HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5149
  • 5150
  • 5151
  • 5152
  • 5153
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103001 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 03. 28. 07:09

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 03. 28. 08:00

Hagyjál már az erdőddel :) Alibizol ott a kannával egész nap :) De legyen neked, én nem sajnálom tőled, hogy ezzel is téveszmékbe ringatod magad, mint minden mással.

Eleve ott kezdődik, hogy sör vagy rozé, milyen kannás, milyen téveszme :Đ csak kántáljátok kórusban a kannás bort, mert ha csapatban nyomatjátok, akkor biztos igaz lesz. Sörözni szoktam + mivel messze van, járművel megyek ki és valami 3 alkalommal jöttek utánam rendőrök, mert hülye fejjel, lustaságból nyitva hagytam a kaput. Húsvét után van egy meghívásom, most volt nálam vendégségben egy srác, voltunk kint együtt az erdőn, jó kemény, pörgős gyerek, nem jön zavarba semmitől. Minimum egy hetet fogok vele melózni az erdőn, combos anyagokkal s napi 10 óra meló. Ha gondolod kipróbálhatod magad :Đ szállás nekem is ingyen van egy panzióban, wifi van, kaja meg fejedelmi halkonzerv. Vagy kínai leves :Đ
Majd lesznek filmek a csatornámon róla.

#103002 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 07:41

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 03. 28. 08:00

Alibizol ott a kannával egész nap :)

Ezt az alibi részt nem értem, az egy dolog, hogy a többit sem, de ez most mellékes :Đ
Gondolod viccből vásároltam eddig 6db láncfűrészt? Vagy régebben az UAZ-t s most a kis traktort, amit aktívan használok?
Marha nagy szerencsém van, hogy egész nyáron hangosíthatok vagy részt veszek a rendezvényeken, mint programszervező, régebben még fel is léptünk az egész családdal rengeteg ember előtt, s cserébe van engedélyem a viharkáros fák és a száradékok begyűjtésére, ami nem kevés, hisz évi 8-10 köb fa simán szükséges. Amellett, hogy szeretem csinálni. Miféle alibire gondoltál

https://www.youtube....h?v=szD7SQeMNa4

Szerkesztette: guga 2018. 03. 28. 07:42 -kor

#103003 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 03. 28. 07:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 28. 05:56

Alaposan le vagy maradva. Levente a vizsga előtt 1 héttel lepattant a csajához Szombathelyre,

Szombathelyig tudtam, de ha nem fejezte be, áááábazmeg.
Make love not Wor.

#103004 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 07:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 28. 08:41

Marha nagy szerencsém van, hogy egész nyáron hangosíthatok vagy részt veszek a rendezvényeken, mint programszervező, régebben még fel is léptünk az egész családdal rengeteg ember előtt, s cserébe van engedélyem a viharkáros fák és a száradékok begyűjtésére, ami nem kevés, hisz évi 8-10 köb fa simán szükséges. Amellett, hogy szeretem csinálni. Miféle alibire gondoltál

https://www.youtube....h?v=szD7SQeMNa4

Ezt sem bírom időrendbe rakni.
Make love not Wor.

#103005 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 08:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 28. 08:46

Szombathelyig tudtam, de ha nem fejezte be, áááábazmeg.

Ilyen a szerelem, a faszunk ki volt vele rendesen, a többit el sem merem mondani, hogy milyen járulékos veszteségek voltak (még).
De egyébként értem, megértettem mindent.
8 évig tanult zeneiskolában, fuvola. Jól nyomta, középsuli szintén, jó nagy barmok voltunk, hogy kollégiumba raktuk Vácra.
Nem volt semmiféle felügyelet rájuk, azt csináltak, amit akartak, velünk már csak azt közö9lték, hogy a rendőrségen van droghasználat miatt és kirakták a suliból. Gondolhatod, hogy mennyire örültünk a dolognak.
Mindegy, sikerült leérettségiznie egy nyugis suliban, ahol végig kiközösítették, de nem is volt olyan közösség, ahonnan ne rakták volna ki azonnal.
Megvádolták telefon lopással, előző nap vettem neki és hasonlóak.
Szóval megértettem, hogy végre egy csaj, aki elfogadja olyannak, amilyen, kérdés nélkül.
Persze, hogy azonnal elmenekült hozzá a világ elől, hisz előtte csak belerúgtak, ahol tudtak. Most meg ingázik a csaj és a család között.
Ez is fontos, az is fontos. Itthon is szeretne lenni, meg ott is.

Egy évvel ezelőtt az egyik filmem végén megsejtettem, hogy ez lesz.
Hatalmas nagy figura a gyerek, nincs elveszve, ezek a meccsek csak előre viszik, ahogy annak idején engem is, amikor kiengedtek 3 hónap előzetesből.

#103006 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 08:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 28. 08:48

Ezt sem bírom időrendbe rakni.

Mit szeretnél tudni, milyen időrend?

2007-ben költöztünk ide, minden nyáron nyakig benne voltunk a programszervezésben, fellépésekben.
2-3 éve már csak Levente és én hangosítunk, nagyjából ennyi.
Amióta itt vagyunk, van engedélyem az önkormányzattól mindenféle faszom térképpel, hogy meddig mehetek, meg van mástól is engedélyem, aki idős és a fia pl. külföldön van. Mindenféle variáció létezik.

Hja, és a zigaz magyarok amiatt is feljelentettek természetesen, hogy kint vagyok az erdőn és lopom a fát :Đ jó magyarok, serénykednek, jobban teljesítenek az átlagnál. Rendőrségen meg égnek áll a hajuk, hogy már megint a gugát basztatja valamelyik névtelen selejt, defektes fasz és nekik a semmin kell rugózniuk.

#103007 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 08:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 20:01

nem is meglepő ha valami gyermekvédelmi szolgálat betalálta a kisebbik miatt.

Ehhez, erről még csak annyit, hogy a neten elég sok defektes ember van jelen, s hogy picit rávilágítsak, kiskorú zaklatása, pedofília, stb. Ez már nem az én asztalom, egy rendőrségi feljelentés ellenem véletlenül fordítva sült el.
Ráadásul nem is én vettem észre, az egyik nézőm írt privátban, hogy az a rajongás, amit az egyik néző tanusít, az már nem természetes, de akkor már benne voltunk rendesen a mély vízben.

#103008 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 08:18

Nejem kolléganője, akinek 5 gyereke van, nyugtatta a nejemet, hogy a fia jogásznak tanult, utolsó évben gellert kapott, ott hagyta a sulit, kiment Németországba, raktáros targoncás lett, elvett egy német lányt, született két gyerek és teljesen rendben van a srác azóta. Előtte csak megőszültek miatta, mert csak a problémákat hozta folyamatosan.

#103009 Felhasználó inaktív   sanda_banda 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 08:33

Büszke lehetsz magadra, 50 évesen sikerült lekűzdened magad a ruppótlan, alkesz tróger senki szintjére.
Az lett volna a csoda, ha Levente normálisan működik, de nem sikerült, mert látta a napi ladik söröket meg liter pálinkákat.
Vered itt magad az erdővel, kivágsz 3 darab lábon száradt 10 centis juhszart, aztán megy róla a 40 perces videó.
A Hondát se verte volna telibe a csaj, ha nem hússzal taknyolsz indolatlanul az úton, nyilván be voltál nyomva.
Egy szónak is száz a vége: ha nem az lenne a feleséged, aki, már valami csövesputriban rohadnál a kannásboros haverjaid között.
Nem tudom, mennyi a bevételed a videók után, és nem is érdekel, de hogy adót nem fizetsz, az hétszentség.
Jön majd a NAV és úgy megbasz szárazon, hogy megint telerinyálhatod a világot, mint a Guga Bt esetében.

Szerkesztette: sanda_banda 2018. 03. 28. 08:36 -kor

#103010 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 08:57

Üzenet megtekintéseIdézet: sanda_banda - Dátum: 2018. 03. 28. 09:33

Büszke lehetsz magadra, 50 évesen sikerült lekűzdened magad a ruppótlan, alkesz tróger senki szintjére.
Az lett volna a csoda, ha Levente normálisan működik, de nem sikerült, mert látta a napi ladik söröket meg liter pálinkákat.
Vered itt magad az erdővel, kivágsz 3 darab lábon száradt 10 centis juhszart, aztán megy róla a 40 perces videó.
A Hondát se verte volna telibe a csaj, ha nem hússzal taknyolsz indolatlanul az úton, nyilván be voltál nyomva.
Egy szónak is száz a vége: ha nem az lenne a feleséged, aki, már valami csövesputriban rohadnál a kannásboros haverjaid között.
Nem tudom, mennyi a bevételed a videók után, és nem is érdekel, de hogy adót nem fizetsz, az hétszentség.
Jön majd a NAV és úgy megbasz szárazon, hogy megint telerinyálhatod a világot, mint a Guga Bt esetében.

Egyik sem talált, viszont te speciális eset vagy, nem véletlenül bújtál elő, mint eső után a giliszta. Szerencsére annyira nem vagy okos, hogy tudjad miért kezdtem el újra írni a fórumba. Voltaképpen miattad.
A rendőrségen azt javasolták, hogy tegyek feljelentést zaklatás miatt. Én annyit válaszoltam, hogy nem volt még rá precedens, hogy névtelen zaklatót a neten fülön csíptek volna. Így nem is szeretnék az első lenni, mert ez csak nekem lenne utánajárás.
Aztán közölték az örömhírt, hogy nélkülem is nyomozniuk kell, mert az egyik feljelentés visszanyalt és hatóság félrevezetése lett belőle.
Az összesen 4 esetből.
Kérték, hogy segítsek. Én meg mondtam, hogy 2003 környékén dolgoztam a titkoséknak, rájuk nézek, hátha van még őrszem.
Kibaszott nagy mákom volt. Kifejezetten netes témákra van a srác ráállva, csak azóta jobban képben van.

Nem kívánom neked, hogy megfogjanak, a haverod eleve feldobott már az első szorongatásra, de a hozzászólásodon is látszik, hogy milyen kibaszott defektes állat vagy, ömlik belőled a gyűlölet és a düh, úgy, hogy életedben egyszer találkoztunk személyesen.

Szóval nem kívánom neked, de ha te voltál az, aki miatt a gyámhatóság beszállt ebbe a játékba, akkor sejted a következményeket.
Egyébként kíváncsi voltam, hogy mikor szólalsz meg.
Jahno-tól meg csak annyit kérek, hogy pls. ne töröld. A csávónak van még ilyen elemzősdi hozzászólása és minél többet ír, annál jobb.

Hja, YT, adózás, NAV? Bár csak oda is felnyomtál volna, a nejem nevén van az egész már a kezdetektől :Đ

Szerkesztette: guga 2018. 03. 28. 09:03 -kor

#103011 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 08:59

Egyébként léptem, köszönöm mindenkinek a közreműködést :cool:

#103012 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 09:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 28. 09:06

Mit szeretnél tudni, milyen időrend?

2007-ben költöztünk ide, minden nyáron nyakig benne voltunk a programszervezésben, fellépésekben.
2-3 éve már csak Levente és én hangosítunk, nagyjából ennyi.
Amióta itt vagyunk, van engedélyem az önkormányzattól mindenféle faszom térképpel, hogy meddig mehetek, meg van mástól is engedélyem, aki idős és a fia pl. külföldön van. Mindenféle variáció létezik.

Az nem tiszta, hogy a hangítással legalább kétszer felhagytál és mindenkinek a kurva anyját volt, valamint tavaly pénzért vettél fát, de kocsi sincs és azt is feladtad és az engedélyt is visszavonták. Előtte meg közösködtél valakivel és kétszer vettél UAZ-t de mégsem.
Make love not Wor.

#103013 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 09:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 28. 09:57

ömlik belőled a gyűlölet és a düh, úgy, hogy életedben egyszer találkoztunk személyesen.

Te mit is csinálsz ezzel a magyaráozással, amit fentebb műveltél?
Make love not Wor.

#103014 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 09:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 28. 10:13

Az nem tiszta, hogy a hangítással legalább kétszer felhagytál és mindenkinek a kurva anyját volt, valamint tavaly pénzért vettél fát, de kocsi sincs és azt is feladtad és az engedélyt is visszavonták. Előtte meg közösködtél valakivel és kétszer vettél UAZ-t de mégsem.

Mindennel is felhagyott már többször, már kb. annyi terv volt, olyan sebességgel, a hajófestéstől a biogazdálkodáson keresztül. Volt már UAZ, Niva, majd májusban ajándék BMW is lesz, de legalább lett egy kis kerti traktor, valahol van még robogó is. Volt már hajófestés tervben, mert oda lengyelek beviszik, hiszen mindent a lengyelek irányítanak Hollandiában, a gyakorlatban volt egy kis csövezés Ausztriában, vágóhíd Hollandiában, valami autós kaland, valami építős kaland. Az egész együtt sem volt talán egy év? Utána már a Magyarországon nem dolgozokból lett az átviteltechnikai munka, persze céges amfetaminnnal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444444444444négy. Most megtermeled a saját tüzelődet, amit lehetne forintosítani, de inkább ne számold ki.

#103015 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 09:30

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 03. 28. 10:22

Mindennel is felhagyott már többször, már kb. annyi terv volt, olyan sebességgel, a hajófestéstől a biogazdálkodáson keresztül. Volt már UAZ, Niva, majd májusban ajándék BMW is lesz, de legalább lett egy kis kerti traktor, valahol van még robogó is. Volt már hajófestés tervben, mert oda lengyelek beviszik, hiszen mindent a lengyelek irányítanak Hollandiában, a gyakorlatban volt egy kis csövezés Ausztriában, vágóhíd Hollandiában, valami autós kaland, valami építős kaland. Az egész együtt sem volt talán egy év? Utána már a Magyarországon nem dolgozokból lett az átviteltechnikai munka, persze céges amfetaminnnal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444444444444négy. Most megtermeled a saját tüzelődet, amit lehetne forintosítani, de inkább ne számold ki.

A világméretű összeesküvések átlátásával nem hagyott fel, pedig annyira nem megy a nethasználat, hogy egy egyszerű informatikai problémára két perc alatt meglegyen a megoldás, "20 év informatikával" a háta mögött :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103016 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 09:35

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 03. 28. 10:30

A világméretű összeesküvések átlátásával nem hagyott fel, pedig annyira nem megy a nethasználat, hogy egy egyszerű informatikai problémára két perc alatt meglegyen a megoldás, "20 év informatikával" a háta mögött :)

Ezt inkább hagyjuk, azt mindenki belátja, hogy a mindenféle lelakott/leharcolt gépeket szerelni nem élmény. De nem kell elvállalni és kész, én is meguntam azóta nem csinálom, elég a céges munka, a maradék időt inkább a családdal töltöm.

#103017 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 03. 28. 10:35

Ezt inkább hagyjuk, azt mindenki belátja, hogy a mindenféle lelakott/leharcolt gépeket szerelni nem élmény. De nem kell elvállalni és kész, én is meguntam azóta nem csinálom, elég a céges munka, a maradék időt inkább a családdal töltöm.

Az tiszta sor. Itt a "nem lehet usbről bootolni" szakvéleményről volt szó.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103018 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 10:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 18:55

Jelenleg ott tartok, hogy képesítés nélkül mehetek összerakni és kezelni keverőpultot, mert egyszer dolgoztak velem Bánkon, leszarják, hogy nincs róla papírom, jó volt velem melózni, mert füleltem mindenre.

Azért a jó Kisebbet még asszony is összerak, nagyobbat én is, de lehet olyan is lesz.

Kép
Make love not Wor.

#103019 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 10:11

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 03. 28. 10:35

Ezt inkább hagyjuk, azt mindenki belátja, hogy a mindenféle lelakott/leharcolt gépeket szerelni nem élmény. De nem kell elvállalni és kész,

Ezt mondom, szopik vele majd megállapítja, hogy rossz a vincsi, de lehet más is. Ott kellett volna kezdeni.
Make love not Wor.

#103020 Felhasználó inaktív   sanda_banda 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 11:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 28. 09:57

Egyik sem talált, viszont te speciális eset vagy, nem véletlenül bújtál elő, mint eső után a giliszta. Szerencsére annyira nem vagy okos, hogy tudjad miért kezdtem el újra írni a fórumba. Voltaképpen miattad.
A rendőrségen azt javasolták, hogy tegyek feljelentést zaklatás miatt. Én annyit válaszoltam, hogy nem volt még rá precedens, hogy névtelen zaklatót a neten fülön csíptek volna. Így nem is szeretnék az első lenni, mert ez csak nekem lenne utánajárás.
Aztán közölték az örömhírt, hogy nélkülem is nyomozniuk kell, mert az egyik feljelentés visszanyalt és hatóság félrevezetése lett belőle.
Az összesen 4 esetből.
Kérték, hogy segítsek. Én meg mondtam, hogy 2003 környékén dolgoztam a titkoséknak, rájuk nézek, hátha van még őrszem.
Kibaszott nagy mákom volt. Kifejezetten netes témákra van a srác ráállva, csak azóta jobban képben van.

Nem kívánom neked, hogy megfogjanak, a haverod eleve feldobott már az első szorongatásra, de a hozzászólásodon is látszik, hogy milyen kibaszott defektes állat vagy, ömlik belőled a gyűlölet és a düh, úgy, hogy életedben egyszer találkoztunk személyesen.

Szóval nem kívánom neked, de ha te voltál az, aki miatt a gyámhatóság beszállt ebbe a játékba, akkor sejted a következményeket.
Egyébként kíváncsi voltam, hogy mikor szólalsz meg.
Jahno-tól meg csak annyit kérek, hogy pls. ne töröld. A csávónak van még ilyen elemzősdi hozzászólása és minél többet ír, annál jobb.

Hja, YT, adózás, NAV? Bár csak oda is felnyomtál volna, a nejem nevén van az egész már a kezdetektől :Đ

Egy igazi paranoid idióta vagy, aki lassan már azt se tudja, hol van.
Igyál, fuxibácsizz, szarasd magad pofán a gyerekeiddel és röhögjél erölködve, ahogy szoktál :-)
A feleséged nevén? Na majd megnézzük.... :-D

Szerkesztette: sanda_banda 2018. 03. 28. 11:46 -kor

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5149
  • 5150
  • 5151
  • 5152
  • 5153
  • Utolsó »