HWSW Informatikai Kerekasztal: Pirelli DRG A225G Digitális elosztó Portforward - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (10 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pirelli DRG A225G Digitális elosztó Portforward

#41 Felhasználó inaktív   Takitomi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 17. 14:00

Idézet: Iron - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 23:38

Viszont még annyit szeretnék tudni, hogy vajon mindenképp kell-e ez az eszköz a netes kapcsolathoz, vagy elég lehet egy normál router ami be tud tárcsázni?

Ha csak netezni akarsz, alapvetően nem kell. Ha van valamilyen más szolgátlatásod is, mint VoIP vagy IPTV, azok működéséhez viszont szükséged lesz erre.

#42 Felhasználó inaktív   boberti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 18. 10:13

Takitomi most igy nem tom
de mind1 kööszz

#43 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 27. 17:52

A módosított firmware-t honnan lehet begyűjteni?
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#44 Felhasználó inaktív   jsimon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 07:36

Sziasztok.
OLvastam pár jó hozzászólást, de a wifi-rről szó sem esett. 2 nap alatt nem bírtam beállítani. Illetbe be bírtam de at ASUS kártyám ugyan felismeri, de rálépni nem tud a jelszóval, hanem nemes egyszerűséggel lefagy a gépem

#45 Felhasználó inaktív   jsimon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 17:35

Ezzel a routerrel mindenki szí. 1412. Ha van elég türelmetek hozzá

#46 Felhasználó inaktív   jsimon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 17:38

Idézet: jsimon - Dátum: 2009. máj. 4., hétfő - 7:36

Sziasztok.
OLvastam pár jó hozzászólást, de a wifi-rről szó sem esett. 2 nap alatt nem bírtam beállítani. Illetbe be bírtam de at ASUS kártyám ugyan felismeri, de rálépni nem tud a jelszóval, hanem nemes egyszerűséggel lefagy a gépem

Számítástechnkius vagyok, 3 napom ment rá. Úgy bírtam megoldani hogy egy keresztkábel a régi wifi routerre, tökéletes. De ez nem megoldás

#47 Felhasználó inaktív   wal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 21. 16:37

Blaz

Melyik menüben található az Update és az Add?
Kerestem, de sehol se találtam.
Nekem is pirelli routerem van.

Köszi a segítséget előre is!

#48 Felhasználó inaktív   BrooderDavid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 21:02

Ez a router egy rakás sz@r, a tököm tele van vele.  Nem is tudom hányszor kellett már visszaállítanom a gyári beállítást, pedig csak egy rohadt portot akartam megnyitni :D

#49 Felhasználó inaktív   iron02 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 10:18

sziasztok!
Ez a Pirelli DRG 225 G egy igen bosszantó kis doboz,eleve úgy építették be nálam ,hogy azt mondta a szervízes srác :"ez napjában akár többszőr is újra indít"
Na köszi!
Amíg nem nyúltam az eredeti beállításhoz ,addig viszonylag simán működött minden,azért csak viszonylag ,mert bit-torrentem folyamatosan hálózati beállítási problémát jelzett!
Ezt kiküszöbölendő ,portot nyitottam a bit.nek de csak kb. 3 másodpercig kaptam zöld pipát,utána nem hogy a bejövő kapcsolat ,de a net is meghalt!E mellet az ip tv tartotta még magát néhány percig ,de aztán annak alpvető funkciói mint a megállítás és a felvétel már nem elérhető szolgáltatás lett!
Újra indítottam mindent ,kezdve az alap beállításra vissza kapcsolással és most netem volt és IPtv-m is de a bit.em halt meg.
Újra ugyan ez ,most már csak IPtv-m van és netem nincsen..következik a manuális beállítás egy 5kg.-os kalapács és hajrá!
De mielött ez következne ,kérem valaki segítségét vagy egy teljes beállításra (részletesen ),vagy egy ötletre!
Az összes hozzászólást  elolvastam és azt hiszem még nem volt ennek a témának teljes feltárására elég információ eddig! :reklamacio:
Nem tudom ,esetleg lecserélem másik routerre ,de vajon az igen motivált és nagyképű t-homi engedi -e!

#50 Felhasználó inaktív   megabyte 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 08:50

Sziasztok nekem is ugyanezek a problémáim mint nektek.A mult héten cserélték le a régi adsl modemet,ami egy Lynksys wrt54g tomato firmwareval müködik.Eddig faszán müködött miután ez a pirelli routert feltették egyfojtában gondom van vele.Mit kell beállitanom hogy ez is ugy müködjön mint a régi??

#51 Felhasználó inaktív   deegodbe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 20:45

sziasztok!

a firmware frissítés előtt nekem is gond nélkül ment a soulseek.
most hiába írom be a gépem IP címét a virtual servernél kijelölöm a transfer módokat, beírom a soulseek által adott portot, engedélyezem, mégis CLOSED-nak érzékeli és nem tudok tölteni, keresni stb.

két kérdés:
azt az ip címet kell fixre tenni a dhcp client list-en, amihez a gépem van hozzárendelve?(ilyenkor nekem úgy tűnik, hogy kilövi azt az IP címet a router)
és azt is kell beírni a virtual servernél?
tuti, hogy az a port nyitott amúgy amit a soulseek ad?
Ha esetleg így nem tiszta a dolog, akkor szívesen küldök screenshotokat, ha akkor tudnátok segíteni.
Igen fontos lenne, előre is köszi a segítséget!!!! ;)  :respect:

#52 Felhasználó inaktív   megabyte 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 03. 07:47

Nekem megoldodott a problémám vele visszaraktam a jó öreg Dlinket azóta nekem nem szarakodik,meg nem osszt ip a dhcp kliens.Visszadobozoltam és a polc tetejére kerül.(egy nagy rakás szar az egész)Ezt megosztottam a t-homosokkal is.Ugyhogy ez van.

#53 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 04. 16:17

Sajnos a T-... a fő jelszót nem adja ki, így annak birtokába ő bármikor frissít Firmwaret amikor szükségesnek látja és erről nem igen kapunk tályékoztatást. Ezért érdemes a jól működő beállításokat elmenteni és adott esetbe visszatölteni.
Portforward esetén a routert újra kell indítani. Nem a Reset gombal!! Szoftveresen, vagy kikapcsolás és 1-2 perc utánn bekapcsolás.

Itt található pár kép a lényegről. A képeken lévő pirosbetűs részt feltétlen olvassátok el!

Pirelli beállítás
RaidX

#54 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 11. 09:25

Helló!

Nekem is ilyenem van, viszont nekem nincs gondom vele (egyelőre).
A kérdésem csupán annyi, hogy az eszközön az usb port mire jó?
Mert elsőre az ember azt gondolja, hogy printert rá lehetne dugni, és akkor osztaná, de nem, hisz az eszközön az usbnek az ellenkező fele van fent, tehát nyomtatót , usbs hddt stb nem lehet rádugni.
Én vagyok elmaradva, és van már olyan usb, aminek mind2 fele ilyen "kis csöcs", vagy ha nem, akkor mi ez..?

Köszi, havri
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#55 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 11. 09:43

Ha elolvasod a hozzá adott manualt, akkor rá fogsz jönni... (valószínűleg, ha nincs ethernet a gépedben, akkor USB-n keresztül is tudsz csatlakozni a dobozhoz)
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#56 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 11. 09:52

Idézet: VKP - Dátum: 2009. júl. 11., szombat - 8:43

Ha elolvasod a hozzá adott manualt, akkor rá fogsz jönni... (valószínűleg, ha nincs ethernet a gépedben, akkor USB-n keresztül is tudsz csatlakozni a dobozhoz)

Sajnos nem kaptam hozzá, mint ahogy usb kábelt, telefonkábelt, ethernet kábelt se.
Üres doboz, készülék+táp.

Ha így van, akkor sajnálom, hogy nem tud printert megosztani.
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#57 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 17. 04:15

Eredetileg tetszőleges USB eszközt tudnál rákötni, de túl bonyolult volt a konfigolás, ezért változott csak Printer portra. A T-... viszont úgylátta, azzal is sok baja lenne. Mert az userek nem mindég tudnák belőni. Így lett a hálókártya helyetti cstlakozási lehetőség. Sajnos a T-... nagyon átmahinálta az eredeti firmwaret!
A T-.... dolgozók szakismerete és hozzáállása tükröződik abból a válaszból, amit egy srác kapott. Nem tudta megoldani, hogy az othoni gépét elérje a munkahelyéről, ezért hívta a T-... szervizeseket. Azok elhalytották, hogy ez a router nem arra való, nem lehet vele megoldani a problémát. Pedig csak Fix IP-t kell beállítani és a szükséges portokat Forwardolni.

Egyébként amiket felsoroltál + egy lemez az USB konfighoz, tartozék és annó, ha visszaadásra kerül a készülék, azokat keresni fogják. Remélhetőleg van írás róla, hogy azok nem kerültek a birtokodba.

Szerkesztette: RaidX 2009. 07. 17. 04:17 -kor

RaidX

#58 Felhasználó inaktív   coolbyte 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 15:07

Szevasztok

Van valakinek egy Pirelli DRG A225G lementett  eredeti firmware-e?

Thx

#59 Felhasználó inaktív   notorious 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 24. 11:01

Helló!

Segítséget szeretnék kérni! Ez a Pirelli (ez most ugyanaz a cég, mint az autógumi-gyártó?  :eek: ) router megkeserítette az életem.
Véletlenszerű időközönként (10 perc- 1-2 óra) elmegy az internetem, ilyenkor néhány percen át nem tudok a router oldalára se belépni, amikor viszont sikerül és megnézem a STATUS-t, akkor "Physical Down vagy Physical Up" kiírást kapok. Ha a VC1-nél rákattintok a Connect-re, újra csatlakozik.
Ezzel mit lehet csinálni??

előre is kösz

#60 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 20:43

Egyiki ismerősömnek is kicserélték A modemüket erre a Pirelli Modemre.
Wi-fi szeretnék megosztani a netet,de egyszerüen nem sikerül Összehozni őket.

A számítógépben egy D-link DWL-G510 -s vevő egység van benne.

Lehet,hogy nem kompatibilisek egymással?
Vagy mi lehet a Gond.
Van hozzá valahol egy normális leírás?
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.