HWSW Informatikai Kerekasztal: Pirelli DRG A225G Digitális elosztó Portforward - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pirelli DRG A225G Digitális elosztó Portforward

#61 Felhasználó inaktív   mindenesakkunt 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 19. 14:29

Sziasztok!
Tudtok valamit ennek a HGW-nek a maximális képességeiről? Korlátozza már a 15 Mbites netet (9-re) vagy a vonal nem olyan jó minőségű?

#62 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 19. 16:15

Idézet: mindenesakkunt - Dátum: 2009. okt. 19., hétfő - 13:29

Sziasztok!
Tudtok valamit ennek a HGW-nek a maximális képességeiről? Korlátozza már a 15 Mbites netet (9-re) vagy a vonal nem olyan jó minőségű?

Nem korlátozza, viszi a 15/0,9 et, nekem is ez van.
Ha az a gondod, hogy átálltál 8mbitről 15-re, és nem megy ennyivel, akkor csinálj egy hosszú resetet (legalább 30mp), és fog menni.
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#63 Felhasználó inaktív   mindenesakkunt 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 19. 18:40

Köszi a tippet, de sajnos nem segített. Újraindítás után csak lassult picit. Úgy néz ki a vonallal van a bibi.

#64 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 19. 18:57

Idézet: mindenesakkunt - Dátum: 2009. okt. 19., hétfő - 17:40

Köszi a tippet, de sajnos nem segített. Újraindítás után csak lassult picit. Úgy néz ki a vonallal van a bibi.

Reset után volt wifi-d?
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#65 Felhasználó inaktív   mindenesakkunt 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 19. 19:26

Na kérem, mégiscsak a reset volt a megoldás! Megint reseteltem és most már közel maximális sávszélesség áll rendelkezésemre. Köszönöm a segítő hozzászólásokat.

#66 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 19. 19:27

Idézet: mindenesakkunt - Dátum: 2009. okt. 19., hétfő - 18:26

Na kérem, mégiscsak a reset volt a megoldás! Megint reseteltem és most már közel maximális sávszélesség áll rendelkezésemre. Köszönöm a segítő hozzászólásokat.

Mondtam én:)
Ugyanezzel szívtam.
Csomagváltás után a router rosszul tölti le a konfigot.
Ezért kell a hard reset.

Szerkesztette: havri1 2009. 10. 19. 19:28 -kor

#67 Felhasználó inaktív   zoloka1984 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 19. 20:38

Üdv!

Nekem is van ilyen problémám hogy hiába csinálok master resetet pirellin úgy se akar menni rendesen a U15öm! Múlt héten még ment rendesen úgy kb 1.9mb/secel de ma meg csak 1.5 :( Ja és nem a mostani időt dátumot adja ha nem a alapértelmezett 2003ast lehet behalt a pirellim?
VH1 Classic Fun

#68 Felhasználó inaktív   mindenesakkunt 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 19. 20:46

Na kérem, megtaláltam a furcsa viselkedés okát. Nem sokszoros reset kell hozzá, hanem a DMZ kikapcsolva hagyása.

DMZ-vel csak 9Mbit-t tud ez a csoda, ha kikapcsoljuk és vállaljuk a vele járó kellemetlenségeket, akkor a 14,6-ot is gond nélkül viszi.

#69 Felhasználó inaktív   TenG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 13:20

Sziasztok!

Szintén büszke tulajdonosa vagyok ezen remek készüléknek, nem is volt vele bajom eddig. Az eddig azt jelenti hogy rákötöttem 4 gépet, hármon XP Sp2 fut egyiken vista. Szépen megy is dolog, viszont amikor játszanánk lanon, egyik másik játéknál, kiírja pár másodperc után hogy szinkronon kívülre került a kapcsolat, ezután az van hogy eltűnik a net, lanon látjuk a generált játékot de belépni nem tudunk. Eddig ezt egy resettel hatástalanítottam, viszont a hiba előjön újra és újra. Közben feltettem a Xp Sp2-es gépekre egy frissítést ami láthatóvá tette a vistát és az xp-seket. De a helyzet változatlan.
Kérdéseim a következők lennének:
-Az-e a gond hogy eltérnek az op rendszerek?
-Vagy a router egyszerűen alkalmatlan erre, vagy valamit be kell esetleg állítani. (a gépeket DHCP clients-nél fixáltam)

Remélem valaki meg tudja ezt nekem fejteni, mert már kezd elegem lenni belőle.
Előre is Köszi!

#70 Felhasználó inaktív   TenG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 13:43

még annyi lenne, hogy most bújtam nagyban a készülék menüpontjait, a status részben ott van hogy dhcp clients number: 0 holott fenn ezen menüpont alatt 4 gép is van. És lenn a DHCP clients lognál sincs semmi. Azt nem tudom hogy ez gond-e légyszi írjátok meg ha igen.

Köszi még1x!

#71 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 11. 04. 14:18

Idézet: TenG - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 13:20

Az eddig azt jelenti hogy rákötöttem 4 gépet, hármon XP Sp2 fut egyiken vista. Szépen megy is dolog, viszont amikor játszanánk lanon, egyik másik játéknál, kiírja pár másodperc után hogy szinkronon kívülre került a kapcsolat, ezután az van hogy eltűnik a net, lanon látjuk a generált játékot de belépni nem tudunk.

XPhez már SP3 a kötelező.

Lanon, vagy neten játszotok?
Make love not Wor.

#72 Felhasználó inaktív   TenG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 15:31

sp3-at még nem toltam fel de ha az segít megteszem, egyébként lanon nyomjuk. DE ha úgy adódik természetesen játszanánk ntetn is, viszont azt még nem próbáltuk. Főleg ez a net eltűnés háló nem találás téma ami aggaszt.

#73 Felhasználó inaktív   TenG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 15:57

Még annyit tennék hozzá a dologhoz, hogy most kipróbáltam két játék simán megy lanban elsőre és minden ok, viszont az aoe2 produkálja a fentebb említett zűrt, amin csak a router reboot segít,amúgy elmegy a net. A hibaüzenet a következő, a hiba miatt a játék szinkronon kívülre került.
A furcsa az volt, hogy kapcsolódás alatt töltöttem le , jött full sávszélen, a hiba után is, viszont honlapokat már nem tudtam behozni egyik gépen sem, de a töltés ment tovább :)
Na asszem most már mindent leírtam remélem van valami megfejtés ezekre,
Köszi !!!!

#74 Felhasználó inaktív   janez 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 18:00

Sziasztok!
Szintén pirelli router gondom van. Tegnap csináltam ssh szervert  a linuxos gépeimre (asztali pc és laptop). Működött is, de csak az otthoni hálózatban. A pc kábellel csatlakozik a wlan routerhez, a laptop wifin kap netet és a hálózathoz is úgy csatlakozik (csatlakozott). Szerettem volna távolról is elérni a gépemet, így egy leírás (http://eznemegy.blog... belenyúltam a routerbe... Azóta se net, se hálózati hozzáférés, se t-home ip tv. Hívtam a szerelőket, néhány nap míg kijönnek, de jobban szeretném magam megoldani a problémát, végülis én okoztam. Viszont az érthetetlen, hogy mi történhetett. Megadtam a szükséges dolgokat a virtual server beállítás alatt és enable-add-save settings... Aztán nemhogy a távoli elérés nem működött, hanem már semmi. Aztán természetesen töröltem a bejegyzést, mentettem, de nem változott semmi. Mi lehet a gond? Mit tehetnék szerintetek? Érdemes resetelni a reset gombbal? A t-home-os munkatárs nem javasolta.

#75 Felhasználó inaktív   K_Ace 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 19:10

Sziasztok. Nagyon sürgős segítség kellene. Havernál adott 2 gép, és t-online-os net. A két gép eddig hagyományos routerrel(edimax) volt megosztva, és gond nélkül ment. Viszont most tv, meg teljes csomagot váltottak, és a routert a szerelők lecserélték pirelli digitális elosztóra. Az a gond, hogy az egyik gépen van net, amelyikhez van kötve, de a másik gépen nincs. A másik gép vevő adapterrel kapcsolódna. A wlan be van kapcsolva, ég is a led, a másik gép meg is találja a hálózatot, kapcsolódik is rá gond nélkül, de net az nincs. Mi lehet a gond?

#76 Felhasználó inaktív   flipside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 22:30

Hi

van egy ilyen pirelli fos cuccom! azon felul hogy a dyndns még a thome által frissített firmwarel sem mukodik, ma szembesultem a szomorú ténnyel:

xp alatt nem tudom usbvel radugni a routerre a csak usb porttal rendelkező laptopomat.  :mad:

a cdc ethernet/rndis adaptert nem tudja megfelelően feltelepíteni :think:
találkozott már valaki ezzel a problémával?

#77 Felhasználó inaktív   torcaT 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 24. 17:52

Sziasztok. Csatlakoznák a Pirrelli routeresek világába:) tudnátok segiteni? egy weboldalt akarok FTP vel feltölteni de mindig az "530 login authentication failed" est kapok vissza. hogy kell ezt a szerencsétlen pirellit beállítamni, hogy átengedje az ftp kapcsolódást? egyáltalán ez a miatt nem megy? nagyon nem értek hozzá ezért lécci segitsetek! Köszönöm előre is!

#78 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 24. 20:58

Idézet: torcaT - Dátum: 2009. nov. 24., kedd - 17:52

Sziasztok. Csatlakoznák a Pirrelli routeresek világába:) tudnátok segiteni? egy weboldalt akarok FTP vel feltölteni de mindig az "530 login authentication failed" est kapok vissza. hogy kell ezt a szerencsétlen pirellit beállítamni, hogy átengedje az ftp kapcsolódást? egyáltalán ez a miatt nem megy? nagyon nem értek hozzá ezért lécci segitsetek! Köszönöm előre is!

Ez az üzenet azt jelenti, hogy nem jó az FTP felhasználónév vagy jelszó. :)

#79 Felhasználó inaktív   torcaT 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 24. 21:01

Elvileg az jó, a tárhelyszolgáltató visszajelezte, hogy ő minden gond nélkül tud csatlakozni a megadott felhasználónévvel és jelszóval. valami más tipp?

#80 Felhasználó inaktív   torcaT 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 24. 21:03

331 User styrohu OK. Password required
PASS ***********
530 Login authentication failed
QUIT
a Total commander pedig azt jelzi ugyancsak... :(

Téma megosztása:

• (10 Oldal)