HWSW Informatikai Kerekasztal: Pirelli DRG A225G Digitális elosztó Portforward - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pirelli DRG A225G Digitális elosztó Portforward

#81 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 24. 21:13

Idézet: torcaT - Dátum: 2009. nov. 24., kedd - 21:03

331 User styrohu OK. Password required
PASS ***********
530 Login authentication failed
QUIT
a Total commander pedig azt jelzi ugyancsak... :(

Nincs más tippem nekem, mivel az FTP kapcsolat szerintem felépül, a felhasználót elfogadja, a jelszó rossz. Kis / nagy betű?

#82 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 11. 24. 21:34

Idézet: torcaT - Dátum: 2009. nov. 24., kedd - 21:01

Elvileg az jó, a tárhelyszolgáltató visszajelezte, hogy ő minden gond nélkül tud csatlakozni a megadott felhasználónévvel és jelszóval. valami más tipp?

Passive mode, ha már router mögé kerültél?
Make love not Wor.

#83 Felhasználó inaktív   torcaT 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 24. 21:40

próbáltam már passiv és aktív módban, próbáltam, total commanderrel, core ftp vel és filezillával, mindháromnál ugyanazt kapom vissza. ááááá

#84 Felhasználó inaktív   torcaT 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 24. 21:52

Köszi mindenkinek Jahno ha te nem vagy holnap is ezt babrálom ilyenkor.
na mi volt a titok? Times new roman betütípusban mi a külömbség a kis "l" és "1" között semmi:))) legalábbis 10 es betüméretben.
Jelszó nem stimmelt. Köszi mégegyszer

#85 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 24. 22:19

Idézet: torcaT - Dátum: 2009. nov. 24., kedd - 21:52

na mi volt a titok? Times new roman betütípusban mi a külömbség a kis "l" és "1" között semmi:))) legalábbis 10 es betüméretben.

Én ezért nem rakok ilyet jelszóba. Valamint ctrl+c/ctrl+v.
Make love not Wor.

#86 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2009. 11. 25. 07:24

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. nov. 24., kedd - 22:19

ctrl+c/ctrl+v.

elég egyszerű jelszavad van :Đ
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#87 Felhasználó inaktív   gaba999 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 11:56

Sziasztok!!Nekem összeomlott teljesen a router,a régi modemet tettem vissza.Mi lehet a hiba??valaki segitsen!!szasztok!!

#88 Felhasználó inaktív   graxxon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 05. 00:47

Idézet: flipside - Dátum: 2009. nov. 21., szombat - 21:30

Hi

van egy ilyen pirelli fos cuccom! azon felul hogy a dyndns még a thome által frissített firmwarel sem mukodik, ma szembesultem a szomorú ténnyel:

xp alatt nem tudom usbvel radugni a routerre a csak usb porttal rendelkező laptopomat.  :mad:

a cdc ethernet/rndis adaptert nem tudja megfelelően feltelepíteni :think:
találkozott már valaki ezzel a problémával?

Szia

Nekem ma hoztak egy fehér Pirellit a T-sek.

Texas Instruments CDC Ethernet/RNDIS Adapter Driver
http://www.filestock...load.php?id=114
Abit KN8 SLI, AMD Athlon 64 3800+, 2GB DDR, GeForce 7900 GS

#89 Felhasználó inaktív   flipside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 16:30

Idézet: graxxon - Dátum: 2009. dec. 5., szombat - 0:47

Szia

Nekem ma hoztak egy fehér Pirellit a T-sek.

Texas Instruments CDC Ethernet/RNDIS Adapter Driver
http://www.filestock...load.php?id=114

köszönöm! megcsekkolom :respect:

#90 Felhasználó inaktív   BlackVoid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 14:36

Pirelli + masik router beallitasa.
1. A Pirelli egyik portjat es a masik router (B) egyik portjat (nem a WAN portot!) kosd ossze egy sima halozati kabellel.
2. Ha B router wireless es inkabb ezt hasznalnad, akkor a Pirelli-n a wireless disable.
3. B routeren az internet kapcsolat es a DHCP server legyen kikapcsolva (nalam setup alatt)
4. A B router ne gateway legye hanem router v. access point (nalam advanced routing alatt)

Nalam ennyi eleg volt, de lehet hogy a B-n meg gateway-hez meg be kell irni a Pirelli IP cimet. Nalam nem kellett.

-----------------------------------

Nekem is lenne egy kerdesem, a Pirelli-n hogy lehet engedelyezni a VPN-t? Nincs PPTP passthrough opcio rajta.
Ha nem lehet engedelyezni rajt, akkor vajon az mukodik, hogy a telefonvonalat egy elosztoval kettevalasztom es a Pirelli-rol csak az IP TV-t meg a telefont uzemeltetem, a masik router meg kezeli az internetet?

Szerkesztette: BlackVoid 2010. 01. 12. 14:37 -kor

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." - Douglas Adams

#91 Felhasználó inaktív   BlackVoid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 15:11

Meg egy kerdes: sajat koltsegen lehet venni a Pirelli helyett valami mast amivel mukodni fog minden?  Ha igen, akkor mit?
"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry

#92 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 18:34

Idézet: BlackVoid - Dátum: 2010. jan. 12., kedd - 13:36

Pirelli + masik router beallitasa.
1. A Pirelli egyik portjat es a masik router (B) egyik portjat (nem a WAN portot!) kosd ossze egy sima halozati kabellel.
2. Ha B router wireless es inkabb ezt hasznalnad, akkor a Pirelli-n a wireless disable.
3. B routeren az internet kapcsolat es a DHCP server legyen kikapcsolva (nalam setup alatt)
4. A B router ne gateway legye hanem router v. access point (nalam advanced routing alatt)

Nalam ennyi eleg volt, de lehet hogy a B-n meg gateway-hez meg be kell irni a Pirelli IP cimet. Nalam nem kellett.

Helló!

Nekem is ez a gondom, hogy dupla routerrel nem megy az átirányítás.
A kérdésem az lenne, hogy innentől kezdve, a port átirányítást a B routeren állítottad, vagy a Pirellin?

havri
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#93 Felhasználó inaktív   BlackVoid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 17:21

Átirányítás alatt mit értesz? Port forwarding? Azt nem próbáltam. VPN csak a Pirellin keresztül sem megy nekem. Az Internet működött a 3 routeren keresztül, másról nem tudok nyilatkozni, mert jelenleg a net sem megy otthonról. Direkt úgy rendeltem, hogy ne legyen szolgáltatáskiesés erre, majd 3 napja nincs net (egy fél napig volt ezalatt), és a VPN se működik.

#94 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 18:25

Idézet: havri1 - Dátum: 2010. jan. 12., kedd - 18:34

Nekem is ez a gondom, hogy dupla routerrel nem megy az átirányítás.
A kérdésem az lenne, hogy innentől kezdve, a port átirányítást a B routeren állítottad, vagy a Pirellin?

Mindkét routeren át kell forwarodlni, akkor megy. Elvégre a címzés kintről érkezik, azt befordítod a másik router felé, majd onnan még a gép felé.
Make love not Wor.

#95 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 18:27

Idézet: BlackVoid - Dátum: 2010. jan. 13., szerda - 17:21

Átirányítás alatt mit értesz? Port forwarding? Azt nem próbáltam. VPN csak a Pirellin keresztül sem megy nekem.

Befelé, vagy kifelé? Befelé a kívánt vpn portot kell forwardolni, kifelé a passthrough-t engedélyezni. Vagy Pirelliben nem tudom van-e DMZ, ilyesmi, esetleg komplett range, be kell tolni 0-65k közt az összes TCP/UDP portot a másik router félé és kész :-)
Make love not Wor.

#96 Felhasználó inaktív   BlackVoid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 14. 08:18

Nincs passthrough beállítás a Pirellin. Pont ez a probléma. DMZ-vel szintén nem ment. A VPN-t csak a Pirellin keresztül próbáltam a másik router nem játszott.

Javítva, mert nem jól írtam le először...

Szerkesztette: BlackVoid 2010. 01. 14. 08:48 -kor

#97 Felhasználó inaktív   BlackVoid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 25. 17:02

Tovabbra sem tudtam mukodesre birni a FortiClient VPN-t evvel a routerrel. Masik fajta VPN megy.
A FortiClient ugyanarrol a geprol mas halozaton megy.

Mit lehet ilyenkor csinalni? Meg lehet azt csinalni, hogy a Pirelli csak az IPTV-t kezelje es egyebkent egy egyszeru modemkent mukodjon? Van egy Linksys WRT54G-m, az talan atengedne a VPN-t.....

#98 Felhasználó inaktív   BlackVoid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 09:45

Senki nem tudja, hogy le lehet-e egy masik routerre cserelni ezt a szemetet?

#99 Felhasználó inaktív   pigatt 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 11:55

Sziasztok!

Segítséget kérnék. Elegem van ebből a pirelli "all in one" sz@rságból (A225G), naponta elszáll, vagy van helyi háló vagy nincs, ha teljes sávszélességel jön a letöltés akkor böngészni semmit nem lehet, még nagyon lassan sem. Valahogy nem lehet úgy beállítani, hogy ez a fos csak modem legyen és saját routerrel kialakítani a többit (Asus RX3041)? IPTV-t ilyen esetben, melyikre kell csatlakoztatni? Próbálkoztam már de kifogytam az ötletekből. Eddig ami volt Asus router kapott egy fix ip-t és azt az ip a pirelli dmz-jébe beraktam, de semmi, kikapcsoltam a pirellin a dhcp-t akkor a public ip dmz-nél 0.0.0.0 volt ami úgy nem működik. Valaki legyen szives szájbarágósan leírni a dolgot.

Köszönöm. :respect:
ASUS R.O.G. Rampage Formula, Intel X48 | Zotac GeForce GTX280 | Intel Core2Duo E8400 E0 @ 4GHz 1,280V, VID: 1,250V, 24/7 + CoolerMaster Hyper 212 | OCZ Reaper HPC 1066 DDR2 2x2GB | ASUS Xonar DX + Creative Inspire T3100 | 550W Corsair VX550 | Samsung SATA II. 250GB | WD SATA II. 640GB Caviar Blue | Pioneer DVR-216D SATA | HP P1130 21" CRT fekete (G520) | Logitech G5 Refresh blue + Steelpad QcK | Logitech Wave | NYKO AirFlow Gamepad | X-plorer guitar controller | Samsung SGH-L700

#100 Felhasználó inaktív   BlackVoid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 05. 21:07

Nos, vegre felhivott a T-Home-tol egy hozzaerto es sikerult beszelnem vele.
A kihelyezett routert nem lehet lecserelni, mert specko firmware van rajta es a MAC address-t is figyeli a kozpont.

Szoval egyutt kell tudni elni a Pirelli-vel.

En nem kiserleteztem, hogy kiiktassam rajt a router funkciot es nincs is kedvem szorakozni vele mert nem ertek annyira hozza. Nekem most mukodik a masik router is. A VPN-t nem sikerult becsiholni, de ott meg szuletett mas megoldas.

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.