználó inaktív   Blaz86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 08. 17:47

Idézet: kroenen - Dátum: 2009. ápr. 7., kedd - 21:37

sziasztok

nekem egy Pirelli DRG-A225G routerem van, szintén t-home-os

eddig faszán működött

ma nézem, utorrent...nincs bejövő kapcsolat...mi a retek?
ok, gyorsan átírom az ip-t...(a csillagról itt hallottam először én is:))

de hol???? eltűnt a tetves "Public IP Address" oszlop!!!

ez meg hogy lehet??? vmi firmware frissítést csinált magának vagy mi a túró???

mit csináljak szerintetek? tegyem gyári beállításra vissza?

Nálam is ez van. Valaki legyen szíves segíteni. Köszönöm.

#30 Felhasználó inaktív   Blaz86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 12:31

Update!
Nekem már jó! Semmit sem kellet csinálnom csak rákattintanom az "Add"-ra.

#31 Felhasználó inaktív   Takitomi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 14. 09:03

Sziasztok,
változott a firmware, és a korábban sokat szídott virtual server beállítást módosította a gyártó, így most már nem kell IP címet adni, viszont ahogy Blaz86 írja, egy "Add"-ra szükség van a működéshez. Ezen kívül a dyndns is működik.
Azért csak a phone1 működik, mert ha mindkét port működne, akkor miközben te hívsz, és jön egy bejövő hívás, akkor nem kopog be, hanem a másik portot csöngetné.

Üdv.
T

#32 Felhasználó inaktív   boberti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 14. 14:07

"Azért csak a phone1 működik, mert ha mindkét port működne, akkor miközben te hívsz, és jön egy bejövő hívás, akkor nem kopog be, hanem a másik portot csöngetné."

Kipróbáltam de nekem igy is csak anyit mondott mikor a phone1el besz vki mással h 'Várjon mig a hivott fél jelentekezik' és nem a phone2 csöngött ki pedig ara is volt dugva telefon

boberti

Szerkesztette: boberti 2009. 04. 14. 14:08 -kor

#33 Felhasználó inaktív   Takitomi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 15. 08:45

Idézet: boberti - Dátum: 2009. ápr. 14., kedd - 14:07

"Azért csak a phone1 működik, mert ha mindkét port működne, akkor miközben te hívsz, és jön egy bejövő hívás, akkor nem kopog be, hanem a másik portot csöngetné."

Kipróbáltam de nekem igy is csak anyit mondott mikor a phone1el besz vki mással h 'Várjon mig a hivott fél jelentekezik' és nem a phone2 csöngött ki pedig ara is volt dugva telefon

boberti

Szia, és engedélyezve volt mindkét port?

#34 Felhasználó inaktív   boberti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 15. 16:30

Idézet: Takitomi - Dátum: 2009. ápr. 15., szerda - 8:45

Szia, és engedélyezve volt mindkét port?

Na azt h kell?

#35 Felhasználó inaktív   Iron 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 15. 18:52

Helló!

Egy ilyen szerkezetet hoztak ide is a T-Home-osok, bár nem pontosan tudom milyen eszköz ez, semmilyen leírást nem kaptam hozzá és a neten sem találtam erről a típusról semmit. Épp ezért lenne 1-2 kérdésem, remélem tudtok segíteni, vagy esetleg útbaigazítani, hogy hol kutakodjak.

A kérdések:
- A házban 3 gép lenne, ezekbe szeretném a netet leosztani a pirelliről úgy, hogy lehetőleg a gépek lan-ban is lássák egymást. Lehetséges ez egyszerűen, vagy kell egy normális router hozzá?
- Ha kihajítom ezt az elosztót és egy rendes router-t rakok a helyére, akkor menni fog a net, vagy csak ezen az eszközön keresztül tudok kijutni a netre?
- Látom van egy antenna meg wlan jelölés is az elosztón. Wlan-ban vannak vele tapasztalatok? Érdemes lehet próbálkozni vele? A legtávolabbi gép sem lenne 10 méternél messzebb az elosztótól, de sajna egy 40centis téglafal van a szobák között. Van rá esély hogy elbír ennyit ez az elosztó, vagy ne is reménykedjek?

Az esetleges válaszokat előre is köszönöm!

#36 Felhasználó inaktív   boberti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 18:34

Idézet: Iron - Dátum: 2009. ápr. 15., szerda - 18:52

Helló!

Egy ilyen szerkezetet hoztak ide is a T-Home-osok, bár nem pontosan tudom milyen eszköz ez, semmilyen leírást nem kaptam hozzá és a neten sem találtam erről a típusról semmit. Épp ezért lenne 1-2 kérdésem, remélem tudtok segíteni, vagy esetleg útbaigazítani, hogy hol kutakodjak.

A kérdések:
- A házban 3 gép lenne, ezekbe szeretném a netet leosztani a pirelliről úgy, hogy lehetőleg a gépek lan-ban is lássák egymást. Lehetséges ez egyszerűen, vagy kell egy normális router hozzá?
- Ha kihajítom ezt az elosztót és egy rendes router-t rakok a helyére, akkor menni fog a net, vagy csak ezen az eszközön keresztül tudok kijutni a netre?
- Látom van egy antenna meg wlan jelölés is az elosztón. Wlan-ban vannak vele tapasztalatok? Érdemes lehet próbálkozni vele? A legtávolabbi gép sem lenne 10 méternél messzebb az elosztótól, de sajna egy 40centis téglafal van a szobák között. Van rá esély hogy elbír ennyit ez az elosztó, vagy ne is reménykedjek?

Az esetleges válaszokat előre is köszönöm!

Én nem értek anyira hozzá de
Elég csak a gépeket rákorni és megy nekem ugy van látod egymást ha nincs vmeik tuzfal elalitva
HA ruthert akarsz használni sztem akor elé kell a modem
és ha a wifit sakarod hasznáálni akor azt ajánlom  nekem is ugy megy és seemi probléma sincs vele 10m-re is megy rendesen, a téglán am i s konnyen atjut

Lehet vki jobban tudja várd meg

#37 Felhasználó inaktív   Iron 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 23:38

Kösz a válaszokat!

A wlan közben tárgytalan lett, kábellel fogom megcsinálni a hálót. Viszont még annyit szeretnék tudni, hogy vajon mindenképp kell-e ez az eszköz a netes kapcsolathoz, vagy elég lehet egy normál router ami be tud tárcsázni?

Esetleg a default gyári user/password kombót amivel be tudnék lépni a beállításokhoz tudja valaki?

#38 Felhasználó inaktív   Takitomi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 13:37

Idézet: Iron - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 23:38

Kösz a válaszokat!

A wlan közben tárgytalan lett, kábellel fogom megcsinálni a hálót. Viszont még annyit szeretnék tudni, hogy vajon mindenképp kell-e ez az eszköz a netes kapcsolathoz, vagy elég lehet egy normál router ami be tud tárcsázni?

Esetleg a default gyári user/password kombót amivel be tudnék lépni a beállításokhoz tudja valaki?

3play/3play

#39 Felhasználó inaktív   Takitomi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 13:38

Idézet: boberti - Dátum: 2009. ápr. 15., szerda - 16:30

Na azt h kell?

Oksa, tehát nem :). Nem tudod, ahhoz admin pw jogosultság kellene, vagy távolról lehetne. De egyelőre nincs szó róla.

#40 Felhasználó inaktív   Takitomi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 13:39

Idézet: boberti - Dátum: 2009. ápr. 14., kedd - 14:07

boberti

Még egy kérdés, aki beszélt a phone1-en, nem hallott bekopogó hangot? Mert ilyenkor annak kellene lennie.

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó